موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 12:10)mizan نوشته: دوستان آنکارایی که 3شنبه میرین منم میخوام بگیرم امروز بلیط . قبلا هتل آنکارا پلازا رفتم . دوستان مهاجرسرایی رو ندیدم. شما کدوم هتل رزرو کردین ؟اگه دوست داشتین بیشتر باهم آشنا شیم . دریم لایف و آنکارا رویال شده 1.580 آنکارا پلازا 1.750 . 2 تا 9 سپتامبر . ارزون تر کسی پیدا نکرده؟
ما احتمالا يكشنبه ٨ سپتامبر ميريم هتل بست پرواز ماهان ازهمه هتل ها تميزت و بهتره و اين هتل ها رو چك كردم خوب نبود و هم نزديك دكتره هم روبه رو سفارت و به همه جا دسترسي داره و ٢ شب و ٣ روز ١٠٩٩٠٠٠ به ازاي هر شب ١٣٠ اضافه ميشه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 23:18)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-29 ساعت 21:59)نام کاربری somi نوشته: خاله سارا
هم بعله.....؟!
خاله سارا هم خير، سه شنبه پاسمو دادم، تا امروز هم نه زنگ زدند و نه آپديت شدم، ايميل زدم امروز جوابش هم براتون مي زارم،
اخبار رو هم از طريق ساير دوستان بهتون مي گم، لطفا هم شكايت نكنيد قايمكي كاري انجام دادم، من تقريبا بيش از ده بار گفتم كه دوم شهريور ميام اينجا، مي تونيد پستهامو چك كنيد
ايميل سفارت در رابطه با پيگيري من:
For the moment we don’t have any visa number. Your case is waitlisted for September. However we don’t guarantee that we will receive more visa numbers in September.
ضمنا از نظر من كساني كه با ايميل آپ نمي شن و سفارت جواب ايميلهاشونو نمي ده كلير هستند، يك نمونه بارزش خودم، تنها مشكل نبود ويزا هست، پس دوستان به جاي اينكه كاسه چكنم دستشون بگيرن خودشونو براي سفر آماده كنند ، اگر هم در اين مورد تنبلي كنند بقيه دوستان رو مقصر ندونند، براتون مهمه ويزا پس هزينه كنيد و به جاي اينكه وقت بزاريد بقيه رو محكوم كنيد كه بي خبر رفتند دمه سفارت يك تكوني به خودتون بريد
ضمنا سفارت ايروان بدون هيچ پرسشي پاسها رو تحويل مي گيره، پس دوستان ايروان يكم زودتر راه بيفتيد،
سارا جون وقتی پستت و خوندم خیلی خوشحال شدم. 1- برای اینکه کلیر شدی. 2- همون 2 شهریور پاشدی رفتی و پاستو تحویل دادی.
واقعا بهترین کارو کاردی عزیزم. با تمام وجود دعا میکنم که توی این هفته با اولین ویزا نامبرهای رسیده به سفارت ویزاتو دریافت کنی و با خوشی برگردی که کارهاتو برای سفر نه چندان دور به امریکا انجام بدی.
راستی وقتی بعد از مدتها غیبت برگشتی کلی خوشحالم کردی خانومی.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میخوام بدونم پست آنکارا ویزای بقیه اعزای خانواده رو بدون وکالت نامه به نفر اصلی میده یا باید وکالتنامه ببریم و اگه وکالت می خواهد چطوری و از کجا تهیه کنیم.با تشکر
زنده ایم با امید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سفارت آنكارا بدون نامه كلير شدن نفر برنزه راه نمي ده نرين اذيت بشين!
من رفتم نشد نرين نميشه :-(
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا
تو به عشق هر كه هستي خوش باش
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
٥٦٠٠ آنكارا سربازي سپ مصاحبه ٢٢ مي
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا
تو به عشق هر كه هستي خوش باش
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-30 ساعت 08:35)zzarin نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:31)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. صبح همگي بخير. صرفا جهت اطلاع:
من حدود 12 روز پيش به سفارت ايروان ايميل زدم و سوالم اين بود كه آيا AP ما تموم شده يا نه و اينكه با توجه به زمان باقيمانده و محدويت تعداد ويزاها، اميدوار باشيم بهمون ويزا ميرسه يا نه؟!
در جواب ايميل من، اونا زحمت كشيدن و بعد از حدود 8 روز يه اتو ريپلاي فرستادن به ايميلم. بعد از اين، دور روز بعدشم، جواب آشناي زير رو برام ايميل كرده بودند!! خدا عالمه كه چه خبره تو سفارتا:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
همين. اميدوارم توي اين هفته، اتفاقات خوبي بيفته.
دل همگي شاد.
من فکر میکنم به کسایی که پروسه اداری شون تموم شده این ایمیل رو میدن چون به یکی از دوستان گفته بودند نه هنوز در حال پروسه اداری هستید
به من هم اولا میگفتن AP تموم نشده، ولی آخرین جوابی که به من دادن همین متن بود. بعد از این جواب، نه به ایمیل هام جواب دادن نه آپ شدم ....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!