کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-29 ساعت 18:10)AB2014 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 16:51)ibehnam نوشته:  دوستاي عزيزم
من امروز ويزام رو گرفتم ... براي تك تكتون اين لحظه رو از صميم قلب آرزو ميكنم ...
تاريخ كلير هم ١٢ آگست زده !

مبارکه.
1- میتونی حدس خودتو راجع به تعداد ویزاهایی که اونروز بهمراه شما به همین صورت تلفنی یا ایمیلی برای لاتاریها دادن بگید؟! میخوام ببینم تراکم جمعیت باقیمونده رو میتونند پاسخ بدهند؟
2- آیا شما در محدوده 12 آگوست تا روزی که بهتون اطلاع دادن ایمیلی با سفارت رد و بدل کردی؟ اگه بله، میتونی بگی توش چی نوشته بود؟ اینکه AP هستید یا ویزا نداریم؟!

١ - آمار سيس رو ببينيد بهتره ، ولي تعداد زيادي بودند !
٢ - من همون ١٢ آگست ايميل زدم ساعت ٥ بعد از ظهر و شبش از us آپ شدم ، كه فكر كردم نكنه آپ ايميلم بوده ، ولي فرداش از سفارت جواب دادن كه ap ت هنوز تموم نشده !!!
رو ايميل نميشه حساب كرد ، خود من وقتي جواب ايميل كليرم رو دادم كه ميام سفارت ، فردا ساعت ١٠:٤٥ سفارت بودم و پاسم رو دادم . اومدم هتل يه استراحتي كردم ، حدود ساعت ١٢-١ ديدم ايميل زدن كه ما اسمتو ميديم به گيت براي ورودت !!Big Grin در صورتي كه من ٢ ساعت قبلش ورود كرده بودم و پاسمم دادم و ته ديگشم خورده بودم !!Big Grin
يا آقا سياوش عزيز ، پاسش رو داده بود ، ايشو شده بوده ، بعد جواب ايميل چند روز پيشش رو دادن كه ap ت هنىز تموم نشده !!!!!!!!

من با توجه به يه ضربي هاي زياد و كليرهايي كه با توجه به ويزاهاي باقيمانده آگست كردن يه تحليل شخصي دارم :
اساتيد تحليل سيس ببينن چقدر ويزا تو آگست ايشو شده . و چقدر مصاحبه توي سپتامبر داريم .
بدترين حالت ممكن ( كه مطمىناً بدترين نخواهد بود ) اينه كه به اندازه سهميه آگست ، توي سپتامبر هم ويزا بدن و با توجه به اينكه تعداد مصاحبه ها توي سپتامبر خيلي خيلي كمتر از آگسته ، تعداد بيشتري از AP ها ويزا ١٠٠٪ خواهند گرفت .
اين بدترين حالتش بود و بهترينش اينه كه با توجه به سهميه سال گذشته ايران و اون حرفي كه خود سفارت زده بود كه بر اساس تعداد مصاحبه شده ها سقف ويزا پر شده ، به اكثريت AP ها ويزا بدن ، كه با چيزي كه من ديدم اين توان رو ١٠٠٪ دارن كه بدن . من تو بدترين پست نا اميديم گفتم اينا ميتونن ويزا بدن به ٥٠٠ نفر تو هر سفارت ، ولي يه چشمه نشون بدن ، كه خيال ما راحت شه !!! كه نشون دادن و من با چشم ديدم . كل پروسه من از دادن پاسم تا گرفتن ويزام از ptt ، دقيقاً ٢٥ ساعت طول كشيد !!
تو همين مهاجر سرا حداقل ١٠ نفر رو ديدم كه كلير شدن با من . يه سري آي دي دارن و ميشناسيدشون و يه سري هم مهمان هستند و منم ميشناختن ! يه سري هم كه نميشناختن مهاجر سرا رو ، تخمين من از كليري هاي آخر آگست ، حداقل ٢٠ نفر بود .
اميدوارم با توجه به مصاحبه هاي كم سپتامبر ، تو ماه جديد خود سايت سفارت ها اعلام كنن كلير شده ها رو و دوستاي خوبم همه ويزاشون رو بگيرن ... اميد داشته باشيم ...
Everybody Listen and repeat : We will get the VISA
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-30 ساعت 16:42)byazdani نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:59)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:47)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:29)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:06)Nooshinsalamat نوشته:  پري پري عزيز باور كن هميشه تو دعاهاي من جا داري،از ته قلبم از خدا مي خوام به زودي ويزاتو بگيري و به همراه خانوادت عازم شي.

ممنونم ازتون
منم براتون دعا می کنم شما در صدر جدول هستید..پیشنهاد می کنم یه ویزای دوبی بگیرید و گوش به زنگ باشید...Shy
ممنونم ازتون.

سلام پری پری عزیز
اخیرا بهشون ایمیل نزدید؟ منظورم بعد از 18 آگوسته؟ چون من فکر کنم با توجه به قرائن شما کلیر شدید. بنظرم سفارت مشکل صدور ویزا داره. تصمیمی که گرفتید منطقیه برای ویزا اقدام کنید و در این فاصله حتما ایمیل بزنید و مجدد پیگیری کنید. روال سفارتها خیلی مشکوک شده مثلا آنکارا بجای اینکه توی سایت کلیر شده ها را اعلام کنه تلفن زده به یه عده و اعلام کرده که بسیار عجیب و خارج از روال روتینه.
در هر صورت بدونید که ماهایی که ویزامون صادر شده هم نگران وضعیت شما هستیم و آرزو میکنم مشکلتون بزودی حل شه.

بله خودم و همسرم هردو ايميل زديم. ايميلهاى منو كه تقريبا ٢ ماهه اصلا جواب نميدن ولى جواب همسرم رو ميدادند كه هنوز در حال بررسيه. بازم هفته پيش همسرم ايميل زدند كه اينبار جواب اونهم ندادن. بازم ممنون كه به ياد من هستيد. من فعلا تصميم گرفتم كه فردا براى ويزاى دوبى اقدام كنم تا زمانى كه ويزا بياد اگه كليير شدم كه چه بهتر اگر نه احتمالا يه سر ميرم دبى
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: avayebahar ، برسام٤ ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa
(2014-08-30 ساعت 15:06)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 14:58)pari pari نوشته:  دوستان من واقعا ديگه نميدونم بايد چيكار كنم؟؟؟كلافه شدم ديگه. امروز داشتم به همسرم ميگفتم كه پاشم برم دوبى ولى همسرم ميگه فايد نداره.با اين وجود من تصميم گرفتم فردا براى ويزاى دوبى اقدام كنم، تو اين فاصله هم تصميم بگيرم كه چيكار كنم. تقريبا 11 ماهه منتظرم. ميترسم برم ابوظبى اصلا نزارن برم تو. اخه ديگه اينا كى ميخوان منو كليير كنن؟ دارن چيو چك ميكنن؟

پري پري عزيز باور كن هميشه تو دعاهاي من جا داري،از ته قلبم از خدا مي خوام به زودي ويزاتو بگيري و به همراه خانوادت عازم شي.

ممنونم ازتون
منم براتون دعا می کنم شما در صدر جدول هستید..پیشنهاد می کنم یه ویزای دوبی بگیرید و گوش به زنگ باشید...Shy
ممنونم ازتون.

پری پری عزیز اگه صلاح میدونی شماره کیستون را بدین به یک نفر که داره میره سفارت ازشون در مورد کلیرتون بپرسه. روزی که ما سفارت بودیم خودم دیدم یکی برای دوستش پرسید و افیسر گفت برو شماره بگیر و بیا.بعد چک کرد بهش گفت آماده هتستش و تو هفته آینده خبرش می کنیم .منظور اینکه جواب میدن و ضرری هم نداره.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: shhak ، pari pari ، mizan ، nedaba ، rezahoorjandi ، azadeh2014 ، soli asali ، sal0811 ، Alissa
آقای بهنام خبر امیدوارکننده ای بود . ممنون از شما. باز هم تبریک. Smile

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا زودتر مارو خوشحال کن اگه جا داره
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
(2014-08-30 ساعت 16:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:06)Nooshinsalamat نوشته:  پري پري عزيز باور كن هميشه تو دعاهاي من جا داري،از ته قلبم از خدا مي خوام به زودي ويزاتو بگيري و به همراه خانوادت عازم شي.

ممنونم ازتون
ممنونم ازتون.

پری پری عزیز اگه صلاح میدونی شماره کیستون را بدین به یک نفر که داره میره سفارت ازشون در مورد کلیرتون بپرسه. روزی که ما سفارت بودیم خودم دیدم یکی برای دوستش پرسید و افیسر گفت برو شماره بگیر و بیا.بعد چک کرد بهش گفت آماده هتستش و تو هفته آینده خبرش می کنیم .منظور اینکه جواب میدن و ضرری هم نداره.

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: mizan ، avayebahar ، soli asali ، nedaba ، Alissa
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
1) ما در هفته دوم جولای مصاحبه شدیم و ap خوردیم و دو بار هم ایمیل زدیم سری اول گفتند ویزا نامبر نداریم و جواب ایمیل دوم رو هم ندادند و تا حالا غیر از فردای مصاحبه که من نفر اصلی آپدیت شدم دیگه هیچ آپدیتی نداشتیم حتی وقتی جواب ایمیلمون رو دادند، به نظر دوستان پرونده ما گم شده که کسی دست بهش نمیزنه؟
2) برای سفارت ارمنستان لازمه هر دو نفر بریم یا فقط من فرد برنده برم کافیه و یا وکالتنامه از همسرم میخوان؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: EmJay ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 17:06)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:29)pari pari نوشته:  ممنونم ازتون
ممنونم ازتون.

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟
ما جهارشنبه داريم ميريم،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa ، nedaba
اقاي ibehnam
يه سوال
يعني اگر قبل از اينكه اعلام كنن و بريم سفارت راه ميدن
راستش ما يه مديكال هم بايد تمديد كنيم بعد پاس رو بديم
به نظرتون شانسمون رو امتحان كنيم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، Nooshinsalamat ، soli asali ، nedaba
با سلام.
آیا دوستان میتونن یک توضیحی بدهند که مراحل تمدید مدیکال چطور هست؟ آیا باید مجدد واکسن بزنیم یا اینکه فقط مبلغی جهت آزمایش خون و عکس سینه بدهیم . ضمنا آیا قبل از اعلام سفارت جهت گرفتن ویزا میتونیم وقت ملاقات از دکتر اورگان در ترکیه گرفت . با تشکر
آخرین آپدیت : 27AUG
کیس نامبر: 2014AS3XXX
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 17:08)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
1) ما در هفته دوم جولای مصاحبه شدیم و ap خوردیم و دو بار هم ایمیل زدیم سری اول گفتند ویزا نامبر نداریم و جواب ایمیل دوم رو هم ندادند و تا حالا غیر از فردای مصاحبه که من نفر اصلی آپدیت شدم دیگه هیچ آپدیتی نداشتیم حتی وقتی جواب ایمیلمون رو دادند، به نظر دوستان پرونده ما گم شده که کسی دست بهش نمیزنه؟
2) برای سفارت ارمنستان لازمه هر دو نفر بریم یا فقط من فرد برنده برم کافیه و یا وکالتنامه از همسرم میخوان؟
سلام
1. وضعیت ما هم دقیقا مشابه شماست. پاسخ ایمیل ها بدون بررسی کیس بوده ولی نشون از این نیست که گم شده
2. تا جاییکه من می دونم اگه فرد برنده بره کافیه، ولی در صورتیکه یکی از اعضای دیگه بره، نمی دونم که باید وکالت داشه باشه یا نه
بنابراین لطفا سایر دوستان نیز، سوال دوم رو پاسخ بدن که مطمئن بشیم
شما برنامه ای برای رفتن سفارت ندارید؟
این روزها همه صحبت از رفتن یا نرفتن می کنن! و این بارزترین ابهام این روزهای زندگی ماست. با توجه به شماره کیس هامون و مصاحبه جولای محتملترین زمان برای رفتن سفارت کیه؟ می ترسم نوش داروی پس از اتمام سهمیه سپتامبر و تموم شدن ویزاها بشه
به خدا هممون می دونیم که آمار میگه کلی ویزا مونده، ولی ترس و هراس که نکنه ... بارزترین صفت این روزهای حداقل من یکیه
ولی همه با هم با صدای بلند تکرار می کنیم
We will get the Visa ghashange
(کپی رایت متعلق به بهنامه، امتحانش هم پس داده که جواب میده)
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: teacherm ، ibehnam ، برسام٤ ، NarCssuS ، soli asali ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، niki88 ، mehrzad2013 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 17:08)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
دوست عزیز علاوه بر تبریک و تشکر که میدونم خیلی بهش علاقه مندی حدمتتون عارضم که : 1- در این مورد هیچی نمیشه گفت. (البته پرونده کسی فکر نمیکنم گم بشه) و اینکه متاسفانه با توجه به خرابی سیستم و جوابای پرتو پلای سفارت نمیشه گفت که الف) کلیر شدی،ب) نشدی،ج) گزینه الف و ب ، د) هیچکدام
در خصوص سوال دوم به خدمتتون عرض کنم که بر اساس گفته با تجربه ترها یک نفر بره کافیه ( باز سوال کن مطمئن نیستم)
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: amir_max1985 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 17:23)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:05)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 06:52)m.mirzaee نوشته:  بچه های مهاجر سرا سلام
به گفته های برخی از دوستان که حتی بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن حاضر نیستند تا شماره کیسشون رو در اختیار بقیه بذارن تا از صحت گفته های اونها اطمینان حاصل کنیم ، اعتماد نکنید
مگه سفارت خانه یه کشوری مثل آمریکا همینجور الکیه که با التماس بری داخل؟
آخه چرا اینقدر بعضی از ما بی انصاف هستیم و بقیه رو به اشتباه میندازیم
نمونه اش یکی از کیسهای **58 که میگه ایشود شده و شوهرش بدون تلفن و کلیر شدن ویزا گرفته!
که اصلا این قضیه صحت نداره و کیش نامبر این خانواده و کسانی که در تاریخ 14 می مصاحبه داشتن رو بنده دارم و کسی ایشود نشده
پس خواهشا جو یک ماه پیش رو دوباره پیاده نکنید
ممنون

استاد ميرزايي گل
شما كه از كساني كه كيسشون رو بعد كلير ندادن كه محافظه كار تري برادر من
كسي كه دو رقم اول كيسش رو با كل آپديتاش گذاشته ، يعني كيسش رو غير مستقيم گذاشته تو امضاش .
شما كه از ب بسم الله فقط يه رقم كيست رو گذاشتي و تاريخ آپديت هات رو هم يه رقمشو x گذاشتي اين حرفو نزن ... همينم كه گذاشتي نزاري هيچ فرقي نميكنه ... يا مثلا با خط ميخي بنويس كه باستاني باشه يه زيبايي داشته باشه ...
عزیزم قبل از اینکه دو کلمه هم از زبون ... بشنویم لطف کن و برو به صفحه شماره 2185 و ارسال: #32768 یه نگاه بنداز
نمیخوام باز چیزی بگم که باعث ناراحتی بشم
اگر امضامو اینجوری نوشتم توصیه هم برای کسی نکردم که بخواد خودشو با من مقایسه کنه
پس امضای من زیاد مهم نیست
شما که کلیر شدی لطفاً رو مخ بقیه پیاده روی نکن
درست نیست قبل از خوندن تمام پستها با عجله هر چی دلت میخواد بگی
راستی قبل از اینکه واسه بقیه نسخه بپیچی یه سر هم به امضا خودت بزنی بدک نیست
بهنام جان، میرزایی عزیز دوست نداشتم وارد این بحث بشم، ولی خواستم یه نکته رو بگم که همه ما ممکنه دچار سوتفاهم بشیم و یا زود قضاوت کنیم، ولی من از نزدیک شاهد این بودم که جناب میرزایی این شجاعت فراموش شده ی این روزهای هممون رو داشت که سوبرداشتش رو توی تاپیک اعلام و دلجویی کنه و این شایان تقدیره.
به قول بیلگیتس: "اشتباهات بزرگترین منبع یادگیری ما هستند. اشتباه کردن جریمه ندارد، بلکه دوباره اشتباه کردن خطاست."

شما هم دیگه سخت نگیرShy
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: ibehnam ، soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba
دوستانی ابوظبی
جسارتا ، ایا تو ابوظبی موردی بوده که مثل سفارت ایروان مشابه کیس خاله سارا، پاسپورت هامون رو دریافت کنن ؟ حتی با وجود اینکه بگن ویزا فعلا نداریم .

میخام ببینم این هفته برم دبی یا صبر کنم از طرف سفارت حرکتی ببینم.
مرسی
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba

ممنونم ازتون
ممنونم ازتون.

من شماره کیسمو دادم به رضا Rainolf با سفارت چک بکنه ببینه کلیر هست یا نه اما رضا به من گفت سفارت حاضر نشده وضعیتمو چک بکنه.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: pari pari ، azadeh2014 ، soli asali ، sonyz2 ، Alissa ، nedaba
امیدوارم این رفتنهای بدون هماهنگی دم در سفارت، موجب تصمیم‌گیری های خشمگینانه آمریکایی ها نشه. همیشه قوانین جهت جلوگیری از بی نظمیها و هرج و مرج ایجاد میشه، ومن امیدوارم این اقدامات و حرکات دوستانمون به اعمال قوانین سفت و سخت نیانجامه. که اون موقع دیگه به این حرکات ریسک پذیری، زرنگی و پول خرج کردن نمیگن، چیز دیگه ای میگن....
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: mohamad2014 ، mizan ، NarCssuS ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان