کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 18:51)Lucy.GH نوشته:  [quote='kooshamostofi' pid='543319' dateline='1409400400']
[quote='Lucy.GH' pid='543296' dateline='1409397688']
س
Dear Sir/Madam,

I wonder if you could forward my email to the consular who interviewed us (applicant: xxxxx and beneficiary: xxxxx, my wife) in August 5, 2014.

From your previous email, I understood that my application is under another administrative processing. And in our interview, we were told that our visa numbers are for this month (August). In case if this administrative processing takes longer (which I was told that it usually takes up to three weeks and it seems in our case took more than that), will you request visa numbers for us (xxxxx and xxxxx) for the next month (September)?

At ceac website the last update for me is in August 21, but for my wife (xxxx) is in August 11. Does it mean that my wife’s first administrative processing has not been completed yet?

Since during the interview we were told that the documents are complete, I thought the administrative processing would not be long. Therefore, I really appreciate your effort to complete my application before August.

Thank you very much and looking forward to hearing from you.

Regards,

اینم جوابش:

Dear Sir,

Your e-mail has been forwarded to a consular officer. At this time, your case is still in additional administrative processing, which we must conclude before we can decide to issue your visa. Once we have reached that stage, we will need to check if there are visa numbers left. We cannot, at this time, guarantee that such visa numbers will be available by the end of the DV2014 program, i.e. September 30, 2014.

Unfortunately, because of the different circumstances that are involved in each case, we cannot estimate how long this processing stage will take. However, we will work towards completing our processing of your case as soon as possible, in accordance with U.S. laws and regulations.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Stockholm, Sweden
دوست عزیز کی ایمیل زدی و کی ایمیل گرفتی؟
من 24 آگوست ایمیل زدم و هنوز بهم جواب ندادن. راستش دیشب هم یک ایمیل دیگه ردم. بنظرم من هم کلیر شدم. 8 جولای و 12 آگوست آپ داشتم و دیگه هیچ.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:24)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:05)abbas09 نوشته:  یه دوستی تو تاپیک انالیز سیس زحمت کشیدن حساب کردن که تو اگوست 129 ویزا انکارا صادر کرده خیلی خوبه ولی من نمیدونم از این 129 تا فقط چرا 4 یا 5 نفر عضو مهاجرسرا بودن خوب این معلومه که سفارت مشغول بوده ولی ما زیاد خبر نداشتیم

آي قربون اسمت عباس جون ...
١٢٩ ويزا به نظر من ٩٠٪ ش يه ضرب بوده ، ما سفارت بوديم همه مصاحبه شده ها يه ضرب بودن !!! كسي AP نديدم من !!
حالا مصاحبه هاي سپتامبر هم آمارش رو كسي بده خيلي خوبه

(2014-08-30 ساعت 18:17)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:10)amir_max1985 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:23)EmJay نوشته:  [quote='amir_max1985' pid='543337' dateline='1409402291']
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
1) ما در هفته دوم جولای مصاحبه شدیم و ap خوردیم و دو بار هم ایمیل زدیم سری اول گفتند ویزا نامبر نداریم و جواب ایمیل دوم رو هم ندادند و تا حالا غیر از فردای مصاحبه که من نفر اصلی آپدیت شدم دیگه هیچ آپدیتی نداشتیم حتی وقتی جواب ایمیلمون رو دادند، به نظر دوستان پرونده ما گم شده که کسی دست بهش نمیزنه؟
2) برای سفارت ارمنستان لازمه هر دو نفر بریم یا فقط من فرد برنده برم کافیه و یا وکالتنامه از همسرم میخوان؟
سلام کاش از یکی از بچه های سفارتت بپرسی اینو. کسی که اونجا باشه. این قضیه وکالت مهمه. بچه هایی این روزها اونجا هستند بگو برات بپرسند.تلفن هاشون پیدا کن همین جا

وكالت نامه لازمه اگه يه نفر نباشه + كپي پاسپورت و برگه ثبت نام CSC

میشه بفرمایید در کجا به وکالت نامه در مورد انکارا اشاره شده؟
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:06)pendleton نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:05)abbas09 نوشته:  یه دوستی تو تاپیک انالیز سیس زحمت کشیدن حساب کردن که تو اگوست 129 ویزا انکارا صادر کرده خیلی خوبه ولی من نمیدونم از این 129 تا فقط چرا 4 یا 5 نفر عضو مهاجرسرا بودن خوب این معلومه که سفارت مشغول بوده ولی ما زیاد خبر نداشتیم

١٢٩ ويزا به نظر من ٩٠٪ ش يه ضرب بوده ، ما سفارت بوديم همه مصاحبه شده ها يه ضرب بودن !!! كسي AP نديدم من !!

(2014-08-30 ساعت 17:23)EmJay نوشته:  [quote='amir_max1985' pid='543337' dateline='1409402291']
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
1) ما در هفته دوم جولای مصاحبه شدیم و ap خوردیم و دو بار هم ایمیل زدیم سری اول گفتند ویزا نامبر نداریم و جواب ایمیل دوم رو هم ندادند و تا حالا غیر از فردای مصاحبه که من نفر اصلی آپدیت شدم دیگه هیچ آپدیتی نداشتیم حتی وقتی جواب ایمیلمون رو دادند، به نظر دوستان پرونده ما گم شده که کسی دست بهش نمیزنه؟
2) برای سفارت ارمنستان لازمه هر دو نفر بریم یا فقط من فرد برنده برم کافیه و یا وکالتنامه از همسرم میخوان؟
سلام کاش از یکی از بچه های سفارتت بپرسی اینو. کسی که اونجا باشه. این قضیه وکالت مهمه. بچه هایی این روزها اونجا هستند بگو برات بپرسند.تلفن هاشون پیدا کن همین جا

من آنکارا نیستم . اما در یکی از پست ها خوندم که اداره پست هنگام تحویل بسته ی حاوی پاسپورت وویزا..... وکالت نامه میخواد.
تشکر کنندگان: pendleton ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:06)pendleton نوشته:  

قانون ptt هستش
تشکر کنندگان: avayebahar ، pendleton ، soli asali ، manamilad ، mahan L ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:50)p.fereidouni نوشته:  سلام
من خیلی این هفته سرم شلوغ بود همش می اومدم 5 دقیقه خبرارو می خوندم میرفتم ولی از خاله سارا بیخبرم اون که می خواست بره ایروان چی شد؟؟؟؟؟ کسی ازش خبر داره؟

هیچ کس نیست جواب منو بده Sad Sad
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:11)p.fereidouni نوشته:  
من خیلی این هفته سرم شلوغ بود همش می اومدم 5 دقیقه خبرارو می خوندم میرفتم ولی از خاله سارا بیخبرم اون که می خواست بره ایروان چی شد؟؟؟؟؟ کسی ازش خبر داره؟

خبر داده که بنده خدا
پاسش رو داده و گرفتن و تو waiting list ه
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: pari pari ، p.fereidouni ، m_nikparvaz ، برسام٤ ، avayebahar ، hadi472 ، soli asali ، hamid_fs3 ، mizan ، mahan L ، EmJay ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:33)amir_max1985 نوشته:  

آخه بچه ها میگفتند که سفارت ارمنستان نمیخواد فقط یک نفر بره کافیست؟
من به خدا گیج شدم آخه خانومم پاش شیکسته نمیتونه تا آخر شهریور هیجا بره، به نظرتون من چی کار کنم؟

تو برگه آبی که بهمون دادن، نوشته برای دریافت ویزای خود، شخصا مراجعه کنید.
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، mahan L ، EmJay ، a.rahaa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:12)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:11)p.fereidouni نوشته:  

خبر داده که بنده خدا
پاسش رو داده و گرفتن و تو waiting list ه

مرسی اقا بهنام که جوابمو دادیSmile تبریک میگم بهت کلییر شدی مبارکه Smile هنوز انکارایی؟؟انکارا این سری همرو با تلفن مطلع کرد؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، pari pari ، avayebahar ، soli asali ، mizan ، mahan L ، ibehnam ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 17:06)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 16:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:59)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:47)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:29)pari pari نوشته:  ممنونم ازتون
منم براتون دعا می کنم شما در صدر جدول هستید..پیشنهاد می کنم یه ویزای دوبی بگیرید و گوش به زنگ باشید...Shy
ممنونم ازتون.

پری پری عزیز اگه صلاح میدونی شماره کیستون را بدین به یک نفر که داره میره سفارت ازشون در مورد کلیرتون بپرسه. روزی که ما سفارت بودیم خودم دیدم یکی برای دوستش پرسید و افیسر گفت برو شماره بگیر و بیا.بعد چک کرد بهش گفت آماده هتستش و تو هفته آینده خبرش می کنیم .منظور اینکه جواب میدن و ضرری هم نداره.

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟

mahan1331 انگار دوبی هستش بهش پیام خصوصی بدین.تو ارسال #32812 دیدم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: pari pari ، avayebahar ، soli asali ، mahan L ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:21)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:06)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 16:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:59)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:47)mohamad2014 نوشته:  منم براتون دعا می کنم شما در صدر جدول هستید..پیشنهاد می کنم یه ویزای دوبی بگیرید و گوش به زنگ باشید...Shy
ممنونم ازتون.

پری پری عزیز اگه صلاح میدونی شماره کیستون را بدین به یک نفر که داره میره سفارت ازشون در مورد کلیرتون بپرسه. روزی که ما سفارت بودیم خودم دیدم یکی برای دوستش پرسید و افیسر گفت برو شماره بگیر و بیا.بعد چک کرد بهش گفت آماده هتستش و تو هفته آینده خبرش می کنیم .منظور اینکه جواب میدن و ضرری هم نداره.

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟

mahan1331 انگار دوبی هستش بهش پیام خصوصی بدین.تو ارسال #32812 دیدم.

مرسى. بهشون پيغام دادم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، mahan L ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:51)Lucy.GH نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 16:36)kooshamostofi نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:51)Lucy.GH نوشته:  سلام،
ما 29 اگوست آپدیت شدیم. البته 28 ایمیل زدم بهشون و خواستم که ایمیلم برسه به دست آفیسری مصاحبمون کرد. همون روز هم آپدیت شدیم و گفت که ایمیلتون به یه آفیسری فوروارد شده. البته یه جواب درست درمون هم به سوالاتم داد، البته خیلی ناامید کننده. امروز که سیس چک کردم دیدم دوباره 29 آپدیت شدیم.
امیدوارم که خبرهای خوبی باشه.

2014as3xxxx
Stockholm
2 persons
Exemption from military
Interview: August 5
Update: August 11, 28 by email. August 29 (either because of the email or ....)

دوست عزیز .... با آرزوی موفقیت برای شما و باقی منتظران، اگه امکان داره متن ایمیلی که فرستادین و جواب رو اینجا بذارید تا بقیه هم مطالعه کنند، شاید بدرد کسی بخوره. ممنون
سلام،
این ایمیل منه.
Dear Sir/Madam,

I wonder if you could forward my email to the consular who interviewed us (applicant: xxxxx and beneficiary: xxxxx, my wife) in August 5, 2014.

From your previous email, I understood that my application is under another administrative processing. And in our interview, we were told that our visa numbers are for this month (August). In case if this administrative processing takes longer (which I was told that it usually takes up to three weeks and it seems in our case took more than that), will you request visa numbers for us (xxxxx and xxxxx) for the next month (September)?

At ceac website the last update for me is in August 21, but for my wife (xxxx) is in August 11. Does it mean that my wife’s first administrative processing has not been completed yet?

Since during the interview we were told that the documents are complete, I thought the administrative processing would not be long. Therefore, I really appreciate your effort to complete my application before August.

Thank you very much and looking forward to hearing from you.

Regards,

اینم جوابش:

Dear Sir,

Your e-mail has been forwarded to a consular officer. At this time, your case is still in additional administrative processing, which we must conclude before we can decide to issue your visa. Once we have reached that stage, we will need to check if there are visa numbers left. We cannot, at this time, guarantee that such visa numbers will be available by the end of the DV2014 program, i.e. September 30, 2014.

Unfortunately, because of the different circumstances that are involved in each case, we cannot estimate how long this processing stage will take. However, we will work towards completing our processing of your case as soon as possible, in accordance with U.S. laws and regulations.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Stockholm, Sweden
این additional administrative processing یعنی دوباره به شما ap خورده؟اگر اینطور باشه خیلی بی انصافیه.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:33)amir_max1985 نوشته:  

آخه بچه ها میگفتند که سفارت ارمنستان نمیخواد فقط یک نفر بره کافیست؟
من به خدا گیج شدم آخه خانومم پاش شیکسته نمیتونه تا آخر شهریور هیجا بره، به نظرتون من چی کار کنم؟

ابوظبی که بدون وکالت هر کس ببره ویزاها را بهش میدن ولی برای ایروان فوقش یه وکالت را ترجمه کنین وببرین با خودتون اگر نهایتا قبول نکردن خانمتون فرداش میان دیگه.ولی من دیدم ایروان یک نفر میره مدارک را دم در میگیرند و میگذارن تو پاکت و میگند بنداز تو صندوق و برای گرفتنشم با برگه وکپی پاستون که رفتید ویزاها را می گیرید.اینقدر همه چی را سخت نکنین وبسپارید به گذشت زمان و همون لحظه تصمیم بگیرید. اینجوری فقط اذیت میشید.ببخشین.
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، amir_max1985 ، mahan L ، a.rahaa ، nedaba
دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....
از همه دوستان مجازیم که تا بحال بهم رتبه دادید ممنونم . امیدوارم در آم ری ک ا هم دوستان خوبی برای هم باشیم. ندیدمتون ولی بهتون ماههاست که عادت کردم . دوستون دارم و همیشه به فکرتون هستم . همین روزهاست که همتون ویزا بدست دارین دنبال بلیط میگردین .
(2014-08-30 ساعت 19:39)rainolf نوشته:  دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....

تبریک آقا. ایشالله به شادی
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: rainolf ، hamid_fs3 ، soli asali ، reza_norouzi ، برسام٤ ، mahan L ، pari pari ، Alissa ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان