کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 17:32)EmJay نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:23)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:05)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 06:52)m.mirzaee نوشته:  بچه های مهاجر سرا سلام
به گفته های برخی از دوستان که حتی بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن حاضر نیستند تا شماره کیسشون رو در اختیار بقیه بذارن تا از صحت گفته های اونها اطمینان حاصل کنیم ، اعتماد نکنید
مگه سفارت خانه یه کشوری مثل آمریکا همینجور الکیه که با التماس بری داخل؟
آخه چرا اینقدر بعضی از ما بی انصاف هستیم و بقیه رو به اشتباه میندازیم
نمونه اش یکی از کیسهای **58 که میگه ایشود شده و شوهرش بدون تلفن و کلیر شدن ویزا گرفته!
که اصلا این قضیه صحت نداره و کیش نامبر این خانواده و کسانی که در تاریخ 14 می مصاحبه داشتن رو بنده دارم و کسی ایشود نشده
پس خواهشا جو یک ماه پیش رو دوباره پیاده نکنید
ممنون

استاد ميرزايي گل
شما كه از كساني كه كيسشون رو بعد كلير ندادن كه محافظه كار تري برادر من
كسي كه دو رقم اول كيسش رو با كل آپديتاش گذاشته ، يعني كيسش رو غير مستقيم گذاشته تو امضاش .
شما كه از ب بسم الله فقط يه رقم كيست رو گذاشتي و تاريخ آپديت هات رو هم يه رقمشو x گذاشتي اين حرفو نزن ... همينم كه گذاشتي نزاري هيچ فرقي نميكنه ... يا مثلا با خط ميخي بنويس كه باستاني باشه يه زيبايي داشته باشه ...
عزیزم قبل از اینکه دو کلمه هم از زبون ... بشنویم لطف کن و برو به صفحه شماره 2185 و ارسال: #32768 یه نگاه بنداز
نمیخوام باز چیزی بگم که باعث ناراحتی بشم
اگر امضامو اینجوری نوشتم توصیه هم برای کسی نکردم که بخواد خودشو با من مقایسه کنه
پس امضای من زیاد مهم نیست
شما که کلیر شدی لطفاً رو مخ بقیه پیاده روی نکن
درست نیست قبل از خوندن تمام پستها با عجله هر چی دلت میخواد بگی
راستی قبل از اینکه واسه بقیه نسخه بپیچی یه سر هم به امضا خودت بزنی بدک نیست
بهنام جان، میرزایی عزیز دوست نداشتم وارد این بحث بشم، ولی خواستم یه نکته رو بگم که همه ما ممکنه دچار سوتفاهم بشیم و یا زود قضاوت کنیم، ولی من از نزدیک شاهد این بودم که جناب میرزایی این شجاعت فراموش شده ی این روزهای هممون رو داشت که سوبرداشتش رو توی تاپیک اعلام و دلجویی کنه و این شایان تقدیره.
به قول بیلگیتس: "اشتباهات بزرگترین منبع یادگیری ما هستند. اشتباه کردن جریمه ندارد، بلکه دوباره اشتباه کردن خطاست."

شما هم دیگه سخت نگیرShy
آقا بهنام همه ما اعصابمون داغونه
بیخیال همه چیز
یه کل کل بود تموم شد رقت
از شما هم معذرت میخوام
راضی شدی؟
آشتی کن دیگه

(2014-08-30 ساعت 17:32)EmJay نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:23)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:05)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 06:52)m.mirzaee نوشته:  بچه های مهاجر سرا سلام
به گفته های برخی از دوستان که حتی بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن حاضر نیستند تا شماره کیسشون رو در اختیار بقیه بذارن تا از صحت گفته های اونها اطمینان حاصل کنیم ، اعتماد نکنید
مگه سفارت خانه یه کشوری مثل آمریکا همینجور الکیه که با التماس بری داخل؟
آخه چرا اینقدر بعضی از ما بی انصاف هستیم و بقیه رو به اشتباه میندازیم
نمونه اش یکی از کیسهای **58 که میگه ایشود شده و شوهرش بدون تلفن و کلیر شدن ویزا گرفته!
که اصلا این قضیه صحت نداره و کیش نامبر این خانواده و کسانی که در تاریخ 14 می مصاحبه داشتن رو بنده دارم و کسی ایشود نشده
پس خواهشا جو یک ماه پیش رو دوباره پیاده نکنید
ممنون

استاد ميرزايي گل
شما كه از كساني كه كيسشون رو بعد كلير ندادن كه محافظه كار تري برادر من
كسي كه دو رقم اول كيسش رو با كل آپديتاش گذاشته ، يعني كيسش رو غير مستقيم گذاشته تو امضاش .
شما كه از ب بسم الله فقط يه رقم كيست رو گذاشتي و تاريخ آپديت هات رو هم يه رقمشو x گذاشتي اين حرفو نزن ... همينم كه گذاشتي نزاري هيچ فرقي نميكنه ... يا مثلا با خط ميخي بنويس كه باستاني باشه يه زيبايي داشته باشه ...
عزیزم قبل از اینکه دو کلمه هم از زبون ... بشنویم لطف کن و برو به صفحه شماره 2185 و ارسال: #32768 یه نگاه بنداز
نمیخوام باز چیزی بگم که باعث ناراحتی بشم
اگر امضامو اینجوری نوشتم توصیه هم برای کسی نکردم که بخواد خودشو با من مقایسه کنه
پس امضای من زیاد مهم نیست
شما که کلیر شدی لطفاً رو مخ بقیه پیاده روی نکن
درست نیست قبل از خوندن تمام پستها با عجله هر چی دلت میخواد بگی
راستی قبل از اینکه واسه بقیه نسخه بپیچی یه سر هم به امضا خودت بزنی بدک نیست
بهنام جان، میرزایی عزیز دوست نداشتم وارد این بحث بشم، ولی خواستم یه نکته رو بگم که همه ما ممکنه دچار سوتفاهم بشیم و یا زود قضاوت کنیم، ولی من از نزدیک شاهد این بودم که جناب میرزایی این شجاعت فراموش شده ی این روزهای هممون رو داشت که سوبرداشتش رو توی تاپیک اعلام و دلجویی کنه و این شایان تقدیره.
به قول بیلگیتس: "اشتباهات بزرگترین منبع یادگیری ما هستند. اشتباه کردن جریمه ندارد، بلکه دوباره اشتباه کردن خطاست."

شما هم دیگه سخت نگیرShy
EmJay عزیز ممنون از اینکه اظهار ندامت منو بعضی ها و شما قبول کردید
آقا بهنام همه ما اعصابمون داغونه
بیخیال همه چیز
یه کل کل بود تموم شد رقت
از شما هم معذرت میخوام
راضی شدی؟
آشتی کن دیگه
تشکر کنندگان: ibehnam ، EmJay ، hadi472 ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba
یه دوستی تو تاپیک انالیز سیس زحمت کشیدن حساب کردن که تو اگوست 129 ویزا انکارا صادر کرده خیلی خوبه ولی من نمیدونم از این 129 تا فقط چرا 4 یا 5 نفر عضو مهاجرسرا بودن خوب این معلومه که سفارت مشغول بوده ولی ما زیاد خبر نداشتیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، shhak ، ibehnam ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba
آقاي ميرزايي عزيز
من چاكر شما هم هستم ، دركت ميكنم دوست من ...
من كه ويزام رو گرفتم ، هيچوقت دوستام رو فراموش نميكنم و دغدغه من هستن خدا شاهده ، من تو اين ٢-٣ شب به فكر شرايط و مشكلات عمو احمد عزيز ( amohammadi ) بودم و استرس كليرش ... و همه ي شماها
الآنم به من به چشم كلير شده نگاه نكن ، كنار خواهرا و برادراي گلم هستم ... نه تنها من ، همه ي كلير شده ها همين حس رو دارن ... اگر غير از اين بود تو تاپيك پر استرس چه ميكرديم ؟!
مطمئنم كه سن شما از من بيشتره و من از شما عذر ميخوام كه تندي كردم ...
به اميد خبراي خوب ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-30 ساعت 17:23)EmJay نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:08)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
1) ما در هفته دوم جولای مصاحبه شدیم و ap خوردیم و دو بار هم ایمیل زدیم سری اول گفتند ویزا نامبر نداریم و جواب ایمیل دوم رو هم ندادند و تا حالا غیر از فردای مصاحبه که من نفر اصلی آپدیت شدم دیگه هیچ آپدیتی نداشتیم حتی وقتی جواب ایمیلمون رو دادند، به نظر دوستان پرونده ما گم شده که کسی دست بهش نمیزنه؟
2) برای سفارت ارمنستان لازمه هر دو نفر بریم یا فقط من فرد برنده برم کافیه و یا وکالتنامه از همسرم میخوان؟
سلام
1. وضعیت ما هم دقیقا مشابه شماست. پاسخ ایمیل ها بدون بررسی کیس بوده ولی نشون از این نیست که گم شده
2. تا جاییکه من می دونم اگه فرد برنده بره کافیه، ولی در صورتیکه یکی از اعضای دیگه بره، نمی دونم که باید وکالت داشه باشه یا نه
بنابراین لطفا سایر دوستان نیز، سوال دوم رو پاسخ بدن که مطمئن بشیم
شما برنامه ای برای رفتن سفارت ندارید؟
این روزها همه صحبت از رفتن یا نرفتن می کنن! و این بارزترین ابهام این روزهای زندگی ماست. با توجه به شماره کیس هامون و مصاحبه جولای محتملترین زمان برای رفتن سفارت کیه؟ می ترسم نوش داروی پس از اتمام سهمیه سپتامبر و تموم شدن ویزاها بشه
به خدا هممون می دونیم که آمار میگه کلی ویزا مونده، ولی ترس و هراس که نکنه ... بارزترین صفت این روزهای حداقل من یکیه
ولی همه با هم با صدای بلند تکرار می کنیم
We will get the Visa ghashange
(کپی رایت متعلق به بهنامه، امتحانش هم پس داده که جواب میده)
ممنون از پاسختون، فعلا" برنامه ای ندارم ولی با خانومم همش همین فکرو میکنیم که بریم یا نریم، نمیدونم اگه بریم راهمون میدن تو یا نه؟
اگه راهمون ندن که هزینه اضافه کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، EmJay ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:10)amir_max1985 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:23)EmJay نوشته:  [quote='amir_max1985' pid='543337' dateline='1409402291']
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
1) ما در هفته دوم جولای مصاحبه شدیم و ap خوردیم و دو بار هم ایمیل زدیم سری اول گفتند ویزا نامبر نداریم و جواب ایمیل دوم رو هم ندادند و تا حالا غیر از فردای مصاحبه که من نفر اصلی آپدیت شدم دیگه هیچ آپدیتی نداشتیم حتی وقتی جواب ایمیلمون رو دادند، به نظر دوستان پرونده ما گم شده که کسی دست بهش نمیزنه؟
2) برای سفارت ارمنستان لازمه هر دو نفر بریم یا فقط من فرد برنده برم کافیه و یا وکالتنامه از همسرم میخوان؟
سلام کاش از یکی از بچه های سفارتت بپرسی اینو. کسی که اونجا باشه. این قضیه وکالت مهمه. بچه هایی این روزها اونجا هستند بگو برات بپرسند.تلفن هاشون پیدا کن همین جا
تشکر کنندگان: amir_max1985 ، zepehr ، soli asali ، EmJay ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:05)abbas09 نوشته:  یه دوستی تو تاپیک انالیز سیس زحمت کشیدن حساب کردن که تو اگوست 129 ویزا انکارا صادر کرده خیلی خوبه ولی من نمیدونم از این 129 تا فقط چرا 4 یا 5 نفر عضو مهاجرسرا بودن خوب این معلومه که سفارت مشغول بوده ولی ما زیاد خبر نداشتیم

آي قربون اسمت عباس جون ...
١٢٩ ويزا به نظر من ٩٠٪ ش يه ضرب بوده ، ما سفارت بوديم همه مصاحبه شده ها يه ضرب بودن !!! كسي AP نديدم من !!
حالا مصاحبه هاي سپتامبر هم آمارش رو كسي بده خيلي خوبه

(2014-08-30 ساعت 18:17)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:23)EmJay نوشته:  [quote='amir_max1985' pid='543337' dateline='1409402291']
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم که امیدوارم یکی جوابمو بده چون تا حالا هر چی سوال کردم فقط تبریک و تشکر گرفتم:
سلام کاش از یکی از بچه های سفارتت بپرسی اینو. کسی که اونجا باشه. این قضیه وکالت مهمه. بچه هایی این روزها اونجا هستند بگو برات بپرسند.تلفن هاشون پیدا کن همین جا

وكالت نامه لازمه اگه يه نفر نباشه + كپي پاسپورت و برگه ثبت نام CSC
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: teacherm ، amir_max1985 ، avayebahar ، mizan ، Hassan2014 ، hadi472 ، soli asali ، Alissa ، nedaba
دوستان ایروانی من امروز کلی تو سایت سیس چرخیدم و همه کیسها رو از 7000 تا آخر وارد سیس کردم و این نتیجه رو گرفتم که بعد از 21 آگوست 11 تا کیس دو تا 22 و یکی 26 و 6 تا 28 و یکی 29 و یکی 30 آگوست آپدیت شدند.
یعنی هیچ کدوم عضو ایجا نیستند که یک خبری به ما بدند؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، pari pari ، avayebahar ، soli asali ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، EmJay ، a.rahaa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 17:06)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 16:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:59)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:47)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:29)pari pari نوشته:  ممنونم ازتون
منم براتون دعا می کنم شما در صدر جدول هستید..پیشنهاد می کنم یه ویزای دوبی بگیرید و گوش به زنگ باشید...Shy
ممنونم ازتون.

پری پری عزیز اگه صلاح میدونی شماره کیستون را بدین به یک نفر که داره میره سفارت ازشون در مورد کلیرتون بپرسه. روزی که ما سفارت بودیم خودم دیدم یکی برای دوستش پرسید و افیسر گفت برو شماره بگیر و بیا.بعد چک کرد بهش گفت آماده هتستش و تو هفته آینده خبرش می کنیم .منظور اینکه جواب میدن و ضرری هم نداره.

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟

سلام من می دونم آقا رضا از شیراز و مناجون از تهران دارن میرن. براشون پیغام بذارید. اصلا نمی دونم آی دی مهاجرسراشون چی هست. اما میدونم اینجا هستند.مناجون با من مصاحبه بودن. اما آقا رضا از می
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:26)amir_max1985 نوشته:  دوستان ایروانی من امروز کلی تو سایت سیس چرخیدم و همه کیسها رو از 7000 تا آخر وارد سیس کردم و این نتیجه رو گرفتم که بعد از 21 آگوست 11 تا کیس دو تا 22 و یکی 26 و 6 تا 28 و یکی 29 و یکی 30 آگوست آپدیت شدند.

من چند بار اعلام کردم که 22 آگوست آپدیت شدم با اینکه برنده اصلی نیستم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: amir_max1985 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:24)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:05)abbas09 نوشته:  یه دوستی تو تاپیک انالیز سیس زحمت کشیدن حساب کردن که تو اگوست 129 ویزا انکارا صادر کرده خیلی خوبه ولی من نمیدونم از این 129 تا فقط چرا 4 یا 5 نفر عضو مهاجرسرا بودن خوب این معلومه که سفارت مشغول بوده ولی ما زیاد خبر نداشتیم

١٢٩ ويزا به نظر من ٩٠٪ ش يه ضرب بوده ، ما سفارت بوديم همه مصاحبه شده ها يه ضرب بودن !!! كسي AP نديدم من !!

آخه بچه ها میگفتند که سفارت ارمنستان نمیخواد فقط یک نفر بره کافیست؟
من به خدا گیج شدم آخه خانومم پاش شیکسته نمیتونه تا آخر شهریور هیجا بره، به نظرتون من چی کار کنم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، EmJay ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:33)amir_max1985 نوشته:  

من به خدا گیج شدم آخه خانومم پاش شیکسته نمیتونه تا آخر شهریور هیجا بره، به نظرتون من چی کار کنم؟
عذر ميخوام ، من يادم رفت بگم ، اين شرايط آنكاراست ، بقيه رو نميدونم من

ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: amir_max1985 ، m_nikparvaz ، soli asali ، Hassan2014 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:30)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:26)amir_max1985 نوشته:  دوستان ایروانی من امروز کلی تو سایت سیس چرخیدم و همه کیسها رو از 7000 تا آخر وارد سیس کردم و این نتیجه رو گرفتم که بعد از 21 آگوست 11 تا کیس دو تا 22 و یکی 26 و 6 تا 28 و یکی 29 و یکی 30 آگوست آپدیت شدند.

من چند بار اعلام کردم که 22 آگوست آپدیت شدم با اینکه برنده اصلی نیستم

دوست عزیز من که گفتم کیس بالای 7000!!!!!!!

(2014-08-30 ساعت 18:39)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:33)amir_max1985 نوشته:  

عذر ميخوام ، من يادم رفت بگم ، اين شرايط آنكاراست ، بقيه رو نميدونم من

خواهش میکنم و ممنون از اینکه پاسخ دادین!
تشکر کنندگان: avayebahar ، ibehnam ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 18:29)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 17:06)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 16:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:59)pari pari نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:47)mohamad2014 نوشته:  منم براتون دعا می کنم شما در صدر جدول هستید..پیشنهاد می کنم یه ویزای دوبی بگیرید و گوش به زنگ باشید...Shy
ممنونم ازتون.

پری پری عزیز اگه صلاح میدونی شماره کیستون را بدین به یک نفر که داره میره سفارت ازشون در مورد کلیرتون بپرسه. روزی که ما سفارت بودیم خودم دیدم یکی برای دوستش پرسید و افیسر گفت برو شماره بگیر و بیا.بعد چک کرد بهش گفت آماده هتستش و تو هفته آینده خبرش می کنیم .منظور اینکه جواب میدن و ضرری هم نداره.

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟

سلام من می دونم آقا رضا از شیراز و مناجون از تهران دارن میرن. براشون پیغام بذارید. اصلا نمی دونم آی دی مهاجرسراشون چی هست. اما میدونم اینجا هستند.مناجون با من مصاحبه بودن. اما آقا رضا از می

ممنون دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba
سلام
من خیلی این هفته سرم شلوغ بود همش می اومدم 5 دقیقه خبرارو می خوندم میرفتم ولی از خاله سارا بیخبرم اون که می خواست بره ایروان چی شد؟؟؟؟؟ کسی ازش خبر داره؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 16:36)kooshamostofi نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:51)Lucy.GH نوشته:  سلام،
ما 29 اگوست آپدیت شدیم. البته 28 ایمیل زدم بهشون و خواستم که ایمیلم برسه به دست آفیسری مصاحبمون کرد. همون روز هم آپدیت شدیم و گفت که ایمیلتون به یه آفیسری فوروارد شده. البته یه جواب درست درمون هم به سوالاتم داد، البته خیلی ناامید کننده. امروز که سیس چک کردم دیدم دوباره 29 آپدیت شدیم.
امیدوارم که خبرهای خوبی باشه.

2014as3xxxx
Stockholm
2 persons
Exemption from military
Interview: August 5
Update: August 11, 28 by email. August 29 (either because of the email or ....)

دوست عزیز .... با آرزوی موفقیت برای شما و باقی منتظران، اگه امکان داره متن ایمیلی که فرستادین و جواب رو اینجا بذارید تا بقیه هم مطالعه کنند، شاید بدرد کسی بخوره. ممنون
سلام،
این ایمیل منه.
Dear Sir/Madam,

I wonder if you could forward my email to the consular who interviewed us (applicant: xxxxx and beneficiary: xxxxx, my wife) in August 5, 2014.

From your previous email, I understood that my application is under another administrative processing. And in our interview, we were told that our visa numbers are for this month (August). In case if this administrative processing takes longer (which I was told that it usually takes up to three weeks and it seems in our case took more than that), will you request visa numbers for us (xxxxx and xxxxx) for the next month (September)?

At ceac website the last update for me is in August 21, but for my wife (xxxx) is in August 11. Does it mean that my wife’s first administrative processing has not been completed yet?

Since during the interview we were told that the documents are complete, I thought the administrative processing would not be long. Therefore, I really appreciate your effort to complete my application before August.

Thank you very much and looking forward to hearing from you.

Regards,

اینم جوابش:

Dear Sir,

Your e-mail has been forwarded to a consular officer. At this time, your case is still in additional administrative processing, which we must conclude before we can decide to issue your visa. Once we have reached that stage, we will need to check if there are visa numbers left. We cannot, at this time, guarantee that such visa numbers will be available by the end of the DV2014 program, i.e. September 30, 2014.

Unfortunately, because of the different circumstances that are involved in each case, we cannot estimate how long this processing stage will take. However, we will work towards completing our processing of your case as soon as possible, in accordance with U.S. laws and regulations.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Stockholm, Sweden
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، m_nikparvaz ، avayebahar ، NarCssuS ، soli asali ، kooshamostofi ، shahrzad001 ، sonyz2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان