کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 19:39)rainolf نوشته:  دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....

هزاران بار تبریک. حالا تعریف کنید و بگید چی گفتید چی شنیدید و ارزیابی تان چیه
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، mahan L ، pari pari ، EmJay ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 00:09)katanaser نوشته:  این همشهری های ما ( اهواز) که تحویل نمیگیرند. هی میگم اگه میرید دبی پاسپورتهای ما رو هم ببرید ؛ کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دکتر خوبید من هفته پیش که پست گذاشته بودید میخواسم بهنون توی پیام خصوصی ج بدم ولی مثل اینکه خودتون بلاکش کزدین دوالا من شاید اواسط هفته آینده برم دبی ولی فکر نمیکنم اگه پاس کسی رو غیر از کیس خودت ببری بدی قبول کنن یا موقع پیک آپ با ویزا به ما بدن .اگه خواستید مشورت کنیم پیام خصوصی واسم بذارید
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، zepehr ، pari pari ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:30)pari pari نوشته:  [quote='AZAR 1335' pid='543394' dateline='1409410266']
[quote='pari pari' pid='543336' dateline='1409402178']
[quote='AZAR 1335' pid='543330' dateline='1409401555']
[quote='pari pari' pid='543301' da

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟

mahan1331 انگار دوبی هستش بهش پیام خصوصی بدین.تو ارسال #32812 دیدم.

پری پری عزیز ما هم تا آخر هفته میریم، هنوز بلیت نگرفتم و روزش مشخص نیست ولی کاری داشتی بگو.

[/
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، AZAR 1335 ، pari pari ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:46)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:39)rainolf نوشته:  دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....

از اون سوالای "دیگه چه خبر؟" بودا.... Big Grin به ما روز پنجشنبه زنگ زدن و من به طور کاملا اتفاقی یکشنبه برای 2 جلسه کاری راهی دوبی بودم این شد که پاس یکی از بچه ها که نمیتونست بیاد رو هم بردم و بلا فاصله رفتم سفارت دم در چندتا دیگه از بچه ها که باهاشون تماس گرفته بودن رو دیدیم و ساعت 13:30 گفتن بیاید جلوی باجه بیرون سفارت اون خانم با حجابه برگه آبی ها رو میگرفت و با یک لیست چک میکرد بعد صف ایستادیم و رفتیم تو .... داخل سفارت انگار گرد مرده ریخته بودن نه آفیسر ها بودن و نه خانمهای ایرانی، فقط یک آقای هندی که پاسپورتها و برگه ها رو گرفت و یک برگه برای پنجشنبه داد.... فردا صبح ایشود شدیم و من سه شنبه به صورت خودجوش رفتم سفارت که دیدم ویزاها آمادست گرفتمشون و اومدم خدمت شما.....
(2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته:  

تبریک آقا. ایشالله به شادی

سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، Maryrhm ، nedaba
یه سری اتفاق ها عجیبه ! خیلی هم عجیبه !
الان چیزی نمیگم میزارم روز های آخر همه چیز رو میگم ... بد نیست ها ! عجیبه فقط ! ذهنتون زیاد درگیر نشه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-30 ساعت 19:54)rainolf نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:46)avayebahar نوشته:  

از اون سوالای "دیگه چه خبر؟" بودا.... Big Grin به ما روز پنجشنبه زنگ زدن و من به طور کاملا اتفاقی یکشنبه برای 2 جلسه کاری راهی دوبی بودم این شد که پاس یکی از بچه ها که نمیتونست بیاد رو هم بردم و بلا فاصله رفتم سفارت دم در چندتا دیگه از بچه ها که باهاشون تماس گرفته بودن رو دیدیم و ساعت 13:30 گفتن بیاید جلوی باجه بیرون سفارت اون خانم با حجابه برگه آبی ها رو میگرفت و با یک لیست چک میکرد بعد صف ایستادیم و رفتیم تو .... داخل سفارت انگار گرد مرده ریخته بودن نه آفیسر ها بودن و نه خانمهای ایرانی، فقط یک آقای هندی که پاسپورتها و برگه ها رو گرفت و یک برگه برای پنجشنبه داد.... فردا صبح ایشود شدیم و من سه شنبه به صورت خودجوش رفتم سفارت که دیدم ویزاها آمادست گرفتمشون و اومدم خدمت شما.....
خودجوش رفتنتون عشقه! بعضی ها کلا خودجوش رفتن و ویزا گرفتن! و البته نوش جانشون! و به شما هم تبریک دوباره! راستی کی ها الان ابوظبی هستندکه بشه براشون یه پیغام بزارم من برام یه سوال بپرسند اگر تونستند
تشکر کنندگان: rainolf ، Maryrhm ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:56)m.mirzaee نوشته:  

سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟
بنده خودم از نزدیک شاهد چنین موردی نبودم همه بچه ها که من دیدم میگفتن باهاشون تماس گرفته شده و البته 3 تاشون با ما در یک روز مصاحبه داشتن و میدونستم شرایط یکضرب رو داشتن و فقط خرابی سیستم باعث ویزا نگرفتنشون شده.....
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، avayebahar ، zepehr ، m.mirzaee ، soli asali ، pari pari ، Hassan2014 ، nazanin fatemi ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:59)soli asali نوشته:  یه سری اتفاق ها عجیبه ! خیلی هم عجیبه !
الان چیزی نمیگم میزارم روز های آخر همه چیز رو میگم ... بد نیست ها ! عجیبه فقط ! ذهنتون زیاد درگیر نشه !

عزیزم بگو! ما ذهنمون درگیر هست! ظرفیتمون هم بالاست. حالا فوقش یک لحظه آدرنالین میره بالا! اما باز میاد پایینBig Grin
تشکر کنندگان: Maryrhm ، zepehr ، mizan ، majid_eng ، NarCssuS ، soli asali ، pari pari ، EmJay ، a.rahaa ، nedaba
بچه ها کسی از ایروان ویزا نگرفته که بگه وکالتنامه میخوان یا نه؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pari ، EmJay ، a.rahaa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:05)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:59)soli asali نوشته:  یه سری اتفاق ها عجیبه ! خیلی هم عجیبه !

عزیزم بگو! ما ذهنمون درگیر هست! ظرفیتمون هم بالاست. حالا فوقش یک لحظه آدرنالین میره بالا! اما باز میاد پایینBig Grin

Soli Asaliبگو ترو خدا چي شده ؟؟
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: avayebahar ، azadeh2014 ، mizan ، majid_eng ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:12)zepehr نوشته:  

بابا بذار بگه بعد اینجور بگو تو رو خدا! همینجوره که می ترسه بگه و میترسه بهم بریزیم. آروم باش عزیزم! ریلکس!
تشکر کنندگان: Maryrhm ، mizan ، soli asali ، pari pari ، a.rahaa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:01)rainolf نوشته:  

سلام
تبریک میگم
واقعیت داره؟شدنیه؟
بنده خودم از نزدیک شاهد چنین موردی نبودم همه بچه ها که من دیدم میگفتن باهاشون تماس گرفته شده و البته 3 تاشون با ما در یک روز مصاحبه داشتن و میدونستم شرایط یکضرب رو داشتن و فقط خرابی سیستم باعث ویزا نگرفتنشون شده.....
ممنونم
پس با این وجود همگی باید منتظر باشیم ببینیم آقا ماهان که خود جوش رفتن چیکار میکنه
اگر چه عادلانه نیست اینقدر بی نظمی و بی قانونی باشه(چون حق بقیه پایمال میشه) اما امیدوارم همگی ویزاشون رو بگیرن حالا به هر طریقی که هست
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، رامین اهوازی ، soli asali ، EmJay ، nedaba

سلام
تبریک میگم
واقعیت داره؟شدنیه؟

ممکنه کسی بره تو ولی تا کلیر نشه نه تنها ویزا نمیدن بلکه پاسش رو نمیگیرن صد در صد اطمینان دارم از محالاته
خبر رسانی و شایعه باعث میشه یک عده بیگناهی که سرمایشونم محدوده برن اونجا هم ضرر مالی کنن هم روحی
مذیران عزیز یک کاری کنین یک اطلاع رسانی -تذکری- چیزی سایت شده پر شایعه دیگه به هیچ کدوم از پستها نمیشه اطمینان کرد خب اعتبار مهاجرسرا داره میره زیر سوال
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-30 ساعت 20:13)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:12)zepehr نوشته:  

بابا بذار بگه بعد اینجور بگو تو رو خدا! همینجوره که می ترسه بگه و میترسه بهم بریزیم. آروم باش عزیزم! ریلکس!

منم خواهش میکنم بگو
تعداد زیاد شدا
تشکر کنندگان: mizan ، avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان