کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چرا همه این بیچاره رو ترور میکنین؟یه خورده دلداریش بدین اینجا واسه همین چیزاست دیگه من تا حدودی باهاش موافقم
آدم وقتی این همه منتظر میمونه فقط اینجور فکرا میاد توی سرش ما که اینهمه منتظر بودیم 7 ماهه دیگه هم صبر میکنیم.
امیدوارم سال دیگه هممون این تاپیکو بخونیمو بخندیم به این روزامون
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-02-08 ساعت 16:01)2014winner نوشته:  چرا همه این بیچاره رو ترور میکنین؟یه خورده دلداریش بدین اینجا واسه همین چیزاست دیگه من تا حدودی باهاش موافقم
آدم وقتی این همه منتظر میمونه فقط اینجور فکرا میاد توی سرش ما که اینهمه منتظر بودیم 7 ماهه دیگه هم صبر میکنیم.
امیدوارم سال دیگه هممون این تاپیکو بخونیمو بخندیم به این روزامون

اصن پيشنهاد مي كنم يه تاپيك به اسم "استرس سرا" ساخته بشه بريم اونجا آي به هم استرس وارد كنيم آي استرس وارد كنيم تا جيگرمون خنك بشه. والا... Big Grin
اينجا بخاطر مراعات حال بقيه نميشه استرس وارد كرد قلمبه شده تو دلمون Sad
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
دوستان عزیزم خداییش فکر میکردید لاتاری برنده بشید؟!! نه واقعا یه ذره بشینید فکر کنید..
عزیزان من بالاتر از سیاهی رنگی نیست.اصلا بیاید فرض را بر این بزارید که اصلا برنده نشدید و منتظر اعلام نتایج 2015 تو اردیبهشت هستید.اینجوری اصلا بهتون سخت نمیگذره بخدا. من موندم شماها جای من بودید چی کار میکردید؟!!
بیخیال شید برید بچسبید به زندگیتون و مثل قبل زندگی کنید اگر زبونم لال کلیر نشدید که چیزی را از دست ندادید و داشتید زندگی می کردید مثل بقیه مردم اگر هم که کلیر شدید که دیگه مبارکتون باشه
(من خودم شخصه به این معتقدم اگه خدا نخاد من برم اونور آسمون به زمین بیاد من رفتنی نیستم که نیستم، اگر هم بخاد من برم خودش هروقت صلاح بدونه کارامو جفت و جور میکنه)
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
(2014-02-08 ساعت 16:31)basi2014 نوشته:  دوستان عزیزم خداییش فکر میکردید لاتاری برنده بشید؟!! نه واقعا یه ذره بشینید فکر کنید..
عزیزان من بالاتر از سیاهی رنگی نیست.اصلا بیاید فرض را بر این بزارید که اصلا برنده نشدید و منتظر اعلام نتایج 2015 تو اردیبهشت هستید.اینجوری اصلا بهتون سخت نمیگذره بخدا. من موندم شماها جای من بودید چی کار میکردید؟!!
بیخیال شید برید بچسبید به زندگیتون و مثل قبل زندگی کنید اگر زبونم لال کلیر نشدید که چیزی را از دست ندادید و داشتید زندگی می کردید مثل بقیه مردم اگر هم که کلیر شدید که دیگه مبارکتون باشه
(من خودم شخصه به این معتقدم اگه خدا نخاد من برم اونور آسمون به زمین بیاد من رفتنی نیستم که نیستم، اگر هم بخاد من برم خودش هروقت صلاح بدونه کارامو جفت و جور میکنه)

راستي بلخره شما چيكار كرديد؟ اسپانسر جور شد؟ راه حلي پيدا كرديد؟ تجربتون رو براي دوستان بگيد لطفا.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali ، محبت ، قصه گو ، سیمین راد
(2014-02-08 ساعت 16:40)peymanmohajer نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 16:31)basi2014 نوشته:  دوستان عزیزم خداییش فکر میکردید لاتاری برنده بشید؟!! نه واقعا یه ذره بشینید فکر کنید..

راستي بلخره شما چيكار كرديد؟ اسپانسر جور شد؟ راه حلي پيدا كرديد؟ تجربتون رو براي دوستان بگيد لطفا.

نه دوست عزیز
کسی که بتونه اسپانسرم بشه را ندارم Sad وقتی آفیسر ازم اسپانسر خواسته و تو برگه صورتی علناً قیدش کرده دیگه راه حلی واسم نذاشته که من بخام بهش فکر کنم..
ولی همواره به این معتقدم که اگه خدا بخاد همه چی جفت و جور میشه
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: alimomen ، reza_top60 ، maryam_a ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، محبت ، قصه گو
(2014-02-08 ساعت 05:13)Saeedv13 نوشته:  رضا جان ملت برای فکر و خیال موضوع کم دارن شما هم براشون سوژه جدید درست می کنی برادر من؟! لاتاری 2 تا شرط ساده داره که 99 درصد برنده ها این دو تا شرط رو دارن. هر کسی این دو تا رو داشته باشه واجد شرایط گرفتن ویزا هست و تمام. خوبی این مملکتی که شما به زودی بهش پا میذارین اینه که طبق یک قانونی یک مزیتی به شما تعلق می گیره یا نمی گیره......

عمو سعيد عزيز...مرسي كه هستي
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-02-08 ساعت 10:47)usafirststeps نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue اگه نه كه با اين جماعت دخلت اومده بوودد!!!.ولي من با شما موافقم فرض كنين كه شما ميخواي 5 نفر استخدام كني ميبيني 50 نفر جلو درت صف كشيدن اولين نفر يه آدم معتاده آيا شما به خاطر انكه الويت رو رعايت كني مياي اون معتادو ميپذيري بعد ميبريش كلينيك ترك اعتياد تا سالم شه بعد بياد واست كار كنهه يا نه بين 50 تا گلچين ميكنيي؟؟؟خوب اين چك كردن آدما واسه آمريكا خرج ور ميداره!!بابا جان اين موج متولدين 58 تا 64 به لاتاري هم رسيده چتو الان صندلي خالي تو دانشگاه هست ولي 5 سال قبل واسه كنكور بايد پورفسور ميبودييي؟؟؟ اين قد ثبت نام كردن كه اين كشور نيازي به هزينه كردن واسه fbi چك نداره هركي مفت و مجاني يكضرب گرفت نوشه جانش نه بايد وايسه يه ضربيا تموم شن اگه چيزي تهش موند ميان كلير ميكنن اگه نه هيچچ.مشخصه كه هنوز كليرنسو شروع نكردن اصلا وايسادن ببينن يضربيا كي تموم ميشن بعد برن سراغ كليرياي هزينه برر!!!
اول این که دادن ویزا به ملت با استخدام اونها فرق داره. ویزای گوناگونی برای گلچین کردن آدم ها نیست. اصلاً فلسفه اش در تضاد 180 درجه با گلچین کردن هست. منظور از این ویزا این هست که جامعه با انواع فرهنگ ها و ژن ها تنوع پیدا کنه. نه فقط انسان های برگزیده. برای آفیسر آمریکایی مصاحبه کننده در سفارت یک دانشمند شناخته شده بین المللی همون قدر اهمیت داره که یک آدم بیکار و آس و پاس که یک ستاره هم تو آسمون نداره. شما آی کیو بالای 120 باشی یا یک خنگ 8 سیلندر، دیپلم 12 ساله داشته باشی ویزا می گیری. جامعه آمریکایی همونقدر که به اون باهوشه نیاز داره به اون خنگه هم احتیاج داره.ضمن این که هیچ معیار مطمئنی هم برای تفکیک باهوش ها از خنگ ها وجود نداره و همون آدمی که به نظر خنگ و بی مصرف هست ممکنه در کاری استعداد داشته باشه که جماعتی از عاقل ها و باهوش ها از پسش بر نیان. دوم این که بیشتر هزینه صرف شده برای بک گراند چک افراد قبل از این برای جمع آوری اطلاعات در بانک های اطلاعاتی صرف شده. حالا فقط تطبیق دادن مشخصات افراد با اطلاعات این بانک ها مونده. هزینه های این مورد و موارد مشابه هم توسط خود افراد موقع مصاحبه پرداخت میشه. سوم این که کسانی که یک ضرب می گیرن هم چک میشن منتهی جواب چک ها روز مصاحبه آماده است. مواردی که چک میشن شامل اطلاعاتی هست که متقاضی ویزا موقع ثبت نام اولیه و پر کردن فرم های KCC در اختیارشون گذاشته به اضافه امضای افراد. بنابراین گلچین کردنی در کار نیست که اگر بود به جای Diversity Visa اسمش میشد Selectivity Visa Tongue
دوستان به نظر من اگر قرار باشه گلچین کنن از بین ما، از اونجائیکه ما هممون گلهای خندانیم و فرزندان ایرانیم، و هممون یکی از یکی گل تر و خوشگلتر و خوشتیپ تر، آفیسر میمونه چیکار کنه!!! مجبور میشه هممون رو کلیر کنه و از سهمیه کشورهای دیگه کم کنه. این بود نظر من!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
(2014-02-08 ساعت 20:15)mehdi2014 نوشته:  دوستان به نظر من اگر قرار باشه گلچین کنن از بین ما، از اونجائیکه ما هممون گلهای خندانیم و فرزندان ایرانیم، و هممون یکی از یکی گل تر و خوشگلتر و خوشتیپ تر، آفیسر میمونه چیکار کنه!!! مجبور میشه هممون رو کلیر کنه و از سهمیه کشورهای دیگه کم کنه. این بود نظر من!

ای ول Big Grin Big Grin Big Grin
(2014-02-08 ساعت 19:30)Saeedv13 نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 10:47)usafirststeps نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue اگه نه كه با اين جماعت دخلت اومده بوودد!!!.ولي من با شما موافقم فرض كنين كه شما ميخواي 5 نفر استخدام كني ميبيني 50 نفر جلو درت صف كشيدن اولين نفر يه آدم معتاده آيا شما به خاطر انكه الويت رو رعايت كني مياي اون معتادو ميپذيري بعد ميبريش كلينيك ترك اعتياد تا سالم شه بعد بياد واست كار كنهه يا نه بين 50 تا گلچين ميكنيي؟؟؟خوب اين چك كردن آدما واسه آمريكا خرج ور ميداره!!بابا جان اين موج متولدين 58 تا 64 به لاتاري هم رسيده چتو الان صندلي خالي تو دانشگاه هست ولي 5 سال قبل واسه كنكور بايد پورفسور ميبودييي؟؟؟ اين قد ثبت نام كردن كه اين كشور نيازي به هزينه كردن واسه fbi چك نداره هركي مفت و مجاني يكضرب گرفت نوشه جانش نه بايد وايسه يه ضربيا تموم شن اگه چيزي تهش موند ميان كلير ميكنن اگه نه هيچچ.مشخصه كه هنوز كليرنسو شروع نكردن اصلا وايسادن ببينن يضربيا كي تموم ميشن بعد برن سراغ كليرياي هزينه برر!!!
اول این که دادن ویزا به ملت با استخدام اونها فرق داره. ویزای گوناگونی برای گلچین کردن آدم ها نیست. اصلاً فلسفه اش در تضاد 180 درجه با گلچین کردن هست. منظور از این ویزا این هست که جامعه با انواع فرهنگ ها و ژن ها تنوع پیدا کنه. نه فقط انسان های برگزیده. برای آفیسر آمریکایی مصاحبه کننده در سفارت یک دانشمند شناخته شده بین المللی همون قدر اهمیت داره که یک آدم بیکار و آس و پاس که یک ستاره هم تو آسمون نداره. شما آی کیو بالای 120 باشی یا یک خنگ 8 سیلندر، دیپلم 12 ساله داشته باشی ویزا می گیری. جامعه آمریکایی همونقدر که به اون باهوشه نیاز داره به اون خنگه هم احتیاج داره.ضمن این که هیچ معیار مطمئنی هم برای تفکیک باهوش ها از خنگ ها وجود نداره و همون آدمی که به نظر خنگ و بی مصرف هست ممکنه در کاری استعداد داشته باشه که جماعتی از عاقل ها و باهوش ها از پسش بر نیان. دوم این که بیشتر هزینه صرف شده برای بک گراند چک افراد قبل از این برای جمع آوری اطلاعات در بانک های اطلاعاتی صرف شده. حالا فقط تطبیق دادن مشخصات افراد با اطلاعات این بانک ها مونده. هزینه های این مورد و موارد مشابه هم توسط خود افراد موقع مصاحبه پرداخت میشه. سوم این که کسانی که یک ضرب می گیرن هم چک میشن منتهی جواب چک ها روز مصاحبه آماده است. مواردی که چک میشن شامل اطلاعاتی هست که متقاضی ویزا موقع ثبت نام اولیه و پر کردن فرم های KCC در اختیارشون گذاشته به اضافه امضای افراد. بنابراین گلچین کردنی در کار نیست که اگر بود به جای Diversity Visa اسمش میشد Selectivity Visa Tongue

مرسي عمو سعيد از صحبت هاي مفيدتون و ممنون برا اينكه ماهارو تنها نمي ذاريد ولي امسال اين تاپيكو با سالهاي قبلش كه مقايسه مي كنيم كلي نا اميد ميشيم پارسال اين موقع تاپيك ٢٠١٣ پر از هورا بود برا همين همه اين قدر فكرو خيال مي كنيم و هر فكري به ذهنمون مي رسه عنوان مي كنيم چون يه استارت نمي خوره كه مثلا ١٠ كيس با هم كلير شن اون وقت اينجا پر از اميدو حرفا قشنگ ميشه. من خودم تمام زندگيمو رو مهاجرت نذاشتم ولي از اين بلاتكليفي پيچيده خسته شدم وقتي هيچ نشونه اي نمي بينيم جز اينكه همش كارنت كنن و مصاحبه كنن چه طور ميتونيم فقط + فكر كنيم!!!
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-02-08 ساعت 20:54)omid05 نوشته:  مرسي عمو سعيد از صحبت هاي مفيدتون و ممنون برا اينكه ماهارو تنها نمي ذاريد ولي امسال اين تاپيكو با سالهاي قبلش كه مقايسه مي كنيم كلي نا اميد ميشيم پارسال اين موقع تاپيك ٢٠١٣ پر از هورا بود برا همين همه اين قدر فكرو خيال مي كنيم و هر فكري به ذهنمون مي رسه عنوان مي كنيم چون يه استارت نمي خوره كه مثلا ١٠ كيس با هم كلير شن اون وقت اينجا پر از اميدو حرفا قشنگ ميشه. من خودم تمام زندگيمو رو مهاجرت نذاشتم ولي از اين بلاتكليفي پيچيده خسته شدم وقتي هيچ نشونه اي نمي بينيم جز اينكه همش كارنت كنن و مصاحبه كنن چه طور ميتونيم فقط + فكر كنيم!!!
امید می بینم بر خلاف آیدیت نا امید شدیTongue. لُب مطلب یا لُپ مطلب همونیه که خودت گفتی. تا وقتی کیس های ایران رو مثل بقیه آسیا کارنت می کنند مشکلی نیست. من فقط وقتی ایران کات آف بخوره و تو بولتن ویزا اکسپشن شه به قول بروبچ یه خرده ترس تو دلم میوفته. تا وقتی خبری نشده مطمئن باشین نگرانیتون بی مورده. تازه اگر ایران کات آف هم بشه معنیش این نیست که دیگه کسی ویزا نمی گیره. شاید اگر پارسال ایران اینطوری می شد از بعضی نظرها بهتر بود. زودتر آمادگی ذهنی پیدا می کردیم، تا روز آخر این همه امیدوار نبودیم و یهو یک شوک اساسی به همه وارد نمیشد. درصد کسانی که یک ضرب ویزا می گیرن خیلی پایینه. هیچوقت یک ضربی ها سهمیه ایران رو پر نمی کنند. سفارت هم قصد نداره ویزاها رو قاب بگیره و به دیوار بزنه. تا آخرینشو صادر می کنه چون اگر این کار رو نکنه یعنی کارشو خوب انجام نداده.
اگر فکر و خیالی هم به مغزتون هجوم میاره طبیعی هست. کسی هم نگفته که چرا این افکار رو با بقیه در میون میذارین. می بینین که در مقابلش یک عده دیگه هم میان و محترمانه نظر شما رو نقد می کنن. این فکر و خیال ها پارسال هم بود. باید همین جا اعتراف کنم خود من که تا روز آخر به همه امیدواری می دادم تا زمانی که تو فرودگاه آتلانتا از هواپیما پیاده نشدم و مردم عادی رو برای اولین بار دور و برم ندیدم باورم نشد که به این راحتی به آمریکای مورد علاقه ام رسیده ام. اگر اون لحظه فراموش نشدنی ورود یکی از من عکس می گرفت چشام گرد شده بود و فک پایینم در پایین ترین حالت ممکنه قفل شده بود! یه چیزی تو مایه های این جوجو:
[عکس: attachment.php?aid=3392]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

(2014-02-08 ساعت 20:24)maryam_a نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 20:15)mehdi2014 نوشته:  دوستان به نظر من اگر قرار باشه گلچین کنن از بین ما، از اونجائیکه ما هممون گلهای خندانیم و فرزندان ایرانیم، و هممون یکی از یکی گل تر و خوشگلتر و خوشتیپ تر، آفیسر میمونه چیکار کنه!!! مجبور میشه هممون رو کلیر کنه و از سهمیه کشورهای دیگه کم کنه. این بود نظر من!

ای ول Big Grin Big Grin Big Grin

باحال بود کلی خندیدیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-02-08 ساعت 22:25)Saeedv13 نوشته:  درصد کسانی که یک ضرب ویزا می گیرن خیلی پایینه. هیچوقت یک ضربی ها سهمیه ایران رو پر نمی کنند. سفارت هم قصد نداره ویزاها رو قاب بگیره و به دیوار بزنه. تا آخرینشو صادر می کنه چون اگر این کار رو نکنه یعنی کارشو خوب انجام نداده.

آقا سعید یک سوال دارم امکانش هست که کشورهای دیگه زودتر کلیر بشن و یا یکضرباشون زیاد بشه و تعداد کل 50000 ویزا پر بشه وکل برنامه تمام بشه ولی سهمه ایران کامل نشه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: reza.sa ، pari pariaaa ، farshadm999 ، shahryar7021 ، soli asali
كات آف دقيقا چي هست؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، 2014winner ، soli asali
(2014-02-08 ساعت 23:39)الدورادو نوشته:  كات آف دقيقا چي هست؟

دوست عزیز، اگر جدول بولتن ویزا رو مشاهده کرده باشید می بینید که جلوی قاره آفریقا (نیجریه، مصر ...) و اروپا (ازبکستان) بعضی کشورها رو جدا کردن و یک شماره جداگانه برای کیس نامبر های اون کشور اعلام کردن، این به این معنی است که تعداد برندگان در این کشورها زیاد هست و تراکمشون زیاد هست که باید شماره کیس نامبر پایین تری نسبت به دیگر کشورها در همون قاره داشته باشند تا سفارت بتونه به کارشون رسیدگی کنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان