موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
چرا همه این بیچاره رو ترور میکنین؟یه خورده دلداریش بدین اینجا واسه همین چیزاست دیگه من تا حدودی باهاش موافقم
آدم وقتی این همه منتظر میمونه فقط اینجور فکرا میاد توی سرش ما که اینهمه منتظر بودیم 7 ماهه دیگه هم صبر میکنیم.
امیدوارم سال دیگه هممون این تاپیکو بخونیمو بخندیم به این روزامون
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-08 ساعت 16:01)2014winner نوشته: چرا همه این بیچاره رو ترور میکنین؟یه خورده دلداریش بدین اینجا واسه همین چیزاست دیگه من تا حدودی باهاش موافقم
آدم وقتی این همه منتظر میمونه فقط اینجور فکرا میاد توی سرش ما که اینهمه منتظر بودیم 7 ماهه دیگه هم صبر میکنیم.
امیدوارم سال دیگه هممون این تاپیکو بخونیمو بخندیم به این روزامون
اصن پيشنهاد مي كنم يه تاپيك به اسم "استرس سرا" ساخته بشه بريم اونجا آي به هم استرس وارد كنيم آي استرس وارد كنيم تا جيگرمون خنك بشه. والا...
اينجا بخاطر مراعات حال بقيه نميشه استرس وارد كرد قلمبه شده تو دلمون
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیزم خداییش فکر میکردید لاتاری برنده بشید؟!! نه واقعا یه ذره بشینید فکر کنید..
عزیزان من بالاتر از سیاهی رنگی نیست.اصلا بیاید فرض را بر این بزارید که اصلا برنده نشدید و منتظر اعلام نتایج 2015 تو اردیبهشت هستید.اینجوری اصلا بهتون سخت نمیگذره بخدا. من موندم شماها جای من بودید چی کار میکردید؟!!
بیخیال شید برید بچسبید به زندگیتون و مثل قبل زندگی کنید اگر زبونم لال کلیر نشدید که چیزی را از دست ندادید و داشتید زندگی می کردید مثل بقیه مردم اگر هم که کلیر شدید که دیگه مبارکتون باشه
(من خودم شخصه به این معتقدم اگه خدا نخاد من برم اونور آسمون به زمین بیاد من رفتنی نیستم که نیستم، اگر هم بخاد من برم خودش هروقت صلاح بدونه کارامو جفت و جور میکنه)
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-08 ساعت 16:31)basi2014 نوشته: دوستان عزیزم خداییش فکر میکردید لاتاری برنده بشید؟!! نه واقعا یه ذره بشینید فکر کنید..
عزیزان من بالاتر از سیاهی رنگی نیست.اصلا بیاید فرض را بر این بزارید که اصلا برنده نشدید و منتظر اعلام نتایج 2015 تو اردیبهشت هستید.اینجوری اصلا بهتون سخت نمیگذره بخدا. من موندم شماها جای من بودید چی کار میکردید؟!!
بیخیال شید برید بچسبید به زندگیتون و مثل قبل زندگی کنید اگر زبونم لال کلیر نشدید که چیزی را از دست ندادید و داشتید زندگی می کردید مثل بقیه مردم اگر هم که کلیر شدید که دیگه مبارکتون باشه
(من خودم شخصه به این معتقدم اگه خدا نخاد من برم اونور آسمون به زمین بیاد من رفتنی نیستم که نیستم، اگر هم بخاد من برم خودش هروقت صلاح بدونه کارامو جفت و جور میکنه)
راستي بلخره شما چيكار كرديد؟ اسپانسر جور شد؟ راه حلي پيدا كرديد؟ تجربتون رو براي دوستان بگيد لطفا.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من اگر قرار باشه گلچین کنن از بین ما، از اونجائیکه ما هممون گلهای خندانیم و فرزندان ایرانیم، و هممون یکی از یکی گل تر و خوشگلتر و خوشتیپ تر، آفیسر میمونه چیکار کنه!!! مجبور میشه هممون رو کلیر کنه و از سهمیه کشورهای دیگه کم کنه. این بود نظر من!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-08 ساعت 22:25)Saeedv13 نوشته: درصد کسانی که یک ضرب ویزا می گیرن خیلی پایینه. هیچوقت یک ضربی ها سهمیه ایران رو پر نمی کنند. سفارت هم قصد نداره ویزاها رو قاب بگیره و به دیوار بزنه. تا آخرینشو صادر می کنه چون اگر این کار رو نکنه یعنی کارشو خوب انجام نداده.
آقا سعید یک سوال دارم امکانش هست که کشورهای دیگه زودتر کلیر بشن و یا یکضرباشون زیاد بشه و تعداد کل 50000 ویزا پر بشه وکل برنامه تمام بشه ولی سهمه ایران کامل نشه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug