کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 21:37)mjarim نوشته:  دوستان بنجشنبه عصر nmc دبي بازه؟
مديكال انجام ميدن؟
فكر ميكنيد جوابشو شنبه ميدن؟

باز هستش .ما صبح رفتیم که تا ظهر طول کشید ولی اونایی که ظهر اومدن کارشون انجام گرفت و عصر شنبه جوابا را دادن.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 21:35)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... دوستان کسانی که انکارایی بودن ایا احتیاج هست دوباره ثبت نام ptt رو تکرار کنن یا همون قبلی کافیه.... ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.
دوست عزیز
بعضی از دفاتر پستی از جمله دفتر ULUS-ANAFARTALAR شنبه ها تعطیل است .اگر شما قبلا دفتری را انتخاب کرده اید که نسنتا بزرگ است و شنبه ها باز است نیاز به تغییر نیست و همان دفتر قبلی کفایت میکند و در صورت تمایل به دفتر پستی دیگر (مثلا YENISHEHIRI) میتوانید مجددا ثبت نام کنید و رسید آن را به سفارت هنگام مراجعه جهت اخذ ویزا تحویل نمایید.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، nedaba
سلام.ایشاله از همین سه شنبه کلیر همگانی 2014 ها تو همه سفارتخونه ها بویژه انکارا ایروان و ابوظبی کلید میخوره.میگید نه.فقط
کمتر از سه روز صبر کنید .پیشاپیش مبارکتون.
(2014-08-30 ساعت 22:37)teacherm نوشته:  چقد ساکته اینجا !

همه الان یا آنکارا یا دبی یا ایروانن. ویزا گرفته ها هم دارن ساک می پیچن
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، mehman2015 ، abbas09 ، zaheri ، teacherm ، nedaba
دوستان آنکارایی و حتی ابوظبیی و ایروانی:

در همین مدل جدید ویزا دادن(تلفنی)که در مورد آنکارا دو روز بیشتر از شروعش نگذشته،در عرض دو روز حداقل چهل ویزا صادر شده!!
با ادامه ی این روند و در ماه سپتامبر همگی ویزا می گیریم.من خودم خیلی نسبت به اوضاع خوشبین تر شده ام.
کماکان معتقدم علت اینکه تلفنی اعلام می کنن اینه که برنامه ریزی شده تا در کمال آرامش و نه در ازدحام کیس ها ایشود شن.

به هیچ شایعه ای توجه نکنید شواهد دال بر اینه که پرسنل محترم هر سه سفارت دارن کارشون رو درست و منطقی انجام میدن.
پیشاپیش به همتون تبریک میگمCool
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟
این رشته های حساس که منجر به کلیرنسی میشه چیه ؟؟
کجا نوشتن این رشته هارو؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
ارزو دارم.....تا این ماه سپتامبر عزیز.....اول اپدیت بشم....بعد توی سایت اعلام کنند...بعد خیلی شیک و مجلسی برم سفارت...پاسمو بدم ...ویزامو بگیرم...بعد گشتی توی دبی مال ....رقص فواره ها...
خدایا ...ببین این لاتاری با ما چه کرده...!!!
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
(2014-08-30 ساعت 22:52)rezasadeghi نوشته:  کسی نیست جواب مارو بده ؟؟

چند لحظه لطفا صبر کنید الان میگم خدمتتون

تشکر کنندگان: rezasadeghi ، avayebahar ، soli asali ، nedaba

لینک رشته های حساس

تشکر کنندگان: avayebahar ، NarCssuS ، soli asali ، exxedus ، nedaba
سلام من سفارت ارمنستان رفتم ،مصاحبه من 8 فروردین بود اگه اشتباه نکنم ، همهچی خوب بود تا اینکه من فهیمدم مدرک تحصیلیم و ترجمه نکردم اون هم به من گفت شما همهچیتون اوکی است برید مدرک تحصیلیتون رو بیارین همین فردا ،3 روزه دیگه ویزاتون آماده اس ، متاسفانه برگشتن من همانا دردسر پشت دردسر همانا که یکیشون فوت مادر بزرگم بود،تا اينكه 27 مرداد رفتم اونجا مدرکم رو دادم عصرش زنگ زدن گفتن بیا پاستوپس بگیر سهمیه تموم شده،باید صبر کنی که سپتامبر اگه سهمیه اضافی بهت برسه، من رفتم پاس پورتمو گرفتم ولي ترجمه مدرك تحصيليمو كه تنها مدرك ناقصم بوده برداشته بود ،حالا الان اصلا نمی دونم من کجا رو باید چک کنم؟،کی اونجا باشم؟سهمیه کی می یاد؟ اصلا چه مدارکی و با خودم ببرم ؟ اون ترجمه مدرك تحصيليمو كه برداشته يعني قبول كرده يا من دوباره بدم ترجمه؟ ،فقط می دونم پزشکیم 6 ماه اعتبار داشته كه الان تموم شده و بايد تمدید کنم ،اما نمی دونم کی؟، نمی دونم همون واکسن هامو که زدم اون برگه زرده رو هم باید تمدید کنم یا نه؟؟ من چند بار به سفارت ايميل زدم اما جواب فقط اين بود ما متاسفانه نمي تونيم تو اين لحظه به شما ويزا بديم چون سهميه نداريم، من نوشتم ،باشه ،ايرادي نداره، من چه مدارك ناقصي دارم تا آماده كنم تا وقت اين كه اسمم بياد ولي كسي جوابي نداد!!، حالا نمي دونم چيكار كنم!؟!!؟ با توجه به اينكه سفارت جواب نمي ده من هم استرس اينو گرفتم يه وقت مدارك قبليمو بخواد كه تحويل دادم و ترجمه كردم ، تو رو خدا يكي جواب كامل بده Sad ممنونم
تشکر کنندگان: avayebahar ، pari pari ، sorooosh ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 16:48)ibehnam نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 18:10)AB2014 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 16:51)ibehnam نوشته:  دوستاي عزيزم
من امروز ويزام رو گرفتم ... براي تك تكتون اين لحظه رو از صميم قلب آرزو ميكنم ...
تاريخ كلير هم ١٢ آگست زده !

مبارکه.
1- میتونی حدس خودتو راجع به تعداد ویزاهایی که اونروز بهمراه شما به همین صورت تلفنی یا ایمیلی برای لاتاریها دادن بگید؟! میخوام ببینم تراکم جمعیت باقیمونده رو میتونند پاسخ بدهند؟
2- آیا شما در محدوده 12 آگوست تا روزی که بهتون اطلاع دادن ایمیلی با سفارت رد و بدل کردی؟ اگه بله، میتونی بگی توش چی نوشته بود؟ اینکه AP هستید یا ویزا نداریم؟!

١ - آمار سيس رو ببينيد بهتره ، ولي تعداد زيادي بودند !
٢ - من همون ١٢ آگست ايميل زدم ساعت ٥ بعد از ظهر و شبش از us آپ شدم ، كه فكر كردم نكنه آپ ايميلم بوده ، ولي فرداش از سفارت جواب دادن كه ap ت هنوز تموم نشده !!!
رو ايميل نميشه حساب كرد ، خود من وقتي جواب ايميل كليرم رو دادم كه ميام سفارت ، فردا ساعت ١٠:٤٥ سفارت بودم و پاسم رو دادم . اومدم هتل يه استراحتي كردم ، حدود ساعت ١٢-١ ديدم ايميل زدن كه ما اسمتو ميديم به گيت براي ورودت !!Big Grin در صورتي كه من ٢ ساعت قبلش ورود كرده بودم و پاسمم دادم و ته ديگشم خورده بودم !!Big Grin
يا آقا سياوش عزيز ، پاسش رو داده بود ، ايشو شده بوده ، بعد جواب ايميل چند روز پيشش رو دادن كه ap ت هنىز تموم نشده !!!!!!!!

من با توجه به يه ضربي هاي زياد و كليرهايي كه با توجه به ويزاهاي باقيمانده آگست كردن يه تحليل شخصي دارم :
اساتيد تحليل سيس ببينن چقدر ويزا تو آگست ايشو شده . و چقدر مصاحبه توي سپتامبر داريم .
بدترين حالت ممكن ( كه مطمىناً بدترين نخواهد بود ) اينه كه به اندازه سهميه آگست ، توي سپتامبر هم ويزا بدن و با توجه به اينكه تعداد مصاحبه ها توي سپتامبر خيلي خيلي كمتر از آگسته ، تعداد بيشتري از AP ها ويزا ١٠٠٪ خواهند گرفت .
اين بدترين حالتش بود و بهترينش اينه كه با توجه به سهميه سال گذشته ايران و اون حرفي كه خود سفارت زده بود كه بر اساس تعداد مصاحبه شده ها سقف ويزا پر شده ، به اكثريت AP ها ويزا بدن ، كه با چيزي كه من ديدم اين توان رو ١٠٠٪ دارن كه بدن . من تو بدترين پست نا اميديم گفتم اينا ميتونن ويزا بدن به ٥٠٠ نفر تو هر سفارت ، ولي يه چشمه نشون بدن ، كه خيال ما راحت شه !!! كه نشون دادن و من با چشم ديدم . كل پروسه من از دادن پاسم تا گرفتن ويزام از ptt ، دقيقاً ٢٥ ساعت طول كشيد !!
تو همين مهاجر سرا حداقل ١٠ نفر رو ديدم كه كلير شدن با من . يه سري آي دي دارن و ميشناسيدشون و يه سري هم مهمان هستند و منم ميشناختن ! يه سري هم كه نميشناختن مهاجر سرا رو ، تخمين من از كليري هاي آخر آگست ، حداقل ٢٠ نفر بود .
اميدوارم با توجه به مصاحبه هاي كم سپتامبر ، تو ماه جديد خود سايت سفارت ها اعلام كنن كلير شده ها رو و دوستاي خوبم همه ويزاشون رو بگيرن ... اميد داشته باشيم ...
Everybody Listen and repeat : We will get the VISA
سلام دوستان عزیزم. نوشته های بهنام جان در مورد ایمیل هامون کاملا درسته وبه نظرمن به جواب ایمیل ها نمیشه خیلی اعتماد صددرصد کرد.تحلیل شخصی من اینه که اینا همه ویزاهارو صادرخواهند کرد،چرا که در مورد ما چند نفر ظاهرا بشدت پیگیر بودن ،بسرعت ایشود و به پست تحویل دادن،مباداکه سوخت بشه.بنابراین همین قضیه رو میتونیم به فال نیک بگیریم که اونا ویزاها رو بلا استفاده نمیذارن و تا دونه آخرش رو مصرف میکنن. البته این تحلیل شخصی بنده است.ایشالله با شروع سپتامبر خبرهای خوب بسیاری بشنویم و همه دوستان هم ویزا بگیرن.ضمنا تاریخ کلیر من در ویزا 11 آگست قید شده.
(2014-08-30 ساعت 22:59)pendleton نوشته:  

لینک رشته های حساس
مرسی از راهنماییت .
دعا میکنم فردا اولین زنگی که موبایلتون میخوره از سفارت باشه !
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: pendleton ، avayebahar ، mahan L ، Nooshinsalamat ، pari pari ، sonyz2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 22:59)alialialialiali نوشته:  سلام من سفارت ارمنستان رفتم ،مصاحبه من 8 فروردین بود اگه اشتباه نکنم ، همهچی خوب بود تا اینکه من فهیمدم مدرک تحصیلیم و ترجمه نکردم اون هم به من گفت شما همهچیتون اوکی است برید مدرک تحصیلیتون رو بیارین همین فردا ،3 روزه دیگه ویزاتون آماده اس ، متاسفانه برگشتن من همانا دردسر پشت دردسر همانا که یکیشون فوت مادر بزرگم بود،تا اينكه 27 مرداد رفتم اونجا مدرکم رو دادم عصرش زنگ زدن گفتن بیا پاستوپس بگیر سهمیه تموم شده،باید صبر کنی که سپتامبر اگه سهمیه اضافی بهت برسه، من رفتم پاس پورتمو گرفتم ولي ترجمه مدرك تحصيليمو كه تنها مدرك ناقصم بوده برداشته بود ،حالا الان اصلا نمی دونم من کجا رو باید چک کنم؟،کی اونجا باشم؟سهمیه کی می یاد؟ اصلا چه مدارکی و با خودم ببرم ؟ اون ترجمه مدرك تحصيليمو كه برداشته يعني قبول كرده يا من دوباره بدم ترجمه؟ ،فقط می دونم پزشکیم 6 ماه اعتبار داشته كه الان تموم شده و بايد تمدید کنم ،اما نمی دونم کی؟، نمی دونم همون واکسن هامو که زدم اون برگه زرده رو هم باید تمدید کنم یا نه؟؟ من چند بار به سفارت ايميل زدم اما جواب فقط اين بود ما متاسفانه نمي تونيم تو اين لحظه به شما ويزا بديم چون سهميه نداريم، من نوشتم ،باشه ،ايرادي نداره، من چه مدارك ناقصي دارم تا آماده كنم تا وقت اين كه اسمم بياد ولي كسي جوابي نداد!!، حالا نمي دونم چيكار كنم!؟!!؟ با توجه به اينكه سفارت جواب نمي ده من هم استرس اينو گرفتم يه وقت مدارك قبليمو بخواد كه تحويل دادم و ترجمه كردم ، تو رو خدا يكي جواب كامل بده Sad ممنونم

امروز فردا بمون جوابتو از بچه های ایروان بگیر . چون شاید لازم باشه سریع بری مدیکالتو انجام بدی و بمونی تا ویزاتو بگیری. چون وقتی نمونده چندان و بیشتر بچه ها درگیر کلیرنس دارن میرن ارمنستان

(2014-08-30 ساعت 23:03)rezasadeghi نوشته:  

لینک رشته های حساس
مرسی از راهنماییت .
آمین
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، pendleton ، soli asali ، nedaba

لینک رشته های حساس
مرسی از راهنماییت .

ممنون دوست عزیز
منم دعا می کنم شما وبقیه ی دوستان، خوشحال از این تاپیک خداحافظی کنید.

تشکر کنندگان: mahan L ، sonyz2 ، soli asali ، exxedus ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 23:07)avayebahar نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 22:59)alialialialiali نوشته:  سلام من سفارت ارمنستان رفتم ،مصاحبه من 8 فروردین بود اگه اشتباه نکنم ، همهچی خوب بود تا اینکه من فهیمدم مدرک تحصیلیم و ترجمه نکردم اون هم به من گفت شما همهچیتون اوکی است برید مدرک تحصیلیتون رو بیارین همین فردا ،3 روزه دیگه ویزاتون آماده اس ، متاسفانه برگشتن من همانا دردسر پشت دردسر همانا که یکیشون فوت مادر بزرگم بود،تا اينكه 27 مرداد رفتم اونجا مدرکم رو دادم عصرش زنگ زدن گفتن بیا پاستوپس بگیر سهمیه تموم شده،باید صبر کنی که سپتامبر اگه سهمیه اضافی بهت برسه، من رفتم پاس پورتمو گرفتم ولي ترجمه مدرك تحصيليمو كه تنها مدرك ناقصم بوده برداشته بود ،حالا الان اصلا نمی دونم من کجا رو باید چک کنم؟،کی اونجا باشم؟سهمیه کی می یاد؟ اصلا چه مدارکی و با خودم ببرم ؟ اون ترجمه مدرك تحصيليمو كه برداشته يعني قبول كرده يا من دوباره بدم ترجمه؟ ،فقط می دونم پزشکیم 6 ماه اعتبار داشته كه الان تموم شده و بايد تمدید کنم ،اما نمی دونم کی؟، نمی دونم همون واکسن هامو که زدم اون برگه زرده رو هم باید تمدید کنم یا نه؟؟ من چند بار به سفارت ايميل زدم اما جواب فقط اين بود ما متاسفانه نمي تونيم تو اين لحظه به شما ويزا بديم چون سهميه نداريم، من نوشتم ،باشه ،ايرادي نداره، من چه مدارك ناقصي دارم تا آماده كنم تا وقت اين كه اسمم بياد ولي كسي جوابي نداد!!، حالا نمي دونم چيكار كنم!؟!!؟ با توجه به اينكه سفارت جواب نمي ده من هم استرس اينو گرفتم يه وقت مدارك قبليمو بخواد كه تحويل دادم و ترجمه كردم ، تو رو خدا يكي جواب كامل بده Sad ممنونم

امشب بمون جوابتو از بچه های ایروان بگیر بعد بخواب. چون شاید لازم باشه سریع بری مدیکالتو انجام بدب و بمونی تا ویزاتو بگیری. چون وقتی نمونده چندان

لینک رشته های حساس
مرسی از راهنماییت .
آمین

سلام ممنونم ،من از اينجا تكون نمي خورم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان