کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام.من ویزا م دو گرفتم.جالبه که تاریخ کلیر شدن من 30 جولای بوده ولی 27 آگوست تماس گرفتن.
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
دوستان بنجشنبه عصر nmc دبي بازه؟
مديكال انجام ميدن؟
فكر ميكنيد جوابشو شنبه ميدن؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 21:37)maryam_ros نوشته:  سلام.من ویزا م دو گرفتم.جالبه که تاریخ کلیر شدن من 30 جولای بوده ولی 27 آگوست تماس گرفتن.
سلام
خیلی مبارکتون باشه!
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
(2014-08-30 ساعت 21:37)maryam_ros نوشته:  سلام.من ویزا م دو گرفتم.جالبه که تاریخ کلیر شدن من 30 جولای بوده ولی 27 آگوست تماس گرفتن.

مباركتون باشه دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، maryam_ros ، mizan ، milad.m1986 ، sonyz2 ، mahan L ، soli asali ، p.arsa ، salar5452 ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 21:42)farhad9000 نوشته:  
سلام
خیلی مبارکتون باشه!
آقا یه سوال اساسی : این تاریخ کلیر شدن کجای ویزا درج شده؟ والا ما که هرچی گشتیم کمتر پیدا کردیم.....
تشکر کنندگان: maryam_ros ، sonyz2 ، mahan L ، soli asali ، amir rad ، salar5452 ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:28)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:22)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:15)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:56)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته:  تبریک آقا. ایشالله به شادی

سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟

ممکنه کسی بره تو ولی تا کلیر نشه نه تنها ویزا نمیدن بلکه پاسش رو نمیگیرن صد در صد اطمینان دارم از محالاته
خبر رسانی و شایعه باعث میشه یک عده بیگناهی که سرمایشونم محدوده برن اونجا هم ضرر مالی کنن هم روحی
مذیران عزیز یک کاری کنین یک اطلاع رسانی -تذکری- چیزی سایت شده پر شایعه دیگه به هیچ کدوم از پستها نمیشه اطمینان کرد خب اعتبار مهاجرسرا داره میره زیر سوال

والله من یه بار همین صحبت شما رو تو چند صفحه قبل کردم اما با دلیل و برهان ثابت شد جندین نفر به همین طریق ویزا گرفتن
اخرش بخاطر سوء ظنم از همه عذر خواهی کردم
Sad
بدون اینکه کلیر بشن؟یا اینکه رفتن دیدن کلیر شدن؟این دوتا زمین تا آسمون فرق داره-اگر کسی همچین حرفی زده که من کلیر نشدم ولی ویزا گرفتم اطمینان داشته باشید با قصد و غرض و سو نیت این حرف رو زده در جهت تخریب سایت
واقعا نمیدونم چرا یکی از بزرگان نمیاد برخورد کنه هر کسی هر چیزی میگه اینجا
منم موافقم. از دوستانی که خودشون به سفارت مراجعه کردن و تو صف بودن. ایا دیدن افیسر یا اون مسوول اونحا به کسی بگه شما کلیر نشدی بعد با التماس کردن ویزا گرفته باشه؟ حقیقتش من امروز با کسی صحبت کردم که کلی به نفعش میشد اگه این قضیه راست میبود و میتونست بگه پول بدین من پاسهارو میبرم ویزا میگیرم ولی خیلی قاطع به من گفت اصلا همچین موردی نبوده حتی امکان راه ندادن تو سفارت هم زیاده. پس اگه کسی میره حداقل پنجاه درصد برا خودش احتمال ضایع شدن در نظر بگیره
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-30 ساعت 21:03)poni نوشته:  سلام به همگی، من تازه با مهاجر سرا آ شنا شدم. تاریخ مصاحبه ما 18 june آنکارا بود. شماره کیس 6700 و خورده ای. خانومم ویزا گرفت ولی من AD خوردم ! ایمیل زدم سفارت 26 آگست گفتن AP هستی هنوز!! که همون روز آپ شدم و آخریش زو هم 28 آپ شدم. قبل این تاریخ هارو هم چک نکردم چون ceas رو نمی شناختم! 2 تا سوال دارم اول اینکه اگه بخوام برم سفارت باید دوباره ptt ثبت نام کنم یا همون قبلی که یه بار انجام دادم کافیه؟!!
سوال دوم کسی هم نمی دونه و سوال نیست! اینکه پارسال 6000 و خورده ای به ایرانی ها ویزا دادن پس چی می گن ویزا ندارن! هر کی و دیدم هنوز منتظره!!! ای بابا

پاسخ سوال 1:خیر نیازی به ثبت نام مجدد نیست.
پاسخ سوال 2:پارسال حدود 3700 ویزا برای ایرانیا صادر شده نه 6000 و خورده ای.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: avayebahar ، Hassan2014 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 21:48)pari pari نوشته:  

مباركتون باشه دوست عزيز

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مریم رززززززززززززززززززززز . خدایا شکرت Smile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، avayebahar ، majid_eng ، برسام٤ ، soli asali ، Maryrhm ، pari pari ، nedaba
سلام دوست عزیز... من هم مثل شما کیسم پایین هستش و منتظر انکارا هستم... میشه لطف کنید بگید که با شما تماس گرفتن ... میل زدن یا خودتون رفتید و ویزا گرفتید... راستش من هم دارم به فکر این میافتم که یه سر پاشم برم ببینم چه خبره میشه به متن بگید چطوری متوجه شدید و اگه هم براتون امکانش هست بگید شرایط کیستون چی هستش ؟ ممنون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba

مبارکههههههههههه.......
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: avayebahar ، mahan L ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 21:50)pendleton نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 21:03)poni نوشته:  سلام به همگی، من تازه با مهاجر سرا آ شنا شدم. تاریخ مصاحبه ما 18 june آنکارا بود. شماره کیس 6700 و خورده ای. خانومم ویزا گرفت ولی من AD خوردم ! ایمیل زدم سفارت 26 آگست گفتن AP هستی هنوز!! که همون روز آپ شدم و آخریش زو هم 28 آپ شدم. قبل این تاریخ هارو هم چک نکردم چون ceas رو نمی شناختم! 2 تا سوال دارم اول اینکه اگه بخوام برم سفارت باید دوباره ptt ثبت نام کنم یا همون قبلی که یه بار انجام دادم کافیه؟!!
سوال دوم کسی هم نمی دونه و سوال نیست! اینکه پارسال 6000 و خورده ای به ایرانی ها ویزا دادن پس چی می گن ویزا ندارن! هر کی و دیدم هنوز منتظره!!! ای بابا

پاسخ سوال 1:خیر نیازی به ثبت نام مجدد نیست.
پاسخ سوال 2:پارسال حدود 3700 ویزا برای ایرانیا صادر شده نه 6000 و خورده ای.

مرسی بابت جواب، و درسته حق با شماست. من اشتباه کردم.
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
تشکر کنندگان: pendleton ، mahan L ، soli asali ، nedaba
یه چبزی بگم. جدا از اینکه سهمیه هست یا نیست. کلیر شدم یا نشدم.سفارت راه میده یا نه. سیستم سفارت خوبه یا نه و هر بحث فلسفی دیگه ... امرور داشتم فکر میکردم وااااای وااااای واااای چقد دلم میخاد گوشیم زنگ بخوره و بگم بفرمایید و یکی از اونطرف بگه از سفارت امریکا تماس میگیرم. پاسهاتون بیارید برا ویزااا
چقد اون لحظه میتونه شیرین باشه
از ته دل ارزو میکنم همه این لحظه رو تجربه کنید. چون بعد از یک سال و نیم تلاطم و استرس هممون لایق این لحظه ایم

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
سلام دوستان همچنان از سفارت ایروان خبری نیست؟؟؟؟ کسی ایشیود نشده؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: EmJay ، soli asali ، nedaba
چقد ساکته اینجا !

تشکر کنندگان: avayebahar ، rezasadeghi ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 22:35)afra198 نوشته:  سلام دوستان همچنان از سفارت ایروان خبری نیست؟؟؟؟ کسی ایشیود نشده؟
واقعا امیدوارم شروع سپتامبر، شروع ویزا گرفتن همه ی منتظرای ایروان هم باشه...
چشممون خشک شد به صفحه ی سیس و ایمیل و تلفن...

ولی نگران نباشید، ایشالا هممون ویزا می گیریم
Smile
Smile CHEER UP & SMILE Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان