کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 19:31)shahin2737 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:51)Lucy.GH نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 16:36)kooshamostofi نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 15:51)Lucy.GH نوشته:  سلام،
ما 29 اگوست آپدیت شدیم. البته 28 ایمیل زدم بهشون و خواستم که ایمیلم برسه به دست آفیسری مصاحبمون کرد. همون روز هم آپدیت شدیم و گفت که ایمیلتون به یه آفیسری فوروارد شده. البته یه جواب درست درمون هم به سوالاتم داد، البته خیلی ناامید کننده. امروز که سیس چک کردم دیدم دوباره 29 آپدیت شدیم.
امیدوارم که خبرهای خوبی باشه.

2014as3xxxx
Stockholm
2 persons
Exemption from military
Interview: August 5
Update: August 11, 28 by email. August 29 (either because of the email or ....)

دوست عزیز .... با آرزوی موفقیت برای شما و باقی منتظران، اگه امکان داره متن ایمیلی که فرستادین و جواب رو اینجا بذارید تا بقیه هم مطالعه کنند، شاید بدرد کسی بخوره. ممنون
سلام،
این ایمیل منه.
Dear Sir/Madam,

I wonder if you could forward my email to the consular who interviewed us (applicant: xxxxx and beneficiary: xxxxx, my wife) in August 5, 2014.

From your previous email, I understood that my application is under another administrative processing. And in our interview, we were told that our visa numbers are for this month (August). In case if this administrative processing takes longer (which I was told that it usually takes up to three weeks and it seems in our case took more than that), will you request visa numbers for us (xxxxx and xxxxx) for the next month (September)?

At ceac website the last update for me is in August 21, but for my wife (xxxx) is in August 11. Does it mean that my wife’s first administrative processing has not been completed yet?

Since during the interview we were told that the documents are complete, I thought the administrative processing would not be long. Therefore, I really appreciate your effort to complete my application before August.

Thank you very much and looking forward to hearing from you.

Regards,

اینم جوابش:

Dear Sir,

Your e-mail has been forwarded to a consular officer. At this time, your case is still in additional administrative processing, which we must conclude before we can decide to issue your visa. Once we have reached that stage, we will need to check if there are visa numbers left. We cannot, at this time, guarantee that such visa numbers will be available by the end of the DV2014 program, i.e. September 30, 2014.

Unfortunately, because of the different circumstances that are involved in each case, we cannot estimate how long this processing stage will take. However, we will work towards completing our processing of your case as soon as possible, in accordance with U.S. laws and regulations.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Stockholm, Sweden
این additional administrative processing یعنی دوباره به شما ap خورده؟اگر اینطور باشه خیلی بی انصافیه.
مرسی. واسه خودمون هم سوال بود. قبلا هم تو همین تاپیک از بچه های مهاجرسرا پرسیدم ولی مثل اینکه کسی وقت نداشت جواب بده. Big Grin
امیدوارم اخرش خوب باشه.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:08)amir_max1985 نوشته:  بچه ها کسی از ایروان ویزا نگرفته که بگه وکالتنامه میخوان یا نه؟
سلام
وکالت دادن یا گرفتن کاری نداره
نهایت 1 ساعت وقت میخاد با 50000تومن هزینه
پس وکالت بدید یا بگیرید کار از محکم کاری عیب نمیکنه
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، amir_max1985 ، a.rahaa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:15)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:56)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:39)rainolf نوشته:  دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....

تبریک آقا. ایشالله به شادی

سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟

ممکنه کسی بره تو ولی تا کلیر نشه نه تنها ویزا نمیدن بلکه پاسش رو نمیگیرن صد در صد اطمینان دارم از محالاته
خبر رسانی و شایعه باعث میشه یک عده بیگناهی که سرمایشونم محدوده برن اونجا هم ضرر مالی کنن هم روحی
مذیران عزیز یک کاری کنین یک اطلاع رسانی -تذکری- چیزی سایت شده پر شایعه دیگه به هیچ کدوم از پستها نمیشه اطمینان کرد خب اعتبار مهاجرسرا داره میره زیر سوال

والله من یه بار همین صحبت شما رو تو چند صفحه قبل کردم اما با دلیل و برهان ثابت شد جندین نفر به همین طریق ویزا گرفتن
اخرش بخاطر سوء ظنم از همه عذر خواهی کردم
Sad
تشکر کنندگان: niki88 ، soli asali ، pari1392 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:22)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:39)rainolf نوشته:  دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....

تبریک آقا. ایشالله به شادی

سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟

ممکنه کسی بره تو ولی تا کلیر نشه نه تنها ویزا نمیدن بلکه پاسش رو نمیگیرن صد در صد اطمینان دارم از محالاته
خبر رسانی و شایعه باعث میشه یک عده بیگناهی که سرمایشونم محدوده برن اونجا هم ضرر مالی کنن هم روحی
مذیران عزیز یک کاری کنین یک اطلاع رسانی -تذکری- چیزی سایت شده پر شایعه دیگه به هیچ کدوم از پستها نمیشه اطمینان کرد خب اعتبار مهاجرسرا داره میره زیر سوال

والله من یه بار همین صحبت شما رو تو چند صفحه قبل کردم اما با دلیل و برهان ثابت شد جندین نفر به همین طریق ویزا گرفتن
Sad
بدون اینکه کلیر بشن؟یا اینکه رفتن دیدن کلیر شدن؟این دوتا زمین تا آسمون فرق داره-اگر کسی همچین حرفی زده که من کلیر نشدم ولی ویزا گرفتم اطمینان داشته باشید با قصد و غرض و سو نیت این حرف رو زده در جهت تخریب سایت
واقعا نمیدونم چرا یکی از بزرگان نمیاد برخورد کنه هر کسی هر چیزی میگه اینجا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: abbas09 ، mizan ، manamilad ، soli asali ، pari pari ، teacherm ، ibehnam ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:28)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته:  تبریک آقا. ایشالله به شادی

سلام
تبریک میگم
واقعیت داره؟شدنیه؟

Sad
بدون اینکه کلیر بشن؟یا اینکه رفتن دیدن کلیر شدن؟این دوتا زمین تا آسمون فرق داره-اگر کسی همچین حرفی زده که من کلیر نشدم ولی ویزا گرفتم اطمینان داشته باشید با قصد و غرض و سو نیت این حرف رو زده در جهت تخریب سایت
سئوال من اینه اصلا میذرن بریم داخل؟

اره مثلا شوهر آلیس کلیر نشده بود (البته اینطور افیسر گفته بوده بهش) پاسپورتش رو هم به زور گذاشته بوده اما ویزاشو گرفته ارسال 32762 درست هم هستش
تشکر کنندگان: avayebahar ، Moamma111 ، soli asali ، pari pari ، Alissa ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 20:28)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته:  تبریک آقا. ایشالله به شادی

سلام
تبریک میگم
واقعیت داره؟شدنیه؟

Sad
سیستم های اداری و امنیتی امریکا توی دنیا از قویترین ها محسوب میشه...امکان نداره کسی بدون کلیر شدن را حتی داخل سفارت راه بدن چه برسه به ویزاBig Grin آخه اینایی که این حرفهارو میزنن چرا با روح و روان و سرمایه بقیه بازی می کنند؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: abbas09 ، sonyz2 ، avayebahar ، soli asali ، pendleton ، Alissa ، nedaba
تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن وامیدوارم که همه دوستان باقی مونده هر چه زودتر کلیر شدنShyRolleyesTongueBig Grin
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
(2014-08-30 ساعت 20:41)goliii نوشته:  تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن وامیدوارم که همه دوستان باقی مونده هر چه زودتر کلیر شدنShyRolleyesTongueBig Grin

دوستان نگران نباشید ویزا گیتون میادـ سفارت انکارا که خلوت بودـ وقتی کمتر 24 ساعت از تحویل پاسپورت به سفارت ، ویزا پرینت شده از پست تحویل میگیرم یعنی همه چی امکان پذیره
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری

تبریییییییییک....^_^
ایشالا گرفتن ویزای هممون Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan L ، avayebahar ، mohamad2014 ، pari pari ، mizan ، nedaba
دوستان کسی از بچه های قدیمی که اینجا امضای معتبر دار بدون کلیر شدن رفته ویزا گرفته و تایید می کنه ؟ یا از این دوستانی که جدیدن عضو شدن و هیچ کس نمی شناس فقط امده عضو شده این را می گه من جسارت نمی کنم به دوستان شاید از همین کسای باشند که کار پیکاپ را انجام می دن یا کسای که کار سرویس رسانی را در دبی میکنند به خاطر منافعه خودشون امدن این پیام ها را می گزارند اگر امکانش هست مدیرا عزیز یک برسی کنند
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan L ، avayebahar ، zaheri ، nedaba
سلام به همگی، من تازه با مهاجر سرا آ شنا شدم. تاریخ مصاحبه ما 18 june آنکارا بود. شماره کیس 6700 و خورده ای. خانومم ویزا گرفت ولی من AD خوردم ! ایمیل زدم سفارت 26 آگست گفتن AP هستی هنوز!! که همون روز آپ شدم و آخریش زو هم 28 آپ شدم. قبل این تاریخ هارو هم چک نکردم چون ceas رو نمی شناختم! 2 تا سوال دارم اول اینکه اگه بخوام برم سفارت باید دوباره ptt ثبت نام کنم یا همون قبلی که یه بار انجام دادم کافیه؟!!
سوال دوم کسی هم نمی دونه و سوال نیست! اینکه پارسال 6000 و خورده ای به ایرانی ها ویزا دادن پس چی می گن ویزا ندارن! هر کی و دیدم هنوز منتظره!!! ای بابا
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، mahan L ، pari pari ، mizan ، nedaba
[/quo
مباركتون باشه دوست عزيز

(2014-08-30 ساعت 19:54)USA2014 نوشته:  [quote='pari pari' pid='543395' dateline='1409410846']
[quote='AZAR 1335' pid='543394' dateline='1409410266']
[quote='pari pari' pid='543336' dateline='1409402178']
[quote='AZAR 1335' pid='543330' dateline='1409401555']
[quote='pari pari' pid='543301' da

چه خوب. آخه من نميدونم كى داره تو اين چند روز ميره دبى؟

mahan1331 انگار دوبی هستش بهش پیام خصوصی بدین.تو ارسال #32812 دیدم.

پری پری عزیز ما هم تا آخر هفته میریم، هنوز بلیت نگرفتم و روزش مشخص نیست ولی کاری داشتی بگو.

[/

ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: USA2014 ، nedaba
دوست عزیز آقای میرزایی. هیچ کس بدون کلیر شدن ویزا نمیگیره. خیالتون راحت باشه. دوستانی که هم خودشون رفتند دم سفارت ریسک این کار رو پذیرفتند که کلیر نشده باشند. خوب اینجا هم کسانی هستند که ریسکشون جواب داده و هم کسایی که دست خالی برگشتند. در خصوص ورود به سفارت هم خدمتتون عرض کنم سفارت ایروان به راحتی پاسپورت متقاضیان رو قبول میکنه و در صورت کلیر نشدن پاس رو برمیگردونه. در مورد سفارتهای دیگه هم دوستان نظر بدن.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-30 ساعت 21:10)avayebahar نوشته:  ...
دوستان ما انسانیم. از پریشانی و عدم تعادل بدمان می آید . پس تلاش داریم اوضاع را در کنترل نگه داریم. اگر جایی نتوانستیم اوضاع از بیرون کنترل کنیم ، پس ذهن پویای ما تلاش می کند سامان و برنامه ای برای مشکل در نظر بگیرد و جوری تحلیل کند و منطق و شیوه ای از روند پیشروی اوضاع نشان بدهد. این باعث آسودگی روان ما میشه.
می خواهم نتیجه بگیرم که تحلیل کردن های همه ی ما و حدس زدنهای ما درست یا غلط برای این است که ناچاریم. چون اوضاع خارج از کنترل ما است و ما ناآرام هستیم. هر چی جلوتر می ریم هم نگرانی مون بیشتره
...

سلام دوست من
تا امروز چندین بار دوستانی مثل شما اومدن و از ویزا گرفتن دوستان دیگه نقل قول کردن و جالبه که هیچکدوم از اون "ویزا گرفتگان" نیومده حرفای دوستانشو تایید کنه.
من از همه برادرانه خواهش میکنم این چهار هفته باقیمونده رو هم دندون رو جیگر بزارین و حرفایی نزنین که فقط نقل قول باشه و باعث افزایش بی دلیل نگرانی و استرس بقیه بشه.
اگه دوستان ویزا گرفتن مبارکشون باشه اما لطف کنن بیان خودشون ماجرا رو تفریف کنن چون به نقل قول نمیشه اطمینان کرد و باعث آشوب میشه که نمونشو هفته پیش شاهد بودیم.

در ضمن آقا یا خانم آوای بهار
شما بر چه اساسی به این راحتی و با این اطمینان سفارتارو به بی برنامگی متهم میکنین و آخر حرفاتونم مینویسین "سیستم اداری مثل آمریکا باید دلیل جدی برای این کار داشته باشه". همین جمله نشان دهنده برنامه دار بودن اونهاست و جمله های قبلیتونو نقض میکنه!
این نکته رو هم مجدداً یادآوری کنم که سفارتا به هیچکسی پاسخگو نیستن و طبق قوانین خودشون عمل میکنن پس انتظار نداشته باشین که طبق خواسته های ما عمل کنن مخصوصاً در خصوص ویزای لاتاری که یک "حق" نیست بلکه یه امتیازه که دولت امریکا به ما داده!

لطفاً قبل از ارسال پستهامون یه بار دیگه از اول اونارو مرور کنیم و مطمئن بشیم که جمله هامون با سند و مدرکه و همیجوری به ذهنمون نرسیده!

شاد باشین.
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، soli asali ، avayebahar ، mizan ، حاجی واشنگتن ، sahar66 ، zaheri ، a.rahaa ، nedaba
سلام دوستان .... دوستان کسانی که انکارایی بودن ایا احتیاج هست دوباره ثبت نام ptt رو تکرار کنن یا همون قبلی کافیه.... ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، mizan ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان