کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-30 ساعت 22:59)pendleton نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 22:52)rezasadeghi نوشته:  کسی نیست جواب مارو بده ؟؟
این رشته های حساس که منجر به کلیرنسی میشه چیه ؟؟
کجا نوشتن این رشته هارو؟؟

لینک رشته های حساس

چه فایل خوب و مفیدیه... جایی ندیده بودمش تا حالا...Tongue
خیلی خیلی مرسی...
به امید ویزا گرفتن هرچه سریع تر هممون Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: mahan L ، pendleton ، rezasadeghi ، soli asali ، nedaba
کاربران در حال بازدید را نگاه کن. اسمشون سرچ کن. امضاشون نگاه کن. هر کدام تاریخ مدیکالشون تمام شده یا در حال اتمامه را پیغام خصوصی بذار. اینها حتما اطلاعات گرفته اند بخاطر خودشان. از طرفی توی همین روند هم مدام پست بذار هر کدام نگاه کرد جواب می دهد. تاریخ مصاحبه تقریبا دو تا 4 روز با مدیکال متفاوته
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
محبت، شهریار و همه دوستانی که امروز فردا عازم ایروان هستید، دعاگو هاتون را فراموش نکنید و ما رو از آخرین اخبار مطلع کنید.
سفر تون بخیر

کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، ahmadrt16406، amir_max1985، ebi1988، EmJay، freddyflientstone، jojo_hami، khalilkhah، pink2، ranjbarg، Ro_Sedighi، sahar66، sajad7675، Sara_am57، shahrzad001، siavash877، taleghani، Touraj2014، حاجی واشنگتن، 2 کاربر مخفی، 9 مهمان
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-30 ساعت 21:48)teacherm نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:28)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:22)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 20:15)alimomen نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:56)m.mirzaee نوشته:  سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟

ممکنه کسی بره تو ولی تا کلیر نشه نه تنها ویزا نمیدن بلکه پاسش رو نمیگیرن صد در صد اطمینان دارم از محالاته
خبر رسانی و شایعه باعث میشه یک عده بیگناهی که سرمایشونم محدوده برن اونجا هم ضرر مالی کنن هم روحی
مذیران عزیز یک کاری کنین یک اطلاع رسانی -تذکری- چیزی سایت شده پر شایعه دیگه به هیچ کدوم از پستها نمیشه اطمینان کرد خب اعتبار مهاجرسرا داره میره زیر سوال

والله من یه بار همین صحبت شما رو تو چند صفحه قبل کردم اما با دلیل و برهان ثابت شد جندین نفر به همین طریق ویزا گرفتن
اخرش بخاطر سوء ظنم از همه عذر خواهی کردم
Sad
بدون اینکه کلیر بشن؟یا اینکه رفتن دیدن کلیر شدن؟این دوتا زمین تا آسمون فرق داره-اگر کسی همچین حرفی زده که من کلیر نشدم ولی ویزا گرفتم اطمینان داشته باشید با قصد و غرض و سو نیت این حرف رو زده در جهت تخریب سایت
واقعا نمیدونم چرا یکی از بزرگان نمیاد برخورد کنه هر کسی هر چیزی میگه اینجا
منم موافقم. از دوستانی که خودشون به سفارت مراجعه کردن و تو صف بودن. ایا دیدن افیسر یا اون مسوول اونحا به کسی بگه شما کلیر نشدی بعد با التماس کردن ویزا گرفته باشه؟ حقیقتش من امروز با کسی صحبت کردم که کلی به نفعش میشد اگه این قضیه راست میبود و میتونست بگه پول بدین من پاسهارو میبرم ویزا میگیرم ولی خیلی قاطع به من گفت اصلا همچین موردی نبوده حتی امکان راه ندادن تو سفارت هم زیاده. پس اگه کسی میره حداقل پنجاه درصد برا خودش احتمال ضایع شدن در نظر بگیره
دوستان عزيز من چند صفحه قبل خلاصه اي از سفر اخيرم را گذاشتم فكر كنم همه چيز را واضح توضيح دادم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، milad 68 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 23:20)avayebahar نوشته:  کاربران در حال بازدید را نگاه کن. اسمشون سرچ کن. امضاشون نگاه کن. هر کدام تاریخ مدیکالشون تمام شده یا در حال اتمامه را پیغام خصوصی بذار. اینها حتما اطلاعات گرفته اند بخاطر خودشان. از طرفی توی همین روند هم مدام پست بذار هر کدام نگاه کرد جواب می دهد. تاریخ مصاحبه تقریبا دو تا 4 روز با مدیکال متفاوته

مرسي از محبتتون ،مرسي انقدر دلسوزانه جواب مي دين ، من بازم صبر مي كنم اينجا
تشکر کنندگان: soli asali ، milad 68 ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 21:48)rainolf نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 21:42)farhad9000 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 21:37)maryam_ros نوشته:  سلام.من ویزا م دو گرفتم.جالبه که تاریخ کلیر شدن من 30 جولای بوده ولی 27 آگوست تماس گرفتن.
سلام
خیلی مبارکتون باشه!
آقا یه سوال اساسی : این تاریخ کلیر شدن کجای ویزا درج شده؟ والا ما که هرچی گشتیم کمتر پیدا کردیم.....

دوست عزیز ؛ تاریخ رسیدن کلیرنس برای کیس هایی هست که چک خوردن. شما که ظاهرا یک ضرب بودید. ولی جهت اطلاع تاریخ رسیدن کلیرنس رو زیر کلمه Annotation مینویسند
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: taleghani ، mahan L ، Alissa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:47)amir rad نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 00:09)katanaser نوشته:  این همشهری های ما ( اهواز) که تحویل نمیگیرند. هی میگم اگه میرید دبی پاسپورتهای ما رو هم ببرید ؛ کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دکتر خوبید من هفته پیش که پست گذاشته بودید میخواسم بهنون توی پیام خصوصی ج بدم ولی مثل اینکه خودتون بلاکش کزدین دوالا من شاید اواسط هفته آینده برم دبی ولی فکر نمیکنم اگه پاس کسی رو غیر از کیس خودت ببری بدی قبول کنن یا موقع پیک آپ با ویزا به ما بدن .اگه خواستید مشورت کنیم پیام خصوصی واسم بذارید

سلام آقای راد. من یک ایمیل براتون فرستادم با شماره تلفن و آدرس ایمیلم.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

سلام:
یکی از دوستان لطف میکنن راهنمایی کنن؟من خودم برنده ام ap خوردم وهمسرم ذینفعمه ready خورده زمانیکه به حول و قوه الهی تصمیم گرفتن و یادشون اومد ما رو کلیر کنن اگه نخوایم مدیکالمون تمدید شه میتونم پاس ایالو ببرم خودم واسش ویزا ببگرم.وکالت برای ابوظبی نمیخواد؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 23:58)katanaser نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:47)amir rad نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 00:09)katanaser نوشته:  این همشهری های ما ( اهواز) که تحویل نمیگیرند. هی میگم اگه میرید دبی پاسپورتهای ما رو هم ببرید ؛ کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دکتر خوبید من هفته پیش که پست گذاشته بودید میخواسم بهنون توی پیام خصوصی ج بدم ولی مثل اینکه خودتون بلاکش کزدین دوالا من شاید اواسط هفته آینده برم دبی ولی فکر نمیکنم اگه پاس کسی رو غیر از کیس خودت ببری بدی قبول کنن یا موقع پیک آپ با ویزا به ما بدن .اگه خواستید مشورت کنیم پیام خصوصی واسم بذارید

سلام آقای راد. من یک ایمیل براتون فرستادم با شماره تلفن و آدرس ایمیلم.
سلام من چک کردم نبود الان . یه بار دیگه بفرستید بیا همین جا
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
بچه هاي ارمنستان اگه اومديد يه چيزي بنويسيد Sad
تشکر کنندگان: a.rahaa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-30 ساعت 19:17)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:12)ibehnam نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 19:11)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 18:50)p.fereidouni نوشته:  سلام
من خیلی این هفته سرم شلوغ بود همش می اومدم 5 دقیقه خبرارو می خوندم میرفتم ولی از خاله سارا بیخبرم اون که می خواست بره ایروان چی شد؟؟؟؟؟ کسی ازش خبر داره؟

هیچ کس نیست جواب منو بده Sad Sad
خبر داده که بنده خدا
پاسش رو داده و گرفتن و تو waiting list ه
مرسی اقا بهنام که جوابمو دادیSmile تبریک میگم بهت کلییر شدی مبارکه Smile هنوز انکارایی؟؟انکارا این سری همرو با تلفن مطلع کرد؟
درود بر شما ، ممنونم ... بله من تا جمعه آنكارا هستم ، همه ي دوستاني كه من ديدم با تلفن مطلع شده بودند
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، p.fereidouni ، pari pari ، NarCssuS ، soli asali ، hadi472 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
دوستانی که جدید رفتن آنکارا خبر دارین کسی مدیکال رفته تمدید کنه ؟بدون وقت؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: اسفند89 ، soli asali ، nedaba
اي دوستاني كه قصد سفر به سفارت مربوطه تون رو داريد :

يه سري مسائل هست كه نياز به شفاف سازي داره
- اگه ميريد سفارت ، چه پاستون رو بگيره و نگيره تاثيري در كلير نداره ! كي گفته كه پاستون رو بگيرن كلير ميكنن ؟! مگه رودربايستي دارن ؟! مثلاً فرشاد كه رفته بود و گير داده بوده و پاسش رو گرفتن و بعد يه هفته كلير شده ، اين هيچ ربطي به حضورش و دادن پاسش نداره ! تو تهران بود ، كابل بود ، قطب جنوب هم بود ، زمان كلير شدنش بوده .
- حتي اگه پاستون رو هم بگيرن و كلير بشيد ، باز هم طبق اولويت ويزا يهتون ميدن.
- حسن رفتن به سفارت براي دوستاني كه بحث مالي براشون مهم نيست يا اصلاً ميخوان سفرشون جنبه تفريحي داشته باشه اينه كه مديكال رو تمديد ميكنيد در زماني كه ازدحام نيست و دوم اينكه اگه ضرب العجل بهتون دادن مثل ما ، همون روز يا فرداش سفارتيد و استرس بليط و ... رو نداريد.
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-31 ساعت 00:14)alialialialiali نوشته:  بچه هاي ارمنستان اگه اومديد يه چيزي بنويسيد Sad
سلام دوست عزیز
یه وقت از دکتر بگیرید و کارت زرد، عکس قفسه سینه و اون برگه که دکتر دادن بهتون، عکس جدید 3*4 و 5*5 و برگه آبی رو همراه خودتون ببرید و خودتونو ب سونید ایروان که ایشالا قراره سهمیه ویزای سپتامبر رو از این هفته به بعد بدن
ترجمه هاتون که تحویل دادین دیگه چه مشکلی هست؟!
هر مدرکی فک میکنید ممکنه مشکل ساز باشه ببرید با خودتون
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
(2014-08-31 ساعت 00:49)sorooosh نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 00:14)alialialialiali نوشته:  بچه هاي ارمنستان اگه اومديد يه چيزي بنويسيد Sad
سلام دوست عزیز
یه وقت از دکتر بگیرید و کارت زرد، عکس قفسه سینه و اون برگه که دکتر دادن بهتون، عکس جدید 3*4 و 5*5 و برگه آبی رو همراه خودتون ببرید و خودتونو ب سونید ایروان که ایشالا قراره سهمیه ویزای سپتامبر رو از این هفته به بعد بدن
ترجمه هاتون که تحویل دادین دیگه چه مشکلی هست؟!
هر مدرکی فک میکنید ممکنه مشکل ساز باشه ببرید با خودتون

دوستان نظرتون در مورد ١٥ سپتامبر چيه كه بليط بگيرم؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، avayebahar ، nazanin fatemi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان