کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
چرا در اینجا اگر کسی قصد کمک دارد با بدترین شیوه رانده میشود دوستان اگر الیس عزیز برای شما از نحوه ویزا گرفتنش گفت فقط قصدش کمک بود وبس خوب تا آنجایی که از شواهد پیداست ابوظبی و ایروان پاسپورت را تحویل میگیرند
اما آنکارا نه حالا دز این فاصله کسی کلیر شده باشد خوب ویزا می گیرد نشده باشد نه
درمورد آنکارا کسانی را تلفنی خبر کردند که اپدیت 22 آگست را داشتند البته تعطیلی دوشنبه سفارت روند را ادامه دارنکرد
همسر من الان چند روز است که در مواجه با تعطیلات آنکارا مانده چون شنبه روز ظفر بود و دوشنبه هم روز کارگر و عملا همه جا تعطیل است
حالا با همه این شرایط کسی اگر بخواهد شانسش را برای رفتن امتحان کند هیچ کس حق سرزنش ندارد چون همگی در اینجا برای به اشتراک گذاشتن تجربه هایمان جمع شده ایم. مهم نیست چه شرایطی داریم هیچ کس از قوانین اصلی کلیرنس خبر ندارد همین طور از روال کار سفارت ها در مورد خودم اگر در این شرایط بودم شانسم را برای ابوظبی و ایروان امتحان می کردم
حالا هرکسی برای انتخاب مختار است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، fakhrozaman، Hassan2014، rbrb-2015

ماشالاBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: مامان خانم ، smpf ، قصه گو ، zepehr ، lighter ، soli asali ، pari pari ، nedaba
این لاتاری لامصب پول و وقت و اعصابمونو که گرفت هیچ، پاک بیخابمونم کرده
امیدوارم شروع سپتامبر توام با خبرهای خوب برای همه عزیزان باشه که حتما هم همینطوره
روز خوبی داشته باشید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
نه تو می مانی و نه اندوه، و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن
لحظه شادی که گذشت
غصه هم می گذرد؛
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.
سهراب سپهری
اميد داريم .
باز هم صبر ميكنيم تا تو بهترينو برامون رقم بزني.
مرسي از بچه هاي با مرام.

66xx ankara 12 joun
سلام دوستان من
اين روزا برخي از دوستان بنا به انتخاب و صلاحديد خودشون يا به خاطر تماس از طرف سفارتا به سفارتشون مراجعه كردن و بعضياشون ويزاشونو گرفتن.
حالا چرا بعضي ديگه ميان لب به اعتراض باز ميكنن و اونايي رو كه ويزا گرفتن يا نگرفتن به انواع اتهامها مثل شايعه پراكني و ... متهم ميكنن؟
دوستان گلم
هر كسي اين اختيارو داره كه براي زندگي خودش تصميم بگيره و هركاري رو كه صلاح ميدونه انجام بده حتي مراجعه حضوري به سفارت و انداحتن پاسش تو دراپ باكس بدون اينكه كلير شده باشه!
ما نميتونيم براي سفارتا تعيين تكليف كنيم كه كيو راه بدن و كيو راه ندن! اونا بر اساس قوانين خودشون عمل ميكنن و اين حقو دارن كه مدارك همه رو قبول كنن. كلير كردن و صدور ويزا هم موضوعيه كه هيچكس نميدونه آيا در حيطه اختيار اوناس يا دولت متبوعشون.
پس خواهش ميكنم كاري به اين نداشته باشين كه ديگران تو اين روزاي باقيمونده چيكار ميكنن و آيا كاري كه ميكنن به صلاح شما هست يا خير!
در ضمن هيچكس نميتونه با زودتر مراجعه كردن به سفارت حق ديگران رو ضايع كنه. پس لطفاً در مورد حق ديگران تصميم نگيرين و هركاري رو كه فكر ميكنين به صلاحتونه انجام بدين.
تنها كاري كه ميونين واسه ديگران انجام بدين آرزوي خير و اميده و فقط همين كاره كه نفعش به خودتونم ميرسه.
شاد باشين.
سلام دوستان سفارت باتلفن همراه تماس می گیره یابا تلفن ثابت ؟چون من الان مسافرتم خونه نیستم استرس دارم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، zepehr ، soli asali ، pari pari ، milad 68 ، smpf ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 08:02)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
اين روزا برخي از دوستان بنا به انتخاب و صلاحديد خودشون يا به خاطر تماس از طرف سفارتا به سفارتشون مراجعه كردن و بعضياشون ويزاشونو گرفتن.
حالا چرا بعضي ديگه ميان لب به اعتراض باز ميكنن و اونايي رو كه ويزا گرفتن يا نگرفتن به انواع اتهامها مثل شايعه پراكني و ... متهم ميكنن؟
دوستان گلم
هر كسي اين اختيارو داره كه براي زندگي خودش تصميم بگيره و هركاري رو كه صلاح ميدونه انجام بده حتي مراجعه حضوري به سفارت و انداحتن پاسش تو دراپ باكس بدون اينكه كلير شده باشه!
ما نميتونيم براي سفارتا تعيين تكليف كنيم كه كيو راه بدن و كيو راه ندن! اونا بر اساس قوانين خودشون عمل ميكنن و اين حقو دارن كه مدارك همه رو قبول كنن. كلير كردن و صدور ويزا هم موضوعيه كه هيچكس نميدونه آيا در حيطه اختيار اوناس يا دولت متبوعشون.
پس خواهش ميكنم كاري به اين نداشته باشين كه ديگران تو اين روزاي باقيمونده چيكار ميكنن و آيا كاري كه ميكنن به صلاح شما هست يا خير!
در ضمن هيچكس نميتونه با زودتر مراجعه كردن به سفارت حق ديگران رو ضايع كنه. پس لطفاً در مورد حق ديگران تصميم نگيرين و هركاري رو كه فكر ميكنين به صلاحتونه انجام بدين.
تنها كاري كه ميونين واسه ديگران انجام بدين آرزوي خير و اميده و فقط همين كاره كه نفعش به خودتونم ميرسه.
شاد باشين.
به احتمال زیاد تو فرم 122 در قسمت current mail هر چی گذاشته باشی به همون زنگ میزنن
البته این نظر فقط نظر شخصیه

(2014-08-31 ساعت 08:02)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
دوستان گلم
شاد باشين.
به احتمال زیاد تو فرم 122 در قسمت current mail هر چی گذاشته باشی به همون زنگ میزنن
البته این نظر فقط نظر شخصیه
تشکر کنندگان: قصه گو ، manamilad ، soli asali ، smpf ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 08:39)ata.bz نوشته:  سلام دوستان سفارت باتلفن همراه تماس می گیره یابا تلفن ثابت ؟چون من الان مسافرتم خونه نیستم استرس دارم.
به هر چی داده باشید زنگ میزنند به بعضیها هم به خونه زدن هم به موبایل زدتد .
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pari ، smpf ، nedaba
Sad 
مرسی از پاسخ سریعتون، من هردو رو دادم ،فقط ترسم از اینکه زنگ بزنن خونه ببینن کسی جواب نمیده دیگه پیگیر نشن یعنی به قولی رفع تکلیف کنند!Sad
تشکر کنندگان: قصه گو ، zepehr ، soli asali ، pari pari ، smpf ، nedaba
دوستان متن ایمیلی که برای تغییر شماره به سفارت داید چی بود میشه اینجا بزارید تا من هم استفاده کنم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، nedaba
امیدوارم به زودی هممون وایزاهامونو بگیریم و تلخی این روزها رو از یاد ببریم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، lighter ، NarCssuS ، majid_eng ، armin021 ، برسام٤ ، soli asali ، sonyz2 ، Maryrhm ، azadeh2014 ، pari pari ، milad 68 ، smpf ، nedaba
من هنوز از ديشب چشم بهم نزاشتم ، تو رو خدا يكي بگه من براي كي بيليت بگيرم واسه ارمنستان؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، milad 68 ، smpf ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 09:33)newparmis نوشته:  امیدوارم به زودی هممون وایزاهامونو بگیریم و تلخی این روزها رو از یاد ببریم
امید به خدا دوست عزیز
واقعا هممون حسابی خسته شدیم
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، batigoal_189 ، pari pari ، smpf ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 09:51)alialialialiali نوشته:  من هنوز از ديشب چشم بهم نزاشتم ، تو رو خدا يكي بگه من براي كي بيليت بگيرم واسه ارمنستان؟

دوست عزیز یک ایمیل بزن سفارت بپرس وقتی میبینی بهت جواب درست حسابی نمیدن که اگر هم مشکلی پیش اومد ایمیل خودشون رو بهشون نشون بدی

(2014-08-31 ساعت 09:57)armin021 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 09:33)newparmis نوشته:  امیدوارم به زودی هممون وایزاهامونو بگیریم و تلخی این روزها رو از یاد ببریم
امید به خدا دوست عزیز
واقعا هممون حسابی خسته شدیم

امیدوارم هرچه زودتر از این بی خبری بیام بیرون من که دیگه کم آوردم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، mizan ، smpf ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 09:51)alialialialiali نوشته:  من هنوز از ديشب چشم بهم نزاشتم ، تو رو خدا يكي بگه من براي كي بيليت بگيرم واسه ارمنستان؟
دوست عزيز در آخر بهترین تصمیم رو خودتون می تونین بگیرین.
این نمی تونه ملاک باشه که دوستان بهتون نظر بدن، چون مسلما نظرات با هم مختلفه.
شما شرایط رو بسنجین و بهترین زمان رو لحاظ کنید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان