موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-31 ساعت 05:49)Alissa نوشته: (2014-08-30 ساعت 20:15)alimomen نوشته: (2014-08-30 ساعت 19:56)m.mirzaee نوشته: (2014-08-30 ساعت 19:42)hadi472 نوشته: (2014-08-30 ساعت 19:39)rainolf نوشته: دوستان سلام؛ متاسفانه علی رغم قولم بنا به دلایلی نتونستم از دوبی و ابوظبی در خدمتتون باشم ولی با دست پر یعنی با ویزای خودم و خانمم و یکی از بچه های گل مهاجرسرا که پاسش دستم بود برگشتم..... الان هم در خدمتتونم تا اگه سوالی باشه پاسخ بدم.....
تبریک آقا. ایشالله به شادی
سلام
تبریک میگم
میشه در مورد شایعاتی که سفارتخونه بدون کلیر شدن بعضی ها رو میذاره برن داخل نظرتون رو بگید؟
واقعیت داره؟شدنیه؟
ممکنه کسی بره تو ولی تا کلیر نشه نه تنها ویزا نمیدن بلکه پاسش رو نمیگیرن صد در صد اطمینان دارم از محالاته
خبر رسانی و شایعه باعث میشه.....
على آقا منظور ايشون از شايعه حرف بندس كه گفتم كسى به ما زنگ نزد ،جواب ايميل نداد تو سايت هم اعلام نشد،ولى من و همسرم خيلى نگران بوديم كه اگه همسرم ويزا نگيره من تنهايي چىكار كنم آرزو و روياى تمام زندگيه اونو من بدست بيارم تازه قوانين هم كه همش در حال تغييره الانم ميگن ٢ سال طول مى كشه از طريق ازدواج كسى بره،منم مثل حاج خانم واشنگتن ميگفتم خدايا على آرزوش بوده بره آمريكا كاش اون ويزا ميگرفتو من ميموندم،هر بار كه به صورت غمگينش نگاه ميكردم دلم از غصه ميتركيد،ما قبل از اين هم قصد مهاجرت داشتيم و من تازه ١سال بود كه ازدواج كرده بودم و تمام جهيزيم رو فروختيم براى مهاجرت،شانس آورديمو لاتارى برنده شديم،تو اون موقعيت كه سفارت ها تو جواب ايميلها مى گفتن ويزا تموم شده تصميم گرفتيم آخرين كارى كه مى تونيم بكنيم و بيايم ابوظبى و تا ٣٠ سپتامبر اينجا بمونيم كه اگه خدا خواست و كلير شديم ويزاى همسرمو بگيريم،ظمنا همسرم ١٤ آگوست،ساعت ١٠:٣٠ شب از آمريكا آپديت شد كه تنها آپديتش بعد از آپديتهاى بعد مصاحبه بود و من منتظر اين آپديت بودم كه بليطمونو بخريم ولى قبل از اون ويزاى إمارات رو گرفته بوديم،وقتى رفتيم سفارت اون خانم موفرفرى گفت ويزاى لاتارى ٢٠١٤ كلا تموم شده و به همسرم گفت كه كلير نشدى.من هم مثل شما فكر مى كنم تا كسى كلير نشده پاسش رو نمى گيرن،ولى به حرف اون خانم شك دارم چون همونطور كه راجع به اتمام ويزا دروع گفته بود و فرداش همسرم ويزاش رو گرفت،مى تونسته راجع به وضعيت كليرنسش هم دروع گفته باشه.من قصدم از اينكه تمام وقايع رو مو به مو تعريف كردم،كمك به بقيه بوده هر كسى شرايط كيس خودش رو بهتر مى دونه.من شب ١٤ آگوست حدس زدم كه همسرم كلير شده ايميل زدم و بر عكس هميشه جوابى دريافت نكردم،شواهد دال بر اين بود.حالا همين خيرخواهى شده مايه ى دلخورى،جناب ميرزائى لطفا كمى به پست هايي كه مى زارين دقت كنين،من نه به شما توهينى كردم،،نه بهتون بدهكارم،نه جوابى به هيچكدوم از پستهاى به نظر غرض دار تون دادم،اونى كه داره شايعه مى سازه شمايين نه من.بار اول به دل نگرفتم،گفتم تحت استرسين،ولى شما ٢صفحه پيش عذرخواهى كردين و دوباره اينجا حرف از شايعه ميزنين! جالبه كه شما بيشتر از هر كسى مىتونين از اين اطلاع رسانيه من بهره ببرين،چون تو يك روز مصاحبه داشتيم و آپديتامون مثل همه،ولى به جاى استفاده از اين فرصت دنبال فرصت براى كار ديگه هستين اسسسسسسسسسسسستاد بزرگوار.از همه معذرت مى خوام.بايد كاملا شفاف سازى مى كردم.ظمنا اضافه كنم كه من هيچ جا نگفتم ما التماس كرديمو پاسمونو گرفت ولى با پررويي هم حرف نزديم كه انگار طلبكاريم،همسرم به اون خانم گفت لطفا پاس من رو اگه لازمه تا ٣٠ سپتامبر هم نگه دارين،من تو امارات ميمونم.ولى من مطمئنم اگه جواب استعلامش از آمريكا نيومده بود مثل فرشاد پاسشو برميگردوندن.شما رو به وجدانتون مى سپرم.
خانم آلیسا کاری که شما کردید قابل تحسینه و هیچ کس، تاکید میکنم هیچ کس حق نداره حرکت شما رو زیر سوال ببره. شما برای تحقق هدفتون تمام تلاشتون رو انجام دادید و خدا رو شکر جوابش رو هم گرفتید. با اطلاع رسانیتون این جرات رو برای انجام کار مشابه به بقیه ی دوستان هم خواهید داد و چه بسا با همین اطلاع رسانی شما چند نفر دیگه هم بتونند ویزاشونو بگیرند. امیدوارم در تمام مراحل زندگی همینقدر محکم قدر بردارید. موفق باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
فقط میتونم آرزو کنم که اینقدر سفارتها برنامه ریزی دقیقی برای سپتامبر داشته باشن که در آخر همه شاد و موفق باشند
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم هفته آینده میرم ایروان تمدید مدیکال
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-31 ساعت 10:07)alialialialiali نوشته: (2014-08-31 ساعت 10:00)armin021 نوشته: (2014-08-31 ساعت 09:51)alialialialiali نوشته: من هنوز از ديشب چشم بهم نزاشتم ، تو رو خدا يكي بگه من براي كي بيليت بگيرم واسه ارمنستان؟
دوست عزيز در آخر بهترین تصمیم رو خودتون می تونین بگیرین.
این نمی تونه ملاک باشه که دوستان بهتون نظر بدن، چون مسلما نظرات با هم مختلفه.
شما شرایط رو بسنجین و بهترین زمان رو لحاظ کنید.
من رو به خاطر نزدن تشكر ببخشيد تو من با taptalk كار مي كنم نمي دونم چطوره، من هرچي بچه هاي مهاجر پيشنهاد بدن همون كارو ميكنم، فقط بگم سفارت جواب منو نمي ده ، نمي دونم چرا؟ اگر متن خاصي مد نظر داريد بگيد تا من ايميل بزنم، مرسي
من دیشب براتون نوشتم که در نظر بگیرین پارسال که از سهمیه متعارف هم بیشتر به ایرانیها ویزا دادن، یه دوستی 17 سپتامبر کلیر میشه و وقتی 19 سپتامبر به سفارت مراجعه میکنه، به ایشون میگن که ویزا تموم شد!!!!
با در نظر گرفتن همه جوانب، اگر هزینه مالیش براتون مهم نیست و خیلی گرفتن ویزا براتون مهم و حیاتیه، اینکه اینجا میخواین استرس داشته باشین و اذیت بشید، نزدیک سفارت باشید که در صورت دعوت، سریع انشااله بتونید اقدام کنید و مدیکالتون را هم اگر نیازه در آرامش تمدید کنید.............
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. کسی میدونه در صورت کلیر بودن و انداختن پاسها توی باکس سفارت ارمنستان چند روز طول میکشه تا ویزاها صادر بشه؟ یعنی اگه سه شنبه پاسها رو بدیم سفارت تا جمعه نتیجه رو اعلام میکنند؟
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-31 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-31 ساعت 10:34 توسط moein_sg.)
(2014-08-31 ساعت 10:17)اسفند89 نوشته: (2014-08-31 ساعت 10:07)alialialialiali نوشته: (2014-08-31 ساعت 10:00)armin021 نوشته: (2014-08-31 ساعت 09:51)alialialialiali نوشته: من هنوز از ديشب چشم بهم نزاشتم ، تو رو خدا يكي بگه من براي كي بيليت بگيرم واسه ارمنستان؟
دوست عزيز در آخر بهترین تصمیم رو خودتون می تونین بگیرین.
این نمی تونه ملاک باشه که دوستان بهتون نظر بدن، چون مسلما نظرات با هم مختلفه.
شما شرایط رو بسنجین و بهترین زمان رو لحاظ کنید.
من رو به خاطر نزدن تشكر ببخشيد تو من با taptalk كار مي كنم نمي دونم چطوره، من هرچي بچه هاي مهاجر پيشنهاد بدن همون كارو ميكنم، فقط بگم سفارت جواب منو نمي ده ، نمي دونم چرا؟ اگر متن خاصي مد نظر داريد بگيد تا من ايميل بزنم، مرسي
من دیشب براتون نوشتم که در نظر بگیرین پارسال که از سهمیه متعارف هم بیشتر به ایرانیها ویزا دادن، یه دوستی 17 سپتامبر کلیر میشه و وقتی 19 سپتامبر به سفارت مراجعه میکنه، به ایشون میگن که ویزا تموم شد!!!!
با در نظر گرفتن همه جوانب، اگر هزینه مالیش براتون مهم نیست و خیلی گرفتن ویزا براتون مهم و حیاتیه، اینکه اینجا میخواین استرس داشته باشین و اذیت بشید، نزدیک سفارت باشید که در صورت دعوت، سریع انشااله بتونید اقدام کنید و مدیکالتون را هم اگر نیازه در آرامش تمدید کنید.............
پارسال سفارت ها مثل امسال نبودن و ماههای جولای و آگست خیلی فعال تر بودن . هنوز تعداد زیادی ویزا باقی مونده .
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما جمعه حرکت میکنیم به سمت ارمنستان،واسه تمدید مدیکال و اخذ ویزا !!!!
(البته هنوز هیچکس بهمون نگفته که کلیر شدید)
پیشنهاد میکنم دوستانی که سفارت ارمنستان بودن آماده سفر باشن :-)
امید تون رو از دست ندید...
خبرای خوبی تو راه هست...
دوستتون دارم
قاسوو