موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-31 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 20:00 توسط حاجی واشنگتن.)
دوستان عزیز خواهش میکنم وقتی یه پست رو میبینید شروع نکنید به اظهار فضل و همه چی رو زیر سئوال نبرید،ابتدا تا صفحه آخر اون پست رو دنبال کنید و در آخرین کانمنت موجود روی اون پست کامنتتون رو بذارید.
اینجوری هم یه مطلب در جاهای مختلف با نظرات مختلف ارائه نمیشه و هم بقیه میتونن از اظهار نظرا همه در یک پست اطلاع پیدا کنن و تصمیم گیری کنند
ضمن اینکه بقیه رو به چیزای ناروا متهم نمیکنید و از نیت واقعی افراد باخبر شده و متوجه میشید که همه کسانی که اینجا هستند انسان هستند و دارای فهم و شعور و درک نیز هستند
و نیازی نیست با طرفداری و بد و بیراه گفتن از بقیه دفاع کنید،مگه اینجا میدون جنگ هستش که همه رو یه موضوع گارد میگیرید؟
والله من و بقیه همه مثل شمائیم و هیچ فرقی با هم نداریم گاهی اشتباه میکنیم و با عذر خواهی سعی میکنیم جبرانش کنیم
خواهشاً بحث آلیس خانم رو دیگه تو هیچ پستی دست به دست نکنید بذارید رابطه ما از این خرابتر نشه
متشکرم از بزرگواری شما
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شمارههای جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.
چند صفحه قبلتر هم میخوندم یکی از بچهها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
صلوات مجدد رو بلندتر بفرست
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شمارههای جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.
چند صفحه قبلتر هم میخوندم یکی از بچهها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»
[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
big like خدا از دهنت بشنو
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ایشالا که سپتامبر ماه ویزا گرفتن همه منتظران است. شک نکنید
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-31 ساعت 12:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-31 ساعت 12:40 توسط hossein2909.)
دوستام سلام ایمیل کی سی سی برای میل زدن چیه? ممنون میشم اطلاع دارید جواب بدید
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-31 ساعت 12:13)zzarin نوشته: (2014-08-31 ساعت 12:05)m.mirzaee نوشته: (2014-08-31 ساعت 11:31)hamideftex2014 نوشته: [quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']
[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.
راستش رو بخوایین من هر دفه میل زدم حد اقل فاصلشون بین یک تا 2 ماه بوده چون الان نزدیک 9 ماه هستش که منتظرم... سری اول 2 ماه بعد مصاحبه زدم سری دوم تا پنجم رو تو این 6 ماهه فرستادم و به نظرم نمیاد بر خلاف خیلی از دوستان که میل بارون کردن میل زیادی به سفارت زده باشم البته یک بار هم تلفنی یکی از اشناهام خودش میل زده بود به کی سی سی از امریکا که با اون اپ شدم..... الانم من هر بار میل زدم اپ شدم ولی اپی که با میل باشه که فایده نداره من فکر میکنم تو این مدت اگه اشتباه نکنم 2 یا نهایت 3 بار خودشون من رو اپ کردن که نمیدونم شاید داشتن میزشون رو تمیز میکردن پروندم رو از رو میز بلند کردن زیرش رو دسمال کشیدن گذاشتن سر جاش وگرنه فکر نکنم تا حالا لاشم باز کرده باشن و نگاهی توش انداخته باشن...... اینم از شانس نجومی و عالیه ماست.
من هم دوبار بعد از آخرین آپدیتم ایمیل زدم اما جواب ندادن
بارها گفتم که به نظر من کسانی که کلیر شدند و ایمیل میزنن جوابی دریافت نخواهند کرد ، چرا که با دریافت جواب همگی پامیشن میرن دم سفارت و طلب ویزا میکنن
من هم با حرف شما موافقم چون هر چقدر ما ازشون می پرسیم پرسه اداری تموم شده یا نه فقط میگن کیس نامبر نداریم وگرنه میگفتن هنوز کارت تموم نشده
راستش
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یه آپدیت هم نمیاد که یه مقدار به خودمون مشکوک شیم حداقل!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)