کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان عزیز خواهش میکنم وقتی یه پست رو میبینید شروع نکنید به اظهار فضل و همه چی رو زیر سئوال نبرید،ابتدا تا صفحه آخر اون پست رو دنبال کنید و در آخرین کانمنت موجود روی اون پست کامنتتون رو بذارید.
اینجوری هم یه مطلب در جاهای مختلف با نظرات مختلف ارائه نمیشه و هم بقیه میتونن از اظهار نظرا همه در یک پست اطلاع پیدا کنن و تصمیم گیری کنند
ضمن اینکه بقیه رو به چیزای ناروا متهم نمیکنید و از نیت واقعی افراد باخبر شده و متوجه میشید که همه کسانی که اینجا هستند انسان هستند و دارای فهم و شعور و درک نیز هستند
و نیازی نیست با طرفداری و بد و بیراه گفتن از بقیه دفاع کنید،مگه اینجا میدون جنگ هستش که همه رو یه موضوع گارد میگیرید؟
والله من و بقیه همه مثل شمائیم و هیچ فرقی با هم نداریم گاهی اشتباه میکنیم و با عذر خواهی سعی میکنیم جبرانش کنیم
خواهشاً بحث آلیس خانم رو دیگه تو هیچ پستی دست به دست نکنید بذارید رابطه ما از این خرابتر نشه
متشکرم از بزرگواری شما
تشکر کنندگان: arashmanteghi ، محبت ، avayebahar ، USA2014 ، Sara_lphmkf ، manamilad ، Nooshinsalamat ، nedaba
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

چند صفحه قبل‌تر هم میخوندم یکی از بچه‌ها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، pari pari ، abbas09 ، mizan ، avayebahar ، milad 68 ، manamilad ، Maryrhm ، nedaba
صلوات مجدد رو بلندتر بفرست
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
[quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

چند صفحه قبل‌تر هم میخوندم یکی از بچه‌ها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»
[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: pari pari ، milad.m1986 ، abbas09 ، mizan ، soli asali ، avayebahar ، milad 68 ، manamilad ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 11:31)hamideftex2014 نوشته:  [quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']

[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.

بله اون ایمیل رو من چند صفحه قبل گذاشتم جواب امیدوار کننده ای بود ولی گویا جدیدا این جواب رو به همه میدن و اخرش گفته بود به شرطی که تا اخر برنامه 2014 کارای اداریتون تموم بشه خودتونو اماده کنید به سرعت بیاین سفارت
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: pari pari ، m.mirzaee ، soli asali ، avayebahar ، Maryrhm ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 11:31)hamideftex2014 نوشته:  [quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']

[/quote

من هم دوبار بعد از آخرین آپدیتم ایمیل زدم اما جواب ندادن
بارها گفتم که به نظر من کسانی که کلیر شدند و ایمیل میزنن جوابی دریافت نخواهند کرد ، چرا که با دریافت جواب همگی پامیشن میرن دم سفارت و طلب ویزا میکنن
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، avayebahar ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 12:05)m.mirzaee نوشته:  

[/quote

بارها گفتم که به نظر من کسانی که کلیر شدند و ایمیل میزنن جوابی دریافت نخواهند کرد ، چرا که با دریافت جواب همگی پامیشن میرن دم سفارت و طلب ویزا میکنن

نمیدونم شاید هم اگر کسی زیاد ایمیل داده باشه دیگه جواب نمیدن من دومین بار بود که میل میزدم اونم با فاصله 3 ماه ولی یک روزه جواب دادن و اپدیت هم شدم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، mizan ، nedaba

[/quote

من هم با حرف شما موافقم چون هر چقدر ما ازشون می پرسیم پرسه اداری تموم شده یا نه فقط میگن کیس نامبر نداریم وگرنه میگفتن هنوز کارت تموم نشده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: abbas09 ، hamideftex2014 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
big like خدا از دهنت بشنو
تشکر کنندگان: m.mirzaee ، avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nedaba
سلام. ایشالا که سپتامبر ماه ویزا گرفتن همه منتظران است. شک نکنید Smile Big Grin Tongue
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
دوستام سلام ایمیل کی سی سی برای میل زدن چیه? ممنون میشم اطلاع دارید جواب بدید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 12:13)zzarin نوشته:  

[/quote
راستش رو بخوایین من هر دفه میل زدم حد اقل فاصلشون بین یک تا 2 ماه بوده چون الان نزدیک 9 ماه هستش که منتظرم... سری اول 2 ماه بعد مصاحبه زدم سری دوم تا پنجم رو تو این 6 ماهه فرستادم و به نظرم نمیاد بر خلاف خیلی از دوستان که میل بارون کردن میل زیادی به سفارت زده باشم البته یک بار هم تلفنی یکی از اشناهام خودش میل زده بود به کی سی سی از امریکا که با اون اپ شدم..... الانم من هر بار میل زدم اپ شدم ولی اپی که با میل باشه که فایده نداره من فکر میکنم تو این مدت اگه اشتباه نکنم 2 یا نهایت 3 بار خودشون من رو اپ کردن که نمیدونم شاید داشتن میزشون رو تمیز میکردن پروندم رو از رو میز بلند کردن زیرش رو دسمال کشیدن گذاشتن سر جاش وگرنه فکر نکنم تا حالا لاشم باز کرده باشن و نگاهی توش انداخته باشن...... اینم از شانس نجومی و عالیه ماست.

من هم با حرف شما موافقم چون هر چقدر ما ازشون می پرسیم پرسه اداری تموم شده یا نه فقط میگن کیس نامبر نداریم وگرنه میگفتن هنوز کارت تموم نشده
راستش
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: nedaba
یه آپدیت هم نمیاد که یه مقدار به خودمون مشکوک شیم حداقل!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: manamilad ، avayebahar ، m.mirzaee ، Maryrhm ، azadeh2014 ، EmJay ، zepehr ، soli asali ، rbrb-2015 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 11:13)arashmanteghi نوشته:  من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

ما هم ایمیل زدیم برای تغییر شماره تلفن اما هیچ جوابی ندادن و حدود ساعت 5:40 عصر به وقت آنکارا همسرم آپدیت شد اما خودم که کیس اصلی بودم آپدیت نشدم و نمیدونم اپدیت تو این ساعت از انکارا بوده یا امریکا؟ ایا شما هم بعد از ایمیل برای شماره تماس آپدیت داشتید یا نه؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: avayebahar ، milad 68 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان