کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-31 ساعت 12:52)manamilad نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 11:13)arashmanteghi نوشته:  من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

چند صفحه قبل‌تر هم میخوندم یکی از بچه‌ها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»

ما هم ایمیل زدیم برای تغییر شماره تلفن اما هیچ جوابی ندادن و حدود ساعت 5:40 عصر به وقت آنکارا همسرم آپدیت شد اما خودم که کیس اصلی بودم آپدیت نشدم و نمیدونم اپدیت تو این ساعت از انکارا بوده یا آمریکا؟ ایا شما هم بعد از ایمیل برای شماره تماس آپدیت داشتید یا نه؟
من هم شماره تماس دادم
از انجایی که نظر من بر اینه که به کسایی که کلیر نشدن جواب ایمیل نمیدن پس بعید میدونم آپدیت کنن
چون لزومی نداره الان پروندت رو بررسی کنن،هر وقت نوبت ویزا دادنت شد همه رو میخونن
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، mizan ، manamilad ، nedaba
فردا اول سپتامبره. خیلی ها دارن راهی میشن. خیلی ها هم منتظرن. اگه دوست دارید میتونیم امشب هم ساعت ده و نیم یه بار دیگه همه به هم قوت قلب و نیرو بدیم. اگه موافقین برای دعا یا انرژی یا آرزوی موفقیت یا هرچیز دیگه. مخصوصا اونایی که ویزا گرفتن تو این دو هفته و پر از انرژی هستن. دلم میخواد برای ماها دعا کنن. دعا کنن که سپتامبر از هفته اولش برای همه مون پربرکت باشه. اگه هستین زیر همین پست اعلام کنید
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-31 ساعت 11:13)arashmanteghi نوشته:  من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

چند صفحه قبل‌تر هم میخوندم یکی از بچه‌ها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»

ما هم ایمیل زدیم برای تغییر شماره تلفن اما هیچ جوابی ندادن و حدود ساعت 5:40 عصر به وقت آنکارا همسرم آپدیت شد اما خودم که کیس اصلی بودم آپدیت نشدم و نمیدونم اپدیت تو این ساعت از انکارا بوده یا آمریکا؟ ایا شما هم بعد از ایمیل برای شماره تماس آپدیت داشتید یا نه؟

من آپدیت هم نشدم. البته ۱۰ روز پیش که به سفارت ایمیل زدم و درباره کیسم پرسیدم جواب دادن که هنوز تو حالت pending هست. بعدش هم آپدیت شدم.
از آنکارا بعید بود جواب ایمیل نده. همیشه جواب میداد. بنظر من آپدیت شما مربوط به ایمیل نبود. مگه نه اینکه آپدیت با ایمیل شامل تمام اعضای کیس میشه؟

تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، manamilad ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 12:51)سعید پ نوشته:  یه آپدیت هم نمیاد که یه مقدار به خودمون مشکوک شیم حداقل!

منم همين حسو دارم Smile ايشالا خيره
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، avayebahar ، سعید پ ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 12:01)abbas09 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 11:31)hamideftex2014 نوشته:  [quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.

بله اون ایمیل رو من چند صفحه قبل گذاشتم جواب امیدوار کننده ای بود ولی گویا جدیدا این جواب رو به همه میدن و اخرش گفته بود به شرطی که تا اخر برنامه 2014 کارای اداریتون تموم بشه خودتونو اماده کنید به سرعت بیاین سفارت
خب لابد یه خبرایی هست که این رو به همه میگن. ولی آیا ممکنه روند اداری هنوز تا اون موقع تموم نشه؟
من شخصاً پروندم بای دیفالت، پاک بود. نه نقص مدرکی، نه شغل دولتی‌ای، نه خدمت سربازی‌ای، نه همسر و فرزندی. اصلاً با عقل جور در نمیاد که روند اداری انقدر طول بکشه Sad

تشکر کنندگان: lighter ، azadeh2014 ، milad.m1986 ، zepehr ، soli asali ، mizan ، manamilad ، avayebahar ، rbrb-2015 ، pari pari ، nedaba
بچه های مهجرسرا آماده باشن که دوست عزیزمون mahan1331 بیاد و خبرای خوش بده
قرار بود بدون نامه کلیر امروز برن سفارت ابوظبی
امیدوارم بیاد و به این اوضاع چه کنم چه کنم پایان خوشی بده
براش دعا میکنم که ویزاشو بگیره،آمین یا رب العالمین
یعنی میشه آخر این هفته ببینیم کیسای لاتاری و تو سایت سفارتا درج کردن. چییی مییشه اگه بشههه.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، manamilad ، azadeh2014 ، Maryrhm ، sonyz2 ، آيلار ، pari pari ، nazanin fatemi ، NarCssuS ، nedaba
دوستان
کسی 7تا10سپتامبر تصمیم رفتن دبی اگر داره پیام خصوصی بزاره هم سفر بشیم من می خوام برم تا 30 ام دبی باشم
هتل اپارتمان اسکای لاین هتل خوبی و دو خوابه هاش برای 4نفر عالی با صبحانه و ناهار اگر هم جای بهتری اطلاع دارین
اعلام کنید من ویزام را گرفتم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، azadeh2014 ، avayebahar ، sonyz2 ، marsein ، pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:14)spv نوشته:  دوستان
کسی 7تا10سپتامبر تصمیم رفتن دبی اگر داره پیام خصوصی بزاره هم سفر بشیم من می خوام برم تا 30 ام دبی باشم
هتل اپارتمان اسکای لاین هتل خوبی و دو خوابه هاش برای 4نفر عالی با صبحانه و ناهار اگر هم جای بهتری اطلاع دارین
اعلام کنید من ویزام را گرفتم

اقا ، خانم ، متأهل؟
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:02)arashmanteghi نوشته:  

ما هم ایمیل زدیم برای تغییر شماره تلفن اما هیچ جوابی ندادن

من آپدیت هم نشدم. .........

ممنون از جوابتون. منم برام عجیب بود که چرا خودم آپدیت نشدم البته من ویزامو گرفتم اما تا حالا دوبار ایمیل دادیم هر دو بار هردومون آپدیت شدیم. به نظر شما آپدیت حدود ساعت 5 به وقت انکارا از آنکارا بوده یا امریکا؟ آخه سفارت تا ساعت چند بازه مگه؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:07)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 11:31)hamideftex2014 نوشته:  [quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.

بله اون ایمیل رو من چند صفحه قبل گذاشتم جواب امیدوار کننده ای بود ولی گویا جدیدا این جواب رو به همه میدن و اخرش گفته بود به شرطی که تا اخر برنامه 2014 کارای اداریتون تموم بشه خودتونو اماده کنید به سرعت بیاین سفارت
خب لابد یه خبرایی هست که این رو به همه میگن. ولی آیا ممکنه روند اداری هنوز تا اون موقع تموم نشه؟
من شخصاً پروندم بای دیفالت، پاک بود. نه نقص مدرکی، نه شغل دولتی‌ای، نه خدمت سربازی‌ای، نه همسر و فرزندی. اصلاً با عقل جور در نمیاد که روند اداری انقدر طول بکشه Sad
دوست عزیز موردی که شما میفرمایید یعنی اینکه من و امثا من که تا الان با توجه به اینکه کیسمون پایین هستش کلیر نشدیم و هر دفه میل میزنیم میگه پروسه شما در حال انجام چک هستش به این معنی هستش که مشکل داریم یا ریگی به کفشمون هستش که این همه طول کشیده.... البته حق هم دارید جای تعجب هم داره.... ولی خدمتتون عرض کنم که اصلا اینطور نیست هر کسی خودش خوب میدونه که چه بک گراندی داره .... فقط مشکل من و امثال من اینه که چیزی ازمون پیدا نکردن که راجبش تحقیق کنن چون چیزی نیست که بخوان راجبش تحقیق کنن انگار که تو لیوان خای دنبال اب بگردن...... یکی نیست بهشون بگه اخه دارین دنبال چی میگردین.... که این همه ادم رو منتظر نگه داشتین..... در هر صورت خدمت شما دوست عزیز باید عذض کنم ما فقط گیر یه رند اداری بی سر و ته افتادیم که معلوم نیست کی تموم میشه و بس.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: avayebahar ، manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba
خب.... این پرونده هم که کامل و مرتبه.. دلیل نداره یک نفر اینقدر پرونده اش مرتب و بدون نقص باشه، بفرستش کلیرنس
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، pari pari ، nedaba
بچه های گل ابوظبی! چند روز بعد جواب ایمیل هاتون اومد؟ من 24 ایمیل زدم هنوز جواب نیامده!
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
من امروز تلفنی با ماهان 1331 باهاش حرف زدم. کارای مدیکالشو کرده بود. راستی میگفت مومنی گفته این روزا هر روز پاسپورت می پذیرن! البته نظر شخصی ای من اینه که این حرف برای آگوست معتبر بوده و برای سپتامبر نمی دانیم چی بشه
(2014-08-31 ساعت 13:34)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:07)arashmanteghi نوشته:  

[/quote

دوست عزیز موردی که شما میفرمایید یعنی اینکه من و امثا من که تا الان با توجه به اینکه کیسمون پایین هستش کلیر نشدیم و هر دفه میل میزنیم میگه پروسه شما در حال انجام چک هستش به این معنی هستش که مشکل داریم یا ریگی به کفشمون هستش که این همه طول کشیده.... البته حق هم دارید جای تعجب هم داره.... ولی خدمتتون عرض کنم که اصلا اینطور نیست هر کسی خودش خوب میدونه که چه بک گراندی داره .... فقط مشکل من و امثال من اینه که چیزی ازمون پیدا نکردن که راجبش تحقیق کنن چون چیزی نیست که بخوان راجبش تحقیق کنن انگار که تو لیوان خای دنبال اب بگردن...... یکی نیست بهشون بگه اخه دارین دنبال چی میگردین.... که این همه ادم رو منتظر نگه داشتین..... در هر صورت خدمت شما دوست عزیز باید عذض کنم ما فقط گیر یه رند اداری بی سر و ته افتادیم که معلوم نیست کی تموم میشه و بس.

دوست عزیز من اطلاعی از شما ندارم اما تا جایی که میدونم کسایی که تحیلات بالایی دارند و یا سمت خاصی دارند بیشتر مورد تحقیق قرار میگیرند و یا کسایی که به خاظر مدرک تحصیلی رتبه بالاتری تو سربازی دارند ، من خودم دوتا زن و شوهر محقق دیدم که به اون ها هم پروسه اداری خورد
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، NEURON ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان