کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یکی از دوستان گفته بود از انکارا بهش زنگ زدن گفتن سه شنبه بیا. پس هم سهمیه سپتامبر معلومه هم سهمیه تموم نشده. بعدم اگه بچه هارو داخل راه ندادن پس این نقل قولها مربوط به کارمندای سفارته که این یه ماه نقل قولهای زیادی ازشون شنیدیم.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، EmJay ، pari pari ، Nooshinsalamat ، majid_eng ، sorooosh ، برسام٤ ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:25)zzarin نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:21)USA2014 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

صفحه 2222 رو هم دیدیم بالاخره ! Sad

سولی جان دیگه فکر کنم تو این دو سه روزه همه خودشون کوچ کنن دم سفارتا، البته به نظرم کسایی که از لحاظ مالی فشار میاد بهشون بهتر چند روزی صبر کنن، بعید میدونم اینا این هفته خبری به ما بدن.
بگیدمن چه کار کنم که شوهرم زیر بار رفتن بدون ایمیل کلیر شدن نمیره ، یعنی ایروان از فردا یک کاری میکنه ، من که مطمئن هستم خیلی از بچه های مهاجر سرا رفتن دم سفارت اما اینجا چیزی نمیگن

صف نونوایی نیس که هر کی زودتر بره میگیره این کسانی هم که رفتن خیلیاشون دست از پا درازتر برمیگردن مگر کسانی که واقعا کلیر شده بودن البته در صورت وجود اصلش که همون ویزاست پس استرسهاتونو زیادتر نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-01 ساعت 16:25)zzarin نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:21)USA2014 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

صفحه 2222 رو هم دیدیم بالاخره ! Sad

سولی جان دیگه فکر کنم تو این دو سه روزه همه خودشون کوچ کنن دم سفارتا، البته به نظرم کسایی که از لحاظ مالی فشار میاد بهشون بهتر چند روزی صبر کنن، بعید میدونم اینا این هفته خبری به ما بدن.
بگیدمن چه کار کنم که شوهرم زیر بار رفتن بدون ایمیل کلیر شدن نمیره ، یعنی ایروان از فردا یک کاری میکنه ، من که مطمئن هستم خیلی از بچه های مهاجر سرا رفتن دم سفارت اما اینجا چیزی نمیگن

نارا حت نباش فعلا که رفتن و نرفتن ایشون هیچ فرقی نمیکنه. خدا کنه اینا ابن ماه ویزا بدن بعدا راضیشون میکنی. فعلا که همه موندیم با کارای اینا.
تشکر کنندگان: pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 13:49)EmJay نوشته:  دوساعت نیست تصمیم گرفتم و هنوز بلیطمم دستم نیومده. چرا همین الان ایملمو چک کردم، فرستادن.
تنهایی دارم می رم.
سلام و عرض ادب
میشه لطفا بفرمایید بلیط رو از کجا و به چه قیمتی گرفتید؟
سپاسگذارم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:43)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:40)meisam_civil82 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:37)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:35)amir rad نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:23)reza16 نوشته:  هر چهار نغر ap بودن روزاي قبل؟
سلام من دیروزو فقط اینجا نبودم مثل اینکه خیلی خبراشده قضیه سفارتای دیگه چیه تقسیم میکنن اونجاها کیسها رو؟؟

یک حدسه فقط که من زدم چون به یکی از بچه ها جواب دادن که کیست رفته کازابلانکا

(2014-09-01 ساعت 15:36)meisam_civil82 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
همین الان یکی از دوستان از مقابل سفارت ابوظبی تماس گرفت.
ایشون خانمش و پسرش رو با ایمیل فهمیده بود که کلیر شدن ولی خودش هنوز AP بود.
مثل اینکه امروز نه پاسپورت زن و بچش رو گرفتن و نه پاسپورت خودش رو.
میگفت نزدیک به 10 نفر جلوی سفارت بودن که پاس هیچکدومشون رو نگرفتن.
این هم قسمت ماست دیگه.
حالا نمیدونم. دوستان نظر بدن این نگرفتن پاسپورت افراد، اونم از نوع کلیر شده یعنی چی؟

آخه پاسپورت رو یکشنبه و سه شنبه میگیرن فقط رفیقت باید فردا بره

مثل اینکه این چند وقته هر روز میگرفتن.
فکر نکنم
ابوظبی حتی برای کسایی که کلیر میشدن و نامه میفرستاده ی رو سایت میذاشته میگفته فقط یکشنبه و سه شنبه بیاین
دوست من فقط یکشنبه و سه شنبه میگیرن پاسپورت رو
باید فردا برن
ماهان عزیز هم با اینکه دوبی بوده قراره فردا بره
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nazanin fatemi ، avayebahar ، nedaba
2222 !!!!
امیدوارم به 3333 نرسه
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
دوستان در جهت جلوگیری از تشویش اذهان چند نکته که ازشون کاملا مطمئنم عرض میکنم.
1- سفارت ابوظبی فقط و فقط یکشنبه و سه شنبه پاس قبول میکنه لطفا به اراجیف ملیکا و همسر نه چندان محترمش توجه نکنید که میگن ما هر روز 40 تا پاس تحویل میدیم و ویزا میگیریم، بنده هفته گذشته یکشنبه و سه شنبه سفارت بودم و خبری از ایشون و پاسهای دستشون نبود.
2- تمامی کیسهای ابوظبی (بقیه سفارتها رو مطمئن نیستم) بعد از کلیر شدن و دادن پاسها به سفارت 3 بار پشت سر هم آپدیت میشن؛ اول همه Ready میشن بعد همگی AP و به فاصله چد ساعت همگی Issued.
3- بنده و دوست نزدیکم که اون هم هفته گذشته ویزاش رو گرفت جمعا 9 بار به دلایل مختلف به سفارت مراجعه کردیم و هرگز حتی یکبار موردی رو ندیدیم که بدون اعلام کلیری (سایت، ایمیل یا تلفنی) پاسش تحویل گرفته بشه. (مگر اینکه همگی در روزهای دیگه مراجعه کرده باشن.)
4- مشکل سیستم صدور پاسپورت و ویزا به طور کامل حل شده و سیستم عملیاتی هست روزی که من برای گرفتن ویزا مراجعه کردم (دقیقا پس فردای روز دادن پاسها یعنی مثل روال گذشته) کوهی از ویزا و پاکت زرد رو روی 3 چرخ دستی پشت سر آقای هندی دیدم که نشون میداد ظرف 2 روز حداقل 100 ویزا از انواع مختلف صادر کردن.
موفق و پیروز باشید
(2014-09-01 ساعت 16:47)rainolf نوشته:  دوستان در جهت جلوگیری از تشویش اذهان چند نکته که ازشون کاملا مطمئنم عرض میکنم.
1- سفارت ابوظبی فقط و فقط یکشنبه و سه شنبه پاس قبول میکنه لطفا به اراجیف ملیکا و همسر نه چندان محترمش توجه نکنید که میگن ما هر روز 40 تا پاس تحویل میدیم و ویزا میگیریم، بنده هفته گذشته یکشنبه و سه شنبه سفارت بودم و خبری از ایشون و پاسهای دستشون نبود.
2- تمامی کیسهای ابوظبی (بقیه سفارتها رو مطمئن نیستم) بعد از کلیر شدن و دادن پاسها به سفارت 3 بار پشت سر هم آپدیت میشن؛ اول همه Ready میشن بعد همگی AP و به فاصله چد ساعت همگی Issued.
3- بنده و دوست نزدیکم که اون هم هفته گذشته ویزاش رو گرفت جمعا 9 بار به دلایل مختلف به سفارت مراجعه کردیم و هرگز حتی یکبار موردی رو ندیدیم که بدون اعلام کلیری (سایت، ایمیل یا تلفنی) پاسش تحویل گرفته بشه. (مگر اینکه همگی در روزهای دیگه مراجعه کرده باشن.)
4- مشکل سیستم صدور پاسپورت و ویزا به طور کامل حل شده و سیستم عملیاتی هست روزی که من برای گرفتن ویزا مراجعه کردم (دقیقا پس فردای روز دادن پاسها یعنی مثل روال گذشته) کوهی از ویزا و پاکت زرد رو روی 3 چرخ دستی پشت سر آقای هندی دیدم که نشون میداد ظرف 2 روز حداقل 100 ویزا از انواع مختلف صادر کردن.
موفق و پیروز باشید

خواهشا باز این سئوال من رو نچسبونید به آلیس خانم
دوست من یعنی کسی بدون اینکه کلیرش اعهلام بشه نمیتونه پاسش رو بده سفراتن؟قبول نمیکنن؟
آخه من میخوام هفته آینده راهی بشم
فقط منتظرم ببینم ماهان عزیز چه خبری میاره
تشکر کنندگان: sahar66 ، soli asali ، pari pari ، avayebahar ، Alissa ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:50)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:47)rainolf نوشته:  دوستان در جهت جلوگیری از تشویش اذهان چند نکته که ازشون کاملا مطمئنم عرض میکنم.
موفق و پیروز باشید

دوست من یعنی کسی بدون اینکه کلیرش اعهلام بشه نمیتونه پاسش رو بده سفراتن؟قبول نمیکنن؟
دوست عزیز من نمیدونم میگیرند یا نه فقط عرض کردم من چنین موردی رو ندیدم.
اینکه تشریف ببرید اونجا یک تصمیم شخصیه و به نظر من اگر از نظر ویزا و مالی محدودیت ندارید و میتونید در شرایط بد 3 هفته اونجا بمونید شک نکنید و برای رفتن اقدام کنید.
تشکر کنندگان: soli asali ، EmJay ، milad.m1986 ، poem ، hadi472 ، حاجی واشنگتن ، Alissa ، nedaba
سلام دوستان الان يكي از دوستان كه ابوظبي هستند باهاشون تماس گرفتم و گفتن امروز از هيچ كس پاس نگرفتن و نه به اين دليل كه يكشنبه و سه شنبه بوده گفتن ديگه سهميه تموم شده ! !!!!!!حتي بودن ٢ ٣ نفر كه كلير هم شده بودند ولي گفته بودن كه ويزا نداريم ديگه. گفتن ديگه ويزاهاي لاتاري تموم شده من كه ديگه نميدونم بايد چه كار كرد. فكر كنم بايد يه كم صبر كنيم واسه رفتن شايدم ديگه واقعا تمومهSad(
تشکر کنندگان: hadi472 ، nedaba
سلام
ببخشيد اينجا ميپرسم عجله اى شد
من پاسپورت همسرم رو عوض كردم و واسه پسرم هم پاسپورت گرفتم
حالا تو csc نميشه شماره پاس جديدو جايگزين كرد؟؟؟؟
واسه پسرم هم ميگه قرار ملاقات لازمه
راهنمايى راهنمايى تشكر تشكر!!!!!
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
این 3333 مین پست این تاپیکه

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
دوستان قبل از نوشتن یه مطلب دو سه صفحه قبل بخونن لطفا. امروز روزش نبوده رفتن کارمندا هم مثل همبشه چرت و پرت گفتن

تشکر کنندگان: avayebahar ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:56)rainolf نوشته:  
موفق و پیروز باشید

اینکه تشریف ببرید اونجا یک تصمیم شخصیه و به نظر من اگر از نظر ویزا و مالی محدودیت ندارید و میتونید در شرایط بد 3 هفته اونجا بمونید شک نکنید و برای رفتن اقدام کنید.

من عرض شمارو به ايشون انتقال دادم آقا رضا ولي ايشون گفتن از خيلي از افراد ( خانوادگي ، ازدواج و ... ) پاس رو گرفتن و گفتن پنجشنبه بياين فقط به بچه هاي لاتاري اينو گفتن كه نميگيريم و ويزا تموم شده !!!!!
(2014-09-01 ساعت 17:00)Hassan2014 نوشته:  سلام
ببخشيد اينجا ميپرسم عجله اى شد
من پاسپورت همسرم رو عوض كردم و واسه پسرم هم پاسپورت گرفتم
حالا تو csc نميشه شماره پاس جديدو جايگزين كرد؟؟؟؟
واسه پسرم هم ميگه قرار ملاقات لازمه
راهنمايى راهنمايى تشكر تشكر!!!!!

شما هم تو این اوضاع عجب ریسکی کردید
امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد

(2014-09-01 ساعت 17:04)Parand_r نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:56)rainolf نوشته:  
موفق و پیروز باشید

من عرض شمارو به ايشون انتقال دادم آقا رضا ولي ايشون گفتن از خيلي از افراد ( خانوادگي ، ازدواج و ... ) پاس رو گرفتن و گفتن پنجشنبه بياين فقط به بچه هاي لاتاري اينو گفتن كه نميگيريم و ويزا تموم شده !!!!!

یعنی لاتاری 2014 تموم شد؟
به همین راحتی؟
با 1000سهمیه کمتر؟
میشه مگه؟
تو سیس که چک میکنی به اندازه تمام کسایی که باقی مونده هنوز ویزا هست که
تشکر کنندگان: nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان