کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان...ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم. ابوظبی..در بدو ورود منشی گفت ویزا تموم شده الکی پولتو هدر نده....اگه هم اصرار داری برو مصاحبه اما فرمالیته است.....ما هم که اینهمه راه رفته بودیم گفتیم جهنم اینم روی همه ی هزینه هایی که کردیم.....رفتیم تو افسر اصلا سوال نکرد سریع یه برگه ابی داد دستمون که برید سایتو چک کنید.......ضد حال خوردیم کلی خودمونو برا مصاحبه اماده کرده بودیم......کلا چه مجرد چه متاهل چه مشکل دار چه بی مشکل همه با یه برگه ابی اومدن بیرون......به همه هم منشی میگفت خود دانید میخواید برید داخل اما من دارم بهتون میگه الکیه.....نمیدونم موندم چی میشه
امید و بلند پروازی حق ماست
تشکر کنندگان: pari pari ، lida55 ، soli asali ، hadi472 ، Alissa ، nedaba
[quote='Parand_r' pid='544231' dateline='1409574894']
[quote='rainolf' pid='544225' dateline='1409574400']
[quote='m.mirzaee' pid='544221' dateline='1409574041']
[quote='rainolf' pid='544218' dateline='1409573845']
دوستان در جهت جلوگیری از تشویش اذهان چند نکته که ازشون کاملا مطمئنم عرض میکنم.
1- سفارت ابوظبی فقط و فقط یکشنبه و سه شنبه پاس قبول میکنه لطفا به اراجیف ملیکا و همسر نه چندان محترمش توجه نکنید که میگن ما هر روز 40 تا پاس تحویل میدیم و ویزا میگیریم، بنده هفته گذشته یکشنبه و سه شنبه سفارت بودم و خبری از ایشون و پاسهای دستشون نبود.
2- تمامی کیسهای ابوظبی (بقیه سفارتها رو مطمئن نیستم) بعد از کلیر شدن و دادن پاسها به سفارت 3 بار پشت سر هم آپدیت میشن؛ اول همه Ready میشن بعد همگی AP و به فاصله چد ساعت همگی Issued.
3- بنده و دوست نزدیکم که اون هم هفته گذشته ویزاش رو گرفت جمعا 9 بار به دلایل مختلف به سفارت مراجعه کردیم و هرگز حتی یکبار موردی رو ندیدیم که بدون اعلام کلیری (سایت، ایمیل یا تلفنی) پاسش تحویل گرفته بشه. (مگر اینکه همگی در روزهای دیگه مراجعه کرده باشن.)
4- مشکل سیستم صدور پاسپورت و ویزا به طور کامل حل شده و سیستم عملیاتی هست روزی که من برای گرفتن ویزا مراجعه کردم (دقیقا پس فردای روز دادن پاسها یعنی مثل روال گذشته) کوهی از ویزا و پاکت زرد رو روی 3 چرخ دستی پشت سر آقای هندی دیدم که نشون میداد ظرف 2 روز حداقل 100 ویزا از انواع مختلف صادر کردن.

شما کی هستی ؟ واز کی این دو ستاره را گرفتی که هیچ
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-01 ساعت 17:10)tari نوشته:  سلام دوستان...ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم. ابوظبی..در بدو ورود منشی گفت ویزا تموم شده الکی پولتو هدر نده....اگه هم اصرار داری برو مصاحبه اما فرمالیته است.....ما هم که اینهمه راه رفته بودیم گفتیم جهنم اینم روی همه ی هزینه هایی که کردیم.....رفتیم تو افسر اصلا سوال نکرد سریع یه برگه ابی داد دستمون که برید سایتو چک کنید.......ضد حال خوردیم کلی خودمونو برا مصاحبه اماده کرده بودیم......کلا چه مجرد چه متاهل چه مشکل دار چه بی مشکل همه با یه برگه ابی اومدن بیرون......به همه هم منشی میگفت خود دانید میخواید برید داخل اما من دارم بهتون میگه الکیه.....نمیدونم موندم چی میشه

فدای سرتون
خودتون که اوضاع رو میبینید
کیس با 300 روز انتظار داریم
کیس با شماره 1000 داریم
کیس از همه جورش داریم شما هم یه جورشید
خدا به همه صبر بده
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 17:05)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:00)Hassan2014 نوشته:  سلام
ببخشيد اينجا ميپرسم عجله اى شد
من پاسپورت همسرم رو عوض كردم و واسه پسرم هم پاسپورت گرفتم
حالا تو csc نميشه شماره پاس جديدو جايگزين كرد؟؟؟؟
واسه پسرم هم ميگه قرار ملاقات لازمه
راهنمايى راهنمايى تشكر تشكر!!!!!

شما هم تو این اوضاع عجب ریسکی کردید
امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد

(2014-09-01 ساعت 17:04)Parand_r نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:56)rainolf نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:50)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:47)rainolf نوشته:  دوستان در جهت جلوگیری از تشویش اذهان چند نکته که ازشون کاملا مطمئنم عرض میکنم.
1- سفارت ابوظبی فقط و فقط یکشنبه و سه شنبه پاس قبول میکنه لطفا به اراجیف ملیکا و همسر نه چندان محترمش توجه نکنید که میگن ما هر روز 40 تا پاس تحویل میدیم و ویزا میگیریم، بنده هفته گذشته یکشنبه و سه شنبه سفارت بودم و خبری از ایشون و پاسهای دستشون نبود.
2- تمامی کیسهای ابوظبی (بقیه سفارتها رو مطمئن نیستم) بعد از کلیر شدن و دادن پاسها به سفارت 3 بار پشت سر هم آپدیت میشن؛ اول همه Ready میشن بعد همگی AP و به فاصله چد ساعت همگی Issued.
3- بنده و دوست نزدیکم که اون هم هفته گذشته ویزاش رو گرفت جمعا 9 بار به دلایل مختلف به سفارت مراجعه کردیم و هرگز حتی یکبار موردی رو ندیدیم که بدون اعلام کلیری (سایت، ایمیل یا تلفنی) پاسش تحویل گرفته بشه. (مگر اینکه همگی در روزهای دیگه مراجعه کرده باشن.)
4- مشکل سیستم صدور پاسپورت و ویزا به طور کامل حل شده و سیستم عملیاتی هست روزی که من برای گرفتن ویزا مراجعه کردم (دقیقا پس فردای روز دادن پاسها یعنی مثل روال گذشته) کوهی از ویزا و پاکت زرد رو روی 3 چرخ دستی پشت سر آقای هندی دیدم که نشون میداد ظرف 2 روز حداقل 100 ویزا از انواع مختلف صادر کردن.
موفق و پیروز باشید

خواهشا باز این سئوال من رو نچسبونید به آلیس خانم
دوست من یعنی کسی بدون اینکه کلیرش اعهلام بشه نمیتونه پاسش رو بده سفراتن؟قبول نمیکنن؟
آخه من میخوام هفته آینده راهی بشم
فقط منتظرم ببینم ماهان عزیز چه خبری میاره
دوست عزیز من نمیدونم میگیرند یا نه فقط عرض کردم من چنین موردی رو ندیدم.
اینکه تشریف ببرید اونجا یک تصمیم شخصیه و به نظر من اگر از نظر ویزا و مالی محدودیت ندارید و میتونید در شرایط بد 3 هفته اونجا بمونید شک نکنید و برای رفتن اقدام کنید.

من عرض شمارو به ايشون انتقال دادم آقا رضا ولي ايشون گفتن از خيلي از افراد ( خانوادگي ، ازدواج و ... ) پاس رو گرفتن و گفتن پنجشنبه بياين فقط به بچه هاي لاتاري اينو گفتن كه نميگيريم و ويزا تموم شده !!!!!

یعنی لاتاری 2014 تموم شد؟
به همین راحتی؟
با 1000سهمیه کمتر؟
میشه مگه؟
تو سیس که چک میکنی به اندازه تمام کسایی که باقی مونده هنوز ویزا هست که
منم سوالم ازشون همين بود از قرار چون يكشنبه تعطيل بوده امروز پاس ميگرفتند . همه دوستان هم به شدت ناراحت بودن با اين جوابايي كه شنيده بودن و مهمتر از همه اينكه چند نفر از افراد كلير شده بودن و بهشون گفتن تمومه ! اينا چرا با ما اينكارو ميكنن آخه ؟ ما چرا اينقدر بايد زجر بكشيم. حتما خود دوستان هم كه بودن ميان ميگن
(2014-09-01 ساعت 17:15)Parand_r نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:05)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:00)Hassan2014 نوشته:  سلام
ببخشيد اينجا ميپرسم عجله اى شد
من پاسپورت همسرم رو عوض كردم و واسه پسرم هم پاسپورت گرفتم
حالا تو csc نميشه شماره پاس جديدو جايگزين كرد؟؟؟؟
واسه پسرم هم ميگه قرار ملاقات لازمه
راهنمايى راهنمايى تشكر تشكر!!!!!

شما هم تو این اوضاع عجب ریسکی کردید
امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد

(2014-09-01 ساعت 17:04)Parand_r نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:56)rainolf نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:50)m.mirzaee نوشته:  خواهشا باز این سئوال من رو نچسبونید به آلیس خانم
دوست من یعنی کسی بدون اینکه کلیرش اعهلام بشه نمیتونه پاسش رو بده سفراتن؟قبول نمیکنن؟
آخه من میخوام هفته آینده راهی بشم
فقط منتظرم ببینم ماهان عزیز چه خبری میاره
دوست عزیز من نمیدونم میگیرند یا نه فقط عرض کردم من چنین موردی رو ندیدم.
اینکه تشریف ببرید اونجا یک تصمیم شخصیه و به نظر من اگر از نظر ویزا و مالی محدودیت ندارید و میتونید در شرایط بد 3 هفته اونجا بمونید شک نکنید و برای رفتن اقدام کنید.

من عرض شمارو به ايشون انتقال دادم آقا رضا ولي ايشون گفتن از خيلي از افراد ( خانوادگي ، ازدواج و ... ) پاس رو گرفتن و گفتن پنجشنبه بياين فقط به بچه هاي لاتاري اينو گفتن كه نميگيريم و ويزا تموم شده !!!!!

یعنی لاتاری 2014 تموم شد؟
به همین راحتی؟
با 1000سهمیه کمتر؟
میشه مگه؟
تو سیس که چک میکنی به اندازه تمام کسایی که باقی مونده هنوز ویزا هست که
منم سوالم ازشون همين بود از قرار چون يكشنبه تعطيل بوده امروز پاس ميگرفتند . همه دوستان هم به شدت ناراحت بودن با اين جوابايي كه شنيده بودن و مهمتر از همه اينكه چند نفر از افراد كلير شده بودن و بهشون گفتن تمومه ! اينا چرا با ما اينكارو ميكنن آخه ؟ ما چرا اينقدر بايد زجر بكشيم. حتما خود دوستان هم كه بودن ميان ميگن
دوست عزیز لطف میکنی تو امضاتون مشخصات کیستون رو مثل بقیه بذارید؟
ممنونم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان عزیز و همراهانی که در تاپیک کلیرنس 2014 حضور دارن و داشتن و الان نیستند
میخوام یه درد دل کنم اما کسی به خودش نگیره
قصد توهین و جوسازی و بد بینی و ... ندارم
اما به نظر من خیلی از بچه های سال 2014 که اینجا حضور داشتن (البته غیر از شما که دارید میخونید!) صداقت لازم رو نداشتن و گاها بعضی آمارها رو اشتباهی میدادن و بعد متوجه میشدیم که مثلا ایشون ویزاش رو هم گرفته اما چیزی نگفته بوده
نمیدونم چرا امسال همه چی دست به دست هم داده
اما امسال سال ما نبود خودمون به خودمون بد کردیم و امریکاییها که دیگه جای خود داره
تشکر کنندگان: pari pari ، teacherm ، majid_eng ، mohamad2014 ، siavash877 ، nedaba
دوستان اینقدر به شایعات تن ندید امروز که روز کارگره و تعطیل
از فردا منتظر خبر های خوش از سفارت باشید هفته ی طلایی در راهه
امیدوار باشید
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
به نظر من با این روند که این تاپیک طی میکنه دوباره ظرف چند ساعت قفل میشه.... برای جلوگیری از این موضوع اجازه بدین تا فردا ظهر صبر کنیم و بعد از دوستانی که فردا میرن سفارت استعلام کنیم من خودم با Reza20002 تماس میگیرم.
تشکر کنندگان: pari pari ، Hassan2014 ، azadeh2014 ، گلپری ، mehrzad2013 ، sonyz2 ، zepehr ، soli asali ، hamid.eng ، Alissa ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 17:24)MOHAMMADKHANI نوشته:  دوستان اینقدر به شایعات تن ندید امروز که روز کارگره و تعطیل
از فردا منتظر خبر های خوش از سفارت باشید هفته ی طلایی در راهه
امیدوار باشید

یعنی اینقدر بی انصافیم که دوستامون باز دارن شایعه الکی درست میکنن؟
یا باید قبول کنیم این اوضاع رو یا باید هر کی هر چی میگه رو باور نکنیم
رو این صحبتها میشه تصمیم گرفت و حرکتی زد
مثلا خودم میخوام برم ابوظبی حالا باید قبول کنم دوستان شایعه درست کردن؟یا باید برم و الکی هزینه و وقتمو بذارم؟
اینجوری که پا در هوا نمیشه
بیاین دیگه امید دان الکی رو بذاریم کنار و به واقعیات بچسبیم
بابت امید دادنتون ممنون
اما دیگه کسی امید خیرات نکنه که الان وقت خیال پردازی نیست
ممنون
(2014-09-01 ساعت 15:43)rasool750 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:36)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:18)rasool750 نوشته:  Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Casablanca.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

من ایمیل زدم انکارا بمن این رو گفتن خیلی برام جالبه

حتما اشتباه ایمیل زدند دوباره ایمیل بزنین بگین این جواب یعنی چی؟؟

ایمیل زدم و کامل توضیح دادم اما باز هم همین جواب رو بهم دادن

حتما تماس بگيريد.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
(2014-09-01 ساعت 17:35)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:43)rasool750 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:36)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 14:18)rasool750 نوشته:  Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Casablanca.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

من ایمیل زدم انکارا بمن این رو گفتن خیلی برام جالبه

حتما اشتباه ایمیل زدند دوباره ایمیل بزنین بگین این جواب یعنی چی؟؟

ایمیل زدم و کامل توضیح دادم اما باز هم همین جواب رو بهم دادن

حتما تماس بگيريد.

امكانش هست متن ميل خودتون رو بزارين؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
متاسفانه همين چيزا رو ميبينيم كه ديگه كسي نمياد وقتي خبر موثقي هم ميشنوه تعريف كنه.
من اين ستاررو موقعي كه شما نبودين كسب كردم دوست عزيز.
اين خبر رو براي كسايي كه ميخوان برنامه ريزي سفر كنن و هزينه براشون مهمه گفتم حالا ديگه هركسي خودش تصميم ميگيره.
امضام رو مخصوصا به خاطر برخي مشكلات شخصي حذف كردم ولي حدود كيس ٥٠٠٠ جناب ميرزايي
خودم پیداش کردم ابو ظبی مثل آنکارا زده September 1!!! پس مثل اینکه سفارتشون تو دبی قاطی کرده!! لینک زیر نشون میده که امروز سفارت ابوظبی تعطیل هست!!!
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
اي بابا
باز شايعه درست شد
اقا يه روز صبر كنيد
بذاريد حداقل از امريكا يه روز كاري بكذره ببينيم جي ميشه،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، teacherm ، sonyz2 ، zepehr ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان من الان رسيدم دبي ً جلو ايستكاه بني ياس هستم اين هاستل علي هندي كجاست يا كسي هاستل ديگاه سراغ داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان