موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 17:38)poni نوشته: یه چیز جالب! فک کنم آمریکایی ها خودشون هم نمی دونن روز کارگر کی هست! سفارت آنکارا زده 1 September و سفارت دبی زده 31 August!!! با این تفاسیر امیدوارم همه چی ختم به خیر شه! لینکای زیرو چک کنید! اگه اشتباه می کنم بگید لطفا.
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
http://dubai.usconsulate.gov/dubai/holidays.html
خودم پیداش کردم ابو ظبی مثل آنکارا زده September 1!!! پس مثل اینکه سفارتشون تو دبی قاطی کرده!! لینک زیر نشون میده که امروز سفارت ابوظبی تعطیل هست!!!
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز. بارها بارها دیدیم راوی خبر راست میگفته ولی درست متوحه ماجرا نشده بوده. کسانی که دوماه اخیر تو این تاپیک بودن بارها دیدن. الان فقط یه روز گذشته از سپتامبر. شاید سهمیه نرسیده. شاید وقتی گفتن سهمیه تموم شده منظورشون همون سهمیه اگوستی بوده که حرفش بود. ممنون دوست عزیز که اطلاع رسانی کردید. من بلیط دارم و میرم دبی. تا روزی که سایت رسمی سفارت ننویسه تمام. من امیدوارم.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان اینقدر استرس به خودتون ندید.قضیه عدم امکان پرینت ویزای لاتاریه که باید A number داشته باشه.
در حال حاضر A number به تعداد محدود موجوده.شما دم در سفارت هم برید تا از واشنگتن A number تو دیتابیس نره هیچ احدی از هیچ جای دنیا نمیتونه به شما ویزای لاتاری بده.
پس صبر کنید تا ببینیم چی میشه.
اینها هم تا میان ویزاهارو بشمرن کلی طولش میدن!!!بابا یک آمار کوچولو با یک تفریقه دیگه!!
سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 18:02)m.mirzaee نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:58)tari نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:54)AZAR 1335 نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:10)tari نوشته: سلام دوستان...ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم. ابوظبی..در بدو ورود منشی گفت ویزا تموم شده الکی پولتو هدر نده....اگه هم اصرار داری برو مصاحبه اما فرمالیته است.....ما هم که اینهمه راه رفته بودیم گفتیم جهنم اینم روی همه ی هزینه هایی که کردیم.....رفتیم تو افسر اصلا سوال نکرد سریع یه برگه ابی داد دستمون که برید سایتو چک کنید.......ضد حال خوردیم کلی خودمونو برا مصاحبه اماده کرده بودیم......کلا چه مجرد چه متاهل چه مشکل دار چه بی مشکل همه با یه برگه ابی اومدن بیرون......به همه هم منشی میگفت خود دانید میخواید برید داخل اما من دارم بهتون میگه الکیه.....نمیدونم موندم چی میشه
منشی کیه؟میشه بگین کجا دقیقا نشسته بود؟
خانم نغمه...همون ایرانیه که خیلی هم بد اخلاقه...پاسچورت منو نگرفت گفت اول از کنسول بپرسم که قبول میکنه مصاحبه کنید یا نه؟ نشستیم تا کنسول اومد و اخرش گذاشت بریم پیش افیسر.....ولی مدام به من میگفت برو با همسرت مشورت کن الکی نرین تو
روز دوشنبه هم که رفته بودیم مدیکال یه اقایی اوده بودن که مهر ماه مصاحبه شده بودن....گفت هفته پیش بهو زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر....حالا اومده بود تمدید مدیکال
آذر عزیز دارید بازجویی میکنید؟
اشکال نداره دوست عزیز...براشون سوال پیش اومده....دوستان دیگه هم اونجا بودن.....فقط به من نگفتن....به همه میگفتن ولی همه با اصرار میرفتن مصاحبه....به هر حال ما کخ کلی هزینه کرده بودیم تا الان گفتیم اینم روش.....حتی کلی به من توپید این خانم نغمه که چرا اطلاعات نمیگیرید این همه راه رو با یه بچه کوچیک بلند شدی اومدی؟ ...والا من این حرفا رو نمیزنم که کسی دلسرد بشه یا ناراحت....منم به اندازه همه منتظر اون لحظه بودم ..یه سال پر از استرس داشتم با یه بچه ی تازه متولد شده....واقعیت اینع من به همه دوستانی که نرفتن مصاحبه پیشنهاد میکنم برن حتما...حداقل اینه که ادم تلاششو تا اخرین لحظه میکنه که بعدا افسوس نخوره.....
امید و بلند پروازی حق ماست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بیخود نگران نباشید. ویزا مسلما هست و ایشالا به همه میرسه. تازه اول سپتامبره. بزودی برنامه ریزی میکنن و بتدریج کلیر میکنن تا بریم برای گرفتن ویزا. به تنها منبع موثق اخبار که سایت سفارت هست مراجعه کنید و بس. بامید سلامت شادی و برآورده شدن آرزوهای خوب.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 18:14 توسط avayebahar.)
سلام! اوههههه
چه خبره؟
دوستان!فعلا هیچ اطلاعاتی کمک نمی کند. این مشکلات قبلا هم داشتیم.
لطفا صبر کنید. ویزاتموم شده باشه یا نشده باشه هیچکاری نمی تونیم بکینیم. وضع همینه که هست. اینجام مهاجرسراست سفارت آمریکا نیست که که یکهو دعوا و شلوغ کاری. صبوری کنید. و اینقدر الکی بهم گیر ندیدو
الان کلی افراد ابوظبی یا ایروان یا آنکارا هستند.پس عجله نکنید. شما اوایل آگوست را یادتونه. خبری نبود یکباره اواخر آگوست تلفن زدند. حالا روز اول شما از ترس تب دارید خودتون را می کشید. لطفا آروم. میدانم سخته. ما همه مون سوار یه قطاریم. و بالاخره با مقصد روبرو می شیم. اما الان آروم باشید و بذارید ببینیم چی پیش میاد در این هفته اول.
هفته دوم به بعد وقت برای تصمیم گیری هست
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بابت رتبه ها ممنون
دوستان قضیه تمام شدن سهمیه کاملا صحیح هست
اگر خاطرتون باشه تو JUN یه اطلاعیه اومد رو سایت و صفحه ف ب و نوشته بود کسایی که از تاریخ انتشار این اطلاعیه نرن واسه مصاحبه و تمدید کنن و ... در معرض نگرفتن ویزا هستند
بله سهمیه تموم شده اما دقیقا نوشته بود با احتساب کسایی که تا بحال مصاحبه رفتن
البته اون اطلاعیه رو الان از روئ سایت برداشتن امیدوارم اطلاعیه بهتری بذارن
قبلا متن اطلاعیه رو شیر کردم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 18:11)tari نوشته: (2014-09-01 ساعت 18:02)m.mirzaee نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:58)tari نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:54)AZAR 1335 نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:10)tari نوشته: سلام دوستان...ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم. ابوظبی..در بدو ورود منشی گفت ویزا تموم شده الکی پولتو هدر نده....اگه هم اصرار داری برو مصاحبه اما فرمالیته است.....ما هم که اینهمه راه رفته بودیم گفتیم جهنم اینم روی همه ی هزینه هایی که کردیم.....رفتیم تو افسر اصلا سوال نکرد سریع یه برگه ابی داد دستمون که برید سایتو چک کنید.......ضد حال خوردیم کلی خودمونو برا مصاحبه اماده کرده بودیم......کلا چه مجرد چه متاهل چه مشکل دار چه بی مشکل همه با یه برگه ابی اومدن بیرون......به همه هم منشی میگفت خود دانید میخواید برید داخل اما من دارم بهتون میگه الکیه.....نمیدونم موندم چی میشه
منشی کیه؟میشه بگین کجا دقیقا نشسته بود؟
خانم نغمه...همون ایرانیه که خیلی هم بد اخلاقه...پاسچورت منو نگرفت گفت اول از کنسول بپرسم که قبول میکنه مصاحبه کنید یا نه؟ نشستیم تا کنسول اومد و اخرش گذاشت بریم پیش افیسر.....ولی مدام به من میگفت برو با همسرت مشورت کن الکی نرین تو
روز دوشنبه هم که رفته بودیم مدیکال یه اقایی اوده بودن که مهر ماه مصاحبه شده بودن....گفت هفته پیش بهو زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر....حالا اومده بود تمدید مدیکال
آذر عزیز دارید بازجویی میکنید؟
اشکال نداره دوست عزیز...براشون سوال پیش اومده....دوستان دیگه هم اونجا بودن.....فقط به من نگفتن....به همه میگفتن ولی همه با اصرار میرفتن مصاحبه....به هر حال ما کخ کلی هزینه کرده بودیم تا الان گفتیم اینم روش.....حتی کلی به من توپید این خانم نغمه که چرا اطلاعات نمیگیرید این همه راه رو با یه بچه کوچیک بلند شدی اومدی؟ ...والا من این حرفا رو نمیزنم که کسی دلسرد بشه یا ناراحت....منم به اندازه همه منتظر اون لحظه بودم ..یه سال پر از استرس داشتم با یه بچه ی تازه متولد شده....واقعیت اینع من به همه دوستانی که نرفتن مصاحبه پیشنهاد میکنم برن حتما...حداقل اینه که ادم تلاششو تا اخرین لحظه میکنه که بعدا افسوس نخوره.....
ایشالله همه ویزا میگیرند
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 17:27)m.mirzaee نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:24)MOHAMMADKHANI نوشته: دوستان اینقدر به شایعات تن ندید امروز که روز کارگره و تعطیل
از فردا منتظر خبر های خوش از سفارت باشید هفته ی طلایی در راهه
امیدوار باشید
یعنی اینقدر بی انصافیم که دوستامون باز دارن شایعه الکی درست میکنن؟
یا باید قبول کنیم این اوضاع رو یا باید هر کی هر چی میگه رو باور نکنیم
رو این صحبتها میشه تصمیم گرفت و حرکتی زد
مثلا خودم میخوام برم ابوظبی حالا باید قبول کنم دوستان شایعه درست کردن؟یا باید برم و الکی هزینه و وقتمو بذارم؟
اینجوری که پا در هوا نمیشه
بیاین دیگه امید دان الکی رو بذاریم کنار و به واقعیات بچسبیم
بابت امید دادنتون ممنون
اما دیگه کسی امید خیرات نکنه که الان وقت خیال پردازی نیست
ممنون
بنده نمی خوام امید واهی به بچه ها بدم و اگر تا هفته ی آینده خبری نشد خودم اولین نفری هستم که جلوی سفارت صف بستم.
دلیل امید دادنم به این خاطره که امروز سفارت تعطیله و خیلی از دوستان اطلاعات اشتباه از امروز گذاشتن ولی بنده فکر می کنم که بچه ها باید امروز رو تحمل کنند و از فردا گوش بزنگ باشند تا اگر باز هم سفارت ها به همین روال ادامه دادن و خبری ازشون نشد خودشون دست به کار بشن
درسته که دوستان اطلاعاتشون رو صادقانه در اختیار ما قرار می دن ولی در بین دوستان هستن کسانی که اطلاعات کذب در اختیار بچه ها قرار میدن پس شما هم بسته به شرایط خودتون باید تصمیم بگیری که برای سپتامبر چه برنامه ای بریزی
ازشما بخاطر خیال پردازی هام عذر خواهی می کنم و می خوام یادآوری کنم که سفارت هاهم ویزا خیرات نمی کنند که ما بی برنامه بریم یکی نصیبمون بشه ...
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 18:30 توسط poem.)
ما امروز بین ساعت 4 تا 5 بعداز ظهر آپ خوردیم هردونفرمون .
دوستان خودتونو ناراحت نکنید، مطمئنا داره یه کارایی انجام میشه .
ما بیشتر از یک ساله صبر کردیم حالا قراره تو این یک ماه نتیجه صبرمونو بگیریم پس امیدوار باشید و منتظر.
خبرهای خوب در راهه.
به امید موفقیت همه بچه های این تاپیک در گرفتن ویزا.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون