موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اینم یک آپدیت دیگه از ابوظبی برای 1 سپتمبر.
2014AS6123
ایشالا همه چی رو براهه. نگران نباشید. بیایید به همدیگه امیدواری بدیم تا این روزارو با آرامش بگذرونیم.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
خدارو شکر آخر سپتامبر همه چی مشخص میشه ، این یه ماهم روش. هرچه بادا باد.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ببین چه روزگاری شده که باید کارمون رو یه دلاله مفت خور راه بندازه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 19:52 توسط teacherm.)
امروز دوتا خبر اومد همه به دومیش توجه کردن. چرا کسی به اون کازابلانکا فک نکرد. شاید اصا سهمیه ابوظبی تموم شده از فردا میبینیم به همه ایمیل میزنن بریم کازابلانکا! حالا ویزا باید بگیریم؟ چه جوری هس اونجا؟ کسی میدونه؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 18:47)janatirad نوشته: (2014-09-01 ساعت 18:44)avayebahar نوشته: (2014-09-01 ساعت 18:35)janatirad نوشته: (2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته: من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !
صفحه 2222 رو هم دیدیم بالاخره ! 
..آقای مومنی گفت:... خودم رفتم گفتم من این 3 تا ویزا رو واسه امروز میخوام. دونه دونه رفتم کاراشو انجام دادم و گرفتم.....
حالا هرکی هرچی دلش میخواد به آقای مومنی عزیز و خانوم محترمش بگه ، آزادید....
و اما سولی عزیز برو ولی یه زنگ هم به مومنی بزن ، از داداش کوچیکترت گوش کن....
موفق باشی و دست پر.....
مومنی دوستت داریم . مومنی دوستت داریم! الان دیگه مومنی شد مشکل گشا! این جمله که: من رفتم گفتم من این 3 تا ویزا را امروز می خوام . واقعا شیوه حرف زدن آقای مومنی هست. و دستش درد نکنه آقای مومنی.
اما ایشون یه راننده است که در قبال مزدش بچه ها را می بره میاره. حالا سپتامبر شرایط فرق می کرد و اونجا هر کی پاس فرستاده و کلیری بوده و نمی دونسته پاسش هم گرفته. وگرنه ایشون اگه پاس یه دوست کلیر شده دستش نباشه که نمی تونه بره داخل. در واقع اون بعنوان نماینده یکی از ما میره و پاس بقیه را هم میبره. خب راستش از جهتی صرفه جویی در هزینه است کمک از مومنی. این همه نظراتم بود.
آقا این آقای مومنی کارت تردد داره ، کارت زرد تردد. بدون پاس و نامه ی کلیر هم میره داخل سفارت.....
بچه ها بهوش باشین
اینها همش تبلیغاته
خودتون ،فقط خودتون هستین که ویزا می گیرین و حتما هم می گیرین.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا آپدیته آخر و خودت بزن که سخت خستم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 19:52)teacherm نوشته: امروز دوتا خبر اومد همه به دومیش توجه کردن. چرا کسی به اون کازابلانکا فک نکرد. شاید اصا سهمیه ابوظبی تموم شده از فردا میبینیم به همه ایمیل میزنن بریم کازابلانکا! حالا ویزا باید بگیریم؟ چه جوری هس اونجا؟ کسی میدونه؟
مثل اینکه یک شهریه تو مراکش
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نمی دونم چرا امسال اینجوری شده! پارسال اسم مامان دوستم در اومد و رفتن ابوظبی واسه مصاحبه شمارشون حدود 7100 بود و وسط های می مصاحبه شدن. خودش و ما مانش وباباش هر 3 AP خوردن و درست اول September اسمش رو چک کرد و رفتن ویزاشونو گرفتن. ما که شمارمون 500 تا کمتر بوده تو June رفتیم مصاحبه که در مقایسه با پارسال دیر تر بود! الان می فهمم که چرا دوستم عین مرغ پر کنده ش شده بود پارسال تو اواخر August.
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 20:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 20:26 توسط rainolf.)
دوستان این نکته رو هم راجع به این ناجی بشریت ، این مرد قدرتمند سفارت ، این بزرگمرد ویزا بگیر آقای مومنی بدونبد که به حامد عزیز از اعضای همین سایت زنگ زده بود و گفته بود یک وکیل میشناسه که با 10000 دلار نا قابل مبتونه ویزاش رو بگیره در حالی که هفته بعد به حامد زنگ زدن و خود بنده البته با گرفتن یک جعبه شیرینی به عنوان دستمزد رفتم و ویزاش رو گرفتم.... تازه برگه آبیش رو هم گم کرده بود. حالا این ماجرا رو با ادبیات آقای مومنی بشنوید: "رفتم سفارت نگهبان گفت نمیشه بری تو کارت تردد خفنم رو نشون دادم و اون تعظیم کرد بعد سفیر اومد دست بوسم و شخصا پاسپورتا رو گرفت و با کلی ترس و لرز گفت حضرت والا ویزاها کمی طول میکشه مخصوصا که برگه آبی دوستتون رو نیاوردید من یه چشم غره رفتم و گفتم چی؟؟؟؟ بلافاصله گفت گ... خوردم جناب مومنی لطفا به جان کِری چیزی نگید مارو از نون خوردن نندازید..... خلاصه ویزاها رو گرفتم و اومدم حالا هم قابل تو رو نداره حامد جان من که کارم درسته و یه جورایی در سایه امیر دوبی هستم ولی میشه 200 درهم حالا تو 150 تا بده"
واقعا متاسفم که ادعا میکنیم میخوایم بریم اونور دنیا با زبون و فرهنگ و .... جدید گلیممون رو از آب بیرون بکشیم اونوقت یک کَلاش بالفطره که اگر تهران بود لیاقت راننده خیلی از بچه های مهاجرسرا بودن رو هم نداشت اینطور بازیمون میده و .....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2014 .بگوش باشید به هوش باشید تا ساعاتی دیگر کلیر همگانی آغاز خواهد شد. پیشاپیش مبارک.