کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-31 ساعت 23:43)nazanin fatemi نوشته:  دوستان نازنینم
تا چند دقیقه دیگه....وارد ماه سپتامبر می شیم...ماهی که سرنوشت خیلی از ما به اون گره خورده..و این اخرین ماهی که با هم هستیم..یک سال و چندی با هم بودیم ...شاید هم لحظه به لحظه با هم بودیم....همدیگرو راهنمایی کردیم....تو شادیها و غم ها شریک هم بودیم
هر چی بود گذشت.....
بیایید این سپتامبر طلایی رو با هم باشیم ....اختلافات کنار ...بهم اطلاعات بدیم...تا همگی ویزا گرفته و با خوشحالی این تاپیک رو به 2015تحویل بدیم

سلام؛
کی گفته که "این اخرین ماهی که با هم هستیم..."...
من که کوچیکه همتونم دوستان عزیزWink

من یه سوال درباره سر خود رفتن به سفارت دارم.
اینایی که همینجوری میرن سفارت چجوری پاس رو میدن به کارکنان سفارت؟ ایروان که گویا باکس داره میندازن توش، ولی ابوظبی و آنکارا چطور؟
اگه یه هفته ده روز هم صبر کنیم، و نتیجه‌ای نگرفتیم، بنظرتون رفتن به آنکارا فایده‌ای داره؟

تشکر کنندگان: shahriar2002 ، soli asali ، avayebahar ، maryam_ros ، کیانوش2 ، sonyz2 ، milad 68 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 20:23)rainolf نوشته:  دوستان این نکته رو هم راجع به این ناجی بشریت ، این مرد قدرتمند سفارت ، این بزرگمرد ویزا بگیر آقای مومنی بدونبد که به حامد عزیز از اعضای همین سایت زنگ زده بود و گفته بود یک وکیل میشناسه که با 10000 دلار نا قابل مبتونه ویزاش رو بگیره در حالی که هفته بعد به حامد زنگ زدن و خود بنده البته با گرفتن یک جعبه شیرینی به عنوان دستمزد رفتم و ویزاش رو گرفتم.... تازه برگه آبیش رو هم گم کرده بود. حالا این ماجرا رو با ادبیات آقای مومنی بشنوید: "رفتم سفارت نگهبان گفت نمیشه بری تو کارت تردد خفنم رو نشون دادم و اون تعظیم کرد بعد سفیر اومد دست بوسم و شخصا پاسپورتا رو گرفت و با کلی ترس و لرز گفت حضرت والا ویزاها کمی طول میکشه مخصوصا که برگه آبی دوستتون رو نیاوردید من یه چشم غره رفتم و گفتم چی؟؟؟؟ بلافاصله گفت گ... خوردم جناب مومنی لطفا به جان کِری چیزی نگید مارو از نون خوردن نندازید..... خلاصه ویزاها رو گرفتم و اومدم حالا هم قابل تو رو نداره حامد جان من که کارم درسته و یه جورایی در سایه امیر دوبی هستم ولی میشه 200 درهم حالا تو 150 تا بده"
واقعا متاسفم که ادعا میکنیم میخوایم بریم اونور دنیا با زبون و فرهنگ و .... جدید گلیممون رو از آب بیرون بکشیم اونوقت یک کَلاش بالفطره که اگر تهران بود لیاقت راننده خیلی از بچه های مهاجرسرا بودن رو هم نداشت اینطور بازیمون میده و .....

من فکر نمیکنم این اقای مومنی کار خاصی کرده باشن، این دوستمون که کلیر شده بوده یکشنبه دیر رسیده بنابراین پاسهارو ازش نگرفتن، دوشنبه هم که روز تحویل پاسپورت نبوده. این اقا خیلی عادی سه شنبه رفته و پاسپورتها رو خیلی راحت تحویل داده که هر کس دیگری میتونست این کارو بکنه و معلوم هم نیست که اونجا بهش واقعا گفته باشن صدور ویزا یک هفته طول میکشه یا گفته باشن فردا ویزاها امادست!!!!!
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
تشکر کنندگان: rainolf ، shahriar2002 ، armin021 ، poem ، avayebahar ، maryam_ros ، کیانوش2 ، exxedus ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 20:32)mehman2015 نوشته:  دوستان 2014 .بگوش باشید به هوش باشید تا ساعاتی دیگر کلیر همگانی آغاز خواهد شد. پیشاپیش مبارک.

سلام دوست تازه وارد
لطف کنین همینجوری هرچی به ذهنتون میرسه ارسال نکنین.
همه ما منتظر اعلام اسامی کلیر شده هستیم اما زمانی نمیتونیم براش تعیین کنیم.
شاد باشین.
(2014-09-01 ساعت 20:14)عراقی نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 19:52)teacherm نوشته:  امروز دوتا خبر اومد همه به دومیش توجه کردن. چرا کسی به اون کازابلانکا فک نکرد. شاید اصا سهمیه ابوظبی تموم شده از فردا میبینیم به همه ایمیل میزنن بریم کازابلانکا! حالا ویزا باید بگیریم؟ چه جوری هس اونجا؟ کسی میدونه؟

مثل اینکه یک شهریه تو مراکش

دوست عزيز مورد كازابلانكا مربوط به من هست كه من خودم پيگير موضوع هستم هيچكس هم نتونست كمك كنه چون واقعا برا همه عجيب بود اما من امروز با خود سفارت كازابلانكا مكاتبه كردم چون هر چي به كي سي سي ايميل ميزنم همون جواب تكراري رو ميده بعيد هم ميدونم اشتباهي شده باشه سيستم اونها بسيار دقيق ... به هرحال ماه اخر و بايد فقط منتظر بمونيم و فقط و فقط به دوستانمون خبر هاي موثق بديم
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، teacherm ، soli asali ، avayebahar ، maryam_ros ، NarCssuS ، sonyz2 ، nedaba
دوستان ويزا تموم نشده به چند دليل:
١- اكه تموم شده بود يا در حال تموم شدن بود جند ماه بيش مثل نبال كات اف ميزدن.
٢- خب مكه با ايرانيا يا كلا همه ما تعارف دارن؟ خب رسما اعلام ميكنن تموم شد مثل بارسال كه تموم شد.
٣- حرفاشون ضدو نقيضه، يه بار ميكن ويزا نامبر نداريم الان كفتن كلا تموم شد و...
بعد اكه تموم شده جرا بعضي كيسا دارن ابديت ميشن؟

خبراي خوب در راهه...
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-09-01 ساعت 14:54)sahar66 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 13:05)a.rahaa نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 13:02)Ramin geologist نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 12:10)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 11:38)a.rahaa نوشته:  بچه ها، اگه نفر همراه نتونه بياد و نفر اصلي بخواد تنهائي بره برا دريافت ويزا از سفارت ارمنستان، وكالتنامه ميخواد ديگه. درسته؟ متن وكالتنامه بايد چي باشه؟ به انگليسي ميدن يا بعد بايد ببريم ترجمه؟ كل پروسه ش با ترجمه (احتمالي) چقدر طول ميكشه؟

سلام دوست من
ارمنستان پيكاپ ويزا براي لاتاري نداره. فك ميكنم نفر اصلي با همراه داشتن پاساي بقيه ميتونه همه ويزاهارو بگيره. با ايميل از سفارت بپرسين و مطمئن بشين.
لطفاً دوستان مطلع تر هم نظر بدن.
شاد باشين.
بله یکی از افراد کیس بره کافیه
من خودم ویزاهارو گرفتم خانمم نیومده بود
ممنون از همه دوستان براي راهنمائي تون. ما مصاحبه مون، توي جون بود. تمديد مديكال نداريم به نظرم! در مورد آنفلوآنزا، اما مطمئن نيستم. چون ما قبل آنفلوآنزا نزديم.
سلام :
من به دکتر کریستین ایمیل زدم. گفت فصل انفولانزا نیست برای سپتامبر لازم نیست.
ممنون از خبرتون، من می خواستم برم پاستور برا آنفلوآنزا
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، nasim ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 20:57)mjarim نوشته:  دوستان ويزا تموم نشده به چند دليل:
١- اكه تموم شده بود يا در حال تموم شدن بود جند ماه بيش مثل نبال كات اف ميزدن.
٢- خب مكه با ايرانيا يا كلا همه ما تعارف دارن؟ خب رسما اعلام ميكنن تموم شد مثل بارسال كه تموم شد.
٣- حرفاشون ضدو نقيضه، يه بار ميكن ويزا نامبر نداريم الان كفتن كلا تموم شد و...
بعد اكه تموم شده جرا بعضي كيسا دارن ابديت ميشن؟

خبراي خوب در راهه...

دوست عزیز در 3 مورد اول نظری ندارم اما راجع آپدیت ها باید بگم که پارسال هم تا بعد تموم شدن ویزا آپدیت بوده. روزای آخر سپتامبر یه جور جمع کردن یا بستن کیس انگار.(تاپیک کلیرنس 2013 ) اما خوب امروز یه مورد اعلام شده.
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، nedaba
پارسال توی سایت ها اعلام کرده بودن که تموم شده؟ یا فقط به حضوریا گفتن؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: maryam_ros ، soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 19:52)Reza20002 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:47)janatirad نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:44)avayebahar نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:35)janatirad نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

صفحه 2222 رو هم دیدیم بالاخره ! Sad

..آقای مومنی گفت:... خودم رفتم گفتم من این 3 تا ویزا رو واسه امروز میخوام. دونه دونه رفتم کاراشو انجام دادم و گرفتم.....

حالا هرکی هرچی دلش میخواد به آقای مومنی عزیز و خانوم محترمش بگه ، آزادید....

و اما سولی عزیز برو ولی یه زنگ هم به مومنی بزن ، از داداش کوچیکترت گوش کن....
موفق باشی و دست پر.....

مومنی دوستت داریم . مومنی دوستت داریم! الان دیگه مومنی شد مشکل گشا! این جمله که: من رفتم گفتم من این 3 تا ویزا را امروز می خوام . واقعا شیوه حرف زدن آقای مومنی هست. و دستش درد نکنه آقای مومنی.
اما ایشون یه راننده است که در قبال مزدش بچه ها را می بره میاره. حالا سپتامبر شرایط فرق می کرد و اونجا هر کی پاس فرستاده و کلیری بوده و نمی دونسته پاسش هم گرفته. وگرنه ایشون اگه پاس یه دوست کلیر شده دستش نباشه که نمی تونه بره داخل. در واقع اون بعنوان نماینده یکی از ما میره و پاس بقیه را هم میبره. خب راستش از جهتی صرفه جویی در هزینه است کمک از مومنی. این همه نظراتم بود.

آقا این آقای مومنی کارت تردد داره ، کارت زرد تردد. بدون پاس و نامه ی کلیر هم میره داخل سفارت.....
بچه ها بهوش باشین
اینها همش تبلیغاته
خودتون ،فقط خودتون هستین که ویزا می گیرین و حتما هم می گیرین.

دوستان ! سلام مجدد! متن من درباره مومنی فقط و فقط شوخی بود. اگهمتن های مرا خوانده باشید تفاوت نگارش شوخی و جدی من کاملا مشخصه. قصد تبلیغ ایشون نداشتم. در فاصله رفت و برگشت دبی آقای مومنی به چند شغل خود اشاره کرد.چنان که من متحیر مونده بودم چطورخودش روش میشه این حرفها میزنه: یک مثال: " کارمند بخش پولشویی در اف بی آی"!!!!!!!!!!!!!!! قبلا" کارمند بانک......" اسم یه بانک گفت انگلیسی می گفت:" ما ساختیمش راه اندازیش کردیم!!!!!!!!! بعد با ایرانیها مشکل داشتند حقمون خوردن بیرونمون کردند. می گفت که من تمام پروسه مهاجرت نیمه زوج های نیمه ویزایی را راه می اندازم. شکایت می کنم علیه فلان و بهمان. جنگ بیم من و استیوه. من نمی ذارم حق ایرانی خورده بشه" و و و . و من ویزلی خودم به ایشون ندادم. راستش بگم بعضی وقت ها به شوق و وسوسه ویزا شده توی دلم گفتم آوا باید نیمه سپتامبر پاستو می دادی مومنی و اون آخر سپتامبر می برد شاید کلیر بودم بهم ویزا می دادند. اما راستش من برای خودم اصولی دارم .هرگز دلم راضی نشد این کارو بکنم. حس می کردم در شان من نیست .شاید خریت کرده باشم اما من این آدمم با این حس که نباید اینکارو می کردم
تشکر کنندگان: SabSor ، arashmanteghi ، soli asali ، nedaba
دوستانی که هفته اینده تصمیم رفتن دبی را دارن پیام خصوصی بگزارن همسفر و هم هتل بشیم
من تنها هستم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nedaba
سلام دوستانو لطفا اگر کسی میتونه راجب به متن وکالتنامه برای گرفتن پاسپورت منو راهنمایی کنه. مرسی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
اخبار دوستانی که فردا میرن ابوظبی, برای همه ما خیلی مهم و حیاتیه خصوصا برای من و دوستانی که هفته آینده عازم هستیم...
بیایید دعا کنیم پاس این دوستان رو فردا تحویل بگیرند...
همه دعا کنیم...
لطفاً ...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تمام اعضاء کیس ما امروز آپ شدند. آخرین آپ 11 آگوست بود که فقط نفر برنده آپ شد.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

ببخشید...امکان داره از مدیر یه خواهشی داشته باشم:
به منظور اطمینان و جلوگیری از هر شایعه...تمام کاربران باید امضا داشته باشند حتی اگر ارسالشون به 10 تا نرسیده باشه....امضا درست کنند.
حداقل متوجه می شیم شماره کیس در چه حدودیه...کدام سفارت بوده...اپدیتاش چیه ....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، reza_norouzi ، avayebahar ، sonyz2 ، milad 68 ، aaraam ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان