کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-01 ساعت 18:11)tari نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:02)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:58)tari نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:54)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 17:10)tari نوشته:  سلام دوستان...ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم. ابوظبی..در بدو ورود منشی گفت ویزا تموم شده الکی پولتو هدر نده....اگه هم اصرار داری برو مصاحبه اما فرمالیته است.....ما هم که اینهمه راه رفته بودیم گفتیم جهنم اینم روی همه ی هزینه هایی که کردیم.....رفتیم تو افسر اصلا سوال نکرد سریع یه برگه ابی داد دستمون که برید سایتو چک کنید.......ضد حال خوردیم کلی خودمونو برا مصاحبه اماده کرده بودیم......کلا چه مجرد چه متاهل چه مشکل دار چه بی مشکل همه با یه برگه ابی اومدن بیرون......به همه هم منشی میگفت خود دانید میخواید برید داخل اما من دارم بهتون میگه الکیه.....نمیدونم موندم چی میشه

منشی کیه؟میشه بگین کجا دقیقا نشسته بود؟
خانم نغمه...همون ایرانیه که خیلی هم بد اخلاقه...پاسچورت منو نگرفت گفت اول از کنسول بپرسم که قبول میکنه مصاحبه کنید یا نه؟ نشستیم تا کنسول اومد و اخرش گذاشت بریم پیش افیسر.....ولی مدام به من میگفت برو با همسرت مشورت کن الکی نرین تو
روز دوشنبه هم که رفته بودیم مدیکال یه اقایی اوده بودن که مهر ماه مصاحبه شده بودن....گفت هفته پیش بهو زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر....حالا اومده بود تمدید مدیکال

آذر عزیز دارید بازجویی میکنید؟
اشکال نداره دوست عزیز...براشون سوال پیش اومده....دوستان دیگه هم اونجا بودن.....فقط به من نگفتن....به همه میگفتن ولی همه با اصرار میرفتن مصاحبه....به هر حال ما کخ کلی هزینه کرده بودیم تا الان گفتیم اینم روش.....حتی کلی به من توپید این خانم نغمه که چرا اطلاعات نمیگیرید این همه راه رو با یه بچه کوچیک بلند شدی اومدی؟ ...والا من این حرفا رو نمیزنم که کسی دلسرد بشه یا ناراحت....منم به اندازه همه منتظر اون لحظه بودم ..یه سال پر از استرس داشتم با یه بچه ی تازه متولد شده....واقعیت اینع من به همه دوستانی که نرفتن مصاحبه پیشنهاد میکنم برن حتما...حداقل اینه که ادم تلاششو تا اخرین لحظه میکنه که بعدا افسوس نخوره.....
انشالله پا قدم اون فینگیلی خوبه و خوش قدمه برای هممون
لپش رو یه ماچچچچچچچچچچچ گنده از طرف بچه های تاپیک بکن
موفق و پیروز باشید
تشکر کنندگان: poem ، قصه گو ، zepehr ، soli asali ، teacherm ، کیانوش2 ، mahdii ، armin021 ، pari pari ، Nooshinsalamat ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 18:13)avayebahar نوشته:  سلام! اوههههه
چه خبره؟
دوستان!فعلا هیچ اطلاعاتی کمک نمی کند. این مشکلات قبلا هم داشتیم.
لطفا صبر کنید. ویزاتموم شده باشه یا نشده باشه هیچکاری نمی تونیم بکینیم. وضع همینه که هست. اینجام مهاجرسراست سفارت آمریکا نیست که که یکهو دعوا و شلوغ کاری. صبوری کنید. و اینقدر الکی بهم گیر ندیدو
الان کلی افراد ابوظبی یا ایروان یا آنکارا هستند.پس عجله نکنید. شما اوایل آگوست را یادتونه. خبری نبود یکباره اواخر آگوست تلفن زدند. حالا روز اول شما از ترس تب دارید خودتون را می کشید. لطفا آروم. میدانم سخته. ما همه مون سوار یه قطاریم. و بالاخره با مقصد روبرو می شیم. اما الان آروم باشید و بذارید ببینیم چی پیش میاد در این هفته اول.
هفته دوم به بعد وقت برای تصمیم گیری هست
موافقم !دقیقا بر اساس همون اطلاعیه هست
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: avayebahar ، zepehr ، soli asali ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 18:23)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:18)REZAMBI نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:06)m.mirzaee نوشته:  دوستان رتبه مرحمت کنن
نحسی 13 منو نگیره
مرسی
Rolleyes
نحسی رو خیلی خوب اومدی Wink کلی خندیدم Big Grin

چطور املاش اشتباهه؟
اولین بار از این کلمه استفاده کردم
تا حالا به خیلی چیا اعتقاد نداشتم
مثل چشم زدن و نحسی 13 و ....
با این لاتاری قبول شدن به همه ایمان اوردم بخدا
لااقل اگر ویزا نداشته تا حالا کلی چیزای منفی برام داشته Big Grin
عزیز دل برادر املاش درسته. حقیقت ما هم بدون اعتقاد به هر چی بگی رو آوردیم Big Grin فالگیر و منجم و رمال و... این نیز بگذرد Wink ولی به خوشیTongue
تشکر کنندگان: m.mirzaee ، avayebahar ، قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 17:21)m.mirzaee نوشته:  دوستان عزیز و همراهانی که در تاپیک کلیرنس 2014 حضور دارن و داشتن و الان نیستند
میخوام یه درد دل کنم اما کسی به خودش نگیره
قصد توهین و جوسازی و بد بینی و ... ندارم
اما به نظر من خیلی از بچه های سال 2014 که اینجا حضور داشتن (البته غیر از شما که دارید میخونید!) صداقت لازم رو نداشتن و گاها بعضی آمارها رو اشتباهی میدادن و بعد متوجه میشدیم که مثلا ایشون ویزاش رو هم گرفته اما چیزی نگفته بوده
نمیدونم چرا امسال همه چی دست به دست هم داده
اما امسال سال ما نبود خودمون به خودمون بد کردیم و آمریکاییها که دیگه جای خود داره

منم موافقم دوست عزیزم.والله یه چیزهایی اینجا میگفتن که باعقل جور در نمیومدوهیچکس هم خودش اونارو تایید نکرد. بنظر من هم بعضی نقل قولها مغرضانه یا حداقل نا آگاهانه بود. بامید گرفتن ویزای همه دوستان عزیز مهاجرسرایی
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

صفحه 2222 رو هم دیدیم بالاخره ! Sad

سولی عزیز سلام
تو منتظر سرا دیدم که سفارتت ابظبی بوده
یه موضوعی تو سفر ما به ابوظبی و گرفتن ویزا پیش اومد و حقی گردنمه که لازمه به شما و همه ی دوستان بگم پس خوب گوش کن :
1 - ما رفتیم به ابوظبی و حدود 11 صبح رسیدیم nmc ، اول بسم اله منشی پاشو کرد تو یه کفش که دیر اومدی و تست نمیگیریم ، هرچی گفتم انگار دارم با دیوار حرف میزنم! یه 2 ساعتی کلنجار رفتیم اما نشد که نشد. یهو یه خانمی از روی صنلی انتظار اومد طرفم گفت چی شده؟ ما توضیح دادیم .
رفت پیش منشی باهاش کمی گپ زد و گفتن و خندیدن، یهو به من گفت مدارکت و زود بده من تحویلشون بدم....
بقیه داستان بماند ولی اینو بگم که تا 8 صبح فردا جواب آزمایش رو گرفتیم (این از داستان لطف ملیکا خانوم)
2 - من 1 شنبه با تمام مدارک رفتم جلو سفارت که پاسها رو بدم که مامور جلو در گفت ساعت کار تو ماه رمضون کم شده و دیر اومدی !! برو فردا بیا .... من هم دپرس و داغون برگشتم هتل ، فقط به این فکر میکردم که اگه مدارک رو 2 شنبه بدم تا 5 شنبه احتمال اینکه ویزا بدن خیلی کمه تازه شایدم اصلا پاس ها رو نگیرن از طرفی هم دخترم روز قبل 4 تا واکسن زده بود و داشت تو تب میسوخت از طرف دیگه بلیط برگشت ما واسه 5 شنبه شب بود ... (فقط اوضاع رو ببینید)
من که داغون بودم ، قرار شد خانومم فردا صبح با آقای مومنی بره که برنده اصلی بود و میگفت با اصرار بهشون پاس ها رو میدم .
خانومم با آقای مومنی رفت و ایشون اوضای ما رو که دید کارت ترددش رو به خانومم داد و گفت از در رد شو یه راست برو تو بعد کارتو قایم کن داخل نبینن ، زود پاس ها رو تحویل خانوم بختیار بده و بیا....
خانومم رفت تو که پاس رو بده کارت تردد رو دیدن و با یه برخورد بد از سفارت بیرونش کردن .... (با یه حال بد و اصرار و ... که خانومم تو ماشین مومنی تو مسیر برگشت زد زیر گریه) این وسط کارد تردد مومنی و آبروش واسه ما بر باد رفت....
موقع پیاده شدن خانومم از ماشین ، آقای مومنی میگه پاس هارو بدید من خودم فردا میرم سفارت.... ما هم ناامید که بابا 3 شنبه شد دیگه کی قراره به ما ویزا بدن؟!!!! 5 شنبه پرواز برگشتمونه!!!!
روز سه شنبه هر دو بهم ریخته و داغون تنها خبر خوش این بود که پاس ها از مومنی تحویل گرفته بودن ، ولی گفته بودن ویزا افتاد هفته ی آینده اونم 3 شنبه، چون شنبه و 1 شنبه سفارت تعطیله!!!!
روز 3 شنبه شب تا 4 شنبه ظهر من تو دبی در به در دنبال و هتل و جابجایی پرواز و قیمتای نجومی و پول فرستادن از ایران و کلا بدو بدو . . . .
روز 4 شنبه ظهر موبایل خانومم زنگ خورد.... مومنی بود با کلی انرژی و شاااااد.... وقتی از ابوظبی رسید جلو هتل فقط یه کلام به خانومم گفت حال دخترت چطوره ؟ تبش اومد پایین؟ پول از ایران رسید دستتون؟ که گفتیم نه. با خنده گفت دیگه لازم نیست، اینم ویزاهاتون..... خودم رفتم گفتم من این 3 تا ویزا رو واسه امروز میخوام. دونه دونه رفتم کاراشو انجام دادم و گرفتم.....

حالا هرکی هرچی دلش میخواد به آقای مومنی عزیز و خانوم محترمش بگه ، آزادید....

و اما سولی عزیز برو ولی یه زنگ هم به مومنی بزن ، از داداش کوچیکترت گوش کن....
موفق باشی و دست پر.....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-09-01 ساعت 18:35)janatirad نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

..آقای مومنی گفت:... خودم رفتم گفتم من این 3 تا ویزا رو واسه امروز میخوام. دونه دونه رفتم کاراشو انجام دادم و گرفتم.....

موفق باشی و دست پر.....

مومنی دوستت داریم . مومنی دوستت داریم! الان دیگه مومنی شد مشکل گشا! این جمله که: من رفتم گفتم من این 3 تا ویزا را امروز می خوام . واقعا شیوه حرف زدن آقای مومنی هست. و دستش درد نکنه آقای مومنی.
اما ایشون یه راننده است که در قبال مزدش بچه ها را می بره میاره. حالا سپتامبر شرایط فرق می کرد و اونجا هر کی پاس فرستاده و کلیری بوده و نمی دونسته پاسش هم گرفته. وگرنه ایشون اگه پاس یه دوست کلیر شده دستش نباشه که نمی تونه بره داخل. در واقع اون بعنوان نماینده یکی از ما میره و پاس بقیه را هم میبره. خب راستش از جهتی صرفه جویی در هزینه است کمک از مومنی. این همه نظراتم بود.
تشکر کنندگان: janatirad ، قصه گو ، rezasadeghi ، soli asali ، Reza20002 ، exxedus ، nedaba
به نظر من هنوز ویزاها تموم نشده ولی این امکان وجود داره که خیلی محدود باشه اگر تموم شده بود مثل سفارت نپال تو سایت رسما اعلام میکردن، به نظرم تمام دوستانی که تو سفارت بهشون گفته میشه ویزا تموم شده حداقل میتونن بپرسن پس چرا تموم شدن ویزاها رو رسما توی سایت اعلام نمیکنن و یا میتونن بپرسن وقتی که جواب های ایمیل ها داده نمیشه و نه سفارت و نه وزارت امور خارجه هیچ بیانیه ای مبنی بر اتمام ویزاها صادر نکرده از کجا میتوان متوجه شد که پروسه تمام شده است؟
من که شخصا فکر میکنم با توجه به اینکه 31 سپتامبر تعطیل رسمی در امریکا بوده و مطمئن هستم برخی از دوستان صبح روز اول سپتامبر دم سفارت بوده اند هیچگونه جواب قانع کننده ای نمیتونستند دریافت کنند.
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: zepehr ، avayebahar ، قصه گو ، janatirad ، mizan ، sonyz2 ، soli asali ، majid_eng ، azadeh2014 ، EmJay ، milad 68 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 18:44)avayebahar نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:35)janatirad نوشته:  

..آقای مومنی گفت:... خودم رفتم گفتم من این 3 تا ویزا رو واسه امروز میخوام. دونه دونه رفتم کاراشو انجام دادم و گرفتم.....

موفق باشی و دست پر.....

مومنی دوستت داریم . مومنی دوستت داریم! الان دیگه مومنی شد مشکل گشا! این جمله که: من رفتم گفتم من این 3 تا ویزا را امروز می خوام . واقعا شیوه حرف زدن آقای مومنی هست. و دستش درد نکنه آقای مومنی.
اما ایشون یه راننده است که در قبال مزدش بچه ها را می بره میاره. حالا سپتامبر شرایط فرق می کرد و اونجا هر کی پاس فرستاده و کلیری بوده و نمی دونسته پاسش هم گرفته. وگرنه ایشون اگه پاس یه دوست کلیر شده دستش نباشه که نمی تونه بره داخل. در واقع اون بعنوان نماینده یکی از ما میره و پاس بقیه را هم میبره. خب راستش از جهتی صرفه جویی در هزینه است کمک از مومنی. این همه نظراتم بود.

آقا این آقای مومنی کارت تردد داره ، کارت زرد تردد. بدون پاس و نامه ی کلیر هم میره داخل سفارت.....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، avayebahar ، برسام٤ ، pari pari ، nedaba
یکی از دوستان لطف کنه این شماره تماس آقای مومنی رو برام بفرسته ممنون میشم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، avayebahar ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 18:51)morteza-dm نوشته:  یکی از دوستان لطف کنه این شماره تماس آقای مومنی رو برام بفرسته ممنون میشم .

0557388634-0567889083
تشکر کنندگان: soli asali ، morteza-dm ، nedaba
شماره ملیکا همسر مومنی هست00557388643
تشکر کنندگان: soli asali ، janatirad ، nedaba
هر دم از این باغ بری میرسد ....
دوباره شد مثل اواسط آگوست: ویزا هست !!!! نیست !!!!! تموم شد !!! نشد !!!!! بریم!!!! نریم!!!!! راه میدن !!!!! نمیدن !!!!! این خوبه !!! بده !!!! دوست!!!! ماست!!! نع ناع !!!؟؟؟؟
ما که به ته خط رسیدیم Smile 2 حالت هم بیشتر نداره.یا میگیریم یا نمیگیریم. زیاد به خودتون استرس وارد نکنید .هر چی قسمتمون باشه همون میشه دوستان Smile
تشکر کنندگان: teacherm ، soli asali ، mahdii ، azadeh2014 ، shahrzad001 ، avayebahar ، Maryrhm ، milad 68 ، pari pari ، nedaba
دوستان هر کس موافق برنامه نیایش شبانه هست، راس ساعت 10:30 با ما هم صدا شود...
تداوم این برنامه حداقل به مدت یک هفته اثرات متافیزیک بسیاری خواهد داشت...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

[/quote]

شما هستی؟ نیستی ؟ خاموشی؟ تبریک و تشکر میذاری؟ مشکوکی هاااااا Big Grin
من دیدم خاموشی از ترس اینکه پستمو نبینی پستمو واست ایمیل کردم !!! حالا دارم تبریکتو میبینم !! چجوریاس؟؟؟؟؟؟ Big Grin Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
توجه کردید هر کی که میاد خبر از سفارت میده و اونم خبر بد و خیلی هم اسرار داره که حرفش درسته کل پست هاش به 10 نمیرسه ؟؟؟؟؟
یهو اینا از کجا پیداشون میشه ؟ تا حالا کجا بودن ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان