2014-09-01 ساعت 18:26
(2014-09-01 ساعت 18:11)tari نوشته:انشالله پا قدم اون فینگیلی خوبه و خوش قدمه برای هممون(2014-09-01 ساعت 18:02)m.mirzaee نوشته:اشکال نداره دوست عزیز...براشون سوال پیش اومده....دوستان دیگه هم اونجا بودن.....فقط به من نگفتن....به همه میگفتن ولی همه با اصرار میرفتن مصاحبه....به هر حال ما کخ کلی هزینه کرده بودیم تا الان گفتیم اینم روش.....حتی کلی به من توپید این خانم نغمه که چرا اطلاعات نمیگیرید این همه راه رو با یه بچه کوچیک بلند شدی اومدی؟ ...والا من این حرفا رو نمیزنم که کسی دلسرد بشه یا ناراحت....منم به اندازه همه منتظر اون لحظه بودم ..یه سال پر از استرس داشتم با یه بچه ی تازه متولد شده....واقعیت اینع من به همه دوستانی که نرفتن مصاحبه پیشنهاد میکنم برن حتما...حداقل اینه که ادم تلاششو تا اخرین لحظه میکنه که بعدا افسوس نخوره.....(2014-09-01 ساعت 17:58)tari نوشته:(2014-09-01 ساعت 17:54)AZAR 1335 نوشته:خانم نغمه...همون ایرانیه که خیلی هم بد اخلاقه...پاسچورت منو نگرفت گفت اول از کنسول بپرسم که قبول میکنه مصاحبه کنید یا نه؟ نشستیم تا کنسول اومد و اخرش گذاشت بریم پیش افیسر.....ولی مدام به من میگفت برو با همسرت مشورت کن الکی نرین تو(2014-09-01 ساعت 17:10)tari نوشته: سلام دوستان...ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم. ابوظبی..در بدو ورود منشی گفت ویزا تموم شده الکی پولتو هدر نده....اگه هم اصرار داری برو مصاحبه اما فرمالیته است.....ما هم که اینهمه راه رفته بودیم گفتیم جهنم اینم روی همه ی هزینه هایی که کردیم.....رفتیم تو افسر اصلا سوال نکرد سریع یه برگه ابی داد دستمون که برید سایتو چک کنید.......ضد حال خوردیم کلی خودمونو برا مصاحبه اماده کرده بودیم......کلا چه مجرد چه متاهل چه مشکل دار چه بی مشکل همه با یه برگه ابی اومدن بیرون......به همه هم منشی میگفت خود دانید میخواید برید داخل اما من دارم بهتون میگه الکیه.....نمیدونم موندم چی میشه
منشی کیه؟میشه بگین کجا دقیقا نشسته بود؟
روز دوشنبه هم که رفته بودیم مدیکال یه اقایی اوده بودن که مهر ماه مصاحبه شده بودن....گفت هفته پیش بهو زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر....حالا اومده بود تمدید مدیکال
آذر عزیز دارید بازجویی میکنید؟
لپش رو یه ماچچچچچچچچچچچ گنده از طرف بچه های تاپیک بکن
موفق و پیروز باشید