کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دعااااااا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-09-01 ساعت 22:22)کیانوش2 نوشته:  سلام! بچه ها میدونید الان از کجا میام؟ عکاسی!!! عکاسه بهم گفت حاجی این سومین سری عکسهای عجیب غریب 5 در 5 ه که میندازی! پس چی شد این ویزای تو؟ گفتم این دیگه آخریه تا یه هفته می ریم و میگیریمش! دلم خوشه نه؟ Big Grin راستی فایله عکسو هم بهم داد:

[عکس: 1363885888-warmer-gru.png]

برونزه خوشتیپتریا Big Grin
[عکس: 192xyw.jpg]
(2014-09-01 ساعت 22:14)حاجی واشنگتن نوشته:  سلام دوستان؛

من فکر می کنم برای بار چندم هست که دارم به دوستان گوشزد می کنم که امضاهاتون رو درست بکنید، باز میام می بینم که هنوز در بین دوستان کسانی هستند که بدون امضا پست می زارند از جمله:
ata.bz - alialialialiali - niki88 - hossein2909 - ariyo 2014 - حلما - آنا پورایمانی - esmail_babadi_0611 - khalaf01 - SabSor - Parand_r - tari - poni - siavash877 - mehman2015

دوستان عزیز در صورت رضایت، لطف بکنید آپدیت ها رو در امضاتون بگذارید... ممنون میشم

و البته بعضی از دوستان قدیمی هم کم لطفی می کنند و امضاهاشون رو بر داشتند!!!!؟؟؟؟
ب
با تشکر از مدیر عزیز و محبوب از تذکرشون....
به نظر من کاربرانی که امضا دارن ....پست هاشون بیشتر قابل بررسی و قابل قبوله...کاربری که مشخصاتی از شرایط کیسش داره...اطمینان داره که پست هاش جای تامل داره..
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
سلام
من ساعت ده ونیم دعا کردم و مطمئن هستم که برنامه لاتاری تمام نشده حداقل نه در این مقطع زمانی. نپرسید منبع این خبر کجاست این طور احساس می کنم در ضمن این که تاریخ کلیرنس همسرم 31 جولای و تاریخ ایشود 28 آگست است. پس خیلی از دوستان تا به حال کلیر شده اند و ویزا خواهند گرفت اگر مشکلی بود حتما سایت اعلام می گرد مگر برای سه شنبه به یکی از دوستان به نام اصان زنگ نزده بودند مگر آنکارا تا چهارشنبه وقت مصاحبه نداده حداقل تا فردا آرام باشید تا دوستانی مثل شیلان عزیز یا سارا اخبار سفارت ها را بدهند می دانم انتظار چه حس بدی است اما امیدتان را از دست ندهید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
مى بخشيد كه پست نامربوط ميزارم، دو سه صفحه قبلى كه خوندم حرف از تمام شدن ويزا زده شده بود.
خواستم بگم دوستان احتمالا سهميه ماه آگست تمام شده بوده و دوستانى كه به سفارت مراجعه كردند به اشتباه برداشتشون اين بوده كه كلا ويزا تمام شده
ديگه فكر كنم همه در جريان هستيد كه هر سفارت در هر ماه سقف صدور تعداد خاصى ويزا داره و وقتى به اون سقف ميرسه صدور ويزا ها رو به ماه بعد موكول ميكنه
خيالتون راحت باشه، انشالله همتون ويزا ميگيريد
(2014-09-01 ساعت 22:55)3rip نوشته:  مى بخشيد كه پست نامربوط ميزارم، دو سه صفحه قبلى كه خوندم حرف از تمام شدن ويزا زده شده بود.
خواستم بگم دوستان احتمالا سهميه ماه آگست تمام شده بوده و دوستانى كه به سفارت مراجعه كردند به اشتباه برداشتشون اين بوده كه كلا ويزا تمام شده
ديگه فكر كنم همه در جريان هستيد كه هر سفارت در هر ماه سقف صدور تعداد خاصى ويزا داره و وقتى به اون سقف ميرسه صدور ويزا ها رو به ماه بعد موكول ميكنه
خيالتون راحت باشه، انشالله همتون ويزا ميگيريد

از آفیسر 10 بار که بپرسن "ویزا هست یا نه؟ " اول میگه سهمیه آگوست تمام شده با توضیحات ولی وقتی 10 بار گذشت خلاصه میگه "ویزا تمام شد" احتمالا این اتفاق افتاده Wink
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، maryam_ros ، aidaz ، 3rip ، کیانوش2 ، nedaba
دوستان نکاتی رو باید در نظر داشته باشید؛
- آفیسر به کسی نگفته ویزا تمام شده فقط اون خانمها گفتن آفیسر در بدترین حالت مثل زمان مصاحبه ما میگه ویزا نداریم.
- اون خانمها و آقای هندی که مسئول گرفتن پاسپورتها و هماهنگی مصاحبه هستن از یک فلوچارت ساده پیروی میکنن به این شکل که وقتی یک کیس میاد زیر دستشون چک میکنن که:
1- آیا این کیس میتونه ویزا بگیره (کلیر شده)؟
2- آیا ویزا نامبر موجود هست؟
اگر جواب هرکدوم از سوالات خیر باشه مخصوصا سوال دوم اونها بدون اینکه بدونن دلیل این موضوع چیه (اعم از تمام شدن سهمیه ماهانه، تمام شده کل ویزا، مشکل سیستم صدور ویزا و .....) فقط از یک جمله استفاده میکنن: "ویزا تمام شده" این قضیه به همین سادگیه قبلا هم به ما در روز مصاحبه گفته شده ولی ویزامون الان توی پاسمونه..... نمیخوام بگم قطعا ویزا تموم نشده (هرچند احتمال تموم شدن کلی ویزا رو بسیار بسیار ضعیف میدونم) اما میخوام بگم کمی صبر داشته باشیم و با هر خبری بهم نریزیم..... همین.
موفق و پیروز باشید.
من مطمئنم ویزا تموم نشده و به من میرسه! منبع ندارم و منبع خبر خودم هستم. چند روزی اندکی نگران بودم اما باور کنید از دعای دیشب تاحالا کلا احساسم میگه فقط به کارهای رفتنت فکر کن. و میام مهاجرسرا اولین سفر به آمریکا را می خونم. من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم آنکه آورد مرا ویزاشو هم بهم میده Big Grin
(2014-09-01 ساعت 20:57)mjarim نوشته:  دوستان ويزا تموم نشده به چند دليل:
١- اكه تموم شده بود يا در حال تموم شدن بود جند ماه بيش مثل نبال كات اف ميزدن.
٢- خب مكه با ايرانيا يا كلا همه ما تعارف دارن؟ خب رسما اعلام ميكنن تموم شد مثل بارسال كه تموم شد.
٣- حرفاشون ضدو نقيضه، يه بار ميكن ويزا نامبر نداريم الان كفتن كلا تموم شد و...
بعد اكه تموم شده جرا بعضي كيسا دارن ابديت ميشن؟

خبراي خوب در راهه...

(2014-09-01 ساعت 23:31)avayebahar نوشته:  من مطمئنم ویزا تموم نشده و به من میرسه! منبع ندارم و منبع خبر خودم هستم. چند روزی اندکی نگران بودم اما باور کنید از دعای دیشب تاحالا کلا احساسم میگه فقط به کارهای رفتنت فکر کن. و میام مهاجرسرا اولین سفر به آمریکا را می خونم. من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم آنکه آورد مرا ویزاشو هم بهم میده Big Grin

مرغ تاپیک سفر به امریکام نه کلیرنس
چند روزی قفسی ساخته اند اینجا برام
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته:  دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...
سلام
عزیزی شما، داداش من ساعت 10 رسیدم ایروان و کاملا توریستی و خوش خوشان رفتیم ایروان و امشب رو که استراحت کردم فردا صبح میرم سفارت و البته بعدش هر آنچه اتفاق افتاده بود رو بلافاصله بعد برگشتنم به خونه میذارم و اولین کاری که خواهم کرد فردا همین خواهد بود.
البته فردا شب ساعت 9 شب میام هاراپراگ و همه بچه هایی که ایروان هستید اونجا همتون رو میبینم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-01 ساعت 23:48)محبت نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته:  دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...
سلام
عزیزی شما، داداش من ساعت 10 رسیدم ایروان و کاملا توریستی و خوش خوشان رفتیم ایروان و امشب رو که استراحت کردم فردا صبح میرم سفارت و البته بعدش هر آنچه اتفاق افتاده بود رو بلافاصله بعد برگشتنم به خونه میذارم و اولین کاری که خواهم کرد فردا همین خواهد بود.
البته فردا شب ساعت 9 شب میام هاراپراگ و همه بچه هایی که ایروان هستید اونجا همتون رو میبینم.

سلام
اقا امین ما منتظر خبرهای خوب از شما هستیم.
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: avayebahar ، محبت ، maryam_ros ، nazanin fatemi ، Alissa ، soli asali ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
سلام
سلام
از اول این راه شما و آزاده عزیز و سارای گل با من هم مسیر و هم راه بودید یادتان می آید چقدر در منتظر سرا همگی منتظر بودیم تا از شما خبر بگیریم یادتان هست روزی که بولتن اعلام شد؟
من هیچ وقت رفیق نیمه راه نبوده ام با این که انبوهی از وسایل وسط اتاق مانده با این که دو هفته به سفرم مانده آنقدر اینجا می مانم. تا بشنوم شما و بقیه دوستان کلیر شدید وگرنه مسافرت برایم چندان خوشایند نیست پس از همگیتان می خواهم نهایت تلاشتان را بکنید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-09-01 ساعت 23:57)p.fereidouni نوشته:  
سلام

سلام
اقا امین ما منتظر خبرهای خوب از شما هستیم.
حتما و حتما تا ظهر قطعا انجامش میدم.Wink

بچه ها خواهش میکنم اینقدر نگید ویزا تموم شده ، نه نشده ... استرس آدم زیاد میشه یکی اومد یک چیزی گفت و رفت کارش هم اصلا درست نبود این همه آدم رو به هم ریخت اخه خانم یا اقای محترم اگه ویزا تموم شده اصلا چرا به شما برگه آبی دادند اصلا چرا مصاحبه شدی تازه خودت میگی افسر بهت گفت سایتو چک کن.........بابا دست خوش ول کنین این حرفهارو تا میریم آروم بگیریم دوباره یکی از راه میرسه یک چیزی میگه بقیه هم که آماده Smile
خواهش میکنم از همتون دیگه این حرفهارو تمام کنین دوستای خوبم.
مثبت فکر کنید و چیزهای خوب رو جذب کنید همون طور که برنده شدن تو لاتاری رو جذب کردین.... ویزارو جذب کنید چشماتون رو ببندید و چیزهای خوب فکر کنید .
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: محبت ، mizan ، avayebahar ، soli asali ، sonyz2 ، 3rip ، milad 68 ، کیانوش2 ، majid_eng ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 00:05)مامان خانم نوشته:  سلام
از اول این راه شما و آزاده عزیز و سارای گل با من هم مسیر و هم راه بودید یادتان می آید چقدر در منتظر سرا همگی منتظر بودیم تا از شما خبر بگیریم یادتان هست روزی که بولتن اعلام شد؟
من هیچ وقت رفیق نیمه راه نبوده ام با این که انبوهی از وسایل وسط اتاق مانده با این که دو هفته به سفرم مانده آنقدر اینجا می مانم. تا بشنوم شما و بقیه دوستان کلیر شدید وگرنه مسافرت برایم چندان خوشایند نیست پس از همگیتان می خواهم نهایت تلاشتان را بکنید
موفق باشید
سلام
خواهر مهربانم من به غیر از این از شما توقعی نداشتم و ندارم و البته بسیار خوشحال شدم در خصوص جمع شدن خانواده عزیزتون و ایجاد آمادگی کامل برای مهاجرت و امیدوارم تمامی بچه ها رو اونطرف( آمریکا ) ببینمSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: