2014-09-01 ساعت 22:42
دعااااااا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-09-01 ساعت 22:42
دعااااااا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری تشکر کنندگان: babak12 ، NarCssuS ، azadeh2014 ، majid_eng ، nazanin fatemi ، reza_norouzi ، Nooshinsalamat ، mahan L ، Maryrhm ، maryam_ros ، sonyz2 ، کیانوش2 ، hamid.eng ، pari pari ، nedaba
2014-09-01 ساعت 22:44
تشکر کنندگان: teacherm ، aidaz ، nazanin fatemi ، soli asali ، reza_norouzi ، Nooshinsalamat ، aghamilad ، mahan L ، مامان خانم ، avayebahar ، abbas09 ، goldeneagle ، maryam_ros ، Hassan2014 ، کیانوش2 ، a.rahaa ، pari pari ، zaaraa ، nedaba
2014-09-01 ساعت 22:50
(2014-09-01 ساعت 22:14)حاجی واشنگتن نوشته: سلام دوستان؛ب با تشکر از مدیر عزیز و محبوب از تذکرشون.... به نظر من کاربرانی که امضا دارن ....پست هاشون بیشتر قابل بررسی و قابل قبوله...کاربری که مشخصاتی از شرایط کیسش داره...اطمینان داره که پست هاش جای تامل داره..
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، mizan ، aghamilad ، mahan L ، حاجی واشنگتن ، بهنامي ، milad 68 ، Hassan2014 ، AZAR 1335 ، nedaba
2014-09-01 ساعت 22:54
سلام
من ساعت ده ونیم دعا کردم و مطمئن هستم که برنامه لاتاری تمام نشده حداقل نه در این مقطع زمانی. نپرسید منبع این خبر کجاست این طور احساس می کنم در ضمن این که تاریخ کلیرنس همسرم 31 جولای و تاریخ ایشود 28 آگست است. پس خیلی از دوستان تا به حال کلیر شده اند و ویزا خواهند گرفت اگر مشکلی بود حتما سایت اعلام می گرد مگر برای سه شنبه به یکی از دوستان به نام اصان زنگ نزده بودند مگر آنکارا تا چهارشنبه وقت مصاحبه نداده حداقل تا فردا آرام باشید تا دوستانی مثل شیلان عزیز یا سارا اخبار سفارت ها را بدهند می دانم انتظار چه حس بدی است اما امیدتان را از دست ندهید موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست تشکر کنندگان: aidaz ، azadeh2014 ، nazanin fatemi ، soli asali ، lida55 ، hamid_fs3 ، reza_norouzi ، Nooshinsalamat ، majid_eng ، mizan ، mahan L ، نام کاربری somi ، avayebahar ، babak12 ، abbas09 ، NarCssuS ، Maryrhm ، Sara_am57 ، pendleton ، maryam_ros ، me_u ، حاجی واشنگتن ، Rasoul_j ، Alissa ، sonyz2 ، armin021 ، برسام٤ ، بهنامي ، محبت ، milad 68 ، Hassan2014 ، pari pariaaa ، کیانوش2 ، اصان ، hamid.eng ، a.rahaa ، rezasadeghi ، pari pari ، sorooosh ، nedaba
2014-09-01 ساعت 22:55
مى بخشيد كه پست نامربوط ميزارم، دو سه صفحه قبلى كه خوندم حرف از تمام شدن ويزا زده شده بود.
خواستم بگم دوستان احتمالا سهميه ماه آگست تمام شده بوده و دوستانى كه به سفارت مراجعه كردند به اشتباه برداشتشون اين بوده كه كلا ويزا تمام شده ديگه فكر كنم همه در جريان هستيد كه هر سفارت در هر ماه سقف صدور تعداد خاصى ويزا داره و وقتى به اون سقف ميرسه صدور ويزا ها رو به ماه بعد موكول ميكنه خيالتون راحت باشه، انشالله همتون ويزا ميگيريد
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا مصاحبه: 30 اپریل کلیر : 4 جون دریافت ویزا: 14 جون ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018 تشکر کنندگان: مامان خانم ، masoudyara ، nazanin fatemi ، sahar66 ، soli asali ، SabSor ، hamid_fs3 ، reza_norouzi ، Nooshinsalamat ، azadeh2014 ، majid_eng ، mizan ، mahan L ، avayebahar ، NarCssuS ، maryam_ros ، حاجی واشنگتن ، exxedus ، sonyz2 ، armin021 ، milad 68 ، Hassan2014 ، pari pariaaa ، کیانوش2 ، lida55 ، hamid.eng ، a.rahaa ، pari pari ، nedaba
2014-09-01 ساعت 23:08
(2014-09-01 ساعت 22:55)3rip نوشته: مى بخشيد كه پست نامربوط ميزارم، دو سه صفحه قبلى كه خوندم حرف از تمام شدن ويزا زده شده بود. از آفیسر 10 بار که بپرسن "ویزا هست یا نه؟ " اول میگه سهمیه آگوست تمام شده با توضیحات ولی وقتی 10 بار گذشت خلاصه میگه "ویزا تمام شد" احتمالا این اتفاق افتاده ![]() تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، maryam_ros ، aidaz ، 3rip ، کیانوش2 ، nedaba
2014-09-01 ساعت 23:24
دوستان نکاتی رو باید در نظر داشته باشید؛
- آفیسر به کسی نگفته ویزا تمام شده فقط اون خانمها گفتن آفیسر در بدترین حالت مثل زمان مصاحبه ما میگه ویزا نداریم. - اون خانمها و آقای هندی که مسئول گرفتن پاسپورتها و هماهنگی مصاحبه هستن از یک فلوچارت ساده پیروی میکنن به این شکل که وقتی یک کیس میاد زیر دستشون چک میکنن که: 1- آیا این کیس میتونه ویزا بگیره (کلیر شده)؟ 2- آیا ویزا نامبر موجود هست؟ اگر جواب هرکدوم از سوالات خیر باشه مخصوصا سوال دوم اونها بدون اینکه بدونن دلیل این موضوع چیه (اعم از تمام شدن سهمیه ماهانه، تمام شده کل ویزا، مشکل سیستم صدور ویزا و .....) فقط از یک جمله استفاده میکنن: "ویزا تمام شده" این قضیه به همین سادگیه قبلا هم به ما در روز مصاحبه گفته شده ولی ویزامون الان توی پاسمونه..... نمیخوام بگم قطعا ویزا تموم نشده (هرچند احتمال تموم شدن کلی ویزا رو بسیار بسیار ضعیف میدونم) اما میخوام بگم کمی صبر داشته باشیم و با هر خبری بهم نریزیم..... همین. موفق و پیروز باشید.
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، masoudyara ، khalaf01 ، SabSor ، maryam_ros ، azadeh2014 ، nazanin fatemi ، حاجی واشنگتن ، sonyz2 ، mehrzad2013 ، farhad9000 ، 3rip ، Hassan2014 ، کیانوش2 ، m.mirzaee ، shahrzad001 ، a.rahaa ، rezasadeghi ، aaraam ، pari pari ، nedaba
2014-09-01 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 23:38 توسط avayebahar.)
من مطمئنم ویزا تموم نشده و به من میرسه! منبع ندارم و منبع خبر خودم هستم. چند روزی اندکی نگران بودم اما باور کنید از دعای دیشب تاحالا کلا احساسم میگه فقط به کارهای رفتنت فکر کن. و میام مهاجرسرا اولین سفر به آمریکا را می خونم. من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم آنکه آورد مرا ویزاشو هم بهم میده
![]() تشکر کنندگان: EmJay ، khalaf01 ، majid_eng ، teacherm ، Maryrhm ، soli asali ، مامان خانم ، maryam_ros ، azadeh2014 ، nazanin fatemi ، sonyz2 ، 3rip ، milad 68 ، کیانوش2 ، m.mirzaee ، a.rahaa ، rezasadeghi ، pari pari ، nedaba
2014-09-01 ساعت 23:41
(2014-09-01 ساعت 20:57)mjarim نوشته: دوستان ويزا تموم نشده به چند دليل: (2014-09-01 ساعت 23:31)avayebahar نوشته: من مطمئنم ویزا تموم نشده و به من میرسه! منبع ندارم و منبع خبر خودم هستم. چند روزی اندکی نگران بودم اما باور کنید از دعای دیشب تاحالا کلا احساسم میگه فقط به کارهای رفتنت فکر کن. و میام مهاجرسرا اولین سفر به آمریکا را می خونم. من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم آنکه آورد مرا ویزاشو هم بهم میده مرغ تاپیک سفر به امریکام نه کلیرنس چند روزی قفسی ساخته اند اینجا برام 4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست ویزا: هرگز!جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن تشکر کنندگان: SabSor ، soli asali ،
2014-09-01 ساعت 23:48
(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته: دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...سلام عزیزی شما، داداش من ساعت 10 رسیدم ایروان و کاملا توریستی و خوش خوشان رفتیم ایروان و امشب رو که استراحت کردم فردا صبح میرم سفارت و البته بعدش هر آنچه اتفاق افتاده بود رو بلافاصله بعد برگشتنم به خونه میذارم و اولین کاری که خواهم کرد فردا همین خواهد بود. البته فردا شب ساعت 9 شب میام هاراپراگ و همه بچه هایی که ایروان هستید اونجا همتون رو میبینم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: EmJay ، NarCssuS ، Maryrhm ، p.fereidouni ، mizan ، teacherm ، مامان خانم ، shhak ، avayebahar ، maryam_ros ، azadeh2014 ، nazanin fatemi ، kamranh ، حاجی واشنگتن ، Rasoul_j ، Alissa ، sonyz2 ، soli asali ، exxedus ، mehrzad2013 ، Nooshinsalamat ، برسام٤ ، nasim ، Hassan2014 ، pari pariaaa ، کیانوش2 ، hamid.eng ، soheil_zk ، a.rahaa ، amin arefi ، rezasadeghi ، pari pari ، nedaba
2014-09-01 ساعت 23:57
(2014-09-01 ساعت 23:48)محبت نوشته:(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته: دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...سلام سلام اقا امین ما منتظر خبرهای خوب از شما هستیم.
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: avayebahar ، محبت ، maryam_ros ، nazanin fatemi ، Alissa ، soli asali ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
2014-09-02 ساعت 00:05
(2014-09-01 ساعت 23:48)محبت نوشته:سلام(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته: دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...سلام از اول این راه شما و آزاده عزیز و سارای گل با من هم مسیر و هم راه بودید یادتان می آید چقدر در منتظر سرا همگی منتظر بودیم تا از شما خبر بگیریم یادتان هست روزی که بولتن اعلام شد؟ من هیچ وقت رفیق نیمه راه نبوده ام با این که انبوهی از وسایل وسط اتاق مانده با این که دو هفته به سفرم مانده آنقدر اینجا می مانم. تا بشنوم شما و بقیه دوستان کلیر شدید وگرنه مسافرت برایم چندان خوشایند نیست پس از همگیتان می خواهم نهایت تلاشتان را بکنید موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست تشکر کنندگان: محبت ، teacherm ، nazanin fatemi ، mizan ، aidaz ، NarCssuS ، Alissa ، soli asali ، sonyz2 ، Nooshinsalamat ، برسام٤ ، کیانوش2 ، hamid.eng ، rezasadeghi ، EmJay ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 23:57)p.fereidouni نوشته:حتما و حتما تا ظهر قطعا انجامش میدم.(2014-09-01 ساعت 23:48)محبت نوشته:(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته: دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...سلام ![]()
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، mizan ، Alissa ، soli asali ، sonyz2 ، exxedus ، برسام٤ ، مامان خانم ، کیانوش2 ، EmJay ، hadi472 ، nedaba
بچه ها خواهش میکنم اینقدر نگید ویزا تموم شده ، نه نشده ... استرس آدم زیاد میشه یکی اومد یک چیزی گفت و رفت کارش هم اصلا درست نبود این همه آدم رو به هم ریخت اخه خانم یا اقای محترم اگه ویزا تموم شده اصلا چرا به شما برگه آبی دادند اصلا چرا مصاحبه شدی تازه خودت میگی افسر بهت گفت سایتو چک کن.........بابا دست خوش ول کنین این حرفهارو تا میریم آروم بگیریم دوباره یکی از راه میرسه یک چیزی میگه بقیه هم که آماده
![]() خواهش میکنم از همتون دیگه این حرفهارو تمام کنین دوستای خوبم. مثبت فکر کنید و چیزهای خوب رو جذب کنید همون طور که برنده شدن تو لاتاری رو جذب کردین.... ویزارو جذب کنید چشماتون رو ببندید و چیزهای خوب فکر کنید .
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: محبت ، mizan ، avayebahar ، soli asali ، sonyz2 ، 3rip ، milad 68 ، کیانوش2 ، majid_eng ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
2014-09-02 ساعت 00:10
(2014-09-02 ساعت 00:05)مامان خانم نوشته: سلامسلام خواهر مهربانم من به غیر از این از شما توقعی نداشتم و ندارم و البته بسیار خوشحال شدم در خصوص جمع شدن خانواده عزیزتون و ایجاد آمادگی کامل برای مهاجرت و امیدوارم تمامی بچه ها رو اونطرف( آمریکا ) ببینم ![]()
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم. تشکر کنندگان: mizan ، Alissa ، soli asali ، babak12 ، mehrzad2013 ، Shahabpk ، مامان خانم ، کیانوش2 ، m.mirzaee ، lida55 ، hamid.eng ، majid_eng ، soheil_zk ، khor_maah ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
|