کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سپتامبر ماه خوشحالي همه ماهاست!
عكس كيانوش جالبه!
١٠:٣٠ رو هستم!

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، kamranh ، soli asali ، sonyz2 ، کیانوش2 ، a.rahaa ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 21:53)hoda sebt نوشته:  سلام دوستانو لطفا اگر کسی میتونه راجب به متن وکالتنامه برای گرفتن پاسپورت منو راهنمایی کنه. مرسی

سلام . کدوم سفارت هستید؟ اگر امضاتونو کامل کنید و شماره کیس و سفارت را بگذارید بهتر میشه کمک کرد.
اگر آنکارا بودید بفرمایید تا متن وکالتنامه را براتون بفرستم.ارمنستان وکالتنامه نمیخواد. ابوظبی را نمیدونم .
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، Shahabpk ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 00:05)محبت نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 23:57)p.fereidouni نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 23:48)محبت نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 21:58)kamranh نوشته:  دوستان کسی از محبت خبر نداره نمی دونید شمارش چنده یه زنگ بزنید حالشو بپرسید چون قرار بود امروز راه بیفته از اراک فکر کنم دیگه باید فردا برسه حالا نمی دونم چون قرار بود خودش با ماشین شخصی بره شاید تخته گاز گرفته باشه سریعتر رسیده دم در سفارت چادر زده ...
سلام
عزیزی شما، داداش من ساعت 10 رسیدم ایروان و کاملا توریستی و خوش خوشان رفتیم ایروان و امشب رو که استراحت کردم فردا صبح میرم سفارت و البته بعدش هر آنچه اتفاق افتاده بود رو بلافاصله بعد برگشتنم به خونه میذارم و اولین کاری که خواهم کرد فردا همین خواهد بود.
البته فردا شب ساعت 9 شب میام هاراپراگ و همه بچه هایی که ایروان هستید اونجا همتون رو میبینم.

سلام
اقا امین ما منتظر خبرهای خوب از شما هستیم.
حتما و حتما تا ظهر قطعا انجامش میدم.Wink
اقای محبت عزیز....خوشحالیم که سلامت رسیدید و خبر دادید....هر خبری از شما بهترین خبره....چون خیالم راحته که درست ترین خبره
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
آقاي سيسمستر ساكت باش
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
چشم هاها
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba
بي صدا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba
خاله سارا نزار بگم ویزا گرفتی
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
همگی ساکت. صدای دوهول میاد.
خاله سارا شیرینی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: avayebahar ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba
سلام خسته نباسید شب همه بخیر.آقا من مدیکالم امروز وقتش تمون شد شیش ماهش.من کی برم دبی خوبی به نظرتون؟؟؟لطفا راهنمایی کنین.مرسی
کیس نامبر:47xx
مصاحبه:7 آبریل
محل مصاحبه:ابوظبی
تاریخ قبولی:2 می
برگه کلیرانس آبی
مقصد :اگه خدا بخواد لس آنجلس
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
خداراشکر بالاخره یکی از رفقا وبزا گرفت
آخرین جدول سیس ایران

من چند روزه نخوابیدم. ظاهرا آرومم. اما نمی تونم بخوابم. منو راهنمایی کنید. همه ی کارام مونده. س تا پژوهش نیمه کاره. پرونده های درمانی. کارهای خونه. یکی دو تا کار اداری. بچه ها خسته ام . برام دعا کنید. من ویزامو میخوام. چرا نگهش داشته اند؟ ویزامو بگیرم اولین کار باهاش یه نیم ساعتی می رقصم
بچه ها جریان بلیط هواپیما چیه ؟ چه ربطی به ویزا داره
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: H Pier ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 20:49)SabSor نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 20:23)rainolf نوشته:  دوستان این نکته رو هم راجع به این ناجی بشریت ، این مرد قدرتمند سفارت ، این بزرگمرد ویزا بگیر آقای مومنی بدونبد که به حامد عزیز از اعضای همین سایت زنگ زده بود و گفته بود یک وکیل میشناسه که با 10000 دلار نا قابل مبتونه ویزاش رو بگیره در حالی که هفته بعد به حامد زنگ زدن و خود بنده البته با گرفتن یک جعبه شیرینی به عنوان دستمزد رفتم و ویزاش رو گرفتم.... تازه برگه آبیش رو هم گم کرده بود. حالا این ماجرا رو با ادبیات آقای مومنی بشنوید: "رفتم سفارت نگهبان گفت نمیشه بری تو کارت تردد خفنم رو نشون دادم و اون تعظیم کرد بعد سفیر اومد دست بوسم و شخصا پاسپورتا رو گرفت و با کلی ترس و لرز گفت حضرت والا ویزاها کمی طول میکشه مخصوصا که برگه آبی دوستتون رو نیاوردید من یه چشم غره رفتم و گفتم چی؟؟؟؟ بلافاصله گفت گ... خوردم جناب مومنی لطفا به جان کِری چیزی نگید مارو از نون خوردن نندازید..... خلاصه ویزاها رو گرفتم و اومدم حالا هم قابل تو رو نداره حامد جان من که کارم درسته و یه جورایی در سایه امیر دوبی هستم ولی میشه 200 درهم حالا تو 150 تا بده"
واقعا متاسفم که ادعا میکنیم میخوایم بریم اونور دنیا با زبون و فرهنگ و .... جدید گلیممون رو از آب بیرون بکشیم اونوقت یک کَلاش بالفطره که اگر تهران بود لیاقت راننده خیلی از بچه های مهاجرسرا بودن رو هم نداشت اینطور بازیمون میده و .....

من فکر نمیکنم این اقای مومنی کار خاصی کرده باشن، این دوستمون که کلیر شده بوده یکشنبه دیر رسیده بنابراین پاسهارو ازش نگرفتن، دوشنبه هم که روز تحویل پاسپورت نبوده. این اقا خیلی عادی سه شنبه رفته و پاسپورتها رو خیلی راحت تحویل داده که هر کس دیگری میتونست این کارو بکنه و معلوم هم نیست که اونجا بهش واقعا گفته باشن صدور ویزا یک هفته طول میکشه یا گفته باشن فردا ویزاها امادست!!!!!

حالا بالاخره 10000 گرفت یا 200 درهم یا 150 تا ؟ حالا واقعا تو سفارت تحویلش میگیرن یا بلوف میزد ؟ بچه های مهاجرسرا که خیلی ازش تعریف میکردن که میتونه ویزا بگیره!!!!!؟؟؟؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
ما هم امروز کل کیسمون آپدیت شد.راستی من که خودم برنده ام میتونم اگه به سلامتی یادشون اومد کلیر کنن و ویزامونو بدن پاس ایال رو ببرم با خودم و بگیرم؟؟وکالتو این فیلما نمیخواد؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
يه فرضيه كه ممكنه فقط در حد يه فرضيه باشه،شايد واقعا اين سفارتها هيچ اطلاعي از تعداد ويزاهاي موجود براي كشورهاي مختلف ندارن و همه اطلاعات به صورت ماهانه ويا حتي هفتگي از طرف اداره مهاجرت بهشون ابلاغ ميشه،البته در مورد كساني كه بعد از اون اعلاميه ٢ماه پيش مصاحبه ميشن ويا كساني كه تاريخ مصاحبشون رو به اين دو ماه اخر انداختن هيچ نظري نميتونم داشته باشم،منظورم به افراد كلير خورده ماه هاي قبله،اگر اين طور باشه ميشه گفت اداره مهاجرت با يه تصميم درست ميخواد جلوي مشكل پارسالو براي ايرانيها بگيره،دوستان من نميدونم چرا از روزي كه مامان خانم و خيلي ديگه از دوستان ويزا گرفتن حالم خوب شده،چون واقعا به اين نتيجه رسيدم اگر تقدير كسي باشه حتي اگه يه دونه ويزا مونده باشه اون ويزا متعلق به اون فرده،تو رو خدا مثبت فكر كنيد،به اميد اينكه اين ماه يه ماهه عالي براي همه باشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان