کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
زمانی که تسلیم باشی و هدایت قایق زندگی ات را به خدا بسپاری، تمام هستی از تو حمایت می کند، زیرا تو با هیچ چیز مخالف نیستی.!
من نظر شخصی ام اینه: گاهی اوقات از نظر مالی می صرفد که کاری بدی به یک کارپرداز انجام بدهد. اما چیزی که باعث شد من خودم پاسپورتم برای آقای مومنی نفرستم بلوف های غیر واقعی بود که خودش زد.خیلی تعریف های بیجا کرد و من حس اعتمادم از بین رفت. این کار یک کار تجاری است اما احساس صداقت از افراد باعث اعتماد میشود. اگر راحت گفته بود "من توی سفارت هیچ کاره هستم و فقط یک راننده هستم، چون اینجا هستم می تونم بلافاصله که شما صلاح دونستید و یا خودم خبری شنیدم که وقت مناسب است پاسپورت شما به سفارت می برم"اعتماد می کردم و و پاسپورتم را بهش می دادم. منصفانه است بگویم بنظرم رسید تلاش داره کارش را خوب انجام بدهد تا هم مشتری راضی باشد و هم تبلیغ برایش بشود. اما زیاد لاف زد و من دلچرک شدم.
خدا
وهاب است
این صفت به معنی بخشنده بی منت
قادر مطلق است
یعنی هیچ چیزی نیست که نتواند انجام دهد
وهمین خدا اسم همه مارواز بین ملیون ها متقاضی بیرون آورده
پس :خودش تا آخر کارشو بلده
ما همگی هر کاری که میتونستیم کردیم
به امید اینکه لطف لطیف شامل هممون بشه
آمین
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
دوستان یکبار دیگه سلام
من گاهی میام اینجا سر میزنم ، چون یکبار سر خودم اومده و دوست ندارم برای کس دیگه ای اتفاق بیافته . برای همین نگرانم و میام سر میزنم . تا چند صفحه پیش خوندم که یکی نوشته بود ویزا ها تمام شده! کی گفته تمام شده!؟ الان که هرچی تو سایت سفارت ها رو گشتم اطلاعیه ای در این مورد ندیدم!! اگر همچین اتفاقی بیافته علاوه بر درج اطلاعیه با حروف درشت در سایت ها ، به تک تک کیس ها هم ایمیل میزنند .
به هر حال 30 سپتامبر نزدیکه و از دوستان خواهش میکنم توجه کنند . اگر کیس هایی دارید که نفر اصلی کلیر شده و ویزاش رو نگرفته حتما مراجعه کنه و بگیره . منتظر آخرش نشید .
[... ] (مجبور شدم اصلاح کنم اشتباه شد!)

خیلی پیش آمده که کیس ها در لحظه آخر کلیر شدن . پس اگر پاستون روزهای آخر تو سفارت باشه ضرر نمیکنید . اتفاقی که برای بچه های 2013 افتاد و ویزا ها زود تر از موعد تمام شد همیشه نمیافته ، بد به دلتون راه ندید.
موفق باشید!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
کجا برم لیسها را چک کنم؟؟؟؟؟؟؟ من تا حالا نمی دونستم یه لیست هست که میشه دید. لطفا آدرس بدید. سواد لاتاری من پایینه
برسام بهنمامی usa لطفا جواب
تشکر کنندگان: milad 68 ، برسام٤ ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 01:42)avayebahar نوشته:  کجا برم لیسها را چک کنم؟؟؟؟؟؟؟ من تا حالا نمی دونستم یه لیست هست که میشه دید. لطفا آدرس بدید. سواد لاتاری من پایینه

متاسفانه یا خوشبختانه ابوظبی لیست نداره باید هر کیس تک تک خودشون چک کنن ولی ا
اون دو تا سفارت ظاهرا لیستی اعلام میکنن.
دوستان عزیزی کا الان ایروان هستن پاسپورت هارو تحویل دادین !؟ گفتن ویزا میدن ؟ نمیدن ؟ یکم اطلاعات میدید ؟!
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: a.rahaa ، soli asali ، MOHAMMADKHANI ، EmJay ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 01:37)Shahabpk نوشته:  دوستان یکبار دیگه سلام
من گاهی میام اینجا سر میزنم ، چون یکبار سر خودم اومده و دوست ندارم برای کس دیگه ای اتفاق بیافته . برای همین نگرانم و میام سر میزنم . تا چند صفحه پیش خوندم که یکی نوشته بود ویزا ها تمام شده! کی گفته تمام شده!؟ الان که هرچی تو سایت سفارت ها رو گشتم اطلاعیه ای در این مورد ندیدم!! اگر همچین اتفاقی بیافته علاوه بر درج اطلاعیه با حروف درشت در سایت ها ، به تک تک کیس ها هم ایمیل میزنند .
به هر حال 30 سپتامبر نزدیکه و از دوستان خواهش میکنم توجه کنند . اگر کیس هایی دارید که نفر اصلی کلیر شده و ویزاش رو نگرفته حتما مراجعه کنه و بگیره . منتظر آخرش نشید .
ضمنا یک توصیه دوستانه ، زیاد به این سایت سیس خیره نشید . فقط لیست سفارت ها رو مرتب چک کنید . وقتی شمارتون را اونجا دیدید سریع مراجعه کنید ، عقب نیاندازید.
خیلی پیش آمده که کیس ها در لحظه آخر کلیر شدن . پس اگر پاستون روزهای آخر تو سفارت باشه ضرر نمیکنید . اتفاقی که برای بچه های 2013 افتاد و ویزا ها زود تر از موعد تمام شد همیشه نمیافته ، بد به دلتون راه ندید.
موفق باشید!
دوست دارم شخصا ازتون به خاطر توجهی که به ما دارین تشکر کنم دوست مهربون.
از خدا می خوام همیشه بهترین ها رو جلوی پاتون بذاره.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
سپاسگزارم یوسا جون! پس در این مورد سفارتها هماهنگی و به قول بزرگان وحدت رویه ندارند انگار!
تشکر کنندگان: Shahabpk ، soli asali ، USA2014 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 20:47)arashmanteghi نوشته:  من یه سوال درباره سر خود رفتن به سفارت دارم.
اینایی که همینجوری میرن سفارت چجوری پاس رو میدن به کارکنان سفارت؟ ایروان که گویا باکس داره میندازن توش، ولی ابوظبی و آنکارا چطور؟
اگه یه هفته ده روز هم صبر کنیم، و نتیجه‌ای نگرفتیم، بنظرتون رفتن به آنکارا فایده‌ای داره؟

کسی نبود به این سوال من جواب بده؟

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 01:49)avayebahar نوشته:  سپاسگزارم جناب usa / پس در این مورد سفارتها هماهنگی و به قول بزرگان وحدت رویه ندارند انگار!

من خانم هستم نه جنابBig Grin
نه این دیگه روش کار اجرایی سفارتا هست که خیلی مهم نیست.... مهم اینه که اراده کنن ویزا بدنShy
خب دوستان ببخشید! بعضی وقت ها ما قدیمی ها یادمون میره که دنیا همیشه در حال به روز شدنه!
بله ظاهرا کیس های لاتاری باید از طریق همون سیس پروندشونو برای کلیر شدن چک کنن و در سایت لیستی وجود نداره !
ضمنا همین الان در سایت ایروان دیدم مطلبی نوشته شده در مورد پر شدن سقف ویزا ها ولی این متن موکدا در مورد کسانی بود که در ماه سپتامبر به مصاحبه دعوت شدن!
دلم نمیخواد موج منفی بدم ، ولی اگر سقف ویزا ها تمام بشه چه کلیر شده باشین و چه نشده باشین ، کاریش نمیشه کرد!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
این سفارتا، کی کرکره رو می کشن بالا؟ روز تعطیلشونم گذشت دیگه.... کاش از نصفه شب شروع به کار می کردن!!!!
دست به کار که بشن، هممون ویزا می گیریم....Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2014-09-02 ساعت 01:52)USA2014 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 01:49)avayebahar نوشته:  سپاسگزارم جناب usa / پس در این مورد سفارتها هماهنگی و به قول بزرگان وحدت رویه ندارند انگار!

من خانم هستم نه جنابBig Grin
نه این دیگه روش کار اجرایی سفارتا هست که خیلی مهم نیست.... مهم اینه که اراده کنن ویزا بدنShy
غزیزم پوزش مرا بپذر! اصلاحش کردم
ویزا منو که آماده کردن!و ویزای من الان توی سیستمشون ثبت شده تپش نبضشو حس می کنم که داره پر پر می زنه تا پرینت بشه و پاس منو ملاقات کنه بغلش کنه و دو تاییشون ببرم یه سفر بزرگ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، soli asali ، USA2014 ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان خوبم .این روزها بیشتر اوقات تا چهار صبح بیدارم .پر از امید وانرژی مثبت که گاهی هم اینجا سر میزنم .از شایعه و حرفهای بیخود خودمو دور میکنم .اما باز هم دلم برای کسانیکه مثل خودم پراز امید هست تنگ میشود شمارش معکوس برای من اغاز شده که زودتر از همه شما عزیزان باید به خاک امریکا سفر کنیم .دلم روشن است گویی ویزای همه دوستان را در پاسبورت میبینم اما کمی باید صبور بود .روزیکه افیسر به ما گفت حداکثر تا شش ماه جواب همسرتان می اید تا امروز فقطانرژی مثبت داده ام .در فکرم تصور میکنم که با همسرم پرواز میکنم .میدانم تک تک ماها چقدر این لحظه های سخت را گذراندیم .حتی گاهی اوقات در ذهنم تصور میکنم که شماهارا در یک جایی میبینم و بدون اینکهبخواهیم یک دفعه سر صحبت باز میشود : حالتان خوبست ممنون اهل کجایی فلان جا از کی امریکا هستید از ۲۰۱۴اهان من هم از طریق لاتاری مهاجرت کرده ام من هم ۲۰۱۴امده ام شما در مهاجر سرا بودید اری من شیوا یو اس ا هستم وشما ممکن است هر کدام شماها دوستان باشید وای خدای مهربان چقدر دنیا کوچک است .شما محبت هستید یا شما همان مامان خانم هستید وای خدایا چقدر دلم تک تک شمارا برای رسیدن به ارزوی زیبایتان دعا میکند .خودم هم نمیدانم چه بنویسم .نشسته ام دلنوشته مینویسم .اهی بلند میکشم خدایا برایمان بهترین تقدیر را رقم بزن ما خواهان ببهترینها هستیم .
خدایا چه بگویم .....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان