کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستای خوبم امیدوارم تو همین روزا بیام تو تاپیكو ببینم تك تكتون خبر گرفتن ویزاتون رو نوشتین.بیشتر از 2 ماهه كه سفارتها تو ایمیل و جسته گریخته خبر از اتمام ویزا می دن ولی هنوز هم دارن ویزا می دن،پس ویزا هست فقط نمی دونم چرا اینطوری دارن خون به دل همه می كنن.لطفا كاری كه قلبتون بهتون می گه انجام بدین، كاری نكنین كه بعدا پشیمون شین یا به خودتون بدهكار شین.
یه سوالی ..... امروز که تعطیل بوده چطوری بعضی از کیسها آپ خوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چک کردم، خبر صحیح بود. مثلا 2014AS6123 !@؟$!؟#$؟؟؟!#$!#
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:53)mjarim نوشته:  من يه ماه بيش كه ميل زدم تو جوابشون نوشتن كه ويزاي خانومم امادست و روزهاي يكشنبه و سه شنبه باسبورتو بياريد،

دوست عزیز ! میتونم بپرسم برنده اصلی شما بودید یا همسرتون ؟ ممنونم
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
خدايا به دلها مان ارامش عطا فرما،
ساعت 1:45 صبح سه شنبه ٢ سپتامبر
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
بچه ها كيسي آپ بخوره به چه معناست ؟
٣:٥٠ صبح ٣١ سپتامبر به وقت ايران
خدايا فردا دل همه ي ماهارو شاد كن
وافعا ديگه خواب ندارم شبا
الان اخره وقته سرت خلوت تره
گوش كن به حرفام
نگاه كن به دل اين منتظرا
ي حاجتي كن ي دستي رو سر همه بچه ها اينجا بكش كلير شيم بريم
ته دلا هممون پاكه
اينم يه ازمايش صبره ميدونيم
نوكرتم هستيم ديگه اخر خطه
هوامونو بيشتر داشته باش
ما نوكريم اوس كريم

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
سلام دوستان گلم
باز هم سلام و همیشه سلام
صبح همگی بخیر.
مثا همیشه همچنان منتظرم تا حتی یه خبر کوچولوی خوشحال کننده برسه و مطمئنم بعدش سیل خبرای خوب اینجا رو با خودش میبره!
خیلی شاد باشین.
دوستان دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل بوده ؟ کسی می دونه ؟
تشکر کنندگان: 3rip ، soli asali ، nedaba
هنوز از ایروان خبری نیست.... فکر کنم ۱~۲ ساعت دیگه شروع کنن و بهمون بگن بیاید ویزاتونو بگیرید، بگو ایشاللاااااااا Big Grin Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2014-09-02 ساعت 06:45)l.ghalami@gmail.com نوشته:  دوستان دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل بوده ؟ کسی می دونه ؟

ظاهرا تعطیل نبوده، چون چندتا از کیس های ابوظبی آپ خوردن Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: l.ghalami@gmail.com ، 3rip ، manamilad ، soli asali ، EmJay ، pari pari ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 19:45)EmJay نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:06)m.mirzaee نوشته:  دوستان رتبه مرحمت کنن
نحسی 13 منو نگیره
مرسی
Rolleyes
میرزایی خیلی زرنگی
من و تو با هم سیزده بودیم! من و تنها گذاشتی؟! Tongue
دمت گرم با مرام Cool

سلام
نتونستم رتبه بدم چون سهمیه ما هم تو رتبه دادن مثل ویزا دادن آمریکا تموم شده
در اولین فرصت برات یه رتبه مشتی میفرستم،البته فکر کنم یه بار به شما رتبه دادم.
در ضمن اینجا آدم خسیس هم داریم که رتبه منفی میدن
دوست داری بهش معرفیت کنم؟ Tongue Shy
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-02 ساعت 07:43)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 19:45)EmJay نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:06)m.mirzaee نوشته:  دوستان رتبه مرحمت کنن
نحسی 13 منو نگیره
مرسی
Rolleyes
میرزایی خیلی زرنگی
من و تو با هم سیزده بودیم! من و تنها گذاشتی؟! Tongue
دمت گرم با مرام Cool

سلام
نتونستم رتبه بدم چون سهمیه ما هم تو رتبه دادن مثل ویزا دادن آمریکا تموم شده
در اولین فرصت برات یه رتبه مشتی میفرستم،البته فکر کنم یه بار به شما رتبه دادم.
در ضمن اینجا آدم خسیس هم داریم که رتبه منفی میدن
دوست داری بهش معرفیت کنم؟ Tongue Shy

جناب میرزایی ما بیش از هر چیز تو این شرایط به همدلی و اتحاد نیاز داریم خواهش میکنم از گذاشتن پستهای محرک اکیدا خودداری کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: majid_eng ، soli asali ، sonyz2 ، azadeh2014 ، aaraam ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 06:45)l.ghalami@gmail.com نوشته:  دوستان دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل بوده ؟ کسی می دونه ؟

بله تعطیل بود . در روزهای تعطیل سفارت رو ببینی 1 سپتامبر روز کارگر هست و تعطیل .
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
(2014-09-02 ساعت 07:46)eror نوشته:  

بله تعطیل بود . در روزهای تعطیل سفارت رو ببینی 1 سپتامبر روز کارگر هست و تعطیل .

شاید بیش از 10 بار اطلاع رسانی شده توی مهاجر سرا و سایت ابوظبی هم اعلام کرد که روز تعطیل ابوظبی 31 سپتامبر هست و روز کاری 1 سپتامبر میباشد برعکس دو سفارت دیگه که دیروز تعطیل بودن خواهشا خواهشا یکم دقت کنید و سرچ کنید هر از گاهی هم به سایت سفارتها سر بزنید ضرر نمیکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، manamilad ، soli asali ، SabSor ، pari pari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 07:49)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 07:46)eror نوشته:  

شاید بیش از 10 بار اطلاع رسانی شده توی مهاجر سرا و سایت ابوظبی هم اعلام کرد که روز تعطیل ابوظبی 31 سپتامبر هست و روز کاری 1 سپتامبر میباشد برعکس دو سفارت دیگه که دیروز تعطیل بودن خواهشا خواهشا یکم دقت کنید و سرچ کنید هر از گاهی هم به سایت سفارتها سر بزنید ضرر نمیکنید
سفارت ابوظبی دیروز باز بوده مثل اینکه
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان