کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 07:45)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 07:43)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 19:45)EmJay نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:06)m.mirzaee نوشته:  دوستان رتبه مرحمت کنن
نحسی 13 منو نگیره
مرسی
Rolleyes
میرزایی خیلی زرنگی
من و تو با هم سیزده بودیم! من و تنها گذاشتی؟! Tongue
دمت گرم با مرام Cool

سلام
نتونستم رتبه بدم چون سهمیه ما هم تو رتبه دادن مثل ویزا دادن آمریکا تموم شده
در اولین فرصت برات یه رتبه مشتی میفرستم،البته فکر کنم یه بار به شما رتبه دادم.
در ضمن اینجا آدم خسیس هم داریم که رتبه منفی میدن
دوست داری بهش معرفیت کنم؟ Tongue Shy

جناب میرزایی ما بیش از هر چیز تو این شرایط به همدلی و اتحاد نیاز داریم خواهش میکنم از گذاشتن پستهای محرک اکیدا خودداری کنید

علی جان منظورت رو نگرفتم!!
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-02 ساعت 08:04)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 19:45)EmJay نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 18:06)m.mirzaee نوشته:  دوستان رتبه مرحمت کنن
نحسی 13 منو نگیره
مرسی
Rolleyes
میرزایی خیلی زرنگی
دمت گرم با مرام Cool

سلام

جناب میرزایی ما بیش از هر چیز تو این شرایط به همدلی و اتحاد نیاز داریم خواهش میکنم از گذاشتن پستهای محرک اکیدا خودداری کنید

منظورم اینه:
گرفتی؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-02 ساعت 01:16)avayebahar نوشته:  من نظر شخصی ام اینه: گاهی اوقات از نظر مالی می صرفد که کاری بدی به یک کارپرداز انجام بدهد. اما چیزی که باعث شد من خودم پاسپورتم برای آقای مومنی نفرستم بلوف های غیر واقعی بود که خودش زد.خیلی تعریف های بیجا کرد و من حس اعتمادم از بین رفت. این کار یک کار تجاری است اما احساس صداقت از افراد باعث اعتماد میشود. اگر راحت گفته بود "من توی سفارت هیچ کاره هستم و فقط یک راننده هستم، چون اینجا هستم می تونم بلافاصله که شما صلاح دونستید و یا خودم خبری شنیدم که وقت مناسب است پاسپورت شما به سفارت می برم"اعتماد می کردم و و پاسپورتم را بهش می دادم. منصفانه است بگویم بنظرم رسید تلاش داره کارش را خوب انجام بدهد تا هم مشتری راضی باشد و هم تبلیغ برایش بشود. اما زیاد لاف زد و من دلچرک شدم.

اوای عزیز
چون امسال تعداد افراد ارجاع شده به ابوظبی زیاد است مطمئنا اکثر دوستان اقای مومنی و همسرشون ملیکا رو دیدن یا از خدماتشون استفاده کردن
بهر حال این افراد سالهاست تو مسیر ابوظبی دبی رفت و امد میکنن و ملیکا هم بجز جمعه ها همواره تو nmc هست
من هم 5 الی 6 باری یکی از این دو رو دیدم و تو همین تاپیک گفتم اونهاکاری رو که انجام میدن به خوبی بلدن یعنی به موقع رسوندن مسافر , رسوندن پاس ها به سفارت و درست کردن کار هتل یا گردش مسافر
من خودم تو سفر نامه ها خوندم و از همسفرها یا هم هتلی ها شنیدم که مثلا فلان مدرک رو تهران جا گذاشتن و با هماهنگی دفتری که تهران با این دو نفر همکاره از طریق مسافر براشون فرستادن ,یا کسی روز مصاحبه نزدیک سفارت یادش اومده پاسش رو از هتل نگرفته هماهنگ کردن یه راننده دیگه رفته پاس رواورده تا فرد بره مصاحبه , یا دوستانی که پاسشون دست سفارت بوده و مجبور بودن هتل رو عوض کنن به کمک این افراد تونستن بدون پاس هتل بگیرن , خود من هم هر بار گرفتن جواب مدیکال رو به عهده ملیکا گذاشتم و حوصله 5 صبح با اتوبوس های الغبیه تاابوظبی رفتن رو نداشتم پس با اگاهی از اینکه دارم 60 الی 70 درهم بیشتر میدم با اونها هر بار رفتم سفارت . هر بار هم دیدمشون حرف غیر منطقی نشنیدم.
ولی اینکه کسی بخواهد ادعا کنه کیس کلیر نشده رو میتونه کلیر کنه خوب هممون میدونیم که پرزیدنت هم چنین قدرتی نداره .Cool
در نهایت هیچ ادمی فرشته یا شیطان مطلق نیست و ما خودمون باید با چشم باز تصمیم بگیریم و به قول شمابخواهیم به کسی برای انجام کاری اعتماد کنیم یا خیر

در مورد وارد شدن به سفارت چه خود شما چه هر کس دیگری صرفا با برگه ابی شما و پاستون میتونه وارد سفارت شه و پاس رو بده یا بگیره البته مومنی و ملیکا معمولا از یکی از مسافر ها میخواهن که اینکار رو بکنن
من اگر بودم حداقل واسه جواب اینکه ایامیشه هر روز غیر از یکشنبه و سه شنبه پاسها رو تحویل داد یا ایا از کسی که کلیر نشده پاس میگیرن و غیره از ملیکا یه سوالی میکردم تا بتونم خودم واسه رفتن به سفارت تصمیم بگیرم

بهر حال در مهاجرت و هر کاری که ادم توش تازه کاره باید با چشم باز اعتماد کردWink
تشکر کنندگان: alimomen ، soli asali ، SabSor ، MOHAMMADKHANI ، omid2014 ، pari pariaaa ، aaraam ، nazanin fatemi ، nedaba
سلام . دوستان امیدوارم امروز روز شانس و موفقیت برای خیلیهامون باشه و بعد از اینهمه انتظار طاقت فرسا هممون دل شاد بشیم...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
واقعا یعنی آمریکا اینهمه کیس رو که به مرحله نهایی رسیدن و روشون کار کرده -تحقیق کرده-وقت ونیرو گذاشته میاد به خاطر مشکلی مثل نبود ویزا نامبر و یا خرابی سیستم به امان خدا رها میکنه و میره؟و فکر چاره ای چیزی نمیکنه که فعلا موقت کارو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی بعیده اونم از امریکا که همیشه سعی میکنه از پتانسیلهاش به نحو احسن و بدون تلفات استفاده کنه
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-09-02 ساعت 08:11)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 08:04)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 19:45)EmJay نوشته:  میرزایی خیلی زرنگی
دمت گرم با مرام Cool

سلام

منظورم اینه:
گرفتی؟
اهان
خوب واقعیته
البته من به شوخی مطرح کردم
شما کامنتاتو حذف کن منمهم کامنت خودمو اصلاح میکنم
مرسی
(2014-09-02 ساعت 08:30)alimomen نوشته:  واقعا یعنی آمریکا اینهمه کیس رو که به مرحله نهایی رسیدن و روشون کار کرده -تحقیق کرده-وقت ونیرو گذاشته میاد به خاطر مشکلی مثل نبود ویزا نامبر و یا خرابی سیستم به امان خدا رها میکنه و میره؟و فکر چاره ای چیزی نمیکنه که فعلا موقت کارو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی بعیده اونم از آمریکا که همیشه سعی میکنه از پتانسیلهاش به نحو احسن و بدون تلفات استفاده کنه

علی جان یادت باشه سال خوب لاتاری از نظر اونها یعنی حداکثر تعداد ویزای ممکن رو به متقاضی ها در همه سفارتها بدن و تا فرصت هست اینکار رو میکنن
کما اینکه انکارا واسه تموم کردن سهمیه اگوست خیلی ها رویکشبه تا انکارا کشوند
(2014-09-02 ساعت 08:41)lida55 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 08:30)alimomen نوشته:  واقعا یعنی آمریکا اینهمه کیس رو که به مرحله نهایی رسیدن و روشون کار کرده -تحقیق کرده-وقت ونیرو گذاشته میاد به خاطر مشکلی مثل نبود ویزا نامبر و یا خرابی سیستم به امان خدا رها میکنه و میره؟و فکر چاره ای چیزی نمیکنه که فعلا موقت کارو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی بعیده اونم از آمریکا که همیشه سعی میکنه از پتانسیلهاش به نحو احسن و بدون تلفات استفاده کنه

علی جان یادت باشه سال خوب لاتاری از نظر اونها یعنی حداکثر تعداد ویزای ممکن رو به متقاضی ها در همه سفارتها بدن و تا فرصت هست اینکار رو میکنن
کما اینکه انکارا واسه تموم کردن سهمیه اگوست خیلی ها رویکشبه تا انکارا کشوند
پس جریان ناله سرد کارکنانشون چیه؟چرا هی میگن تمامه تمامه این علاوه بر اینکه با اصول کاریشون که شما میگید مغایرت داره با اصول انسانی هم تداخل داره اصلا قابل هضم نیست
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: teacherm ، majid_eng ، soli asali ، sonyz2 ، manamilad ، pari pariaaa ، کیانوش2 ، nedaba
امروز هم سه شنبه ست و هم دوم سپتامبر، منتظر اخبار خوب تون هستیم.
موفق باشین
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
(2014-09-02 ساعت 02:39)kooshamostofi نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:53)mjarim نوشته:  من يه ماه بيش كه ميل زدم تو جوابشون نوشتن كه ويزاي خانومم امادست و روزهاي يكشنبه و سه شنبه باسبورتو بياريد،

دوست عزیز ! میتونم بپرسم برنده اصلی شما بودید یا همسرتون ؟ ممنونم

دوست عزیز مبارکتون باشه. به سلامتی.
این اخبار خوب رو من جواب میدم که هی بره رو صفحات آخر، دوستان ببینن و دلگرم بشن Big Grin
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
تشکر کنندگان: mjarim ، m.mirzaee ، soli asali ، manamilad ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 00:53)sysmaster نوشته:  خداراشکر بالاخره یکی از رفقا وبزا گرفت

به به به سلامتی. کی بوده؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 08:46)نیلان نوشته:  امروز هم سه شنبه ست و هم دوم سپتامبر، منتظر اخبار خوب تون هستیم.
موفق باشین

هر سه تا سفارت هم باز هستن. بچه ها هم همون حوالی . اماده شنیدن خبرای خوب هستیممنمممم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-02 ساعت 09:01)teacherm نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 08:46)نیلان نوشته:  امروز هم سه شنبه ست و هم دوم سپتامبر، منتظر اخبار خوب تون هستیم.
موفق باشین

هر سه تا سفارت هم باز هستن. بچه ها هم همون حوالی . اماده شنیدن خبرای خوب هستیممنمممم

امیدواریم تمام این تلاش و پیگیری ها نتیجه بده
منتظریم Wink
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، armin021 ، soli asali ، SabSor ، مارکوپولو ، کیانوش2 ، nedaba
دوستان بیخود نگران نباشید. ویزا مسلما هست و ایشالا به همه میرسه. تازه اول سپتامبره. بزودی برنامه ریزی میکنن و بتدریج کلیر میکنن تا بریم برای گرفتن ویزا. به تنها منبع موثق اخبار که سایت سفارت هست مراجعه کنید و بس. بامید سلامت شادی و برآورده شدن آرزوهای خوب Tongue Smile
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
دوستان هفته پيش مطلع شديم كه يكي از آشنايان كه از قضا روز مصاحبه اش روز بعد از برادر من بود يعني 22 جولاي ويزاشو گرفته. با ايميل بهش گفتن بيا بگير. مال برادرم كه هيچ خبري نيست و از 11 آگوست هم ديگه آپديتي نداشتن Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، pari pariaaa ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان