موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
وکیل گرفتن میتونه خیلی پیشنهاد سازندهای باشه اما یه مشکلی به ذهن من رسیده. شما در پروسهی کانادا در مصاحبه مشخص میشه که قبول هستید یا نه ولی در این پروسه یعنی پروسهی لاتاری معلوم نیست و ممکنه دوستان آمریکاییمون بعد از دیدن وکیل و پیگیری ایشون رای به کلیر نشدن کسانی بگیرن که وکیل دارن. یعنی میخوام بگم دست دولت امریکا بهقدری دربارهی پروندهی لاتاری باز هست که بتونه اینکار رو بکنه و ما هم حقی برای اعتراض نخواهیم داشت اما در پروندهی کانادا نمیتونن اینکار رو انجام بدن.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیتها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره
سفرنامه اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 00:57)alimomen نوشته: من هر چی میگم شما باز متوجه نمیشید باز میگید لاتاری شانسه نه حق
تسریع روند رسیدگی به کارتون حق نیست؟
آقا بیخیال شماها راه خودتونو برید منم ایشالا وقتی کلیرنسم طول کشید روش خودمو میرم - 30 سپتامبر معلوم میشه که من راه درستو رفتم یا شما
عزيز من خب راست ميگه ديگه. اين پستو چون نمي خواستم به مخاطب خاصي بگم تو جواب دوستمون علي ميذارم. البته نوع نگرش دوستمون رو از نوع آينده نگري مي بينم هر چند كه هنوز حتي كليرنس هم نخورده. در تأييد و ادامه نظر علي جان نظر خودمو ميگم.
خود شما اگه تو بانك يه خودرو برنده بشي و خودرو رو بهتون ندن ميگي خب لطفيه كه بهمون كردن و اگه ندادن هم ندادن؟ صد تا وكيل ميگيري و خودرو رو از بانك مي گيري. فكر كنم خيليا الان بگن اين قضيه فرق مي كنه ولي بازم براي روشن شدن موضوع اينو بايد بگم:
1. ما كه با كل دولت اونا نميخوايم درگير بشيم. يه اداره اي سازماني هر چي كه هست اسم ما رو به عنوان برنده اعلام كرده. اوكي تا اينجا خيلي لطف كردن. ولي يه سازمان ديگه كه حالا وظيفه داره به كار ما رسيدگي كنه داره كوتاهي ميكنه. ما با اين قسمت قضيه مشكل داريم. وظيفه اين سازمان دوميه اينه كه كاراي اداري ما رو تو زمان محدود انجام بده.
2. ما ميخوايم يه وكيل بگيريم نه يه لات چاقوكش. وكيل قرار نيست بره اونجا دعوا راه بندازه و شيشه بشكنه. مطمئنا با تجربه اي كه يه وكيل داره مي تونه بهترين راه رو براي رسيدن به نتيجه مورد نظر انتخاب كنه. حالا با صحبت، با نامه يا با هر روشي كه خودشون بهتر مي دونن. البته گرفتن وكيل با فرستادن ايميل دسته جمعي يا هر حركت ديگه اي اصلا منافات نداره و اين كارا مي تونن موازي انجام بشن.
3. هنر ما تو گام بعدي انتخاب يه وكيل مناسبه كه بتونه كار رو با احتمال خوبي به سرانجام برسونه وگرنه يه وكيل كه عالي نباشه رو خودم ترجيح ميدم كه اصلا نباشه.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 08:48)peymanmohajer نوشته: (2014-02-10 ساعت 00:57)alimomen نوشته: من هر چی میگم شما باز متوجه نمیشید باز میگید لاتاری شانسه نه حق
آقا بیخیال شماها راه خودتونو برید منم ایشالا وقتی کلیرنسم طول کشید روش خودمو میرم - 30 سپتامبر معلوم میشه که من راه درستو رفتم یا شما
عزيز من خب راست ميگه ديگه. اين پستو چون نمي خواستم به مخاطب خاصي بگم تو جواب دوستمون علي ميذارم. البته نوع نگرش دوستمون رو از نوع آينده نگري مي بينم هر چند كه هنوز حتي كليرنس هم نخورده. در تأييد و ادامه نظر علي جان نظر خودمو ميگم.
خود شما اگه تو بانك يه خودرو برنده بشي و خودرو رو بهتون ندن ميگي خب لطفيه كه بهمون كردن و اگه ندادن هم ندادن؟ صد تا وكيل ميگيري و خودرو رو از بانك مي گيري. فكر كنم خيليا الان بگن اين قضيه فرق مي كنه ولي بازم براي روشن شدن موضوع اينو بايد بگم:
1. ما كه با كل دولت اونا نميخوايم درگير بشيم. يه اداره اي سازماني هر چي كه هست اسم ما رو به عنوان برنده اعلام كرده. اوكي تا اينجا خيلي لطف كردن. ولي يه سازمان ديگه كه حالا وظيفه داره به كار ما رسيدگي كنه داره كوتاهي ميكنه. ما با اين قسمت قضيه مشكل داريم. وظيفه اين سازمان دوميه اينه كه كاراي اداري ما رو تو زمان محدود انجام بده.
2. ما ميخوايم يه وكيل بگيريم نه يه لات چاقوكش. وكيل قرار نيست بره اونجا دعوا راه بندازه و شيشه بشكنه. مطمئنا با تجربه اي كه يه وكيل داره مي تونه بهترين راه رو براي رسيدن به نتيجه مورد نظر انتخاب كنه. حالا با صحبت، با نامه يا با هر روشي كه خودشون بهتر مي دونن. البته گرفتن وكيل با فرستادن ايميل دسته جمعي يا هر حركت ديگه اي اصلا منافات نداره و اين كارا مي تونن موازي انجام بشن.
3. هنر ما تو گام بعدي انتخاب يه وكيل مناسبه كه بتونه كار رو با احتمال خوبي به سرانجام برسونه وگرنه يه وكيل كه عالي نباشه رو خودم ترجيح ميدم كه اصلا نباشه.
در تکمیل و تایید فرمایشات دوست خوبمون پیمان جان من پا رو یک پله فراتر میزارم و بازم تاکید میکنم که حتی اونا به ما لطف هم نکردن بلکه واسه یک دست شدن ملیتی خودشون مجبور بودن که یک عده رو انتخاب کنن و معیار انتخابشون هم قرعه کشی بوده اگر قرعه به نام من نوعی نیوفتاده بود اونا در راستای قانون خودشون مجبور بودن تاکید میکنم مجبور بودن آقایxیاyرو انتخاب کنن متاسفانه این طرز فکری که ذهن 99 درصد بچه ها رو تسخیر کرده و اونم اینکه اونها لطف کردن باعث میشه اتوماتیک وار انسان رو تو موضع ضعف قرار بده و همیشه سرش پایین باشه خواهشا این طرز فکرتون رو عوض کنید اونوقت هست که به خودتون جرات اعتراض میدید اعتراض نه به اینکه چرا به ما ویزا نمیدید اعتراض به اینکه شمایی که واسه کار خودت ما رو صدا زدی چرا زودتر جواب بله یا خیر رو نمیده به ما تا به زندگیمون برسیم؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-10 ساعت 10:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-10 ساعت 10:59 توسط alimomen.)
(2014-02-10 ساعت 10:20)nasim نوشته: (2014-02-10 ساعت 08:48)peymanmohajer نوشته: (2014-02-10 ساعت 00:57)alimomen نوشته: من هر چی میگم شما باز متوجه نمیشید باز میگید لاتاری شانسه نه حق
در زمینه لاتاری وکیل کاری نمی توونه بکنه . اول روی این قضیه و هزینه ای که باید بدین خوب بررسی کنین . آخرش یه وقت می بینین هم کلی امید از دست دادین هم پول . اجازه بدین روند کاریشون هممون طوری که هست طی بشه . زندگیتونو بکنین . برنده شدن شما در لاتاری کاملا شانسی بوده و ویزا گرفتنش هم کاملا شانسی خواهد بود .مشکل بچه های پارسال خیلی سخت تر از مدت زمانی بوده که شما در انتظار بودین . امسال با توجه به یک مرحله بودن اعلام برندگان ، امیدواریم که به هممون ویزا برسه که حتما هم همین خواهد بود . اینجا هیچ کس مسئول کار دیگران نیست . اینجا هممون جمع شدیم که به هم مشورت بدیم پس همدیگر رو بازخواست نکنین ! اگه فکر می کنین با وکیل گرفتن می توونین به هدفتون برسین این کار رو بکنین . به نظر من وکیل گرفتن در این مرحله دقیقا مثل وکیل گرفتن بعضی ها هنگام ثبت نام لاتاری و ارسال فرم های اول به کا سی سی هست !!! کاری کاملا بی هوده که فقط یه هزینه ای می ره توی جیب اوون وکیل . لاتاری شانس هست کاملا . زندگیتونو بکنین و از الان اینقد هی نگین ویزا ها تموم می شه و بهمون نمی رسههههه !!!!! منفی نباشین لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!
میشه بگید شما از کجا مطمین هستید که وکیل جواب نمیده؟
منظور پیگیری هست وکیل تنها یک راه پیگیری هست
آیا قبلا کسی این راهو رفته که جواب نداده؟
لطفا براساس سند و مدرک وتجربه صحبت کنید نه حدس و گمانو احتمالات
(2014-02-10 ساعت 10:20)nasim نوشته: (2014-02-10 ساعت 08:48)peymanmohajer نوشته: (2014-02-10 ساعت 00:57)alimomen نوشته: من هر چی میگم شما باز متوجه نمیشید باز میگید لاتاری شانسه نه حق
در زمینه لاتاری وکیل کاری نمی توونه بکنه . اول روی این قضیه و هزینه ای که باید بدین خوب بررسی کنین . آخرش یه وقت می بینین هم کلی امید از دست دادین هم پول . اجازه بدین روند کاریشون هممون طوری که هست طی بشه . زندگیتونو بکنین . برنده شدن شما در لاتاری کاملا شانسی بوده و ویزا گرفتنش هم کاملا شانسی خواهد بود .مشکل بچه های پارسال خیلی سخت تر از مدت زمانی بوده که شما در انتظار بودین . امسال با توجه به یک مرحله بودن اعلام برندگان ، امیدواریم که به هممون ویزا برسه که حتما هم همین خواهد بود . اینجا هیچ کس مسئول کار دیگران نیست . اینجا هممون جمع شدیم که به هم مشورت بدیم پس همدیگر رو بازخواست نکنین ! اگه فکر می کنین با وکیل گرفتن می توونین به هدفتون برسین این کار رو بکنین . به نظر من وکیل گرفتن در این مرحله دقیقا مثل وکیل گرفتن بعضی ها هنگام ثبت نام لاتاری و ارسال فرم های اول به کا سی سی هست !!! کاری کاملا بی هوده که فقط یه هزینه ای می ره توی جیب اوون وکیل . لاتاری شانس هست کاملا . زندگیتونو بکنین و از الان اینقد هی نگین ویزا ها تموم می شه و بهمون نمی رسههههه !!!!! منفی نباشین لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!
میشه بگید شما از کجا مطمین هستید که وکیل جواب نمیده؟
منظور پیگیری هست وکیل تنها یک راه پیگیری هست
آیا قبلا کسی این راهو رفته که جواب نداده؟
لطفا براساس سند و مدرک وتجربه صحبت کنید نه حدس و گمانو احتمالات
هر چی ما میگیم شما بگید لاتاری شانسه
اهای ایها الناس منظور تسریع کار هست-تسریع یعنی سرعت-یعنی جواب زودتر یعنی آقا کار ما چطور شد یعنی آقا زودتر جواب بدید
حالا باز بگید لطف-شانس-......................................
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
باز روزی دیگر و باز امیدی بیشتر و باز هم انرژی مثبت برای همه دوستان منتظر و نگران
+++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-10 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-10 ساعت 11:18 توسط میما.)
من فکر می کنم در بسیاری از موارد بیش از اینکه خود انجام دادن یک کاری مهم باشه، شکل انجام دادن اون کار مهم هستش. این موضوع بارها و بارها ثابت شده. به نظر من تهیه نامه گروهی اگر 100 بار هم در یک ماه انجام بشه ولی محتوای نامه درست تنظیم شده باشه هیچ اشکالی نخواهد داشت و تاثیر مخربی ایجاد نخواهد کرد. ما یک هفته پیش بر سر این موضوع صحبت کردیم و بسیاری از دوستان با ارسال نامه گروهی مخالفت کردن، خب شاید حق دارن وقتی که هنوز هیچ ذهنیتی وجود نداره از اینکه چی قراره توی نامه نوشته بشه.
بله من هم با بسیاری از دوستان در این مورد موافقم که دریافت ویزا از سوی کشور مقصد الزاما به منزله لطف نیست (بلکه ممکن است باشد) چه بسا بسیاری از دوستان در اینجا نیروهای کاری بسیار تاثیر گذار و کلیدی باشن و هزینه بسیاری براشون شده تا اینکه به اون سطح از کارآیی برسن و کل این هزینه و سرمایه گذاری داره به سادگی جاشو عوض میکنه، اما واقعیت اینه که این حاصل نگاهی هست که ما به موضوع داریم و اونها ممکنه همچین دیدگاهی نداشته باشن و اصلن برای این موضوعات چرتکه نندازن چرا که به بسیاری از ایرانیان در اون کشور کمک هزینه تحصیلی برای مقاطع دکتری و ارشد داده شده و بعد از فارع التحصیلی اون افراد برگشتن به خاک کشورمون. پس معادله های ذهنی در ذهن ما و اونا راجع به اینکه این موضوع لطف محسوب میشه یا وظیفه، فرق میکنه و بر اساس جمع بندی کلی این معادلات اینجور به نظر نمیاد که از دیدگاه اونا این یک لطف به حساب بیاد بلکه وقتی قانون لاتاری در مورد شما اجرا شده و شما بخشی از جریانی هستین که اجرای قانون ایجاد کرده منطقیش اینه که اونها خودشون رو موظف به اجرای قوانین خودشون بدونن تا اینکه هر کدومشون در هر مرحله بخوان معادلات قانون گذار رو در ذهنشون رو دوباره وضع کنن ودر نتیجه استنباط اینکه که صدور ویزا برای شما لطف هست یا وظیفه، در نهایت نسبت به پرونده شما تصمیم بگیرن !!! این حالت به نظرم اصلن منطقی نیست
اما چیزی که من هم اعتقاد کامل دارم اینه که نامه های گروهی برای اونها بسیار اهمیت داره، اما اگر محتوای نامه انگشت اتهام به سمت یک سازمان و یا شخص نشانه رفته باشه اونوقت اون سازمان یا شخص ممکنه پاسخش رفع اتهام و سنگ اندازی مجدد باشه (که احتمالش کمه ولی باعث نگرانی صحیح برخی دوستان هست) و یا این باشه که به قول دوستمون بخواد برسر رفع اتهام معامله کنه که در صورتی که موضوع به یک شخص محدود بشه این محتمل هست و یا اینکه صادقانه کوتاهی های صورت گرفته رو بپذیره و درصدد رفع بربیاد و یا در نهایت اینکه دلایل خودش رو توضیح بده و به کارش ادامه بده که این آخری از هر کدومش محتمل تر هست.
ولی اگر نامه گروهی هیچ سازمانی رو متهم به کم کاری نکنه و فقط خواستار توضیح از دلایل تغییرات فرایند به نسبت سالهای پیش بشه به نظرم هیچ آسیبی به هیچ کس نمیزنه آخرش اینه که در یک بیانیه اعلام کنن که نمی تونن تغییرات انجام شده یا دلایل طولانی شدن فرایند ها رو توضیح بدن و ما باید منتظر بمونیم این هم به هیچ کس آسیب نمی زنه اما اهیمت موضوع رو زیاد می کنه اینکه اونها هم متوجه میشن که تحمل این وضعیت برای عده زیادی انسان شرایط سختی رو به وجود آورده
بنابراین من یک بار دیگه اعلام میکنم ارسال نامه گروهی با محتوای مناسب، جوری که هیچ سازمانی در اون نامه متهم به کم کاری نشه، کاری هست که ما حداقل در ظرف یک ماه آینده بهتره که انجامش بدیم و پیشنهاد میکنم برای این موضوع یک میتینگ ترتیب داده بشه که به یک محتوای مناسب برسیم و همه افراد از نتیجه اش راضی باشن.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 11:06)میما نوشته: من فکر می کنم در بسیاری از موارد بیش از اینکه خود انجام دادن یک کاری مهم باشه، شکل انجام دادن اون کار مهم هستش ....... افراد از نتیجه اش راضی باشن.
تا اينجا كه بايد نامه بزنيم درست و متين. حالا بيايد رو بقيش فكر كنيم.
ما بايد از واحد مقصر (واحدي كه كوتاهي كرده و كليرنس ميانگين 2 ماه رو فعلا كرده 4 ماه و هنوزم عين خيالش نيست) پاسخ بخوايم. براي همين بايد از پروسه مطلع باشيم. تا جايي كه من اطلاعات دارم سفارت اسمها رو براي پروسه كليرنس به اف بي آي (مطمئن نيستم، اگه مي دونيد تصحيح كنيد) مي فرسته. حالا ما بايد از اف بي آي شاكي باشيم. براي رسيدگي بايد به سران اف بي آي نامه بزنيم؟ آيا دوستان اطلاعاتي راجع به اين دارند يا بايد احتمالاً از مشاوره يه وكيل كه كاملاً به اين جريانات آگاهه كمك و مشاوره بگيريم؟ دوستان اگه اطلاعاتي دارند در اختيار همه بذارن تا شايد به يه جمع بندي خوب برسيم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خواهشا این بحث طولانی گرفتن وکیل رو خاتمه بدید وجندین صفحه فقط به این موضوع اختصاص یافته که همش هم بحث و جدل بی فایده بین دوستان بوده. آخه یه کمی فکر کنید 7 ماه دیگه تا پایان لاتاری 2014 مونده.وکیل بره بگه چرا اینا رو کلیر نمی کنید.خب به وکیل میگن تا چشم تو کور شه که چرا ما کلیر نمی کنیم.
واقعا یه کمی فکر کنید دیگه ما ایرانی جماعت توی مسایل امنیتی آمریکا دخالت نکرده بودیم که الان میخواهیم با گرفتن وکیل بکنیم.اونا که وام دار کسی نیستن که ویزا بدن یا ندهند.پس لطفا بحث رو تمومش کنید و یا از مدیران عزیز خواهشمندم این بحث وکیل رو ختمش کنند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
زندگی به من یاد داده
برای داشتن آرامش و آسایش
امروز را با خدا قدم بر دارم
و فردا را به او بسپارم
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
از مدیران محترم خواهش میکنم این بحث وکیل رو تمومش کنن دوستان مرتب پیج رو با بحثهای تکراری پر میکنن
خوب دوستان هر کی دوست داره بره وکیل بگیره این که دیگه بحث نداره
این صحبت که وکیل خوبه یا بده باید به تشخیص خود شخص باشه
دوستان عزیز ببخشید اگر این تذکر رو دادم اخه هر چی میایم تو این پیج مطلب جدید بخونیم میبینم همون حرفا هی تکرار میشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA