کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-09 ساعت 19:11)jojo_hami نوشته:  [quote='azifa' pid='463418' dateline='1391939551']
این لینک یک مصاحبه‌ای است که در اکتبر با مسئول بخش ویزا شده. اگر دکمه‌ی کنترل+اف رو بزنید و سرچ کنید به انگلیسی «ایران» از همون قسمت مطلب یک چیزهایی گفته شده درباره‌ی میزان ویزایی که می‌دن و یک سری مطالب دیگر.
این‌طور که من متوجه شدم یک‌جا گفته برای هر region که مال ما آسیاست ۵۰هزار ویزا می‌دن اما حساب که کردم زیر ۲۰ هزار نفر در آسیا برنده شده‌اند امسال ولی جای دیگه گفته کلاً ۵۰ هزار ویزا که اگر ۵۰ هزار ویزا رو در کل جهان بدن تقریباً امسال ۳۵.۵ درصد برندگان ویزا خواهند گرفت که این محتمل‌تره.
فک کنم خیلی دلمون رو صابون نزنیم با این وضع. زندگی عادی‌مون رو بکنیم و به اون ۱۲ نفر خوش‌شانس که ویزاشون رو گرفته‌ن تبریک دوباره بگیم
http://fpc.state.gov/198409.htm

هنوز دارم فکر میکنم شما چه جوری به این نتیجه رسیدید!!!! یه کم با دقت تر بخونید چی‌ نوشته دوست من!!! کلا شما نمیدونم از کجایه این متن این برداشت رو داشتید!!

خیلی‌ واضح نوشته کلا ۵۵۰۰۰ تا ویزا صادر می‌شه که هیچ کشوری نمیتونه بیشتر از ۷% تعداد ویزا هارو داشته باشه! با توجه به اینکه تعداد برنده‌ها تو اروپا در حد ۱۰۰ نفر هم نمی‌شه به جز روسیه البته.

یک چیزی اضافه کنم ۹ بار متن شمارو خوندم و هنوز منظورتونو نفهمیدم اگه می‌شه محاسبه تون رو اینجا کپی‌ کنید من منظورتونو بفهمم دقیقا چه جوری به عدد ۳۵% رسیدید!!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: kage.omid ، H Pier ، azifa ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-02-09 ساعت 19:30)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 19:11)jojo_hami نوشته:  [quote='azifa' pid='463418' dateline='1391939551']
این لینک یک مصاحبه‌ای است که در اکتبر با مسئول بخش ویزا شده. اگر دکمه‌ی کنترل+اف رو بزنید و سرچ کنید به انگلیسی «ایران» از همون قسمت مطلب یک چیزهایی گفته شده درباره‌ی میزان ویزایی که می‌دن و یک سری مطالب دیگر.
این‌طور که من متوجه شدم یک‌جا گفته برای هر region که مال ما آسیاست ۵۰هزار ویزا می‌دن اما حساب که کردم زیر ۲۰ هزار نفر در آسیا برنده شده‌اند امسال ولی جای دیگه گفته کلاً ۵۰ هزار ویزا که اگر ۵۰ هزار ویزا رو در کل جهان بدن تقریباً امسال ۳۵.۵ درصد برندگان ویزا خواهند گرفت که این محتمل‌تره.
فک کنم خیلی دلمون رو صابون نزنیم با این وضع. زندگی عادی‌مون رو بکنیم و به اون ۱۲ نفر خوش‌شانس که ویزاشون رو گرفته‌ن تبریک دوباره بگیم

هنوز دارم فکر میکنم شما چه جوری به این نتیجه رسیدید!!!! یه کم با دقت تر بخونید چی‌ نوشته دوست من!!! کلا شما نمیدونم از کجایه این متن این برداشت رو داشتید!!

خیلی‌ واضح نوشته کلا ۵۵۰۰۰ تا ویزا صادر می‌شه که هیچ کشوری نمیتونه بیشتر از ۷% تعداد ویزا هارو داشته باشه! با توجه به اینکه تعداد برنده‌ها تو اروپا در حد ۱۰۰ نفر هم نمی‌شه به جز روسیه البته.

یک چیزی اضافه کنم ۹ بار متن شمارو خوندم و هنوز منظورتونو نفهمیدم اگه می‌شه محاسبه تون رو اینجا کپی‌ کنید من منظورتونو بفهمم دقیقا چه جوری به عدد ۳۵% رسیدید!!
آقا فگر كردم من متوجه نشدم فقط ،‌ نگو اين متن به مشكل اساسي داره
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، alirezanz
شاید مرتبط نباشه.... تاریخ اعلام نتایج 2015

http://www.timeanddate.com/countdown/gen...usamohajer
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، alirezanz
(2014-02-09 ساعت 16:51)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 15:43)farazz نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 15:30)aseman abi نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 12:25)tenese نوشته:  120 روز از زمان مصاحبه ما گذشته کلیر که نشدیم هیچ آپدیت هم نشدیم. با توجه به جدول 2013 میانگین انتظار 117روز برای آنکارا بوده و اکثر کلیرنس ها در مرداد و شهریور اعلام شدن، در مورد آپدیت هاچی؟اطلاعاتی وجود داره؟؟؟ این که آپدیت نمی شیم غیر عادی نیست؟؟؟ برای بقیه بچه های2014 روندبه همین صورت هست (بخصوص اونهایی که 3 ماه از مصاحبشون گذشته)؟؟؟؟ فقط چتد نفر اعلام کردند که با فاصله کم آپدیت شدن بقیه آپدیت نشدن؟؟؟

نگران نباش.....منم مثل توام..بعد نزديك به 4 ماه ..دريغ از يه اپديت..Big Grin ديگه كم كم دارم تو اين منتظرسرا به فسيل تبديل مى شم....اونوقت ميشم فسيل ابىTongueBig Grin

متاسفانه من هم Sad

ماهم بعد گذشت تقریبا 80 روز و بدون هیچ اپدیتی ...

هیچ نگران نباشین بقول همولایتی های آینده مون:
NO NEWS IS GOOD NEWS !
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، shahryar7021 ، NIKKI ، behfaza
خانوما وآقایون
لیدیز ،جنتلمن؛
من یه پیشنهاد دارم،
میگم بجای لشکرکشی و دادگاه پاسگاه و اقدامات متهورانه ،من میگم بیاین آمار یکضربی هارو جمع کنیم،شاید یه چیزی دستگیرمون شد، حداقلش میفهمیم حدودا چند تا ویزا ته تغار مونده Rolleyes
بعدشم الان خوندم یه آقایی با وجود خدمت سربازی بقول خودش 5مینی ویزا گرفته، شای اگه شرایط عزیزانی که یکضرب گرفتنم از قبیل وضعیت تاهل و خدمت واشتغال به لیستمون اضافه کنیم یه نتیجه ی معناداری بده.
نظرتون چیه؟ [/php]Cool
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، kage.omid
(2014-02-09 ساعت 20:25)نام کاربری somi نوشته:  خانوما وآقایون
لیدیز ،جنتلمن؛
من یه پیشنهاد دارم،
میگم بجای لشکرکشی و دادگاه پاسگاه و اقدامات متهورانه ،من میگم بیاین آمار یکضربی هارو جمع کنیم،شاید یه چیزی دستگیرمون شد، حداقلش میفهمیم حدودا چند تا ویزا ته تغار مونده Rolleyes
بعدشم الان خوندم یه آقایی با وجود خدمت سربازی بقول خودش 5مینی ویزا گرفته، شای اگه شرایط عزیزانی که یکضرب گرفتنم از قبیل وضعیت تاهل و خدمت واشتغال به لیستمون اضافه کنیم یه نتیجه ی معناداری بده.
نظرتون چیه؟ [/php]Cool

دوست عزیز شما کدوم کاربر رو میگین، آقای rainyboy؟ ایشون که معاف بودن... شاید هم فرد دیگه ای رو میگین و من اشتباه میکنم!؟
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-02-09 ساعت 20:35)aghaghia نوشته:  
لیدیز ،جنتلمن؛
من یه پیشنهاد دارم،
نظرتون چیه؟ [/php]Cool

دوست عزیز شما کدوم کاربر رو میگین، آقای rainyboy؟ ایشون که معاف بودن؟ شاید هم فرد دیگه ای رو میگین و من اشتباه میکنم!؟

شاید منظورش منم که قراره با وجود سربازی ۱ ضرب بگیرم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-02-09 ساعت 20:45)farshadm999 نوشته:  شاید منظورش منم که قراره با وجود سربازی ۱ ضرب بگیرم. Big GrinBig Grin

آرزو بر جوانان عیب نیست آقا فرشاد Big Grin Tongue ، ایشالا که میگیرید Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2014-02-09 ساعت 20:35)aghaghia نوشته:  
لیدیز ،جنتلمن؛
من یه پیشنهاد دارم،
نظرتون چیه؟ [/php]Cool

دوست عزیز شما کدوم کاربر رو میگین، آقای rainyboy؟ ایشون که معاف بودن... شاید هم فرد دیگه ای رو میگین و من اشتباه میکنم!؟

منظورم همین آقا بود،البته ایشون تو سفرنامه شون نوشته مدارک خدمت،ننوشته معافی،الان دوباره چک کردم،شاید جای دیگه گفتن که معافن،بهرحال بودن کسایی که وجود خدمت گرفتن یکضرب،نه آیا؟!(غیر فرشاد خان البته Wink )
حالا این حواشی بود،لطفا به پیشنهادم توجه کنین.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-09 ساعت 21:37)نام کاربری somi نوشته:  منظورم همین آقا بود،البته ایشون تو سفرنامه شون نوشته مدارک خدمت،ننوشته معافی،الان دوباره چک کردم،شاید جای دیگه گفتن که معافن،بهرحال بودن کسایی که وجود خدمت گرفتن یکضرب،نه آیا؟!(غیر فرشاد خان البته Wink )

نه ایشون در سفرنامه شون اشاره نکردن، من از قبل میدونم که ایشون معافی دارن! فقط یه نفر از دوستان امسال بودن که 11 ماه سربازی رفتن و بعد معافی گرفتن که یکضرب گرفتن...
پیشنهادتون خوبه ولی خب باید خودتون دنبالش باشید و یا با چند نفر دیگه از دوستان تقسیم کار کنید و تاپیک های مختلف رو بخونید، بخصوص تاپیک سفر به سه شهر مورد نظر و تاپیک سفرنامه ها، اینطوری میتونید یه آمار تقریبی بدست بیارید...
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، behfaza ، گل نهال ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، shahryar7021
(2014-02-09 ساعت 22:15)aghaghia نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 21:37)نام کاربری somi نوشته:  منظورم همین آقا بود،البته ایشون تو سفرنامه شون نوشته مدارک خدمت،ننوشته معافی،الان دوباره چک کردم،شاید جای دیگه گفتن که معافن،بهرحال بودن کسایی که وجود خدمت گرفتن یکضرب،نه آیا؟!(غیر فرشاد خان البته Wink )

نه ایشون در سفرنامه شون اشاره نکردن، من از قبل میدونم که ایشون معافی دارن! فقط یه نفر از دوستان امسال بودن که 11 ماه سربازی رفتن و بعد معافی گرفتن که یکضرب گرفتن...
پیشنهادتون خوبه ولی خب باید خودتون دنبالش باشید و یا با چند نفر دیگه از دوستان تقسیم کار کنید و تاپیک های مختلف رو بخونید، بخصوص تاپیک سفر به سه شهر مورد نظر و تاپیک سفرنامه ها، اینطوری میتونید یه آمار تقریبی بدست بیارید...

با کسب اجازه از دوستان، به نظر من شمارش ویزاهای صادر شده نتیجه ای جز افزایش استرس و کاهش امید برای بچه ها نداره، به علاوه اینکه خیلی از ویزاهایی که صادر شده برای کسایی بوده که عضو مهاجرسرا نیستند و کسی خبری ازشون نداره. لذا به زحمتش نمی ارزه، چون اونوقت با شنیدن اینکه کسی ویزای یه ضرب گرفته عوض اینکه خوشحال بشیم خدا نکرده ناراحت میشیم و این زیاد جالب نمی باشد.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
.
.
دوستان منتظر، من توی سفارت قبل اینکه اسممو صدا بزنن واسه مصاحبه ، این شعر را با خودم زمزمه میکردم. اگر هم کلیر خوردم ایمان دارم که حتما صلاحی در کارم بوده. از اینجا به بعدش هم ، هم در کلامم و هم توی ذهنم همینو زمزمه میکنم. امیدوارم هم من و هم بقیه ی دوستان چه بریم آمریکا و چه نریم عاقبت بخیر بشیم. Shy
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-02-09 ساعت 19:01)aghaghia نوشته:  دوستان این بحث کردن ها هیچ نتیجه ای نداره، علی آقا مرد مومن، برادر من، شما برو تاپیک ازدواجی ها، خیلیاشون وکیل داشتن، با نماینده گان مجلس آمریکا مکاتبه کردن نامه گرفتن از نماینده سنا در شهری که مثلا همسرشون ساکن بودن ولی هیچ کدوم تاثیر نداشته، شما میگید وکیل بگیرن دوستان تا تکلیفشون مشخص شه! خب الان 7 ماه مونه به پایان لاتاری اونا نمیان جواب بدن و میگن زمان هست و این دوستان پروسه اداریشون تمام نشده به همین راحتی!! در ضمن خیلی راحت متن نامه قبولی رو میذارن جلوتون و میگن ما که از اول گفتیم قبولی به منزله صدور حتمی ویزا نیست، پس به جای این حرفا و بحثا به فکر کارهایی دیگه ای باشین که بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن باید انجام بدید....
مدیر عزیز و بقیه دوستان واسه اینکه به قدرت وکیل البته تو کشورهای آزاد پی ببرید واستون یک داستان که واسه خودم اتفاق افتاد رو تعریف میکنم:

من 5 سال پیش واسه کانادا اقدام کردم همین حدوددو سال پیش بود که وکیلم که تو تهران بود اعلام کرد که میخایم توی کانادا با یک وکیل زبده قرارداد ببندیم که طولانی شدن کیسها رو پی گیری کنه و بابت اون باید نفری 200000 تومان بدید من هم مثل شما تا اون زمان فکر میکردم که بیفایده هست و خندیدم و پیش خودم گفتم این یارو میخاد دوباره یک پولی رو از ما به این بهانه بگیره ولی تا حالا من اینهمه خرج کردم اینم روش. خلاصه پول رو پرداخت کردم ولی دوستم که با هم این پروسه رو شروع کرده بودیم گفت که من دیگه هزار تومن هم بابت این مساله حاضر نیستم پول خرج کنم
خلاصه ما یک عده شدیم و یک سری فرم شکایت رو که وکیل کانادایی تهیه کرده بود امضا کردیم جالب اینجا بود که شکایت بر علیه وزیر مهاجرت کانادا بود من که اینو دیدم دیگه خندم تبدیل شد به قهقهه و تو محافل دوستان اصلا اینو به صورت یک جوک تعریف میکردم و میگفتم که من کیس دادگاهی دارم و وقتی اونا کنجکاو میشدن میگفتم شاکی وزیر مهاجرت کانادا هستم و کلی میخندیدیم چیزی نگذشت که وکیل زنگ زد و گفت کارتون شده و ما رو فرستاد واسه مدیکال ولی کار دوستم نشد که نشد قضیه از این قرار بود که چون وزیر نخاسته بود شکایتی برعلیه او مطرح بشه با وکیل کانادایی ما خارج از دادگاه به توافق رسیده بود که اون شکایتش رو مطرح نکنه و در مقابل اون هم واسه اینکه ما شاکیان رو راضی کنه پرونده ما رو تو اولویت بذاره از این داستان عجیب ولی واقعی میشه نتیجه گرفت که:
اولاتوی ممالک آزاد وکیل قدرت زیادی داره وبا بحث وکالت تو مملکت ما فرق داره
ثانیا تفاوت شکایت نکردن و بی تفاوت بودن هم با پیگیر بودن و وجود داشتن اینه که دوست من مثل....... پشیمونه ولی کار من شد(با اینکه خودم هم باورم نمیشد که بشه)
حالا هی بشینید اینجا منتظر معجزه بمونید و بگید ژانویه سرعت میگیره- دیشب خواب دیدم که فوریه سرعتش دیوار صوتی رو میشکونه-توی مارچ دیگه حتما یک اتفاقی میوفته تا.............سپتامبر که خدای نکرده بگید کاش یک حرکتی کرده بودم ولی دیگه افسوس که کار از کا رگذشته
حالا منظور من حتما گرفتن وکیل نیست اینه که یک اقدام و حرکتی انجام بشه-
اقاقیای عزیز شما که مدیر هستید دیگه چرا این حرفو میزنید آخه ازدواجیا یا دانشجوها یا فامیلی ها با ما فرق دارن اونا که محدودیت زمان و یا تعداد ویزا مثل ما ندارن و میدونن که آخرش کارشون حالا گیرم تو 10 سال میشه پس ما باید چندین برابر اونا تلاش کنیم نامه بدیم شکایت کنیم برعکس ما دست رو دست گذاشتیم نشستیم خیالبافی میکنیم
این خطططططططططططططط اینم نشششششششششون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، soli asali ، pari pariaaa ، alirezaghodrat ، H Pier ، خسته از وطن ، NIKKI
(2014-02-09 ساعت 19:30)farshadm999 نوشته:  

ببخشید اگر گفته‌م گنگ بود. منظور من ۳۵ درصد کل برندگان جهانه. من رفتم در لیست اصلی و همه‌ی برندگان جهان رو جمع زدم و به این عدد رسیدم. اگر الان اشتباه نکنم این تعداد حدود ۱۵۰ هزار برنده بود. ایران هم ۶۰۲۷ نفر برنده داره در لیست اعلام‌شده سال ۲۰۱۴ که خب براساس حرف شما که می‌فرمایید ۷٪ از ۵۵ هزار ویزای کل، یعنی ۳۸۵۰ نفر از برندگان ایرانی خواهند تونست ویزا بگیرند و ۲۱۷۷ نفر ویزا نخواهند گرفت. اشتباه می‌کنم؟
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali
(2014-02-07 ساعت 11:45)alitab نوشته:  سلام صبح دوستان بخیر
امروز 7 فوریه الان یه نگاه تو ceac کردم الان اپدیت زده اما 6 فوریه نوشته در ضمن این چهارمین اپ در این9 روز هست جریان این سیس چیه

(2014-02-08 ساعت 19:30)Saeedv13 نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 10:47)usafirststeps نوشته:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue اگه نه كه با اين جماعت دخلت اومده بوودد!!!.ولي من با شما موافقم فرض كنين كه شما ميخواي 5 نفر استخدام كني ميبيني 50 نفر جلو درت صف كشيدن اولين نفر يه آدم معتاده آيا شما به خاطر انكه الويت رو رعايت كني مياي اون معتادو ميپذيري بعد ميبريش كلينيك ترك اعتياد تا سالم شه بعد بياد واست كار كنهه يا نه بين 50 تا گلچين ميكنيي؟؟؟خوب اين چك كردن آدما واسه آمريكا خرج ور ميداره!!بابا جان اين موج متولدين 58 تا 64 به لاتاري هم رسيده چتو الان صندلي خالي تو دانشگاه هست ولي 5 سال قبل واسه كنكور بايد پورفسور ميبودييي؟؟؟ اين قد ثبت نام كردن كه اين كشور نيازي به هزينه كردن واسه fbi چك نداره هركي مفت و مجاني يكضرب گرفت نوشه جانش نه بايد وايسه يه ضربيا تموم شن اگه چيزي تهش موند ميان كلير ميكنن اگه نه هيچچ.مشخصه كه هنوز كليرنسو شروع نكردن اصلا وايسادن ببينن يضربيا كي تموم ميشن بعد برن سراغ كليرياي هزينه برر!!!
اول این که دادن ویزا به ملت با استخدام اونها فرق داره. ویزای گوناگونی برای گلچین کردن آدم ها نیست. اصلاً فلسفه اش در تضاد 180 درجه با گلچین کردن هست. منظور از این ویزا این هست که جامعه با انواع فرهنگ ها و ژن ها تنوع پیدا کنه. نه فقط انسان های برگزیده. برای آفیسر آمریکایی مصاحبه کننده در سفارت یک دانشمند شناخته شده بین المللی همون قدر اهمیت داره که یک آدم بیکار و آس و پاس که یک ستاره هم تو آسمون نداره. شما آی کیو بالای 120 باشی یا یک خنگ 8 سیلندر، دیپلم 12 ساله داشته باشی ویزا می گیری. جامعه آمریکایی همونقدر که به اون باهوشه نیاز داره به اون خنگه هم احتیاج داره.ضمن این که هیچ معیار مطمئنی هم برای تفکیک باهوش ها از خنگ ها وجود نداره و همون آدمی که به نظر خنگ و بی مصرف هست ممکنه در کاری استعداد داشته باشه که جماعتی از عاقل ها و باهوش ها از پسش بر نیان. دوم این که بیشتر هزینه صرف شده برای بک گراند چک افراد قبل از این برای جمع آوری اطلاعات در بانک های اطلاعاتی صرف شده. حالا فقط تطبیق دادن مشخصات افراد با اطلاعات این بانک ها مونده. هزینه های این مورد و موارد مشابه هم توسط خود افراد موقع مصاحبه پرداخت میشه. سوم این که کسانی که یک ضرب می گیرن هم چک میشن منتهی جواب چک ها روز مصاحبه آماده است. مواردی که چک میشن شامل اطلاعاتی هست که متقاضی ویزا موقع ثبت نام اولیه و پر کردن فرم های KCC در اختیارشون گذاشته به اضافه امضای افراد. بنابراین گلچین کردنی در کار نیست که اگر بود به جای Diversity Visa اسمش میشد Selectivity Visa Tongue

(2014-02-09 ساعت 22:58)alimomen نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 19:01)aghaghia نوشته:  دوستان این بحث کردن ها هیچ نتیجه ای نداره، علی آقا مرد مومن، برادر من، شما برو تاپیک ازدواجی ها، خیلیاشون وکیل داشتن، با نماینده گان مجلس آمریکا مکاتبه کردن نامه گرفتن از نماینده سنا در شهری که مثلا همسرشون ساکن بودن ولی هیچ کدوم تاثیر نداشته، شما میگید وکیل بگیرن دوستان تا تکلیفشون مشخص شه! خب الان 7 ماه مونه به پایان لاتاری اونا نمیان جواب بدن و میگن زمان هست و این دوستان پروسه اداریشون تمام نشده به همین راحتی!! در ضمن خیلی راحت متن نامه قبولی رو میذارن جلوتون و میگن ما که از اول گفتیم قبولی به منزله صدور حتمی ویزا نیست، پس به جای این حرفا و بحثا به فکر کارهایی دیگه ای باشین که بعد از کلیر شدن و ویزا گرفتن باید انجام بدید....
مدیر عزیز و بقیه دوستان واسه اینکه به قدرت وکیل البته تو کشورهای آزاد پی ببرید واستون یک داستان که واسه خودم اتفاق افتاد رو تعریف میکنم:

من 5 سال پیش واسه کانادا اقدام کردم همین حدوددو سال پیش بود که وکیلم که تو تهران بود اعلام کرد که میخایم توی کانادا با یک وکیل زبده قرارداد ببندیم که طولانی شدن کیسها رو پی گیری کنه و بابت اون باید نفری 200000 تومان بدید من هم مثل شما تا اون زمان فکر میکردم که بیفایده هست و خندیدم و پیش خودم گفتم این یارو میخاد دوباره یک پولی رو از ما به این بهانه بگیره ولی تا حالا من اینهمه خرج کردم اینم روش. خلاصه پول رو پرداخت کردم ولی دوستم که با هم این پروسه رو شروع کرده بودیم گفت که من دیگه هزار تومن هم بابت این مساله حاضر نیستم پول خرج کنم
خلاصه ما یک عده شدیم و یک سری فرم شکایت رو که وکیل کانادایی تهیه کرده بود امضا کردیم جالب اینجا بود که شکایت بر علیه وزیر مهاجرت کانادا بود من که اینو دیدم دیگه خندم تبدیل شد به قهقهه و تو محافل دوستان اصلا اینو به صورت یک جوک تعریف میکردم و میگفتم که من کیس دادگاهی دارم و وقتی اونا کنجکاو میشدن میگفتم شاکی وزیر مهاجرت کانادا هستم و کلی میخندیدیم چیزی نگذشت که وکیل زنگ زد و گفت کارتون شده و ما رو فرستاد واسه مدیکال ولی کار دوستم نشد که نشد قضیه از این قرار بود که چون وزیر نخاسته بود شکایتی برعلیه او مطرح بشه با وکیل کانادایی ما خارج از دادگاه به توافق رسیده بود که اون شکایتش رو مطرح نکنه و در مقابل اون هم واسه اینکه ما شاکیان رو راضی کنه پرونده ما رو تو اولویت بذاره از این داستان عجیب ولی واقعی میشه نتیجه گرفت که:
اولاتوی ممالک آزاد وکیل قدرت زیادی داره وبا بحث وکالت تو مملکت ما فرق داره
ثانیا تفاوت شکایت نکردن و بی تفاوت بودن هم با پیگیر بودن و وجود داشتن اینه که دوست من مثل....... پشیمونه ولی کار من شد(با اینکه خودم هم باورم نمیشد که بشه)
حالا هی بشینید اینجا منتظر معجزه بمونید و بگید ژانویه سرعت میگیره- دیشب خواب دیدم که فوریه سرعتش دیوار صوتی رو میشکونه-توی مارچ دیگه حتما یک اتفاقی میوفته تا.............سپتامبر که خدای نکرده بگید کاش یک حرکتی کرده بودم ولی دیگه افسوس که کار از کا رگذشته
حالا منظور من حتما گرفتن وکیل نیست اینه که یک اقدام و حرکتی انجام بشه-
اقاقیای عزیز شما که مدیر هستید دیگه چرا این حرفو میزنید آخه ازدواجیا یا دانشجوها یا فامیلی ها با ما فرق دارن اونا که محدودیت زمان و یا تعداد ویزا مثل ما ندارن و میدونن که آخرش کارشون حالا گیرم تو 10 سال میشه پس ما باید چندین برابر اونا تلاش کنیم نامه بدیم شکایت کنیم برعکس ما دست رو دست گذاشتیم نشستیم خیالبافی میکنیم
این خطططططططططططططط اینم نشششششششششون
دوست عزيز فرمايشات شما درسته ولى به اين بايد توجه كنيد كه قضيه ما فرق ميكنه.لاتارى يه جورايى يه فرصت و شانسه كه امريكا براى مهاجرت مردم ايجاد كرده و اصلا اونها موظف نيستند به تمام برنده ها ويزا بدن و كاملا قضيه اش با زمانى كه يك فرد درخواست ويزا ميكنه متفاوته.پس به نظر من حتى اگر وكيل هم گرفته بشه فايده نداره.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: H Pier ، farshadm999 ، behfaza ، Saeedv13 ، houmanmir ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان