کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-09 ساعت 22:58)alimomen نوشته:  این خطططططططططططططط اینم نشششششششششون

دوست عزیز و بزرگوار نگرانی شما را درک میکنم.
شما جای دیگه گفته بودین که :

منظور گرفتن وکیل برای مشخص شدن تکلیفه نه اینکه وکیل بگیریم که بگیم چرا ویزا نمیدید.

منظور شما از مشخص شدن تکلیف اینه که از الآن بگن که به شما ویزا میدیم و یا نمیدیم؟ اصلا و اصلا منطقی نیست در شرایطی که دارن روی کیس ها فعالیت میکنن. یک جور حرف زوره. گرفتن وکیل در این مورد جالب به نظر نمیاد.

دوست عزیزم چرا همه مسائل رو توی یک قالب میزارین پروسه کانادا چهاچوبی داره که حرکت کردن تو اون مسیر و در اون چهارچوب و تلاش کردن برای اخذ ویزا شانس شما رو برای گرفتن ویزا افزایش میده حتی اگر از رئیس جمهورشون هم شکایت کنی شاید به هدف نزدیکتر بشی.

راستی هر روز سه مرتبه با خودتون تکرار کنید که شما برنده لاتاری هستیدBig Grin
از رفتار تند هم بپرهیزیم. اینجا ما همه دوستیم.

باشد که همگی رستگار شویم.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
کاملا با حرف این ۲ دوست موافقم.

H Pier , Pari Pari

دوست عزیز وکیل برای پرونده هایی که شما براش اپلای کردید خیلی‌ فرق داره با لاتاری. به قول معروف اسب پیش کش رو که دندونشو نمیشمرن!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، godot ، pari pari ، houmanmir ، soli asali ، pari pariaaa ، shahryar7021 ، basi2014 ، alirezanz
(2014-02-09 ساعت 23:19)pari pari نوشته:  دوست عزيز فرمايشات شما درسته ولى به اين بايد توجه كنيد كه قضيه ما فرق ميكنه.لاتارى يه جورايى يه فرصت و شانسه كه امريكا براى مهاجرت مردم ايجاد كرده و اصلا اونها موظف نيستند به تمام برنده ها ويزا بدن و كاملا قضيه اش با زمانى كه يك فرد درخواست ويزا ميكنه متفاوته.پس به نظر من حتى اگر وكيل هم گرفته بشه فايده نداره.

دوست عزیز شما هم مثل بقیه دارید همین اشتباهو میکنید دقت کنید که ما نمیخایم بگیم چرا ویزا نمیدید میخایم بگیم سرعت بدید و تکلیف رو مشخص کنید زودتر
آیا میدونید که از سال فکر کنم 2010(مطمین نیستم) قرار شده کلیرنس از یک سقف زمانی بیشتر نشه فکر کنم آژانس امنیت ملی(بازم مطمین نیستم) این تعهد رو داده ولی مطمینم یک همچین جریانی هست

بهرحال من که خودم میرم مصاحبه و اطمینان دارم که کلیرنس میخورم و بازم اطمینان دارم مدتش طولانی میشه(چون کلا تو این مسایل تجربه نشون داده که شانس ندارم) و به همه ارگانها متوسل میشم -اعتراض میکنم-حتی اگر لازم شد وکیل میگیرم و.......... حداقل دیگه آخر سپتامبر اگر ویزا نگرفتم ولی وجدانم راحته که همه کار کردم دیگه حتما خدا صلاح ندونسته که نشده

بچه ها سعی کنید حالا که دارید میرید اونبر آب مثل یک ملت و جامعه زنده باشید و زنده بودن هم به همینه که اعتراض کنید و حقتونو که همون مشخص شدن زودتر تکلیفتونه(بازم تاکید میکنم مشخص شدن تکلیف نه ویزا گرفتن)در چارچوب قانونه بگیرید
با این دید برید جلو که جامعه آمریکا واسه اینکه تناسب نژادی و ملیتیش رو حفظ کنه شما رو تو لاتاری انتخاب کرده(تاکید میکنم واسه جامعه خودش این کارو کرده نه اینکه میخاسته به شما لطف کنه) تا زمانی که انتخاب نشده بودید حقی برای شما ایجاد نمیشده ولی الان که انتخابتون کرده باید سریعتر تکلیفتون رو مشخص کنه که آیا ویزا میده یا نه تاکید میکنم باید
متاسفانه ما چون تو پس زمینه فکرمون اینه که به ما لطف کردن دیگه دنبال اعتراض و این حرفا نمیریم
قولتون میدم اگر همین اروپایی ها تعداد زیادیشون لاتاری قبول میشدن(مثل تو ایران که سهمیش بالاس) و هم اینکه کلیرنسشون طولانی میشد که از کار و زندگی میشدن تا حالا بارها جلو درب سفارت به نشونه اعتراض تحصن میکردن تا نتیجه بگیرن و اونا هم مجبور میشدن از بلا تکلیفی درشون بیارن به این میگن یک ملت زنده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، pari pariaaa ، H Pier ، خسته از وطن ، NIKKI ، behfaza ، kage.omid
(2014-02-09 ساعت 23:51)alimomen نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 23:19)pari pari نوشته:  دوست عزيز فرمايشات شما درسته ولى به اين بايد توجه كنيد كه قضيه ما فرق ميكنه.لاتارى يه جورايى يه فرصت و شانسه كه امريكا براى مهاجرت مردم ايجاد كرده و اصلا اونها موظف نيستند به تمام برنده ها ويزا بدن و كاملا قضيه اش با زمانى كه يك فرد درخواست ويزا ميكنه متفاوته.پس به نظر من حتى اگر وكيل هم گرفته بشه فايده نداره.

دوست عزیز شما هم مثل بقیه دارید همین اشتباهو میکنید دقت کنید که ما نمیخایم بگیم چرا ویزا نمیدید میخایم بگیم سرعت بدید و تکلیف رو مشخص کنید زودتر
آیا میدونید که از سال فکر کنم 2010(مطمین نیستم) قرار شده کلیرنس از یک سقف زمانی بیشتر نشه فکر کنم آژانس امنیت ملی(بازم مطمین نیستم) این تعهد رو داده ولی مطمینم یک همچین جریانی هست

بهرحال من که خودم میرم مصاحبه و اطمینان دارم که کلیرنس میخورم و بازم اطمینان دارم مدتش طولانی میشه(چون کلا تو این مسایل تجربه نشون داده که شانس ندارم) و به همه ارگانها متوسل میشم -اعتراض میکنم-حتی اگر لازم شد وکیل میگیرم و.......... حداقل دیگه آخر سپتامبر اگر ویزا نگرفتم ولی وجدانم راحته که همه کار کردم دیگه حتما خدا صلاح ندونسته که نشده

بچه ها سعی کنید حالا که دارید میرید اونبر آب مثل یک ملت و جامعه زنده باشید و زنده بودن هم به همینه که اعتراض کنید و حقتونو که همون مشخص شدن زودتر تکلیفتونه(بازم تاکید میکنم مشخص شدن تکلیف نه ویزا گرفتن)در چارچوب قانونه بگیرید
با این دید برید جلو که جامعه آمریکا واسه اینکه تناسب نژادی و ملیتیش رو حفظ کنه شما رو تو لاتاری انتخاب کرده(تاکید میکنم واسه جامعه خودش این کارو کرده نه اینکه میخاسته به شما لطف کنه) تا زمانی که انتخاب نشده بودید حقی برای شما ایجاد نمیشده ولی الان که انتخابتون کرده باید سریعتر تکلیفتون رو مشخص کنه که آیا ویزا میده یا نه تاکید میکنم باید
متاسفانه ما چون تو پس زمینه فکرمون اینه که به ما لطف کردن دیگه دنبال اعتراض و این حرفا نمیریم
قولتون میدم اگر همین اروپایی ها تعداد زیادیشون لاتاری قبول میشدن(مثل تو ایران که سهمیش بالاس) و هم اینکه کلیرنسشون طولانی میشد که از کار و زندگی میشدن تا حالا بارها جلو درب سفارت به نشونه اعتراض تحصن میکردن تا نتیجه بگیرن و اونا هم مجبور میشدن از بلا تکلیفی درشون بیارن به این میگن یک ملت زنده

با کمال احترام ولی‌ مخالف هستم با نظرتون.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، hamed1286 ، soli asali ، 3rip ، shervin4d ، shahryar7021 ، alirezanz
(2014-02-09 ساعت 23:26)H Pier نوشته:  

منظور گرفتن وکیل برای مشخص شدن تکلیفه نه اینکه وکیل بگیریم که بگیم چرا ویزا نمیدید.

منظور شما از مشخص شدن تکلیف اینه که از الآن بگن که به شما ویزا میدیم و یا نمیدیم؟ اصلا و اصلا منطقی نیست در شرایطی که دارن روی کیس ها فعالیت میکنن. یک جور حرف زوره. گرفتن وکیل در این مورد جالب به نظر نمیاد.

دوست عزیزم چرا همه مسائل رو توی یک قالب میزارین پروسه کانادا چهاچوبی داره که حرکت کردن تو اون مسیر و در اون چهارچوب و تلاش کردن برای اخذ ویزا شانس شما رو برای گرفتن ویزا افزایش میده حتی اگر از رئیس جمهورشون هم شکایت کنی شاید به هدف نزدیکتر بشی.

من خیلی ساده دارم میگم نمیدونم چرا همه منظورمو نمیگیرید
مشخص شدن تکلیف=سرعت دادن به بررسی پرونده ها
فرقی نداره که پرونده اسکیل ورکر کانادا باشه یا مهاجرت به بنگلادش باشه
آقا اصلان اینجور در نظر بگیر که شما خدای نکرده تصادف میکنی کارت تو دادگاه گیر میکنه هر روز مرخصی میگیری میری دادگاه قاضی بهت میگه داریم رو پروندت کار میکنیم فلن برو تا ببینیم چی میشه
آیا واقعن دست رو دست میذاری هیچ اعتراضی نمیکنی هر روز مرخصی میگیری از کارت هم باز میشی؟
آیا اگر پیگیری کنی شکایت کنی قاضی زودتر کارتو راه نمیندازه؟نمیگه این یارو دست بردار نیس بذار کارشو راه بندازم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، kage.omid
(2014-02-09 ساعت 22:58)alimomen نوشته:  مدیر عزیز و بقیه دوستان واسه اینکه به قدرت وکیل البته تو کشورهای آزاد پی ببرید واستون یک داستان که واسه خودم اتفاق افتاد رو تعریف میکنم:
...
اولاتوی ممالک آزاد وکیل قدرت زیادی داره وبا بحث وکالت تو مملکت ما فرق داره
ثانیا تفاوت شکایت نکردن و بی تفاوت بودن هم با پیگیر بودن و وجود داشتن اینه که دوست من مثل....... پشیمونه ولی کار من شد(با اینکه خودم هم باورم نمیشد که بشه)
حالا هی بشینید اینجا منتظر معجزه بمونید و بگید ژانویه سرعت میگیره- دیشب خواب دیدم که فوریه سرعتش دیوار صوتی رو میشکونه-توی مارچ دیگه حتما یک اتفاقی میوفته تا.............سپتامبر که خدای نکرده بگید کاش یک حرکتی کرده بودم ولی دیگه افسوس که کار از کا رگذشته
حالا منظور من حتما گرفتن وکیل نیست اینه که یک اقدام و حرکتی انجام بشه-
اقاقیای عزیز شما که مدیر هستید دیگه چرا این حرفو میزنید آخه ازدواجیا یا دانشجوها یا فامیلی ها با ما فرق دارن اونا که محدودیت زمان و یا تعداد ویزا مثل ما ندارن و میدونن که آخرش کارشون حالا گیرم تو 10 سال میشه پس ما باید چندین برابر اونا تلاش کنیم نامه بدیم شکایت کنیم برعکس ما دست رو دست گذاشتیم نشستیم خیالبافی میکنیم
این خطططططططططططططط اینم نشششششششششون
(2014-02-09 ساعت 23:26)H Pier نوشته:  ...

...
علی آقا، حسن آقا و سایر دوستان منتظر و نگرانم
من و بقیه کاربرها قصدمون کمک کردن به سایر دوستان گرفتارمون هست ولی در نظر داشته باشین که این پرونده مهاجرتی شماست و احدالناسی نه می خواد و نه میتونه برای شما تعیین تکلیف کنه. اگر ویزاتون رو بگیرین و تشریف بیارین آمریکا برای من و بقیه باعث خوشحالی هست و اگر خدای نخواسته موفق نشین باعث ناراحتی من و بقیه دوستانتون خواهید شد. به عبارت دیگه هر اتفاقی برای شما بیفته چه خوب چه بد، تنها چیزی که برای من تغییر خواهد کرد احساس من خواهد بود به سمت خوبی و خوشحالی یا بدی و ناراحتی. اما این وسط سرنوشت شما در ادامه زندگی رقم خواهد خورد. من یکی به خودم اجازه نمیدم که در مواردی که مربوط به سرنوشت افراد میشه بی پروا اظهار نظر کنم و از تک تک شما خواهش می کنم هر روشی که ممکنه تغییری در وضعیتتون به وجود بیاره رو مد نظر قرار بدین و بهش عمل کنین. از مشورت یا استخدام وکیل زبده مهاجرتی تا فرستادن ایمیل به سفارت ها، KCC ، DHS نمایندگان کنگره، سفارت مجازی، شخص اوباما و ...
از اوایل سپتامبر گذشته من به همه کسانی که باقی مونده بودند سفارش می کردم که زودتر به فکر بلیط و رفتن به سفارت ها باشن و پاسپورت ها رو تحویل سفارت بدن تا به محض کلیر شدن ویزاشون رو بگیرن. وقتی که معلوم شد سهمیه ایران تموم شده و ویزایی در کار نیست یکی از اون بچه ها پست گذاشت که چرا مدیرها به ما نگفتن که زودتر به سفارت مراجعه کنیم. اونشب من جواب اون بنده خدا رو وسط بلبشوی تاپیک کلیرنس ندادم. حتی بنده خدا لیلی که دید اوضاع خیلی خراب هست ازش معذرت خواهی کرد. این یعنی ما با وجودی که قبلش هشدار داده بودیم باز هم آخر کار متهم شدیم به کم کاری در زمینه ای که اصلاً وظیفه و تخصصمون هم نبوده!
ختم کلام این که شما مختارین و وظیفه دارین که هر کاری که صلاح می دونین رو برای پیشبرد پروندتون انجام بدین. امیدوارم به زودی موج کلیر شده ها آغاز بشه و یه مقدار از این فشار خلاص بشین. موفق باشید. سعید
(2014-02-10 ساعت 00:07)alimomen نوشته:  

آقا اصلان اینجور در نظر بگیر که شما خدای نکرده تصادف میکنی کارت تو دادگاه گیر میکنه هر روز مرخصی میگیری میری دادگاه قاضی بهت میگه داریم رو پروندت کار میکنیم فلن برو تا ببینیم چی میشه
آیا واقعن دست رو دست میذاری هیچ اعتراضی نمیکنی هر روز مرخصی میگیری از کارت هم باز میشی؟
آیا اگر پیگیری کنی شکایت کنی قاضی زودتر کارتو راه نمیندازه؟نمیگه این یارو دست بردار نیس بذار کارشو راه بندازم

با نهایت احترام به شما و نظر شما
بنده حقیر هم با نظر شما موافق نیستم ...
الان تنها نزدیک به 5 ماه گذشته و هنوز به اواسط پروسه مصاحبه ها هم نرسیدیم ... برای این حرکات و نومیدی خیلی خیلی زوده ... من و همسرم واقعا خسته و بلاتکلیف هستیم و واقعا زندگیمون نیازمنده شنیدن کلیر شدن و خوشحالیش هست ولی با این حرکات نامتعارف بشدت مخالفت میکنم

--------------------------------------------------------------------------------------------------
اخیرا دارم به این نتیجه میرسم مثل خیلی از دوستانی که این تاپیک رو دنبال میکردن و بخاطر حاشیه های نا امیدانه و پراسترس ترک تاپیک کردن تا خودشونو از این استرس دور کنن و به زندگیشون برسن، عمل کنم
واقعا هر بار که به تاپیک سر میزنم استرس میگیرم و مطمئنم که خیلی ها اینطوری هستند ... Sad Sad Sad و همه این استرس ها و حاشیه ها نتیجه بی قراری و صبور نبودن برخی از دوستانه که همش بار منفی میدن

نمیگم بیاید توی این اوضاع مسخره بلاتکلیفی، هورا بکشید و الکی انرژی مثبت بدید ولی حداقل سعی کنیم با تحلیل های دور از واقعیت و حدس و گمان این پروسه رو برای خودمون سخت نکنیم Sad
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
Exclamation 
دوستان عزیز سلام .
با توجه به اینکه برخی از دوستان خیلی زیاد نگران هستند و به صورت جدی خواهان پیگیری حقوق خودشون هستند یه پیشنهاد داشتم که هم خارج از عرف نیست و هم اینکه به نظرم اثر گذار هم می تونه باشه .
اون هم اینه که همه عزیزانی که مشمول کلیرنس شدند و یا حتی مصاحبه هنوز نرفتند می تونند به صورت هماهنگ و در زمان واحد ایمیلی به سفارت متبوع خودشون در خصوص روند پروندشون بزنند و جویای اوضاع و احوال بشن و دوستانی که مصاحبه نرفتند از تاخیر در روند کلیر شدن ابراز نگرانی کنند .
به نظر من ارسال حجم انبوهی از ایمیل ها در یک روز می تونه صراحتا گویای نگرانی موجود باشه .ایمیل های تک و توکی که دوستان می فرستند قطعا این حس واحد رو به متصدیان امر القاء نمی کنه . البته من خودم بعد از گذشت ۴ ماه یک بار ایمیل زدم و آپدیت شدم و دیگر هیچ .
به هر حال این صرفا یک پیشنهاد ساده است .
موفق و پیروز باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2014-02-10 ساعت 00:25)hamed1286 نوشته:  

الان تنها نزدیک به 5 ماه گذشته و هنوز به اواسط پروسه مصاحبه ها هم نرسیدیم ... برای این حرکات و نومیدی خیلی خیلی زوده ... من و همسرم واقعا خسته و بلاتکلیف هستیم و واقعا زندگیمون نیازمنده شنیدن کلیر شدن و خوشحالیش هست ولی با این حرکات نامتعارف بشدت مخالفت میکنم

--------------------------------------------------------------------------------------------------
اخیرا دارم به این نتیجه میرسم مثل خیلی از دوستانی که این تاپیک رو دنبال میکردن و بخاطر حاشیه های نا امیدانه و پراسترس ترک تاپیک کردن تا خودشونو از این استرس دور کنن و به زندگیشون برسن، عمل کنم
واقعا هر بار که به تاپیک سر میزنم استرس میگیرم و مطمئنم که خیلی ها اینطوری هستند ... Sad Sad Sad و همه این استرس ها و حاشیه ها نتیجه بی قراری و صبور نبودن برخی از دوستانه که همش بار منفی میدن

نمیگم بیاید توی این اوضاع مسخره بلاتکلیفی، هورا بکشید و الکی انرژی مثبت بدید ولی حداقل سعی کنیم با تحلیل های دور از واقعیت و حدس و گمان این پروسه رو برای خودمون سخت نکنیم Sad

قربونت برم کار نامتعارف اینه که من برم با سنگ شیشه سفارت رو بشکونم نه اینکه از راههای قانونی وارد بشم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، میما ، kage.omid
(2014-02-10 ساعت 00:28)mrpahlevani نوشته:  دوستان عزیز سلام .
با توجه به اینکه برخی از دوستان خیلی زیاد نگران هستند و به صورت جدی خواهان پیگیری حقوق خودشون هستند یه پیشنهاد داشتم که هم خارج از عرف نیست و هم اینکه به نظرم اثر گذار هم می تونه باشه .
اون هم اینه که همه عزیزانی که مشمول کلیرنس شدند و یا حتی مصاحبه هنوز نرفتند می تونند به صورت هماهنگ و در زمان واحد ایمیلی به سفارت متبوع خودشون در خصوص روند پروندشون بزنند و جویای اوضاع و احوال بشن و دوستانی که مصاحبه نرفتند از تاخیر در روند کلیر شدن ابراز نگرانی کنند .
به نظر من ارسال حجم انبوهی از ایمیل ها در یک روز می تونه صراحتا گویای نگرانی موجود باشه .ایمیل های تک و توکی که دوستان می فرستند قطعا این حس واحد رو به متصدیان امر القاء نمی کنه . البته من خودم بعد از گذشت ۴ ماه یک بار ایمیل زدم و آپدیت شدم و دیگر هیچ .
موفق و پیروز باشید
هیچ اتفاقی نمیوفته حجم انبوهی از ایمیلهای اتوماتیک به سمت خودمون بر میگرده که میگه پروسه شما در حال بررسی ست

(2014-02-10 ساعت 00:28)mrpahlevani نوشته:  دوستان عزیز سلام .
موفق و پیروز باشید
هیچ اتفاقی نمیوفته حجم انبوهی از ایمیلهای اتوماتیک به سمت خودمون بر میگرده که میگه پروسه شما در حال بررسی ست
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، azifa ، kage.omid
ولی حالا که بحث وکیل شد بنظرم یه وکیل بگیریم دوستان بیان امضاشونو کامل و اطلاعاتشون رو در منتظرسرا وارد کنند..... طرف صحبتم با اون دسته از دوستانی هست که میان و از نظرات و تحلیلهای زیباشون مارو بهره مند میکنند و هنوز بعد از 100 ارسال برای امثال منو شما اینقدر ارزش قائل نیستند که دو خط امضاشون رو کامل کنند یا توی منتظرسرا اطلاعاتشون رو قرار بدند تا پیشکسوتان و مدیران بتونن تحلیل های آماری مناسبتری رو از روند مصاحبه و کلیرنس استخراج کنند...

من خودم ضمانت میکنم که کسی با داشتن اطلاعات شما نمیتونه به جای شما وارد خاک امریکا بشه. پس اینقدر بخیل و تنگ نظر نباشیم
ببخشید که یکم رک بودم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، godot ، aaraam ، H Pier ، shervin4d ، nasim ، میما ، shahryar7021 ، NIKKI ، behfaza ، kage.omid ، azifa
(2014-02-10 ساعت 00:18)Saeedv13 نوشته:  
(2014-02-09 ساعت 22:58)alimomen نوشته:  مدیر عزیز و بقیه دوستان واسه اینکه به قدرت وکیل البته تو کشورهای آزاد پی ببرید واستون یک داستان که واسه خودم اتفاق افتاد رو تعریف میکنم:
...
اولاتوی ممالک آزاد وکیل قدرت زیادی داره وبا بحث وکالت تو مملکت ما فرق داره
ثانیا تفاوت شکایت نکردن و بی تفاوت بودن هم با پیگیر بودن و وجود داشتن اینه که دوست من مثل....... پشیمونه ولی کار من شد(با اینکه خودم هم باورم نمیشد که بشه)
حالا هی بشینید اینجا منتظر معجزه بمونید و بگید ژانویه سرعت میگیره- دیشب خواب دیدم که فوریه سرعتش دیوار صوتی رو میشکونه-توی مارچ دیگه حتما یک اتفاقی میوفته تا.............سپتامبر که خدای نکرده بگید کاش یک حرکتی کرده بودم ولی دیگه افسوس که کار از کا رگذشته
حالا منظور من حتما گرفتن وکیل نیست اینه که یک اقدام و حرکتی انجام بشه-
اقاقیای عزیز شما که مدیر هستید دیگه چرا این حرفو میزنید آخه ازدواجیا یا دانشجوها یا فامیلی ها با ما فرق دارن اونا که محدودیت زمان و یا تعداد ویزا مثل ما ندارن و میدونن که آخرش کارشون حالا گیرم تو 10 سال میشه پس ما باید چندین برابر اونا تلاش کنیم نامه بدیم شکایت کنیم برعکس ما دست رو دست گذاشتیم نشستیم خیالبافی میکنیم
این خطططططططططططططط اینم نشششششششششون
(2014-02-09 ساعت 23:26)H Pier نوشته:  ...

...
علی آقا، حسن آقا و سایر دوستان منتظر و نگرانم
من و بقیه کاربرها قصدمون کمک کردن به سایر دوستان گرفتارمون هست ولی در نظر داشته باشین که این پرونده مهاجرتی شماست و احدالناسی نه می خواد و نه میتونه برای شما تعیین تکلیف کنه. اگر ویزاتون رو بگیرین و تشریف بیارین آمریکا برای من و بقیه باعث خوشحالی هست و اگر خدای نخواسته موفق نشین باعث ناراحتی من و بقیه دوستانتون خواهید شد. به عبارت دیگه هر اتفاقی برای شما بیفته چه خوب چه بد، تنها چیزی که برای من تغییر خواهد کرد احساس من خواهد بود به سمت خوبی و خوشحالی یا بدی و ناراحتی. اما این وسط سرنوشت شما در ادامه زندگی رقم خواهد خورد. من یکی به خودم اجازه نمیدم که در مواردی که مربوط به سرنوشت افراد میشه بی پروا اظهار نظر کنم و از تک تک شما خواهش می کنم هر روشی که ممکنه تغییری در وضعیتتون به وجود بیاره رو مد نظر قرار بدین و بهش عمل کنین. از مشورت یا استخدام وکیل زبده مهاجرتی تا فرستادن ایمیل به سفارت ها، KCC ، DHS نمایندگان کنگره، سفارت مجازی، شخص اوباما و ...
از اوایل سپتامبر گذشته من به همه کسانی که باقی مونده بودند سفارش می کردم که زودتر به فکر بلیط و رفتن به سفارت ها باشن و پاسپورت ها رو تحویل سفارت بدن تا به محض کلیر شدن ویزاشون رو بگیرن. وقتی که معلوم شد سهمیه ایران تموم شده و ویزایی در کار نیست یکی از اون بچه ها پست گذاشت که چرا مدیرها به ما نگفتن که زودتر به سفارت مراجعه کنیم. اونشب من جواب اون بنده خدا رو وسط بلبشوی تاپیک کلیرنس ندادم. حتی بنده خدا لیلی که دید اوضاع خیلی خراب هست ازش معذرت خواهی کرد. این یعنی ما با وجودی که قبلش هشدار داده بودیم باز هم آخر کار متهم شدیم به کم کاری در زمینه ای که اصلاً وظیفه و تخصصمون هم نبوده!
ختم کلام این که شما مختارین و وظیفه دارین که هر کاری که صلاح می دونین رو برای پیشبرد پروندتون انجام بدین. امیدوارم به زودی موج کلیر شده ها آغاز بشه و یه مقدار از این فشار خلاص بشین. موفق باشید. سعید

با سلام خدمت عمو سعید عزیز من به شخصه تمام پاسخهایی که به دوستان میدید رو دنبال میکنم و از شما بابت تمامی زحماتی که میکشید تشکر میکنم از انجاییکه شما را اگاه میبینم در همه مسایل مربوط به لاتاری یه سوال دارم واقعا نظریه شما در مورد تاخیر امسال در کلیرنس چی هست ما و تمامی بچه ها که چه با نکات مثبت و چه منفی گرایی و با داشتن این سخنان که فلان افیسر این را گفته یا امارها بهمان را نشان میدهند مورد لطف تمامی دوستان و مدیران قرار میگیریم از هر دو جناح! ولی مطمینا نظر فرد با سابقه ایی مانند شما مفید خواهد بود ممنون میشیم جواب روشنی بدهید
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، pari pariaaa ، soli asali ، hamid_fs3 ، H Pier ، reza 1954
(2014-02-10 ساعت 00:39)alimomen نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 00:25)hamed1286 نوشته:  

قربونت برم کار نامتعارف اینه که من برم با سنگ شیشه سفارت رو بشکونم نه اینکه از راههای قانونی وارد بشم

-----------------------------------------------------------------------------
پروسه لاتاری یک شانسه و نه حقی که ما برای خودتون قایل بشیم
این موضوع به وضوح در خط اول اعلام برندگیمون ذکر شده

البته بحث این نیست که تلاشی نکنیم ولی بنظر بنده این روندی که شما در نظر دارید یکم زوده و بی فایده (تاکید میکنم ! بنظر من)
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، pari pariaaa ، shahryar7021 ، soli asali ، samoon
من هر چی میگم شما باز متوجه نمیشید باز میگید لاتاری شانسه نه حق
تسریع روند رسیدگی به کارتون حق نیست؟
آقا بیخیال شماها راه خودتونو برید منم ایشالا وقتی کلیرنسم طول کشید روش خودمو میرم - 30 سپتامبر معلوم میشه که من راه درستو رفتم یا شما
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hamed1286 ، pari pariaaa ، shervin4d ، NIKKI ، soli asali ، kage.omid ، samoon
(2014-02-10 ساعت 00:43)usafirststeps نوشته:  با سلام خدمت عمو سعید عزیز من به شخصه تمام پاسخهایی که به دوستان میدید رو دنبال میکنم و از شما بابت تمامی زحماتی که میکشید تشکر میکنم از انجاییکه شما را اگاه میبینم در همه مسایل مربوط به لاتاری یه سوال دارم واقعا نظریه شما در مورد تاخیر امسال در کلیرنس چی هست ما و تمامی بچه ها که چه با نکات مثبت و چه منفی گرایی و با داشتن این سخنان که فلان افیسر این را گفته یا امارها بهمان را نشان میدهند مورد لطف تمامی دوستان و مدیران قرار میگیریم از هر دو جناح! ولی مطمینا نظر فرد با سابقه ایی مانند شما مفید خواهد بود ممنون میشیم جواب روشنی بدهید
با سلام
البته شما به من لطف دارین ولی منم همچین با سابقه و آگاه نیستم! قبلاً هم گفتم که پارسال 3-4 ماه بعد از شروع برنامه لاتاری معلوم بود که اوضاع و احوال با سال قبلش متفاوته. کسی تو تاپیک های مهاجرسرا پستی نمی ذاشت ولی تلفنی که با هم صحبت می کردیم همه نگران بودند از فرجام کار. نمی خوام نگرانتر بشین ولی امسال هم وضع با پارسال فرق داره و همین هم پیش بینی آینده رو مشکل می کنه. نه این که به کسی ویزا ندن. نه. دیر یا زود موج اعلام کلیر شده ها شروع میشه. فقط اینجور به نظر میاد که ممکنه امسال هم مثل پارسال زودتر از پایان رسمی و مقرر برنامه سهمیه ویزاها تموم شه. هنوز تا نا امیدی مطلق خیلی زوده ولی اگر تا اول سپتامبر ویزا نگرفتین احتمال موفقییتون کم خواهد بود. خدا کنه من اشتباه کرده باشم امروز. برای همین هم تو پست قبلی ازتون خواستم به هر راهی که ممکنه جواب بده فکر کنین. همه مختارن بر اساس شرایط خودشون هر تصمیمی بگیرن. یک عده دوست دارن وکیل بگیرن. یک عده به سازمان های مسئول ایمیل جمعی یا تکی بفرستند. یکی هم دوست داره منتظر بمونه و هیچ کاری نکنه. نظر همه در این زمینه محترم هست و خواهشاً به همدیگه اعتراض نکنند که چرا روش دیگه ای رو برای ادامه کار در نظر گرفتند. فقط هر کسی از راهی به پاسخ مشخصی رسید بیاد اینجا اطلاع رسانی کنه. پارسال من از مدت ها قبل برای بستن تاپیک کلیرنس با بقیه مدیرها کل کل داشتم. فکر می کردم موقع قفل کردن تاپیک یک لبخند گنده روی صورت هممون هست. تاپیک کلیرنس 2013 رو من قفل کردم ولی در حالیکه روی صورت اکثرمون یک اخم گنده و روی صورت یک عده مون اشک جاری بودSad. اشک و آه آخر سپتامبر 2013 رو تا پایان عمرم فراموش نخواهم کردSad. امیدوارم امسال هر کسی این تاپیک رو قفل کرد با شادی انجامش بده و شما همتون یک لبخند گنده رو صورت هاتون باشه. ارادتمند همه: سعید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان