موضوعها: 0
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
کاملا با حرف این ۲ دوست موافقم.
H Pier , Pari Pari
دوست عزیز وکیل برای پرونده هایی که شما براش اپلای کردید خیلی فرق داره با لاتاری. به قول معروف اسب پیش کش رو که دندونشو نمیشمرن!
خوشحالم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 23:19)pari pari نوشته: دوست عزيز فرمايشات شما درسته ولى به اين بايد توجه كنيد كه قضيه ما فرق ميكنه.لاتارى يه جورايى يه فرصت و شانسه كه امريكا براى مهاجرت مردم ايجاد كرده و اصلا اونها موظف نيستند به تمام برنده ها ويزا بدن و كاملا قضيه اش با زمانى كه يك فرد درخواست ويزا ميكنه متفاوته.پس به نظر من حتى اگر وكيل هم گرفته بشه فايده نداره.
دوست عزیز شما هم مثل بقیه دارید همین اشتباهو میکنید دقت کنید که ما نمیخایم بگیم چرا ویزا نمیدید میخایم بگیم سرعت بدید و تکلیف رو مشخص کنید زودتر
آیا میدونید که از سال فکر کنم 2010(مطمین نیستم) قرار شده کلیرنس از یک سقف زمانی بیشتر نشه فکر کنم آژانس امنیت ملی(بازم مطمین نیستم) این تعهد رو داده ولی مطمینم یک همچین جریانی هست
بهرحال من که خودم میرم مصاحبه و اطمینان دارم که کلیرنس میخورم و بازم اطمینان دارم مدتش طولانی میشه(چون کلا تو این مسایل تجربه نشون داده که شانس ندارم) و به همه ارگانها متوسل میشم -اعتراض میکنم-حتی اگر لازم شد وکیل میگیرم و.......... حداقل دیگه آخر سپتامبر اگر ویزا نگرفتم ولی وجدانم راحته که همه کار کردم دیگه حتما خدا صلاح ندونسته که نشده
بچه ها سعی کنید حالا که دارید میرید اونبر آب مثل یک ملت و جامعه زنده باشید و زنده بودن هم به همینه که اعتراض کنید و حقتونو که همون مشخص شدن زودتر تکلیفتونه(بازم تاکید میکنم مشخص شدن تکلیف نه ویزا گرفتن)در چارچوب قانونه بگیرید
با این دید برید جلو که جامعه آمریکا واسه اینکه تناسب نژادی و ملیتیش رو حفظ کنه شما رو تو لاتاری انتخاب کرده(تاکید میکنم واسه جامعه خودش این کارو کرده نه اینکه میخاسته به شما لطف کنه) تا زمانی که انتخاب نشده بودید حقی برای شما ایجاد نمیشده ولی الان که انتخابتون کرده باید سریعتر تکلیفتون رو مشخص کنه که آیا ویزا میده یا نه تاکید میکنم باید
متاسفانه ما چون تو پس زمینه فکرمون اینه که به ما لطف کردن دیگه دنبال اعتراض و این حرفا نمیریم
قولتون میدم اگر همین اروپایی ها تعداد زیادیشون لاتاری قبول میشدن(مثل تو ایران که سهمیش بالاس) و هم اینکه کلیرنسشون طولانی میشد که از کار و زندگی میشدن تا حالا بارها جلو درب سفارت به نشونه اعتراض تحصن میکردن تا نتیجه بگیرن و اونا هم مجبور میشدن از بلا تکلیفی درشون بیارن به این میگن یک ملت زنده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-09 ساعت 23:26)H Pier نوشته: (2014-02-09 ساعت 22:58)alimomen نوشته: این خطططططططططططططط اینم نشششششششششون
دوست عزیز و بزرگوار نگرانی شما را درک میکنم.
شما جای دیگه گفته بودین که :
منظور گرفتن وکیل برای مشخص شدن تکلیفه نه اینکه وکیل بگیریم که بگیم چرا ویزا نمیدید.
منظور شما از مشخص شدن تکلیف اینه که از الآن بگن که به شما ویزا میدیم و یا نمیدیم؟ اصلا و اصلا منطقی نیست در شرایطی که دارن روی کیس ها فعالیت میکنن. یک جور حرف زوره. گرفتن وکیل در این مورد جالب به نظر نمیاد.
دوست عزیزم چرا همه مسائل رو توی یک قالب میزارین پروسه کانادا چهاچوبی داره که حرکت کردن تو اون مسیر و در اون چهارچوب و تلاش کردن برای اخذ ویزا شانس شما رو برای گرفتن ویزا افزایش میده حتی اگر از رئیس جمهورشون هم شکایت کنی شاید به هدف نزدیکتر بشی.
راستی هر روز سه مرتبه با خودتون تکرار کنید که شما برنده لاتاری هستید
از رفتار تند هم بپرهیزیم. اینجا ما همه دوستیم.
باشد که همگی رستگار شویم.
من خیلی ساده دارم میگم نمیدونم چرا همه منظورمو نمیگیرید
مشخص شدن تکلیف=سرعت دادن به بررسی پرونده ها
فرقی نداره که پرونده اسکیل ورکر کانادا باشه یا مهاجرت به بنگلادش باشه
آقا اصلان اینجور در نظر بگیر که شما خدای نکرده تصادف میکنی کارت تو دادگاه گیر میکنه هر روز مرخصی میگیری میری دادگاه قاضی بهت میگه داریم رو پروندت کار میکنیم فلن برو تا ببینیم چی میشه
آیا واقعن دست رو دست میذاری هیچ اعتراضی نمیکنی هر روز مرخصی میگیری از کارت هم باز میشی؟
آیا اگر پیگیری کنی شکایت کنی قاضی زودتر کارتو راه نمیندازه؟نمیگه این یارو دست بردار نیس بذار کارشو راه بندازم
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-10 ساعت 00:28
دوستان عزیز سلام .
با توجه به اینکه برخی از دوستان خیلی زیاد نگران هستند و به صورت جدی خواهان پیگیری حقوق خودشون هستند یه پیشنهاد داشتم که هم خارج از عرف نیست و هم اینکه به نظرم اثر گذار هم می تونه باشه .
اون هم اینه که همه عزیزانی که مشمول کلیرنس شدند و یا حتی مصاحبه هنوز نرفتند می تونند به صورت هماهنگ و در زمان واحد ایمیلی به سفارت متبوع خودشون در خصوص روند پروندشون بزنند و جویای اوضاع و احوال بشن و دوستانی که مصاحبه نرفتند از تاخیر در روند کلیر شدن ابراز نگرانی کنند .
به نظر من ارسال حجم انبوهی از ایمیل ها در یک روز می تونه صراحتا گویای نگرانی موجود باشه .ایمیل های تک و توکی که دوستان می فرستند قطعا این حس واحد رو به متصدیان امر القاء نمی کنه . البته من خودم بعد از گذشت ۴ ماه یک بار ایمیل زدم و آپدیت شدم و دیگر هیچ .
به هر حال این صرفا یک پیشنهاد ساده است .
موفق و پیروز باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-10 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-10 ساعت 00:42 توسط alimomen.)
(2014-02-10 ساعت 00:28)mrpahlevani نوشته: دوستان عزیز سلام .
با توجه به اینکه برخی از دوستان خیلی زیاد نگران هستند و به صورت جدی خواهان پیگیری حقوق خودشون هستند یه پیشنهاد داشتم که هم خارج از عرف نیست و هم اینکه به نظرم اثر گذار هم می تونه باشه .
اون هم اینه که همه عزیزانی که مشمول کلیرنس شدند و یا حتی مصاحبه هنوز نرفتند می تونند به صورت هماهنگ و در زمان واحد ایمیلی به سفارت متبوع خودشون در خصوص روند پروندشون بزنند و جویای اوضاع و احوال بشن و دوستانی که مصاحبه نرفتند از تاخیر در روند کلیر شدن ابراز نگرانی کنند .
به نظر من ارسال حجم انبوهی از ایمیل ها در یک روز می تونه صراحتا گویای نگرانی موجود باشه .ایمیل های تک و توکی که دوستان می فرستند قطعا این حس واحد رو به متصدیان امر القاء نمی کنه . البته من خودم بعد از گذشت ۴ ماه یک بار ایمیل زدم و آپدیت شدم و دیگر هیچ .
موفق و پیروز باشید
هیچ اتفاقی نمیوفته حجم انبوهی از ایمیلهای اتوماتیک به سمت خودمون بر میگرده که میگه پروسه شما در حال بررسی ست
(2014-02-10 ساعت 00:28)mrpahlevani نوشته: دوستان عزیز سلام .
موفق و پیروز باشید
هیچ اتفاقی نمیوفته حجم انبوهی از ایمیلهای اتوماتیک به سمت خودمون بر میگرده که میگه پروسه شما در حال بررسی ست
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
ولی حالا که بحث وکیل شد بنظرم یه وکیل بگیریم دوستان بیان امضاشونو کامل و اطلاعاتشون رو در منتظرسرا وارد کنند..... طرف صحبتم با اون دسته از دوستانی هست که میان و از نظرات و تحلیلهای زیباشون مارو بهره مند میکنند و هنوز بعد از 100 ارسال برای امثال منو شما اینقدر ارزش قائل نیستند که دو خط امضاشون رو کامل کنند یا توی منتظرسرا اطلاعاتشون رو قرار بدند تا پیشکسوتان و مدیران بتونن تحلیل های آماری مناسبتری رو از روند مصاحبه و کلیرنس استخراج کنند...
من خودم ضمانت میکنم که کسی با داشتن اطلاعات شما نمیتونه به جای شما وارد خاک امریکا بشه. پس اینقدر بخیل و تنگ نظر نباشیم
ببخشید که یکم رک بودم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
من هر چی میگم شما باز متوجه نمیشید باز میگید لاتاری شانسه نه حق
تسریع روند رسیدگی به کارتون حق نیست؟
آقا بیخیال شماها راه خودتونو برید منم ایشالا وقتی کلیرنسم طول کشید روش خودمو میرم - 30 سپتامبر معلوم میشه که من راه درستو رفتم یا شما
case no=4xxx,abu dhabi