کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
+++++ منتظر خبرهاي خوب از دوستايي هستيم كه امروز ميرن سفارت ++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-09-03 ساعت 07:16)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
من دیروز به دکتر انوش ایمیل زدم که می خوام بیام برای مدیکال جدید در جواب متن انگلیسیشو میذارم. خیلی ناراحتم.
Today the consulate informed us that 2014 DV visa number are not available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
به منم این جواب داده
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: manamilad ، sahar66 ، nedaba
دوستان واقعاً امیدوارم خدا خودش گوشه چشمی به ما نظر کنه و همه هر چه زودتر ویزامونو بگیریم
شوخی نیست یک سال و نیمه که همه زندگیمون تحت تاثیر قرار گرفته همه زندگیمون روی هواست خیلی بی انصافیه اگه خدای نکرده ... .
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
واقعا این جریان کازابلانکا این وسط دیگه آخرشه آخه این همه جا چرا کازابلانکا؟نمیدونم گریه کنم یا بخندم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-03 ساعت 08:24)alimomen نوشته:  واقعا این جریان کازابلانکا این وسط دیگه آخرشه آخه این همه جا چرا کازابلانکا؟نمیدونم گریه کنم یا بخندم

آخه میگن مراکش خیلی قشنگه شاید خواستن این دوستمون یه توفیق اجباری داشته باشه و بره اونجا رو ببینه و همونجا ویزاشو بگیره
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: قصه گو ، sonyz2 ، pari pari ، MOHAMMADKHANI ، mehrzad2013 ، nazanin fatemi ، lighter ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 08:28)newparmis نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 08:24)alimomen نوشته:  واقعا این جریان کازابلانکا این وسط دیگه آخرشه آخه این همه جا چرا کازابلانکا؟نمیدونم گریه کنم یا بخندم

آخه میگن مراکش خیلی قشنگه شاید خواستن این دوستمون یه توفیق اجباری داشته باشه و بره اونجا رو ببینه و همونجا ویزاشو بگیره

اتفاقا چون تنها کیس لاتاری اونجا هست دیگه مطمئنه سهمیه پر نمیشه فکر کنم با عزت و احترامم ویزاشو دو دستی تقدیمش کنن چون اولین و اخرین کیس اونجاس
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: قصه گو ، sonyz2 ، pari1392 ، pari pari ، azadeh2014 ، MOHAMMADKHANI ، nazanin fatemi ، lighter ، nedaba
دوستان منم آپدیت به تاریخ 2 سپتامبر داشتم. تا 2 و 3 چک کردم خبری نبود، نمیدونم از سفارت بوده یا کار برادرانه!
سفارت نرفته های ایروان جز آقا شهریار کس دیگه ای هم آپ داشته آیا؟؟؟
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، lighter ، حاجی واشنگتن ، NEURON ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 07:11)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:36)rezasadeghi نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:29)alimomen نوشته:  هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
ماشالا سفارت برای تمام سالها یک سورپرایزی داره اینم از امسال که کلیر میشی حتی نمیگن صبر کن میگن تمام شد
کل داستان اعلام کلیری امسال خلاصه شد از 23 می تا 10 جون
2015 بدونه حتی کلیر هم بشی باز امید نداشته باش
یعنی میخوام کلا بذارمش کنار
اصلا فک کنم نیست
تا وقتی که صد در صد بشه

عزیزم دیر به فکر این کار نیفتادی؟
نه ، خیلی هم زوده !
ما 2015 هستیم !!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: قصه گو ، rbrb-2015 ، manamilad ، HERMES7 ، babak12 ، shahriar2002 ، m.mirzaee ، nedaba ، کیانوش2
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، Ala123، alimomen، alireza2001، arka20012000، babak80242، baranbaba، batigoal_189، b_argi، frpa، gh_sh67، hamid.eng، hosseinmm، kian kian، Lamiya، mahan L، monda، mortezash، pink2، rasool750، rbrb-2015، reza190120، sheida999، soheil_zk، tabrizi، قصه گو، zzarin، رامسین دهقان، سبز، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان

اميدوارم همه به آرزوهامون دست پيدا كنيم.....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-09-03 ساعت 02:54)محبت نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 02:46)Arash2013 نوشته:  ممنون از همدليت امين جان. بله ... بعضي از هموطنامون ولي فقط اندكي .... خصوصا خانمي كه اونجارو شلوغ و جو رو متشنج كردن ....بقيه همه آخرش بودن از بامرامي و با معرفتي ...
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم اينجوري هست رو ميخورم.
سلام
جواب شما شعر امضای منه داداش.
با اجازت من امضاتو برداشتم دوستم !
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: manamilad ، babak12 ، Arash2013 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 08:35)khder نوشته:  دوستان منم آپدیت به تاریخ 2 سپتامبر داشتم. تا 2 و 3 چک کردم خبری نبود، نمیدونم از سفارت بوده یا کار برادرانه!
سفارت نرفته های ایروان جز آقا شهریار کس دیگه ای هم آپ داشته آیا؟؟؟

قربون شکلت چه فرق داره از کجاس وقتی ویزا نمیدن اصلا شما فکر کن خود اوباما واست آپ زده
اصلا ساعتی سه تا آپ هم بخوری مهم نیست وقتی ویزا در کار نیست فعلا
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 08:32)alimomen نوشته:  

اتفاقا چون تنها کیس لاتاری اونجا هست دیگه مطمئنه سهمیه پر نمیشه فکر کنم با عزت و احترامم ویزاشو دو دستی تقدیمش کنن چون اولین و اخرین کیس اونجاس

شاید باورتون نشه اما حاضرم برم تا کازابلانکا اونجا بهم ویزا ندن اما در عوض به همه بچه های مهاجرسرا ویزا بدن ...... اخه من خیلی تصادفی ثبت نام کردم و فقط هم همون یکبار بود و خیلی هم دیر فهمیدم قبول شدم اینکه حس میکنم یه جورایی بیشتر حق دوستان هست که ویزاشون اوکی بشه .... اینکه میبینم بعضی دوستامون یکسال منتظرن خیلی سخته بهرحال دوستان من اول از خدا میخوام که کار شماها حل بشه بعدش اگه ویزایی موند به من بدن.

امیدوارم هر چه صلاح هممون هست پیش بیاد
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
صبح بخیر. اینجا ایران. سوم سپتامبر 2014.
جهت ثبت در تاریخ:
ایروان پاس هارو گرفته ولی جواب نداده
ابوظبی پاس هیچکس نگرفته حتی کلیر شده ها گفته ویزا تموم شده
انکارا در خواب
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-03 ساعت 08:41)rasool750 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 08:32)alimomen نوشته:  

شاید باورتون نشه اما حاضرم برم تا کازابلانکا اونجا بهم ویزا ندن اما در عوض به همه بچه های مهاجرسرا ویزا بدن ...... اخه من خیلی تصادفی ثبت نام کردم و فقط هم همون یکبار بود و خیلی هم دیر فهمیدم قبول شدم اینکه حس میکنم یه جورایی بیشتر حق دوستان هست که ویزاشون اوکی بشه .... اینکه میبینم بعضی دوستامون یکسال منتظرن خیلی سخته بهرحال دوستان من اول از خدا میخوام که کار شماها حل بشه بعدش اگه ویزایی موند به من بدن.

امیدوارم هر چه صلاح هممون هست پیش بیاد

قربون معرفت و صفا و صمیمیتت-ایشالا کی عازم کازابلانکا هستی(نمیدونم چرا اسمشو که میارم یک جوری میشم) بازم جای شکرش باقیه سفارت امریکا توی عراق یا افغانستان ننداختن اون موقع دیگه باید بجای لباس و خورد و خوراک اسلحه و مهمات و جلیقه ضد گلوله با خودت میبردی
case no=4xxx,abu dhabi
کاش حداقل تو سفارت گریمون میگرفت بلکه فرجی بشه
تو فکرم اشک مصنوعی ببرم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: sonyz2 ، قصه گو ، sia 1306 ، shahriar2002 ، pari pari ، Nooshinsalamat ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان