کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 02:11)Arash2013 نوشته:  امین جان اگه امروز میومدی ابوظبی و میدیدی
دیدن گزیه و التماس و تحقیر هموطنتو تو یه ساعت همشو باهم تجربه میکنی ....بهتر از حال ما حالی نیست ...همونطور که تو شادیا برای هم هورا کشیدیم تو غمم نصف اون باشه کافیه ...
سلام
دوست خوبم من واقعا متاسفم که این اخبار رو میشنیدم البته با دوستان در ارتباطم و میدونم دقیقا اونجا چه خبر بوده و البته بهمم گفتن که بعضی از هموطنام چه رفتار زشتی داشتن حتی با بقیه ایرانی ها.
اما دوست خوبم مگه برخورد اونها از زمان ورود به کشورشون خوب بوده؟ .
مگه نمیدونستیم که چی ممکنه پیش بیاد و بازهم همین انتخاب رو کردیم؟
امروز تو ایروان همه رو. 2 ساعت تو صف نگه داشته بودن و دونه دونه میفرستادن داخل اما ارمنیه با همون تیپ خیابون گردیش میومد و راحت از کنار صف رد میشد و میرفت داخل سفارت و انگار نه انگار یه جماعتی تو آفتاب سر صف هستن و انگار داشت میرفت بقالی .
به هر حال همیشه همدردی خوبه اما همه چیز رو قرار نیست به ویزا ربط بدیم که تازه اون خانمم که من عکسش رو دیدم واقعا اگه تو اون سفارت نبود حتی ارزش دیدن هم نداشت برای بچه های ایرانی ولی بخاطر رفتار خودمونه که دم در میاره و میاد هر طور که لایق خودشه رفتار میکنه با بچه های ایران .
و البته دوست خوبم: از ماست که بر ماست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-03 ساعت 01:53)Arash2013 نوشته:  من که نفهمیدم اینها چرا با ما این بازی رو شروع کردن شدید بی خواب شدم با اینکه امروز ساعتها توی صف بودیم و اعصاب خوردی زیادی داشتیم .....
راستی علی جان دز جواب شما نه که پرسیدی التماس کردی که چک کنه من فقط گفتم میشه ببینی اونم دید و گفت که کلیر شدی ....
خلاصه که کلی پول فقط اینجا داره خرج میشه .. کاش میشد وطنمون جای بهتری بود که اینقدر عزت نفسمون نیاد پایین ....
میخوام برای ظریف نامه ای بنویسم و ازش بخوام بیاد اینجارو بخونه .....بخونه و ببینه به خاط ایرانی بودن و سربازی رفتن چه قدر زجر کشیدیم ....
ببینه مردم کشورش به خاطر رفتن چه میکنن و چه دلایلی دارن ...آیا همه ما دوست داریم خاکمونو ترک کنیم و بریم یه جای دیگه زندگی رو شروع کنیم با شرایط خاص خودش ؟
جایی که شاید عطر نم بارونش رو خاکش هیچ بویی نداشته باشه و واست یاداور هیچ خاطره ای نباشه ....
و شاید ما همه فراموشی رو دوس دازیم ؟
آلزایمر .....بهترین درمان برای دردهای ماست ...... مزسی آلزایمر ....
سلام بچه ها میدونم این روزها شرایط روحی خوبی ندارین ولی شمع امید تا آخر قیامت قراره روشن بمونه.من خیلی نمیتونم شرایطتون رو درک کنم ولی همون زمان که درگیر گرفتن ویزام بودم کارم به بیمارستان کشید و هنوز هم عوارضش اینجا دامن گیرم هست.
واما آرش جان نیازی نیست برای کسی نامه بنویسی مگه میشه پذر خانواده از اوضاع داخل خونه بی خبر باشه؟؟؟ نه داستان چیز دیگری ست!!!!
ما به خاطر سربازی رفتن زجر نمیکشیم بلکه افتخار میکنیم که پرچم مملکتمون رو توی دستمون گرفتیم گرچه بهتر بود اختیاریش میکردن، اگر امروز به خاطر سربازی رفتن خودمون رو سرزنش میکنیم به خاطر اختلاف بین دو کشور هست و سالهای دور دیگران التماس میکردن بیان ایران حالا ما التماس میکنیم از ایران بریم ، التماس میکردن چادر رو بردارین و حالا ما التماس میکنیم که اجازه بدین چادر رو برداریم، اینجاست که میگن زندگی چرخ و فلکه!!!
اینجا به سربازاشون خیلی اهمیت میدن یه چیز میگم یه چیز میشنوین
اینا رو نوشتم که فقط یه کلمه بگم کاش ایران جایی برای ماندن بود
به امید روزی که همتون ویزا به دست و لب خندون به این تاپیک سر بزنید Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
ممنون از همدليت امين جان. بله ... بعضي از هموطنامون ولي فقط اندكي .... خصوصا خانمي كه اونجارو شلوغ و جو رو متشنج كردن ....بقيه همه آخرش بودن از بامرامي و با معرفتي ...
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم ايينجوري هست رو ميخورم.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: محبت ، zepehr ، hamid.eng ، rezahoorjandi ، babak12 ، pari1392 ، pari pari ، MOHAMMADKHANI ، mehrzad2013 ، lighter ، nedaba
خدایااااا گوشه چشمی...
کاربران در حال بازدید این موضوع: kazemP، khalaf01، l.ghalami@gmail.com، morteza88، نام کاربری somi، ziba_sunset، آلیس-1980، رامین اهوازی، 1 مهمان
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، babak12 ، pari pari ، nazanin fatemi ، lighter ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 02:46)Arash2013 نوشته:  ممنون از همدليت امين جان. بله ... بعضي از هموطنامون ولي فقط اندكي .... خصوصا خانمي كه اونجارو شلوغ و جو رو متشنج كردن ....بقيه همه آخرش بودن از بامرامي و با معرفتي ...
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم اينجوري هست رو ميخورم.
سلام
جواب شما شعر امضای منه داداش.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند

خدایا... امید بنده هات رو نا امید نکن‌‌..
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
سلام...
دوستون دارم...
سلام به دوستان عزیزم
امروز سعی میکنم از سفارت خبرهایی بگیرم و بهتون بگم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-09-02 ساعت 22:34)tari نوشته:  دوستان ببخشید همه استرس دارن ....اما یه سوالی برا من پیش اومده...........من وارد سیس شدم کیس مارو در حال بررسی نشون میده...اما یکی از کیسای مارو به ready نوشته و تغییر نمیکنه.....این چه معنی میده......؟
Case Number Status
2014AS46&& 01 ABD
Administrative Processing
2014AS46&& 02 ABD
Administrative Processing
2014AS46&& 03 ABD
Ready

احتمالا ایشون سنش زیر 18 است و پروسه نیاز نداره
تشکر کنندگان: tari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 20:36)rezasadeghi نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:29)alimomen نوشته:  هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
ماشالا سفارت برای تمام سالها یک سورپرایزی داره اینم از امسال که کلیر میشی حتی نمیگن صبر کن میگن تمام شد
کل داستان اعلام کلیری امسال خلاصه شد از 23 می تا 10 جون
2015 بدونه حتی کلیر هم بشی باز امید نداشته باش
یعنی میخوام کلا بذارمش کنار
اصلا فک کنم نیست
تا وقتی که صد در صد بشه

عزیزم دیر به فکر این کار نیفتادی؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 02:46)Arash2013 نوشته:  ممنون از همدليت امين جان. بله ... بعضي از هموطنامون ولي فقط اندكي .... خصوصا خانمي كه اونجارو شلوغ و جو رو متشنج كردن ....بقيه همه آخرش بودن از بامرامي و با معرفتي ...
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم ايينجوري هست رو ميخورم.

ارش عزیز این دو خانم سفارت اغلب برخوردشون همینه شما به خودتون نگیرین من برگه کلیرنس یکی دیگه رو بردم تو چون خودشو راه ندادن همشم 5 الی 6 نفر بودیم همچین کلافه شدو ......که انگار نه انگار شغلش همینه که پاسخگو باشه
امسال این کلیرنسهای واقعا طولانی ما رو ازبقیه عقب انداخت شما اونچه رو باید انجام دادین بقیش بازیه سرنوشت و زندگیه
دل همه ما مهاجرسرایی ها تا اخر پیش شماست و با همتون منتظریم
امسال تعداد قابل توجهی دانشجوی ایرانی هم به ترم اول نرسیدن
سلام دوستان عزیز:
من دیروز به دکتر انوش ایمیل زدم که می خوام بیام برای مدیکال جدید در جواب متن انگلیسیشو میذارم. خیلی ناراحتم.
Today the consulate informed us that 2014 DV visa number are not available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: manamilad ، batigoal_189 ، babak12 ، kamranh ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 02:54)محبت نوشته:  
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم اينجوري هست رو ميخورم.
سلام
جواب شما شعر امضای منه داداش.

امین جون ، درود بر تو فرزند راستین خاک میهنم با انتخاب این شعرت ، تا حالا دقیق نخونده بودمش واسه همین دوباره در زیر کپی کردم تا آویزه گوشمان باشد ، دستمریزاد

چو ناکس به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
بچه ها میدونم که الان همه همه همه تصمیم داریم که برای چک کردن وضعیتمون سفارت نریم
اما ویزاتون رو اماده کنید و پروازها رو هم رصد کنید
یه سئوال ابوظبی فقط پاسها رو روز یکشنبه و سه شنبه میگیره؟
آیا NMC دوبی پنجشنبه هم چکاپ میکنه و تا شنبه جواب مدیکال رو میده؟
ممنون اگر جواب بدید
تشکر کنندگان: pari pari ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 01:48)kaaren نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 21:35)rasool750 نوشته:  دوست من الان تو امريكا تو صف مستقيم با كنتاكي صحبت كنه همه سوالها رو گفتم بپرسه بچه ها الان بم زنگ ميزنه

سلام چی شد خبری نشد؟

سلام اپراطور گفته ما نمیتونیم در مورد تعداد ویزا ها و اینکه ایا ویزایی باقی مونده حرفی بزنیم وقتی پرونده میره دست سفارت دیگه همه چی دست خود سفارت و بستگی به اونها داره................ و باید با سفارت مربوطه تماس بگیرید

و اما شاهکار ویزای من بله درست بود بطور کاملا خود جوش پرونده من به [b]کازابلانکا
در مراکش ارسال شده WinkWinkWink چیزی تا الان برا هیچکس پیش نیومده ... دیگه خودتون ببینید امسال چه خبره Wink
[/b]
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان