موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 08:43)alimomen نوشته: (2014-09-03 ساعت 08:41)rasool750 نوشته: (2014-09-03 ساعت 08:32)alimomen نوشته: (2014-09-03 ساعت 08:28)newparmis نوشته: (2014-09-03 ساعت 08:24)alimomen نوشته: واقعا این جریان کازابلانکا این وسط دیگه آخرشه آخه این همه جا چرا کازابلانکا؟نمیدونم گریه کنم یا بخندم
آخه میگن مراکش خیلی قشنگه شاید خواستن این دوستمون یه توفیق اجباری داشته باشه و بره اونجا رو ببینه و همونجا ویزاشو بگیره
اتفاقا چون تنها کیس لاتاری اونجا هست دیگه مطمئنه سهمیه پر نمیشه فکر کنم با عزت و احترامم ویزاشو دو دستی تقدیمش کنن چون اولین و اخرین کیس اونجاس
شاید باورتون نشه اما حاضرم برم تا کازابلانکا اونجا بهم ویزا ندن اما در عوض به همه بچه های مهاجرسرا ویزا بدن ...... اخه من خیلی تصادفی ثبت نام کردم و فقط هم همون یکبار بود و خیلی هم دیر فهمیدم قبول شدم اینکه حس میکنم یه جورایی بیشتر حق دوستان هست که ویزاشون اوکی بشه .... اینکه میبینم بعضی دوستامون یکسال منتظرن خیلی سخته بهرحال دوستان من اول از خدا میخوام که کار شماها حل بشه بعدش اگه ویزایی موند به من بدن.
امیدوارم هر چه صلاح هممون هست پیش بیاد
قربون معرفت و صفا و صمیمیتت-ایشالا کی عازم کازابلانکا هستی(نمیدونم چرا اسمشو که میارم یک جوری میشم) بازم جای شکرش باقیه سفارت آمریکا توی عراق یا افغانستان ننداختن اون موقع دیگه باید بجای لباس و خورد و خوراک اسلحه و مهمات و جلیقه ضد گلوله با خودت میبردی
راستش با کی سی سی تماس گرفتم گفتن با خود کازابلانکا تماس بگیر فعلا دارم مکاتبه میکنم ولی خیلی امیدی ندارم با این وضعیتی که من دارم
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 08:40)alimomen نوشته: (2014-09-03 ساعت 08:35)khder نوشته: دوستان منم آپدیت به تاریخ 2 سپتامبر داشتم. تا 2 و 3 چک کردم خبری نبود، نمیدونم از سفارت بوده یا کار برادرانه!
سفارت نرفته های ایروان جز آقا شهریار کس دیگه ای هم آپ داشته آیا؟؟؟
قربون شکلت چه فرق داره از کجاس وقتی ویزا نمیدن اصلا شما فکر کن خود اوباما واست آپ زده
اصلا ساعتی سه تا آپ هم بخوری مهم نیست وقتی ویزا در کار نیست فعلا
شاید فرجی شد!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-03 ساعت 09:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-03 ساعت 09:10 توسط zzarin.)
دوستان عزیزی که رفتین سفارت این حرف من به شما نیست لطفا ناراحت نشید شما اگر رفتید اختیار خودتون رو داشتید ،
دوستان عزیز چرا این قدر ناراحت هستید و بی تابی می کنید ، اگر اون کارمند سفارت ابوظبی هم گفته ویزا نداریم از رو عصابانیت بوده ، خدایی ما با این کاری که بدون کلیر شدن رفتیم جلوی سفارت و پاس ها ر, میدیم در کار اون ها اختلال به وجود می یاریم ، و یک کار به کار اون ها اضافه کردیم ،اون هم تو کشوری مثل ابوظبی که اصلا با ایرانی ها خوب نیستند و اون طوری که از دوستان شنیدم بعضی ها اونجا جو رو متشنج کردن ، حالا تو ایروان ارمنی ها با ما بهترن و بهتر دفتار کردن اما درکل به خاطر استرس ها و فشارهایی روحی که توی این تاپیک مهاجر سرا وارد میشه به بچه ها همه عصبی هستند اما من مطمئن هستم سفارت ها بی درو پیکر نیستند ، اگر هم بخوان کلیر کنند به ویزاهایی که اونجا هست توجه ندارند فقط به لیستی که تهیه میکنند توجه میکنند ، پس خواهش میکننم با رفتارها و برخوردهایی که با سفارت ها میکنند کار رو برای بچه های 2015 خراب ترنکنید و آبروی ایرانی رو نبرید ، اگر ویزا هم ندادن به جهنم ما از خودمون کشور داریم ، اکثر ما تحصیلات دانشگاهی داریم برای یک امید واهی و سراب آبروی ایرانی رو نبرید باز هم میگم منظورم با خودم بود نه هیچ کس
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز هم میام و پست های این تاپیک رو نگاه می کنم.حال و هوای شما رو کاملا حس می کنم و براتون بهترین ها رو آرزو دارم.
امیدوارم برنامه هایی که برای زندگی خودتو ریختین،همگی به خیر و خوشی ختم به خیر بشه و بعد از سپتامبر با خوشحالی یه قفل گنده بزنن به در این تاپیک و خلاص.دیگه خیلی وقته خیلی از ما بچه های 2013 بیشتر خواننده شدیم.البته هیچ مساله خاصی در کار نیست و این طبیعت جایی مثل مهاجرسراست.شما هم همینطور میشین،همونطور که بچه های سالای قبل شدن و بعضی ها اصلا دیگه اینجا رو فراموش کردن.قدر این سایت رو بدونین و بدونین که همه اعم از راضی و ناراضی،پیش وجدان خودشون مدیون این سایت هستن.روزمرگی اینجا فرصت سر زدن همیشگی رو از خیلی از ماها گرفته.اما میایم و حداقل من که همیشه هستم.
بازم براتون بهترین ها رو آروز دارم.
موفق باشین.
یه 2013 ایی.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من اگه این نبود ویزا نامبر همینجوری ادامه پیدا کنه باید مدت صدور ویزا رو تا آخر سپتامبر نذارن و تمدیدش کنن، خب تقصیره ما چیه که سیستمشون مشکل پیدا کرده!
والااااااااااااا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کسی شماره دکتر انوش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 02:54)محبت نوشته: (2014-09-03 ساعت 02:46)Arash2013 نوشته: ممنون از همدليت امين جان. بله ... بعضي از هموطنامون ولي فقط اندكي .... خصوصا خانمي كه اونجارو شلوغ و جو رو متشنج كردن ....بقيه همه آخرش بودن از بامرامي و با معرفتي ...
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم اينجوري هست رو ميخورم.
سلام
جواب شما شعر امضای منه داداش.
با کسب اجازه از جناب محبت عزیز,
شعر زيباي شاعر بزرگ ايران زمين، حکیم ابوالقاسم فردوسي:
در ایــــن خاک زرخیز ایران زمیــــــن
نبودنــد جز مردمــــی پـــاک دیـــــن
همه دینشـــــان مردی و داد بــــــود
وز آن کـشـــــــور آزاد و آبـــــاد بــــود
چو مهر و وفا بود خـــود کیششـــان
گـــــنه بود آزار کــــس پیششـــــان
هــمه بنـــــــده ناب یـــــــزدان پـــاک
هـمــــه دل پر از مهر این آب و خاک
پــــدر در پـــــدر آریــایـــــی نــــــــــژاد
ز پشـــــت فریــــدون نیکـــــو نهــــاد
بـــزرگی به مـــــردی و فرهنــــگ بود
گدایـــــی در این بـــوم و بر ننگ بود
کــجا رفت آن دانش و هـــــــــوش ما
که شد مهر میهن فــــراموش مـــــا
که انداخت آتـــــش در ایـــن بوستان
کــــز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کـــــین گونه گشتیم خار؟
خـــــرد را فکندیم این ســــــان زکار
نبود این چــــنین کشور و دیـــــن ما
کـــــجا رفـــــت آییـــــن دیریــــن ما؟
به یزدان که این کشـــــور آباد بـــــود
همـــــه جـــــای مـــــردان آزاد بـــود
در این کشور آزادگــــی ارز داشــــت
کشـــــاورز خــود خانه و مرز داشت
گرانمــایـــه بود آنکــــــه بودی دبـیـــر
گرامـــــی بد آنکــــس که بودی دلیر
نه دشمن دراین بوم و بر لانه داشت
نه بیگانه جایی در این خانه داشت
از آنروز دشمن بـــــما چیره گـــــشت
که مـــــا را روان و خرد تیره گشـــت
از آنـــــروز ایــن خـــــانه ویرانه شـــــد
که نـــــان آورش مرد بیگانـــــه شـد
چـــــو ناکس به ده کدخــــــدایی کند
کشـــــاورز بایـــــد گدایـــــی کنـــــد
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم
کجـــــا این سر انجــــام بد داشتیم
بســـــوزد در آتش گرت جـــــان و تـن
بـــــه از زندگی کـــــردن و زیستـــن
اگـــــر مایه زندگی بنــــــــدگی است
دو صد بار مردن به از زنــدگی است
بیـــــا تا بکوشیـــــم و جنگ آوریـــــم
بـــــرون سر از این بار ننـــــگ آوریـم
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 09:24)hosseinmm نوشته: به نظر من اگه این نبود ویزا نامبر همینجوری ادامه پیدا کنه باید مدت صدور ویزا رو تا آخر سپتامبر نذارن و تمدیدش کنن، خب تقصیره ما چیه که سیستمشون مشکل پیدا کرده!
والااااااااااااا
من یه ایمیل به KCC زدم و این موضوع رو منعکس کردم که به دلیل مشکل در سیستم صدور ویزا مدت تمدید بشه. ولی به نظرم زودتر نتیجه این ماجرا معلوم شه بهتره که بتونیم واسه زندگیمون یه تصمیم گیری کنیم. خیلی بلاتکلیفی بده
شماره کیس: 2014AS55xx
تاریخ و محل مصاحبه: 5 آگست- ابوظبی
تعداد افراد کیس: 1 نفر
تعداد آپدیت ها: 5 بار
وضعیت: سربازی ارتش- کار خصوصی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. امید به روزی سرشار از سلامت شادی و خبرهای خوش
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 09:46)p.fereidouni نوشته: سلام بچه ها
کسی شماره دکتر انوش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الو کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کیس من از 16 جولای تا الان اپدیت نشده بود همین الان اپدیت شد انکارا
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 00:25)shazad نوشته: (2014-09-02 ساعت 12:28)arashmanteghi نوشته: (2014-09-02 ساعت 11:42)arashmanteghi نوشته: لطفاً راهنمایی بفرمایید.
کسی میدونه چطور باید پاس رو به سفارت آنکارا داد؟ صندوق دارن یا باید به خودشون بدیم؟
آیا پاس رو بدون اعلام کلیر کردن، تحویل میگیرن؟
یعنی هیچکس نیست که درباره تحویل پاس به سفارت آنکارا اطلاعات داشته باشه جواب ما رو بده؟
آنکارا تحویل پاس به شکل ایروان و ابوظبی نداره.
رسما لیست رو به گیت ورودی اعلام می کنند و براساس اون هر کی بخواد برای تحویل مدارک وارد سفارت بشه کنترل می شه/اما بوده وقتهایی که انتظامات علارغم داشتن لیست به لیستش نگاه کرده/مثلا ممکنه از 5 نفر 4 نفر رو نگاه کنه 1 نفر رو یادش بره یا حواسش پرت بشه.
دوستان چیزی که من دیروز دیدم آنکارا با برگه صورتی راه میده تو حتی بهت شماره هم میده ولی اون آفیسر که چک میکنه پاسارو بهت پس میده ومیگه برو تا کلیر شی بعد هم یه آپدیت میخورید
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 08:35)khder نوشته: دوستان منم آپدیت به تاریخ 2 سپتامبر داشتم. تا 2 و 3 چک کردم خبری نبود، نمیدونم از سفارت بوده یا کار برادرانه!
سفارت نرفته های ایروان جز آقا شهریار کس دیگه ای هم آپ داشته آیا؟؟؟
بله کیس اصلی ما دیروز دو ساعت قبل از ورودم به سفارت آپ شد
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015