کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 09:59)p.fereidouni نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 09:46)p.fereidouni نوشته:  سلام بچه ها
کسی شماره دکتر انوش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الو کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

۱۱۸ مهاجرسرا رو چک کردید؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 09:56)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 02:54)محبت نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 02:46)Arash2013 نوشته:  ممنون از همدليت امين جان. بله ... بعضي از هموطنامون ولي فقط اندكي .... خصوصا خانمي كه اونجارو شلوغ و جو رو متشنج كردن ....بقيه همه آخرش بودن از بامرامي و با معرفتي ...
ديگه بهش فكر نميكنم كه چي گذشت بهمون فقط افسوس اينكه چرا كشورم اينجوري هست رو ميخورم.
سلام
جواب شما شعر امضای منه داداش.
با کسب اجازه از جناب محبت عزیز,
شعر زيباي شاعر بزرگ ايران زمين، حکیم ابوالقاسم فردوسي:

در ایــــن خاک زرخیز ایران زمیــــــن

نبودنــد جز مردمــــی پـــاک دیـــــن

همه دینشـــــان مردی و داد بــــــود

وز آن کـشـــــــور آزاد و آبـــــاد بــــود

چو مهر و وفا بود خـــود کیششـــان

گـــــنه بود آزار کــــس پیششـــــان

هــمه بنـــــــده ناب یـــــــزدان پـــاک

هـمــــه دل پر از مهر این آب و خاک

پــــدر در پـــــدر آریــایـــــی نــــــــــژاد

ز پشـــــت فریــــدون نیکـــــو نهــــاد

بـــزرگی به مـــــردی و فرهنــــگ بود

گدایـــــی در این بـــوم و بر ننگ بود

کــجا رفت آن دانش و هـــــــــوش ما

که شد مهر میهن فــــراموش مـــــا

که انداخت آتـــــش در ایـــن بوستان

کــــز آن سوخت جان و دل دوستان

چه کردیم کـــــین گونه گشتیم خار؟

خـــــرد را فکندیم این ســــــان زکار

نبود این چــــنین کشور و دیـــــن ما

کـــــجا رفـــــت آییـــــن دیریــــن ما؟

به یزدان که این کشـــــور آباد بـــــود

همـــــه جـــــای مـــــردان آزاد بـــود

در این کشور آزادگــــی ارز داشــــت

کشـــــاورز خــود خانه و مرز داشت

گرانمــایـــه بود آنکــــــه بودی دبـیـــر

گرامـــــی بد آنکــــس که بودی دلیر

نه دشمن دراین بوم و بر لانه داشت

نه بیگانه جایی در این خانه داشت

از آنروز دشمن بـــــما چیره گـــــشت

که مـــــا را روان و خرد تیره گشـــت

از آنـــــروز ایــن خـــــانه ویرانه شـــــد

که نـــــان آورش مرد بیگانـــــه شـد

چـــــو ناکس به ده کدخــــــدایی کند

کشـــــاورز بایـــــد گدایـــــی کنـــــد

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم

کجـــــا این سر انجــــام بد داشتیم

بســـــوزد در آتش گرت جـــــان و تـن

بـــــه از زندگی کـــــردن و زیستـــن

اگـــــر مایه زندگی بنــــــــدگی است

دو صد بار مردن به از زنــدگی است

بیـــــا تا بکوشیـــــم و جنگ آوریـــــم

بـــــرون سر از این بار ننـــــگ آوریـم

يعني از زمان فردوسي مملكت خراب شده!اگه الانو مي ديد بيچاره هنگ ميكرد .

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، mehrzad2013 ، nedaba ، قصه گو
واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ، و حق کسی ضایع نشه چون به یکی از بچه هایی که رفته بود پاس رو تحویل بده گفته تا سه شنبه دیگه معلوم میشه ، پس داره از روی حساب و کتاب کار میکنه خسته نباشی یروا ن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-09-03 ساعت 09:59)p.fereidouni نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 09:46)p.fereidouni نوشته:  سلام بچه ها
کسی شماره دکتر انوش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الو کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(37491)410031 , (37410)556926
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، nedaba
سلام دوستان
برای یکشنبه کسی همسفر دبی هست ؟ پیام خصوصی بزاره
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: nedaba
سلام به دوستای خوبم
من هم دیروز ساعت 2 به همراه پری 1392 عزیز پاسم را تحویل دادم سفارت خیلی شلوغ نبودفعلا تحویل گرفتن ولی معلوم نیست که بالاخره چه خواهد شد ،به هردحال این ریسک را باید می کردیم.راستی یه آقا پسری هم آمده بوند برای مصاحبه این یعنی اینکه ویزا هنوز هست پس جای نگرانی نیست.
دوستان لطفا اگر کاری داشتید به من اطلاع دهید ازطریق پیغام خصوصی چون ممکنه وقت نکنم تمام مطالب را بخوانم. درضمن دیروز همسر من نیز آپ شد ولی خودم نه که کیس اصلی هستم! به تاریخ 02 سپتامبر که فکر می کنم از آمریکا بوده چون تا ساعت 6 بعد از ظهر که چک کرم خبری نبود و دیگه از ساعت 7 هم تا صبح از خستگی قش کرده بودیمBig Grin[/size]
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
(2014-09-03 ساعت 10:17)pari1392 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 08:35)khder نوشته:  دوستان منم آپدیت به تاریخ 2 سپتامبر داشتم. تا 2 و 3 چک کردم خبری نبود، نمیدونم از سفارت بوده یا کار برادرانه!
سفارت نرفته های ایروان جز آقا شهریار کس دیگه ای هم آپ داشته آیا؟؟؟
بله کیس اصلی ما دیروز دو ساعت قبل از ورودم به سفارت آپ شد

من دیروز آپ شدم اعلامم کردم به دوستان سفارتم نرفتم ثابت شد به سفارت رفتن نیست
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: taleghani ، pari1392 ، nedaba ، حاجی واشنگتن ، قصه گو
(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته:  واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ، و حق کسی ضایع نشه چون به یکی از بچه هایی که رفته بود پاس رو تحویل بده گفته تا سه شنبه دیگه معلوم میشه ، پس داره از روی حساب و کتاب کار میکنه خسته نباشی یروا ن

با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad
نا امیدی رو اصلا دوس ندارم، چون معتقدم هر لحظه میتونه اتفاق خاصی بیفته، فقط دوری بچه ها اذیتم میکنه و میترسم.
لطفا برای منم دعا کنید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2014-09-03 ساعت 01:55)محبت نوشته:  سلام
واقعا من نمدونم بعضی دوستان اومدن تو این سایت برای چی؟؟!!
اینجا تا جائی که من میدونم جائیبه برای امید دادن و انرژی و اطلاعات گرفتن ولی عموما داره تو شرایط بسیار حساسش فقط استرس و نگرانی رو ساختن و انتقال دادن.
امروز خودم رفتم و کلی صف مصاحبه رو دیدم و حتی کیس لاتاری رو بچه ها دیدن که اومده مصاحبه و کلی توریستی و خانوادگی و دانشجوئی .
اگر اون کیس لاتاری از مهاجرسرا بود قطعا با این جو نمیومد مصاحبه!!.
اگر همون خانواده که برای توریستی اومده بودن و 3 نفر بودن که البته غروب که دیدمشون با خنده گفتن ویزا رو گرفتیم تو مهاجرسرا بودن حتما بخاطر خرابی دیتا بیس که البته تو مهاجرسرا بازارش گرمه حتما نمیومدن!!
هر کسی اونجا میخندید و شنگول بود از مهاجرسرا نبود !!!!!!!!! اما هر کی اخم کرده بود و تو خودش بود و شدیدا نگران از مهاجرسرا بود حالا یا بروز میداد و یا نمیداد این نگرانیش رو .
واقعا دوست دارید انقدر خود آزاری کنید اگر این انتخاب شماست دوستانه بهتون بگم آمریکا محل مناسبی برای زندگی شما نیست دوست خوبم اینو از برادرت بشنو پس از همین الان حداقل به خودت رحم کن و این سیستم فکری رو فراموشش کن و پنجره امید رو باز کن تا نسیم نوازشگرش روحت رو جلا بدهSmile
ارادتمند همه امین
محبت جان اخبار تازه ای ار ایروان نداری !؟
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، goldeneagle ، Mona-K ، آيلار ، nedaba ، مارکوپولو
خدایا دلم فقط آرامش می خواد
ما که داشتیم زندگیمونو می کردیم خودت این راهو به ما نشون دادی
شبو روزمون شده سایت سیس و سفارت و مهاجرسرا
شبا تا آخرین لحظه بیداری سایتا رو چک می کنیم روزا به محض بیدار شدن بازم سایتا رو چک می کنیم شبا توی خواب، خواب لاتاری و ویزا می بینیم
حالا که مثل مرغ سر کنده شدیم خودت یه کاری بکن ما ویزامونو بگیریم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
(2014-09-03 ساعت 11:00)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته:  واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ، و حق کسی ضایع نشه چون به یکی از بچه هایی که رفته بود پاس رو تحویل بده گفته تا سه شنبه دیگه معلوم میشه ، پس داره از روی حساب و کتاب کار میکنه خسته نباشی یروا ن

با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad
نا امیدی رو اصلا دوس ندارم، چون معتقدم هر لحظه میتونه اتفاق خاصی بیفته، فقط دوری بچه ها اذیتم میکنه و میترسم.
لطفا برای منم دعا کنید.
آقای محترم کاری نداشت همسرتون 4 ماه هست که می تونه براتون اقدام کنه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: zepehr ، manamilad ، nedaba ، rezahoorjandi
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1964872072

اینم ته امار ویزا ها

امیدوار باشید و مثل اون قورباغه کر باشید! Smile
(2014-09-03 ساعت 10:09)rasool750 نوشته:  بچه ها کیس من از 16 جولای تا الان اپدیت نشده بود همین الان اپدیت شد انکارا

با سلام. ضمن تبريك لطفا امضاتونو تكميل كنيد.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: Maryrhm ، manamilad ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 11:17)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:09)rasool750 نوشته:  بچه ها کیس من از 16 جولای تا الان اپدیت نشده بود همین الان اپدیت شد انکارا

با سلام. ضمن تبريك لطفا امضاتونو تكميل كنيد.

زود ايميلتو چك كن شايد گفتن بياي Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: manamilad ، nedaba ، Nooshinsalamat
سلام به همه دوستان من بعد از 5 ماه دوباره اومدم تو سایت
بعد از 5 ماه پر از مشکل ، شب و روز کار کردم که شاید بتوانم یک مقدار پول پس انداز کنم برای مخارج رفتن و به امید اینکه در آمریکا شاید زندگی بهتری داشته باشم. اما حالا ...
می دانم بچه ها خیلی برای همه سخته که بعد از این همه مدت انتظار و تلاش و هزینه مالی و جانی و روحی حالا به این وضعیت پا در هوا برسیم. برای خود من که یک سفر دبی فقط حدود 7 میلیون تومان هزینه داشت. هزینه ای که کل پس انداز من و همسرم بود. با وجود اینکه برادرم 3 سال در آمریکاست و به شدت هم مخالف رفتن من به دبی بود و حتی مخالف تلاش خودش برای بردن من به آمریکاست (یعنی تنهایی کامل) و تازه دیشب یکی از دوستان به من اطلاع داد که ویزا اینجوری شده و خودش جز آخرین نفراتی است که ویزا گرفته با شماره کیس 4923 که جالبه که این شماره در فایل سیس نیست ولی در سایت سیس چرا هست !!! اما با وجود حرفهای گفته شده دوستان که من از صبح تا حالا خوندم چه دوستانی که رفتن دم سفارت و تلاش کردن ویزا بگیرن و چه دوستانی که همین جا بودن و حتی با توجه به مشکلاتی که فایل سیس دارد در خصوص عدم آمار دقیق ایرانیان و غیره اما من میگویم ما ایرانی ها هم وقتی در محل کار خود یک نفر دوبار یک سوال رو میپرسه در موضع پیچوندن طرف قرار می گیریم چه برسه به چندین نفر.
خدا گواه که من الان که این حرفها رو دارم مینویسم با غم و اندوه خیلی خیلی بزرگی که دوست دارم گریه کنم اما میگم ما این همه صبر کردیم ای 27 روز هم روش انشالله که خدا کمک میکنه و دل همه رو شاد میکنه فقط دعا کنیم که خدا خودش کمک همگی ما کنه و هر چیزی که خیر و صلاح ما است پیش بیاد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان