(2014-09-03 ساعت 11:45)manamilad نوشته:(2014-09-03 ساعت 11:07)zzarin نوشته:(2014-09-03 ساعت 11:00)hamid_fs3 نوشته:آقای محترم کاری نداشت همسرتون 4 ماه هست که می تونه براتون اقدام کنه(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته: واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ،
با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهام
زرین عزیز شما هم شرایطتون مشابه من هست و حتما میدونید که اگر همسر ایشون بخوان براشون اقدام کنند 2سال طول میکشه تا بتونن به خوانوادشون ملحق بشن!!! واقعا امیدوارم این استرس زودتر تموم شه و همه بچه ها به آرزوشون برسن و اینطور خونواده ها مجبور نشن مدتها دور از هم بمونن!
دوست عزیز کی گفته دوسال طول میکشه ، اولا که ان شاالله بهشون میدن ، دوما گفتن از 6 ماه الی 2 سال ، همسر ایشون میتون به اداره مهاجرت که مراجعه کردن فرم را پر کردن یعدش پاس سفید بگیرن و بر گردن پیش همسر شون کاری که من میکنم آقا این قدر ناراحت نباشیدمن که تصمیم گرفت از همین الان استرس رو بریزم تو سطل آشغال خدا خودش بهترین سرنوشت رو برام رقم میزنه تلاش من و همسرم رو میبینه
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان