کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 11:45)manamilad نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:07)zzarin نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:00)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته:  واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ،

با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad
آقای محترم کاری نداشت همسرتون 4 ماه هست که می تونه براتون اقدام کنه

زرین عزیز شما هم شرایطتون مشابه من هست و حتما میدونید که اگر همسر ایشون بخوان براشون اقدام کنند 2سال طول میکشه تا بتونن به خوانوادشون ملحق بشن!!!Sad واقعا امیدوارم این استرس زودتر تموم شه و همه بچه ها به آرزوشون برسن و اینطور خونواده ها مجبور نشن مدتها دور از هم بمونن!Sad

دوست عزیز کی گفته دوسال طول میکشه ، اولا که ان شاالله بهشون میدن ، دوما گفتن از 6 ماه الی 2 سال ، همسر ایشون میتون به اداره مهاجرت که مراجعه کردن فرم را پر کردن یعدش پاس سفید بگیرن و بر گردن پیش همسر شون کاری که من میکنم آقا این قدر ناراحت نباشیدمن که تصمیم گرفت از همین الان استرس رو بریزم تو سطل آشغال خدا خودش بهترین سرنوشت رو برام رقم میزنه تلاش من و همسرم رو میبینه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، manamilad ، USA2014 ، nedaba ، hamid.eng ، majid_eng ، hamid_fs3 ، MOHAMMADKHANI ، pari pari ، pari1392 ، NEURON
(2014-09-03 ساعت 11:46)shayesteh نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:42)amir rad نوشته:  سلام من یه سوال داشتم.ممنون میشم بهم سریع جواب بدن دوستان
ما روزی که رفتیم مصاحبه خانومم ذینفع من میشه و ready خورده( نه ap مثل من) و ازش چیز آنچنانی نپرسیدن فقط چندتا سوال مختصر وکوتاه راجع به کارشون ومدارکشونو ضمیمه پرونده من کردن.میخواستم بذونم الان لازمه با من بیان ابوظبی اگه کلیر بشم و نخوایم مدیکالو تمدید کنیم چون سه ماه هنوز اعتبار داره ؟؟ این ready یعنی باید مصاحبه بشن این سری یا نه برای اینه که اگه من ویزا بگیرم به اوشون هم بدن (مستلزمه گرفتن ویزای من باشه)؟؟؟؟آخه شاید مجبور شم خودم تنها بیام به خاطر کارشون وهزینمون
اگر که برنده خودتون هستین و تمدید مدیکال ندارین نیازی به حضور ایشون نیست
ممنون پس اگه اوشون مسئله ای داشتن fbi check میزدن براشون ؟ پس الان فقط مشکل ap منه و امثال ماست که یه حرکتی بزنن کلیرمون کنن ذرسته؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 10:09)rasool750 نوشته:  بچه ها کیس من از 16 جولای تا الان اپدیت نشده بود همین الان اپدیت شد انکارا

شماره کیستون حدوداً چنده؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، maryam_ros
(2014-09-03 ساعت 07:28)m.mirzaee نوشته:  بچه ها میدونم که الان همه همه همه تصمیم داریم که برای چک کردن وضعیتمون سفارت نریم
اما ویزاتون رو اماده کنید و پروازها رو هم رصد کنید
یه سئوال ابوظبی فقط پاسها رو روز یکشنبه و سه شنبه میگیره؟
آیا NMC دوبی پنجشنبه هم چکاپ میکنه و تا شنبه جواب مدیکال رو میده؟
ممنون اگر جواب بدید

پری پری عزیز فقط تشکر میکنی
یه جواب هم بدی بد نیستا Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، maryam_ros ، pari pari ، pari1392
(2014-09-03 ساعت 11:55)amir rad نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:46)shayesteh نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:42)amir rad نوشته:  سلام من یه سوال داشتم.ممنون میشم بهم سریع جواب بدن دوستان
ما روزی که رفتیم مصاحبه خانومم ذینفع من میشه و ready خورده( نه ap مثل من) و ازش چیز آنچنانی نپرسیدن فقط چندتا سوال مختصر وکوتاه راجع به کارشون ومدارکشونو ضمیمه پرونده من کردن.میخواستم بذونم الان لازمه با من بیان ابوظبی اگه کلیر بشم و نخوایم مدیکالو تمدید کنیم چون سه ماه هنوز اعتبار داره ؟؟ این ready یعنی باید مصاحبه بشن این سری یا نه برای اینه که اگه من ویزا بگیرم به اوشون هم بدن (مستلزمه گرفتن ویزای من باشه)؟؟؟؟آخه شاید مجبور شم خودم تنها بیام به خاطر کارشون وهزینمون
اگر که برنده خودتون هستین و تمدید مدیکال ندارین نیازی به حضور ایشون نیست
ممنون پس اگه اوشون مسئله ای داشتن fbi check میزدن براشون ؟ پس الان فقط مشکل ap منه و امثال ماست که یه حرکتی بزنن کلیرمون کنن ذرسته؟؟

سید جان شما کلیری از 1 سپتامبر. مطمئنم ولی چون ویزا نامبر نیست فعلا اعلام نمی کنند. شمارمو برات پیام خصوصی گذاشتم مجددا
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: manamilad ، nedaba ، maryam_ros ، pari pari ، amir rad ، مارکوپولو
(2014-09-03 ساعت 11:54)zzarin نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:00)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته:  واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ،

با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad

زرین عزیز شما هم شرایطتون مشابه من هست و حتما میدونید که اگر همسر ایشون بخوان براشون اقدام کنند 2سال طول میکشه تا بتونن به خوانوادشون ملحق بشن!!!Sad واقعا امیدوارم این استرس زودتر تموم شه و همه بچه ها به آرزوشون برسن و اینطور خونواده ها مجبور نشن مدتها دور از هم بمونن!Sad

دوست عزیز کی گفته دوسال طول میکشه ، اولا که ان شاالله بهشون میدن ، دوما گفتن از 6 ماه الی 2 سال ، همسر ایشون میتون به اداره مهاجرت که مراجعه کردن فرم را پر کردن

من با دو تا وکیل مهجرت و چند تا از دوستان که سال 2013 شرایط مشابه ما پیدا کردن صحبت کردم و میگن خیلییی بعیده بعد از 6ماه بشه ویزا گرفت. برای درخواست با گرین کارد لاتاری دو سال زمان لازمه تا ویزا برای شخص همراه صادر بشه.
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: USA2014 ، nedaba ، Nooshinsalamat ، maryam_ros ، hamid_fs3 ، pari pari ، pari1392 ، مارکوپولو
خوب از همین جا اعلام میکنم چون مدیر های سایت مسافرت هستندمن جای اون ها مدیر میشم ، از همین الان هیچ کس حق نداری از ناامیدی حرف بزنه ، همه با هم بیان آرامش ذهن بگیریم و انرژی مثبت بفرستیم ، همه باهم میگیم خدایا تو که تلاش من رو دیدی ، سختی هایی که کشیدم رو دیدی پس اون چیزی که صلاح من هست رو جلوی پای من بزار ، و نزار هیچ خانواده ای از هم جداشن ، طاقت دوری بچه هامون رو نداریم ، پس کمک مون کن ، و با زبان فارسی با خدامون صحبت کنیم ، دوستان این بک روش یوگا هست بهتون قول میدم آروم میشید و در آرامش بهتر میتونید فکر کنید به خدا یک ویزا ارزش سکته مغزی و قلبی رو نداره

(2014-09-03 ساعت 12:03)manamilad نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:00)hamid_fs3 نوشته:  با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad

دوست عزیز کی گفته دوسال طول میکشه ، اولا که ان شاالله بهشون میدن ، دوما گفتن از 6 ماه الی 2 سال ، همسر ایشون میتون به اداره مهاجرت که مراجعه کردن فرم را پر کردن

من با دو تا وکیل مهجرت و چند تا از دوستان که سال 2013 شرایط مشابه ما پیدا کردن صحبت کردم و میگن خیلییی بعیده بعد از 6ماه بشه ویزا گرفت. برای درخواست با گرین کارد لاتاری دو سال زمان لازمه تا ویزا برای شخص همراه صادر بشه.
دوست خود من 6 ماه بیشتر طول نکشید دوستم آرام باشید و بهترین چیز رو از خدا بخواین
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
سلام،
ما امروز هم آپدیت شدیم.
----------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, Interview date: August 5, Military: exemption, Post: Stockholm, Update: August 11 and 28 (email), August 29, September 2 and September 3
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
سلام. من چهارشنبه هفته پیش به سفارت آنکارا ایمیل زدم که و تغییر شماره تلفن رو بهشون اعلام کردم همراه با شماره‌های جدید. جوابی ندادند. دوشنبه باز ایمیل زدم و شماره‌های جدید رو اعلام کردم. ساعت ۹:۳۰ صبح امروز بهم جواب دادن. ایمیل‌ها رو اینجا میزارم ببینید چه برداشتی می‌کنید؟

ایمیل من:
نقل قول:
Hello dear sir/madam
I would like to informe you that my phone numbers have been changed. If calling me is necessary, my latest phone numbers are
+98935785xxxx and +9815222xxxx .
Best regards

جواب سفارت:
نقل قول:
Dear MANTEGHI, ARASH;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

تشکر کنندگان: Maryrhm ، maryam_ros ، sal0811 ، abbas09 ، pari pari ، mizan ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 11:57)manamilad نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:09)rasool750 نوشته:  بچه ها کیس من از 16 جولای تا الان اپدیت نشده بود همین الان اپدیت شد انکارا

شماره کیستون حدوداً چنده؟

44xx
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
تشکر کنندگان: zzarin ، manamilad ، maryam_ros ، milad 68 ، abbas09 ، nedaba
منتظر بمب خبری باشید یا میگن تموم شده یا کلیر میکنن
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: poem ، maryam_ros ، m_nikparvaz ، milad 68 ، pari pari ، مارکوپولو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:09)arashmanteghi نوشته:  سلام. من چهارشنبه هفته پیش به سفارت آنکارا ایمیل زدم که و تغییر شماره تلفن رو بهشون اعلام کردم همراه با شماره‌های جدید. جوابی ندادند. دوشنبه باز ایمیل زدم و شماره‌های جدید رو اعلام کردم. ساعت ۹:۳۰ صبح امروز بهم جواب دادن. ایمیل‌ها رو اینجا میزارم ببینید چه برداشتی می‌کنید؟

ایمیل من:
نقل قول:
Hello dear sir/madam
I would like to informe you that my phone numbers have been changed. If calling me is necessary, my latest phone numbers are
+98935785xxxx and +9815222xxxx .
Best regards

جواب سفارت:
نقل قول:
Dear MANTEGHI, ARASH;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

این فقط یه جواب سیستمی که تقریبا برای جواب خیلی از ایمیل ها ارسال میشه دقت کنی ربطی هم به ایمیل تو نداره
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
تشکر کنندگان: manamilad ، maryam_ros ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:05)zzarin نوشته:  خوب از همین جا اعلام میکنم چون مدیر های سایت مسافرت هستندمن جای اون ها مدیر میشم ، از همین الان هیچ کس حق نداری از ناامیدی حرف بزنه ، همه با هم بیان آرامش ذهن بگیریم و انرژی مثبت بفرستیم ، همه باهم میگیم خدایا تو که تلاش من رو دیدی ، سختی هایی که کشیدم رو دیدی پس اون چیزی که صلاح من هست رو جلوی پای من بزار ، و نزار هیچ خانواده ای از هم جداشن ، طاقت دوری بچه هامون رو نداریم ، پس کمک مون کن ، و با زبان فارسی با خدامون صحبت کنیم ، دوستان این بک روش یوگا هست بهتون قول میدم آروم میشید و در آرامش بهتر میتونید فکر کنید به خدا یک ویزا ارزش سکته مغزی و قلبی رو نداره

(2014-09-03 ساعت 11:07)zzarin نوشته:  آقای محترم کاری نداشت همسرتون 4 ماه هست که می تونه براتون اقدام کنه

دوست خود من 6 ماه بیشتر طول نکشید دوستم آرام باشید و بهترین چیز رو از خدا بخواین
دوستان عزیز اگه در این رابطه اطلاعات بیشتری دارید در اختیارمون بذارید ممنون ميشم.
تشکر کنندگان: manamilad ، maryam_ros ، pari1392 ، nedaba
دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: maryam_ros ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:15)ata.bz نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:05)zzarin نوشته:  خوب از همین جا اعلام میکنم چون مدیر های سایت مسافرت هستندمن جای اون ها مدیر میشم ، از همین الان هیچ کس حق نداری از ناامیدی حرف بزنه ، همه با هم بیان آرامش ذهن بگیریم و انرژی مثبت بفرستیم ، همه باهم میگیم خدایا تو که تلاش من رو دیدی ، سختی هایی که کشیدم رو دیدی پس اون چیزی که صلاح من هست رو جلوی پای من بزار ، و نزار هیچ خانواده ای از هم جداشن ، طاقت دوری بچه هامون رو نداریم ، پس کمک مون کن ، و با زبان فارسی با خدامون صحبت کنیم ، دوستان این بک روش یوگا هست بهتون قول میدم آروم میشید و در آرامش بهتر میتونید فکر کنید به خدا یک ویزا ارزش سکته مغزی و قلبی رو نداره

(2014-09-03 ساعت 11:45)manamilad نوشته:  زرین عزیز شما هم شرایطتون مشابه من هست و حتما میدونید که اگر همسر ایشون بخوان براشون اقدام کنند 2سال طول میکشه تا بتونن به خوانوادشون ملحق بشن!!!Sad واقعا امیدوارم این استرس زودتر تموم شه و همه بچه ها به آرزوشون برسن و اینطور خونواده ها مجبور نشن مدتها دور از هم بمونن!Sad

دوستان عزیز اگه در این رابطه اطلاعات بیشتری دارید در اختیارمون بذارید ممنون ميشم.
بزارید تکلیف مشخص بشه بعدبرید صفحه جامانده های 2013 رو بخونید ، اگر همسرتون موقع که به اداره مهاجرت میرن بگن به کمک شما برای اداره زندگی نیاز دارم و مشکلات دیگی بگن به خدا کارتون سریع پیش میره غصه دوست من
تشکر کنندگان: manamilad ، maryam_ros ، pari1392 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان