کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
پر انرژی باشید دوستان،همه کلیر میشین .....
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
نفر اصلی کیس ما هم دیروز آپدیت شد
دیگه حتی با این آپدیتها یه لبخند هم رو لبمون نمیشینه Sad
آخه دیگه دلمون کلیر میخوادBig Grin
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
خیلی جالبه..این تاپیک تا الان بازدید هاش رسیده به 2 ملیون!
خدایا زودتر کار همه رو درست کن !آمین
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
(2014-09-03 ساعت 12:09)arashmanteghi نوشته:  سلام. من چهارشنبه هفته پیش به سفارت آنکارا ایمیل زدم که و تغییر شماره تلفن رو بهشون اعلام کردم همراه با شماره‌های جدید. جوابی ندادند. دوشنبه باز ایمیل زدم و شماره‌های جدید رو اعلام کردم. ساعت ۹:۳۰ صبح امروز بهم جواب دادن. ایمیل‌ها رو اینجا میزارم ببینید چه برداشتی می‌کنید؟

ایمیل من:
نقل قول:
Hello dear sir/madam
I would like to informe you that my phone numbers have been changed. If calling me is necessary, my latest phone numbers are
+98935785xxxx and +9815222xxxx .
Best regards

جواب سفارت:
نقل قول:
Dear MANTEGHI, ARASH;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

من فکر کنم انگلیسی بلد نیست اونی که ایمیل ها رو چک میکنه! چون اگه بلد باشه فقط یه احتمال دیگه میمونه که مرض داشته باشه! در جواب ایمیل شما یدونه ok مینوشت بهتر میبود.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: محبت ، MatinLA ، arashmanteghi ، nedaba
دوشنبه روز کارگر بوده و تعطیلی ؛ فردا پس فردا لیستو اپ دیت میکنن .
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، hamid_fs3 ، محبت ، zaaraa ، hamid.eng ، pari1392 ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 13:01)arash bon نوشته:  پر انرژی باشید دوستان،همه کلیر میشین .....
ممنون که همراهمون هستید .. منتظر هستیم و امیدوارSmile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-09-03 ساعت 12:59)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:50)محبت نوشته:  سلام
.
خواستم یک مورد مهم رو متذکر بشم:
بین بچه هایی که دیروز پاس رو به سفارت انداختیم و ایمیل زده بودیم دیروز عصر و امروز صبح برای هر دو نفر همون جواب ایمیل همیشگی اومد و جالب بود برام.
این نشون میده که ظاهرا جواب دهنده ایمیل ها یا ایمیل رو نمیخونه یا از همه جا بی خبره و یا کلا همین جواب رو میده پس اصلا نمیشه بهش استناد کرد.
سلام
1- امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید
2- نگفتن بهتون کلیر هستید یا نه؟
3- در مورد اعلام جدید خبری نیست؟
سلام
1- سپاس
2- خیر به هیچ کس هنوز جوابی ندادن و تک وتوک دارن زنگ میزنن که بیاید پاستون رو بگیرید و شما کلیر نشدید.
3- خیر اما بصورت غیر رسمی خبردار شدم تا 5 سپتامبر تکلیف قضیه روشن شده ست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

از دوستان کسی ایروان بوده پاسشو بده و آپدیت نشه؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: nedaba
سلام.............. دوستان خبرهای خوب تو راهه ...... نگران نباشید به زودی ویزا میگیریم
سلام،

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

خواستم بچها امیدوار بشن که هنوز ویزا هست.

امیدوارم همه مثل ما که الان خوشحال شدیم خوشحال بشن زوده زود.
----------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, interview: August 5, Visa: Today
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
(2014-09-03 ساعت 13:30)Lucy.GH نوشته:  سلام،

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

----------------------------------------------------------------------------------------

هووووووووورررررااااااااااااااا،تبريك ميگم دوست عزيز
(2014-09-03 ساعت 13:15)hamid_fs3 نوشته:  از دوستان کسی ایروان بوده پاسشو بده و آپدیت نشه؟

تا اونجایی که من خبر دارم بله
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: shhak ، hamid_fs3 ، ghasoo ، pari pari ، nedaba

مبارکههههه...میشه شرایط کیس رو بگید؟ چون من هم یک هفته قبل از شما مصاحبه داشتم و کلیرنس شما خیلی کم طول کشیده خواستم بدوم شرایطتون چی بوده....
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: avayebahar ، Lucy.GH ، pari pari ، nedaba

مبارکههههههههههههه....
خدارو شکر ، خبر خیلی خیلی خوبیه Smile
کدوم سفارت بودین؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، p.fereidouni ، pari pari ، آيلار ، nedaba

منم بهتون تبريك ميگم ، ايشالا ويزاي تمام بچه ها مثل شما بياد و همگي با هم جشن بگيريم ... من مطمئنم همه ويزا مي گيرند ، منتظر خبر خوب باشيد ...
Case Number: 2014AS6XXX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/ زمان و مکان مصاحبه: 29 May، ابوظبی/ آخرين آپديت : 1 سپتامبر / ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان