کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 00:19)محبت نوشته:  سلام
دوستانی که امروز از مهاجرسرا زیارتشون کردم در ایروان:
Sysmaster--H pier-- Arash12 -- m nikparvaz -- shayesteh -- shahrzad001 -- pink -- shahryar -- دایی پیمان -- bobo -- REza Top60 -- آیلار -- خاله سارا -- افشین -- Masoud Z -- Hamid F3و تعدادی دیگه که دوست نداشتن خودشون رو معرفی کنن و یا من فراموش کردم.
و امیدوارم همه بچه ها ویزاهاشون رو بگیرن چه اینجائیا و چه اونجائی ها

واقعا حضور بچه های گلی که زیارتشون کردیم یه نعمت بزرگی بود که باعث شد ارامشی بهمون
بده که فشار روحی که رومون هست را فراموش کنیم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-09-03 ساعت 11:00)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته:  واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ، و حق کسی ضایع نشه چون به یکی از بچه هایی که رفته بود پاس رو تحویل بده گفته تا سه شنبه دیگه معلوم میشه ، پس داره از روی حساب و کتاب کار میکنه خسته نباشی یروا ن

با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad
نا امیدی رو اصلا دوس ندارم، چون معتقدم هر لحظه میتونه اتفاق خاصی بیفته، فقط دوری بچه ها اذیتم میکنه و میترسم.
لطفا برای منم دعا کنید.
سلام آقا حمید,
منم با شما همدردم, منم یک ماهه تنهام و دلتنگ و نگران همسر و پسرهام.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
من هم شنبه ایمیل زدم گفتم اقا این کلیر ما تما شد یا نه ؟ اگر تمام شد با ایمیل اعلام می کنید یا تلفن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و این هم پاسخش !!!!!!
Dear Arian;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: maryam_ros ، pari pari ، mizan ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 11:07)zzarin نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 10:32)zzarin نوشته:  واقعا خوشحالم که همه بچه های ایروان آپدیت شدن ، معلومه ایروان داره پرونده همه رو برسی میکنه تا لیست جدید بزاره روی سایتش ، خدا کنه اسم همه توش باشه ، و حق کسی ضایع نشه چون به یکی از بچه هایی که رفته بود پاس رو تحویل بده گفته تا سه شنبه دیگه معلوم میشه ، پس داره از روی حساب و کتاب کار میکنه خسته نباشی یروا ن

با اینکه منم پاس و با بچه ها دادم سفارت ولی آپ نشدم، نمیدونم موضوع چیه؟ فقط میتونم بگم برای خانواده ام خیلی دلتنگ و نگرانم، الان نزدیک 4 ماه که اونطرف هستن و من تنهامSad
نا امیدی رو اصلا دوس ندارم، چون معتقدم هر لحظه میتونه اتفاق خاصی بیفته، فقط دوری بچه ها اذیتم میکنه و میترسم.
لطفا برای منم دعا کنید.
آقای محترم کاری نداشت همسرتون 4 ماه هست که می تونه براتون اقدام کنه
خانم زرین عزیز,
به این راحتیها که میفرمائید نیست, غیر از اینکه حداقل یکسال زمان میبره.
زن و بچه آدم اونطرف تنهایی چیکار کنند؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: maryam_ros ، SabSor ، manamilad ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:28)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 11:07)zzarin نوشته:  

لطفا برای منم دعا کنید.
آقای محترم کاری نداشت همسرتون 4 ماه هست که می تونه براتون اقدام کنه
خانم زرین عزیز,
به این راحتیها که میفرماوید نیست, غیر از اینکه حداقل یکسال زمان میبره.
زن و بچه آدم اونطرف بتدی چیکار کنند؟؟؟
دوست عزیز کار دیگه ای از دست شما بر میاید حالا هی خودتون رو ناراحت کنید چه فایده ای داره ما همه همدرد هستیم ، اگر بچه ها تون مدرسه نمیرن میتونند پاس سفید بگیرند رگدن ایران تا کار شما درست بشه ، من که مطمئن هستم به شما میدن ناراحت ناشید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: maryam_ros ، majid_eng ، rezahoorjandi ، pari pari ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:13)rasool750 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:09)arashmanteghi نوشته:  سلام. من چهارشنبه هفته پیش به سفارت آنکارا ایمیل زدم که و تغییر شماره تلفن رو بهشون اعلام کردم همراه با شماره‌های جدید. جوابی ندادند. دوشنبه باز ایمیل زدم و شماره‌های جدید رو اعلام کردم. ساعت ۹:۳۰ صبح امروز بهم جواب دادن. ایمیل‌ها رو اینجا میزارم ببینید چه برداشتی می‌کنید؟

ایمیل من:
نقل قول:
Hello dear sir/madam
I would like to informe you that my phone numbers have been changed. If calling me is necessary, my latest phone numbers are
+98935785xxxx and +9815222xxxx .
Best regards

جواب سفارت:
نقل قول:
Dear MANTEGHI, ARASH;

Your case is still under review at our Embassy and your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before holding your passports with the issued visas in your hands.
For more details please visit: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

The DV2014 program will end at the end of 2014 fiscal year; which is 30 September 2014. After this date, we will not be able to process any visa application under this program.

Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

این فقط یه جواب سیستمی که تقریبا برای جواب خیلی از ایمیل ها ارسال میشه دقت کنی ربطی هم به ایمیل تو نداره

البته که هیچ ربطی به ایمیل من نداره. ولی اینکه سفرات چه جوابی رو برای ایمیل‌های همگانی انتخاب میکنه میتونه نشون بده که تو چه وضعیتی هست و برنامه‌ش چیه.

تشکر کنندگان: abbas09 ، manamilad ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:16)katanaser نوشته:  دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.

دوست گرامي
تفاوتشون در اينه كه وقتي ميخوان برگه هاي خالي را پرينت بگيرن اول برگه هاي سفيد رو ميذارن ، وقتي برگه هاي سفيد تموم شد برگه هاي آبي رو ميذارن و بعد از تموم شدن اونم برگه هاي صورتي را پرينت ميگيرن . فرقشون همينه .
موفق باشيد و زياد به رنگ برگه ها توجه نكنيد. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: zzarin ، pari pari ، amir rad ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 09:59)p.fereidouni نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 09:46)p.fereidouni نوشته:  سلام بچه ها
کسی شماره دکتر انوش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الو کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
شماره دکتر انوش
10556906
91410031
اولی محل کار
دومی همراه
شاد باشید
کد ارمنستان و ایروان
374
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:09)Lucy.GH نوشته:  سلام،
ما امروز هم آپدیت شدیم.
----------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, Interview date: August 5, Military: exemption, Post: Stockholm, Update: August 11 and 28 (email), August 29, September 2 and September 3
امیدوارم هر چه زودتر تبدیل به ویزا بشه
برگه آبی
ویزا....
تشکر کنندگان: manamilad ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:18)sysmaster نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 00:19)محبت نوشته:  سلام
دوستانی که امروز از مهاجرسرا زیارتشون کردم در ایروان:
Sysmaster--H pier-- Arash12 -- m nikparvaz -- shayesteh -- shahrzad001 -- pink -- shahryar -- دایی پیمان -- bobo -- REza Top60 -- آیلار -- خاله سارا -- افشین -- Masoud Z -- Hamid F3و تعدادی دیگه که دوست نداشتن خودشون رو معرفی کنن و یا من فراموش کردم.
و امیدوارم همه بچه ها ویزاهاشون رو بگیرن چه اینجائیا و چه اونجائی ها

واقعا حضور بچه های گلی که زیارتشون کردیم یه نعمت بزرگی بود که باعث شد ارامشی بهمون
بده که فشار روحی که رومون هست را فراموش کنیم

سلام دوست خوبم،
آپدیت های شما مثل منه و به فاصله 2 روز با هم مصاحبه شدیم، میتونم بپرسم که خدمت سربازی داشتید یا نه؟ و آیا خدمتتون ارتش بوده؟ اونطور که من متوجه شدم خدمت ارتش و بیشتر چک میکنن.
بامید خبرهای خوب برای همه بچه های گل مهاجر
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، manamilad ، rezahoorjandi ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 11:42)amir rad نوشته:  سلام من یه سوال داشتم.ممنون میشم بهم سریع جواب بدن دوستان
ما روزی که رفتیم مصاحبه خانومم ذینفع من میشه و ready خورده( نه ap مثل من) و ازش چیز آنچنانی نپرسیدن فقط چندتا سوال مختصر وکوتاه راجع به کارشون ومدارکشونو ضمیمه پرونده من کردن.میخواستم بذونم الان لازمه با من بیان ابوظبی اگه کلیر بشم و نخوایم مدیکالو تمدید کنیم چون سه ماه هنوز اعتبار داره ؟؟ این ready یعنی باید مصاحبه بشن این سری یا نه برای اینه که اگه من ویزا بگیرم به اوشون هم بدن (مستلزمه گرفتن ویزای من باشه)؟؟؟؟آخه شاید مجبور شم خودم تنها بیام به خاطر کارشون وهزینمون

دوست عزيز: با سلام . مصاحبه فقط يكبار انجام ميشه. ما كه سفارت آنكارا بوديم آفيسر گفت براي دريافت ويزا يكيتون بياد كافيه . فكر ميكنم نيازي به حضور همسرتون نباشه. ضمنا چون همسرتون AP نداشته وضعيتش Ready مونده و وجاي نگراني نداره .
موفق باشيد .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: manamilad ، amir rad ، nedaba
سلام
.
خواستم یک مورد مهم رو متذکر بشم:
بین بچه هایی که دیروز پاس رو به سفارت انداختیم و ایمیل زده بودیم دیروز عصر و امروز صبح برای هر دو نفر همون جواب ایمیل همیشگی اومد و جالب بود برام.
این نشون میده که ظاهرا جواب دهنده ایمیل ها یا ایمیل رو نمیخونه یا از همه جا بی خبره و یا کلا همین جواب رو میده پس اصلا نمیشه بهش استناد کرد..
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-03 ساعت 12:50)محبت نوشته:  سلام
.
خواستم یک مورد مهم رو متذکر بشم:
بین بچه هایی که دیروز پاس رو به سفارت انداختیم و ایمیل زده بودیم دیروز عصر و امروز صبح برای هر دو نفر همون جواب ایمیل همیشگی اومد و جالب بود برام.
این نشون میده که ظاهرا جواب دهنده ایمیل ها یا ایمیل رو نمیخونه یا کلا همین جواب رو میده.
سلام
امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید
نگفتن بهتون کلیر هستید یا نه؟
در مورد اعلام جدید خبری نیست؟
برگه آبی
ویزا....
تشکر کنندگان: NarCssuS ، محبت ، p.fereidouni ، pari1392 ، pari pari ، مارکوپولو ، آيلار ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، alireza2001، amin arefi، arash bon، arashmanteghi، azadeh2014، azadj1988، eng.civil.81، eror، Farshid1976، homy ka، k.shiari، marsein، MatinLA، meisam_civil82، milad.m1986، Moamma111، NarCssuS، nimaaa، p.keyvan، peymanr، pink2، poni، reza3035، REZAMBI، Ro_Sedighi، SabSor، sbh، shayesteh، shazad، shhak، SHirakt1991، sonyz2، مامان خانم، پدی، برسام٤، رامسین دهقان، سبز، سعید پ، 2 کاربر مخفی، 9 مهمان
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، حاجی واشنگتن ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 08:35)khder نوشته:  دوستان منم آپدیت به تاریخ 2 سپتامبر داشتم. تا 2 و 3 چک کردم خبری نبود، نمیدونم از سفارت بوده یا کار برادرانه!
سفارت نرفته های ایروان جز آقا شهریار کس دیگه ای هم آپ داشته آیا؟؟؟

منم داشتم...چند نفر دیگه رو هم میدونم که داشتن...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، pari pari ، NEURON ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان