کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 13:35)برسام٤ نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:30)Lucy.GH نوشته:  سلام،

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

خواستم بچها امیدوار بشن که هنوز ویزا هست.

امیدوارم همه مثل ما که الان خوشحال شدیم خوشحال بشن زوده زود.
----------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, interview: August 5, Visa: Today

هووووووووورررررااااااااااااااا،تبريك ميگم دوست عزيز

مبارکه شما هم ، از اون هایی بودین که رفتین جلوی سفارت
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 12:01)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 07:28)m.mirzaee نوشته:  بچه ها میدونم که الان همه همه همه تصمیم داریم که برای چک کردن وضعیتمون سفارت نریم
اما ویزاتون رو اماده کنید و پروازها رو هم رصد کنید
یه سئوال ابوظبی فقط پاسها رو روز یکشنبه و سه شنبه میگیره؟
آیا NMC دوبی پنجشنبه هم چکاپ میکنه و تا شنبه جواب مدیکال رو میده؟
ممنون اگر جواب بدید

پری پری عزیز فقط تشکر میکنی
یه جواب هم بدی بد نیستا Big Grin

حق با شماست من وظيفمه كه جواب بدم ولى باور كنيد ديگه اصلا دل و دماغ ندارم كه چيزى بنويسم. فقط ميام اينجا ببينم چه خبره.بازم عذر ميخوام. بله اگه مثل روال سابق باشه همون يكشنبه و سه شنبه ميگيره، nmc هم پنج شنبه ها بازه و كار ميكنن قبلا تا شنبه جواب ميدادن ولى الان شايد به دليل ازدحام بيشتر طول بكشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
صبور باشین و پیروز و امیدوارم وضعیت همه شما بشه ویزا گرفتهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

----------------------------------------------------------------------------------------

تبریک فراوان!
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: avayebahar ، sonyz2 ، b_argi ، Lucy.GH ، MOHAMMADKHANI ، pari pari ، مارکوپولو ، nedaba
ما از 4 August هيچ آپديتي نداشتيم.حتي با ايميل.فقط 15 August با ايميل پسر سه ساله ام كه ready هم هستش آپديت شد.اون رو چرا آپديت مي كنن؟
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 13:39)zzarin نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 13:35)برسام٤ نوشته:  

هووووووووورررررااااااااااااااا،تبريك ميگم دوست عزيز

مبارکه شما هم ، از اون هایی بودین که رفتین جلوی سفارت

دوستان ایشون به طور واضح نوشتن سفارت در استکهلم پاسشونو نگه داشته!!! یعنی اینکه درسته سهمیشون مال ایران بوده اما ظاهرا در هیچکدوم از سه سفارتی که ایرانیها رفتند مصاحبه ندادن
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، milad.m1986 ، Lucy.GH ، Nooshinsalamat ، مارکوپولو ، nedaba
نقل قول:
(2014-09-03 ساعت 12:16)katanaser نوشته:  دوستان؛ این قضیه رنگ برگه های AP چیه؟ من و یکی از دوستان به فاصله 1 نفر مصاحبه شدیم. به ما سفید دادند و به اون دوستمون آبی. احتمالا باید یه تفاوتی باشه.
آیا به اروپا سفر داشتید؟
کیس:70xx
تعدا افراد : 3 نفر
تاریخ مصاحبه 19 جولای
آخرین آپدیت 2 سپتامبر[/align]
تشکر کنندگان:
به نظرتون احتمال اینکه به 2 تا از اعضاء خانواده یکضرب ویزا بدن و به نفر سوم پس از پروسه اداری ، ویزا ندن چقدره ؟
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 13:13)محبت نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:59)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:50)محبت نوشته:  سلام
.
خواستم یک مورد مهم رو متذکر بشم:
بین بچه هایی که دیروز پاس رو به سفارت انداختیم و ایمیل زده بودیم دیروز عصر و امروز صبح برای هر دو نفر همون جواب ایمیل همیشگی اومد و جالب بود برام.
این نشون میده که ظاهرا جواب دهنده ایمیل ها یا ایمیل رو نمیخونه یا از همه جا بی خبره و یا کلا همین جواب رو میده پس اصلا نمیشه بهش استناد کرد.
سلام
1- امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید
2- نگفتن بهتون کلیر هستید یا نه؟
3- در مورد اعلام جدید خبری نیست؟
سلام
1- سپاس
2- خیر به هیچ کس هنوز جوابی ندادن و تک وتوک دارن زنگ میزنن که بیاید پاستون رو بگیرید و شما کلیر نشدید.
3- خیر اما بصورت غیر رسمی خبردار شدم تا 5 سپتامبر تکلیف قضیه روشن شده ست.

سلتم به شما دوست عزیز.امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید.منطورتون اینه که تا 5 سپتامبر کلا پرونده بسته میشه؟میشه بیشتر توضیح بدید.متشکرم
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 13:55)تاتارها نوشته:  به نظرتون احتمال اینکه به 2 تا از اعضاء خانواده یکضرب ویزا بدن و به نفر سوم پس از پروسه اداری ، ویزا ندن چقدره ؟

به نظر من كاري به بقيه اعضا ندارند . كيس مانند يك فرد عادي بررسي ميشه و بوده كيسايي كه ويزا يكنفر نيومده ولي خوب جاي نگراني نداره ... به احتمال زياد كه ويزاشون مياد اگر يكدرصد هم نياد فقط مدتش يكم طولاني ميشه و دوباره درخواست ميديد و ايشون با شرايط كيس فاميلي ويزا مي گيرند...
Case Number: 2014AS6XXX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/ زمان و مکان مصاحبه: 29 May، ابوظبی/ آخرين آپديت : 1 سپتامبر / ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: nedaba

هووووووووووووووووووووورا
هووووووووووووووووووووورا
هوررررررررررررررررررررررررا

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
(2014-09-03 ساعت 14:01)lucky star نوشته:  
.
بین بچه هایی که دیروز پاس رو به سفارت انداختیم و ایمیل زده بودیم دیروز عصر و امروز صبح برای هر دو نفر همون جواب ایمیل همیشگی اومد و جالب بود برام.
این نشون میده که ظاهرا جواب دهنده ایمیل ها یا ایمیل رو نمیخونه یا از همه جا بی خبره و یا کلا همین جواب رو میده پس اصلا نمیشه بهش استناد کرد.
سلام
سلام
1- سپاس
2- خیر به هیچ کس هنوز جوابی ندادن و تک وتوک دارن زنگ میزنن که بیاید پاستون رو بگیرید و شما کلیر نشدید.

سلام به شما دوست عزیز.امیدوارم هر چه زودتر ویزا بگیرید.منطورتون اینه که تا 5 سپتامبر کلا پرونده بسته میشه؟میشه بیشتر توضیح بدید.متشکرم
سلام
نه دوست خوبم 5 سپتامبر تکلیف ویزاها و تعدادشون در ماه سپتامبر معلوم میشه و نه پرونده لاتاری، اون که پایان سپتامبر قراره بسته بشه و من امیدوارم بزودی زود این تاپیک پر بشه از هوررررررررا.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-03 ساعت 13:37)سعید پ نوشته:  

مبارکههههه...میشه شرایط کیس رو بگید؟ چون من هم یک هفته قبل از شما مصاحبه داشتم و کلیرنس شما خیلی کم طول کشیده خواستم بدوم شرایطتون چی بوده....
سلام، مرسی‌. شرایط ما:

اگه سوال دیگه هست می‌تونه مفید باشه برام پیام خصوصی بذارید، چون من سر کارم هستم و زیاد نمی‌تونم همهٔ صفحه‌ها چک کنم، می‌تونم شب بهتون جواب بدم

با آرزوی خوشحالی‌ همه بچه ها.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post : Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3

(2014-09-03 ساعت 13:38)NarCssuS نوشته:  

مبارکههههههههههههه....
خدارو شکر ، خبر خیلی خیلی خوبیه Smile
کدوم سفارت بودین؟
مرسی‌.
Stockholm
------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، manamilad ، pendleton ، Nooshinsalamat ، NarCssuS ، lida55 ، nedaba
بچه ها من دیروز از سفارت ایروان استعلام کلیر شدن کردم که این جواب را امروز دادند تازه برنده اصلی را هم آپدیت 2 سپتامبر کردند
از یک طرف پاس را در سفارت میگیرند از این طرف می گویند دیگه ویزا بیشتر از این نداریم ، این دیگه چه قاراشمیشیه

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don't have visa numbers any
more.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
.
سلام
سلام
1- سپاس

بله 5 سپتامبر هم که جمعه است و بلافاصله بعدش تعطیلات شنبه و یکشنبه و 8 سپتامبر و دوباره انتظار تا شاید این جمعه ...
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان