کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 16:49)سعید پ نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:19)afra198 نوشته:  همین الان ایروان این ایمیلو زده:
Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

کسی این ایمیلو دریافت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره بپرسی کی این ایمیلو دریافت نکرده. ایروان مدتهاست به همه همین جواب رو میده.

نه والا، من تا حالا همچین ایمیلی ازشون دریافت نکردم... هرچیم بوده، می گفتن در حال حاضر ویزا نداریم، نه اینکه مثل این ایمیله بگن دیگه ویزا نداریم. خیلی فرق می کنه!
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 13:30)Lucy.GH نوشته:  سلام،

ما همین الان ایشود شدیم. البته هنوز پاسپورت به دستمون نرسیده، چون سفارت آمریکا تو استوکهلم پاسپورت ما نگاه داشت گفت هروقت ویزاتون بیاد می‌فرستیم. تو سیس ایشود شدیم.

خواستم بچها امیدوار بشن که هنوز ویزا هست.

امیدوارم همه مثل ما که الان خوشحال شدیم خوشحال بشن زوده زود.
----------------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, interview: August 5, Visa: Today

تبریک می گم بهتون... واقعا توی این روزهای آخر ویزا گرفتن مثل گل زدن تو وقت اضافه می مونه... آدم بال در می آره...Wink

تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، shhak ، hadi472 ، pari pari ، مارکوپولو ، کیانوش2 ، Maryrhm ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:50)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:28)Hassan2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:20)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:58)Hassan2014 نوشته:  دوستان جمعه ميشه رفت سفارت؟؟؟؟؟
چون جواب آزمايشات ما فردا ساعت ٣ حاضره!!!!Wink
دوست گرامي
جمعه جزء روزهاي كاري آنكاراست. فكر نميكنم مشكلي براي مراجعه باشه. مگر شما كلير شديد يا تماسي با شما داشتن ؟

نه دوست عزيز ما هر سال تعطيلات ميايم تركيه امسال هم چندروزى اومديم انكارا

ايشالللا جمعه بريد سفارت و خبراي خوب به ما بديد،منتظر خبرهاتون هستيم

(2014-09-03 ساعت 16:49)اسفند89 نوشته:  سلام دوستان

من چک کردم و همین الان آپ شدم
حالا یا اگر خدا بخواد کلیر شده هستیم و فردا هم احتمالا چاپ ویزا
ویا اینکه هنوز پرونده بازه و به واسطه تحویل تمدید مدیکال آپ شدم و خبری از ویزا نیست
حتما اطلاع میدم

ايشاللللا كه كلير شديد و ويزاتون پرينت شه
دوست گرامي
چند سوال داشتم كه در پيام خصوصي براتون فرستادم. اگر لطف كنيد اين اطلاعات را براي من بفرستيد.
باميد دريافت ويزاي كليه بچه هاي مهاجرسرا SmileSmileSmileSmile
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:43)alimomen نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:40)حاجی واشنگتن نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:33)MOHAMMADKHANI نوشته:  Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند

دقیقا... این نشون می ده که هنوز سهمیه ایران تموم نشده...Wink
دوستان منتظر خبرای خوب باشیدCool

جون حاجی آخه کی؟
تو که حاجی هستی به خدا نزدیکتری رایزنی کن نماز رفع عسرتی چیزی بخون بلکه رستگار بشیم

علی جون خیلی مونده تا دقیقه 90 بازی، تازه من رو وقت اضافه هم حساب کردم...Big Grin شایدم پنالتی شه...Wink

آنکارا لیست جدید اعلام کرد و باز هم دریغ از یک کیس لاتاری
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، Maryrhm ، NEURON ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 16:51)NarCssuS نوشته:  
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

بهتره بپرسی کی این ایمیلو دریافت نکرده. ایروان مدتهاست به همه همین جواب رو میده.

نه والا، من تا حالا همچین ایمیلی ازشون دریافت نکردم... هرچیم بوده، می گفتن در حال حاضر ویزا نداریم، نه اینکه مثل این ایمیله بگن دیگه ویزا نداریم. خیلی فرق می کنه!

عزیز دل من، ویزا نامبر نداشتن با تموم شدن سهمیه ایران و ... فرق میکنه. هر مدل ویزایی چه لاتاری چه دانشجویی و ... باید ویزا نامبر داشته باشه. ویزا نامبر هر سفارتخونه ای هم تموم شه کارهای اداریشو انجام میدن و دوباره بهش اختصاص میدن...ویزا نامبر به طور خلاصه چیزیه که ممکنه امروز نباشه فردا باشه پس فردا دوباره تموم شه...حالا اگه من اشتباه میکنم دوستان بیان اصلاح کنن...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، pari pari ، pari1392 ، essam ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 17:05)amohammadi348 نوشته:  
آنکارا لیست جدید اعلام کرد و باز هم دریغ از یک کیس لاتاری

باز خدارو شکر حرفی از تموم شدن ویزا تو سایت نزدن. دوستان به نظر من نا امید نشید. اینا از 3 ماه پیش دارن ناله می کنن تو ایمیلاشون.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، janatirad ، Nooshinsalamat ، pari pari ، Touraj2014 ، sal0811 ، Maryrhm ، nedaba
جون حاجی آخه کی؟
تو که حاجی هستی به خدا نزدیکتری رایزنی کن نماز رفع عسرتی چیزی بخون بلکه رستگار بشیم
[/quote]
علی مومن این جمله رو یادت می آد...Big Grin صبور باش دادا...

"جهت جلوگیری از تکرار فاجعه 2013 وبه امید اینکه این تاپیک ختم به خیر بشه با اجازه مدیران عزیز و تمام برو بچه های خوب 2014 یک گوسفند در بدو افتتاح این تاپیک قربانی میکنم"

(2014-09-03 ساعت 17:07)سعید پ نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:51)NarCssuS نوشته:  
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

عزیز دل من، ویزا نامبر نداشتن با تموم شدن سهمیه ایران و ... فرق میکنه. هر مدل ویزایی چه لاتاری چه دانشجویی و ... باید ویزا نامبر داشته باشه. ویزا نامبر هر سفارتخونه ای هم تموم شه کارهای اداریشو انجام میدن و دوباره بهش اختصاص میدن...ویزا نامبر به طور خلاصه چیزیه که ممکنه امروز نباشه فردا باشه پس فردا دوباره تموم شه...حالا اگه من اشتباه میکنم دوستان بیان اصلاح کنن...

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه Smile
ولی پس چرا نگفته مثل دفعه های قبل نگفته "در حال حاضر"؟ چرا گفته "دیگه نداریم"؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 17:18)NarCssuS نوشته:  [quote='سعید پ' pid='545510' dateline='1409747866']
[quote='NarCssuS' pid='545505' dateline='1409746910']
[quote='سعید پ' pid='545503' dateline='1409746761']
[quote='afra198' pid='545484' dateline='1409744976']

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه Smile
ولی پس چرا نگفته مثل دفعه های قبل نگفته "در حال حاضر"؟ چرا گفته "دیگه نداریم"؟

نارسیوس جان
توی این 2 ماهه کدوم ایمیلشون مثل آدمیزاد بوده که این بخواد دومیش باشه!!!
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: NarCssuS ، pari pari ، nedaba
فقط جهت اطلاع رسانی عرض میکنم ....

1- ایمیل 25 آگوست، درخواست وضعیت AP، بدون جواب، بدون آپدیت
2- ایمیل 27 آگوست، اطلاع تغییر آدرس و شماره تماس، بدون جواب، بدون آپدیت
3- ایمیل 2 سپتامبر، درخواست وضعیت AP، بدون جواب، آپدیت 2 سپتامبر (نمیدونم واسه ایمیل بوده یا نه)

کسی حدسی داره راجع به پرونده من ؟؟؟؟
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: nedaba
سلام
لطفا مجدد شلوغش نکنید ممکنه کسی که پشت اون کامپیوتر نشسته باشه یه بیمار باشه و امروز هم ایروان بچه ها پاسشون رو تحویل دادن و یه سری هم رفتن مدیکال تا فردا تحویل بدن و خلاصه اینکه تا زمانیکه خود سایت رسمی اعلام نکرده لطفا شلوغش نکنید. چون هیچ خبری از اتمام سهمیه نیست و البته کسی منکر این نیست که دارن تمام مانده های لاتاری رو بررسی میکنن تا به نتیجه کلی و قطعی برسن تا تصمیم گیری لازم رو کنن .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-03 ساعت 17:21)kooshamostofi نوشته:  فقط جهت اطلاع رسانی عرض میکنم ....

1- ایمیل 25 آگوست، درخواست وضعیت AP، بدون جواب، بدون آپدیت
2- ایمیل 27 آگوست، اطلاع تغییر آدرس و شماره تماس، بدون جواب، بدون آپدیت
3- ایمیل 2 سپتامبر، درخواست وضعیت AP، بدون جواب، آپدیت 2 سپتامبر (نمیدونم واسه ایمیل بوده یا نه)

کسی حدسی داره راجع به پرونده من ؟؟؟؟

بعید میدونم به ایمیل ربط داشته باشه چون خیلی ها دوم سپتامبر آپدیت شدن. ضمنا روز مصاحبه من و شما یکی بوده!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: kooshamostofi ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 17:24)محبت نوشته:  سلام
لطفا مجدد شلوغش نکنید ممکنه کسی که پشت اون کامپیوتر نشسته باشه یه بیمار باشه و امروز هم ایروان بچه ها پاسشون رو تحویل دادن و یه سری هم رفتن مدیکال تا فردا تحویل بدن و خلاصه اینکه تا زمانیکه خود سایت رسمی اعلام نکرده لطفا شلوغش نکنید. چون هیچ خبری از اتمام سهمیه نیست و البته کسی منکر این نیست که دارن تمام مانده های لاتاری رو بررسی میکنن تا به نتیجه کلی و قطعی برسن تا تصمیم گیری لازم رو کنن .
آقا این پست های شما همه دقیق و کارشناسانه هستن
پیروز باشی
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: pari pari ، sonyz2 ، pari1392 ، maryam_ros ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 17:13)حاجی واشنگتن نوشته:  جون حاجی آخه کی؟
علی مومن این جمله رو یادت می آد...Big Grin صبور باش دادا...

"جهت جلوگیری از تکرار فاجعه 2013 وبه امید اینکه این تاپیک ختم به خیر بشه با اجازه مدیران عزیز و تمام برو بچه های خوب 2014 یک گوسفند در بدو افتتاح این تاپیک قربانی میکنم"
[/quote]
افرین خوب یادته بعدشم یادت میاد؟
که مدیران پاکش کردن -همین پاک کردن بود که حالا به اینجا رسوندتمون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان