کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-04 ساعت 11:06)abbas09 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:58)xerxes666 نوشته:  بچه ها اگه یکی خدمتتش تو نیرو انتظامی باشه و کار دولتی نکرده باشه چقدر اف بی آی چکش طول می کشه؟

؟؟؟؟؟؟ الان این سوالو کجای دلمون بزاریم مااااااا؟ عزیزم خیلی طول میکشه

6 ماه و 3 هفته و 2 روز و 3 ساعت و 25 دقيقه حدودا Wink
تشکر کنندگان: abbas09 ، milad.m1986 ، arashmanteghi ، NEURON ، nedaba ، کیانوش2
(2014-09-04 ساعت 11:06)abbas09 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:58)xerxes666 نوشته:  بچه ها اگه یکی خدمتتش تو نیرو انتظامی باشه و کار دولتی نکرده باشه چقدر اف بی آی چکش طول می کشه؟

؟؟؟؟؟؟ الان این سوالو کجای دلمون بزاریم مااااااا؟ عزیزم خیلی طول میکشه
دوست عزیز....حق داری این سوال رو می پرسی ولی الان ما تو یک شرایط سختی گیر افتادیم که نمی دونیم چکار کنیم.. ...الان فکرمون برای این سوالها کار نمی کنه....انشااله از اکتبر به تمام سوالات شما جواب می دیم....هر شرایطی پیش اومد بچه های 2015 رو تنها نمی ذاریم بخاطر دینی که به مهاجرسرا داریم........ولی الان نه.....الان فاز فکری ما یه چیز دیگست ...یهو با یک سوال غیر متعارف روبرو می شیم ...بهم می ریزم ...الان فقط می خوایم ببین این سفارتها با سرنوشت ما چه بازی می کنند ؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، محبت ، رامین اهوازی ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 11:18)xerxes666 نوشته:  تو آگست................. بچه ها حرفای اینارو گوش نکنید من چند تا سوال ساده پرسیدم هیچکسی درست ج نمی ده در صورتی که الان من ویزامم آمادست

سلام دوست من
لطف کنین اگه میخواین خبری بدین یا پستی بزارین اول تو قسمت کنترل پنل کاربر بخش تغییر امضا برای خودتون امضا درست کنین تا بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم.
تو این چند وقت اخیر شایعات بی اساسی پخش شده و چندین بار باعث جروبحثای بیهوده شده بنابراین یکم از خودتون اطلاعات بدین که حدود کیس نامبرتون چنده و کدوم سفارت بودین و کی مصاحبه داشتین.
انتظار نداشته باشین با یه خط سوال بدون نام و نشان دوستان بهتون جواب بدن.
شاد باشین.
بچه ها حواستون باشه درگیر هر پست بی محتوایی نشین..
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: sonyz2 ، milad.m1986 ، Touraj2014 ، pari1392 ، nazanin fatemi ، محبت ، SabSor ، NEURON ، hamid_fs3 ، nedaba ، pari pari
(2014-09-04 ساعت 11:14)xerxes666 نوشته:  بهتره جواب ندید بلد نیستید من با اینکه سربازیم نیرو انتظامی بود بازم ویزام زود آماده شد 3 هفته ای تو آگست..... پس خیلی طول نمی کشه

اگر اينطور كه ميگين باشه يا يكضرب گرفتيد و يا جزء استثناها بوده. چون اگر يك نگاهي به آمار كليرينس ها بياندازيد ميبينيد كه زمانهاي انتظار خيلي بيشتر از زمان انتظار شماست.
به هر صورت خيلي خوشحال شدم كه يكي از هموطناي ما تونست براحتي ويزا بگيره. باميد موفقيت هاي بعدي شما در مراحل بعدي زندگي . شاد باشيد.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، محبت ، nedaba ، کیانوش2
این روزها شاید بحرانی ترین روزهای عمر خیلی از ما ها باشه کاری هم از دست هیچ کس بر نمی آد.
اینجاییم که دلمون مث سیر و سرکه داره می جوشه پاشیم بریم سفارت هم که فقط کارکنان سفارت رو نسبت به خودمون (ایرانی) سر و بی احساس می کنیم
چه خوب بود مدیریت بحران رویاد می گرفتیم ...تا کنترل زندگی مون دست خودمون می افتاد .
من که دیگه نه ناراحت ناراحت می شم ونه از خبر های خوش خیلی ذوق زده ...
تا جایی که اجازه دارم تلاش می کنم بعد وایمیستم ببینم زندگی برام چه سوپرایزی داره ...
بد یا خوب رو هم مجبورن می پذیرم !Sad
زندگی در جریانه ...
با تشکر از همه ی بچه های گل مهاجر سرا که اینقدر خواهرانه و برادرانه به دوستاشون کمک می کنند از هر نوعی Shy
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
(2014-09-04 ساعت 11:23)hadi472 نوشته:  دوست عزیز Communication Unit میشه واحد ارتباطات نه مخابرات!

سلام دوست من
بله حق با شماست اون معنی لغوی رو هم در بر داره اما در ادارات دولتی و رسمی برای واحد مخابرات ازش استفاده میشه و یک اصطلاح رسمیه.
در هر صورت صدور ویزا نه به بخش مخابرات ارتباطی داره نه ارتباطات!
شاد باشین.
تشکر کنندگان: nedaba ، hamid_fs3
(2014-09-04 ساعت 11:15)m60kabir نوشته:  چرا کسی جواب منو نمیده؟Sad
بخدا ما هم آدم یم از فرط انتظار برای کلیرشدن به این شکل در اومدیم Big Grin

ما برای آنکارا ایمیل زدیم و متن زیر را ارسال کردن، به نظر شما منظورشون چیه؟
We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September.

دوست گرامي : متن كاملا واضح ميگه كه سهميه آگوست تمام شده و با توجه به تعداد مصاحبه هاي سپتامبر جهت صدور ويزا برنامه ريزي خواهد شد.
نگران نباشيد. در سپتامبر خبراي خوبي خواهد بود. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، milad.m1986 ، محبت ، khalaf01 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba ، pari pari ، کیانوش2 ، mehrzad2013
(2014-09-04 ساعت 10:56)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:29)ebi1988 نوشته:  الان آپدیتم کردن و این ایمیل رو واسم فرستادن

ِDear Ebrahim

Thank you for your electronic mail message of Sep. 1, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.

We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.

We hope this information is useful in responding to your inquiry.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***

سلام دوست من
مطمئنین این ایمیل از طرف سفارته؟
این متن پر از غلط املاییه و مشخصه که یه فارسی زبان اونو مستقیم به انگلیسی برگردونده!
اصلاً شبیه متنایی نیست که از طرف سفارتا فرستاده میشه!
اولاً اول متن اسم کوچیک مخاطب رو نمیارن دوماً Communication Unit یعنی "واحد مخابرات"!!! ویزا چه ربطی به واحد مخابرات داره؟
در ضمن از کی تا حالا اختلاف ساعت سفارتا با آمریکا تو متن ایمیلا ذکر میشه؟ همچنین Daylight "Savings" time رو تا حالا نشنیده بودم!
کلا سر تا پای این متن زیر سواله!
به دوستان توصیه میکنم خیلی به هر متنی که به سفارتا منتسب میشه اطمینان نکنن!
از من گفتن بود.
شاد باشین.
این چی ؟ Dear Ebrahim,

Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari
(2014-09-04 ساعت 11:18)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:33)morteza-dm نوشته:  به نظر من دوستان برای تمدید مدیکال دست نگهدارند تا تکلیف معلوم بشه معلومه که NMC دوست داره براتون تمدید کنه اونا از پول که بدشون نمیاد پس صبر کنید بیخودی هزینه نکنید مطمئن باشید اگر ویزا نامبر بیاد وقت برای تمدید مدیکال هست پس عجله و هزینه بیخودی نکنید . مخصوصا دوستان ابوظبی

منم موافقم
با این اوضاع جواب منفی دادن بهتره دست نگه داریم
مطمئنم خیلی از کیسها هنوز ته مدیکالشون یکی دو ماه اعتبار داره
خوب زیاد سخت گیری نکینیم با همین هم میشه رفت آمریکا و سریع برگشت،قرار نیست حتما با جیب پر از پول رفت و چند ماه اونجا زندگی کرد.
موافقید؟

دوست عریز. اولا ما یک خانواده هستیم و برای فردا بلیط گرفتیم از قبل پس مجبوریم بریم. ثانیا مدیکال ما دو سه هفته اعتبار داره و حتما باید تمدید شه. اگه یه وقت هوس کردن اخر سپتامبر تلفن بزنن نمیتونیم همه با هم بریم.
اینم ایمیل appointmentdeiradxb@nmc.ae
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: محبت ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، nedaba ، azadeh2014 ، lighter
(2014-09-04 ساعت 11:28)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:23)hadi472 نوشته:  دوست عزیز Communication Unit میشه واحد ارتباطات نه مخابرات!

سلام دوست من
بله حق با شماست اون معنی لغوی رو هم در بر داره اما در ادارات دولتی و رسمی برای واحد مخابرات ازش استفاده میشه و یک اصطلاح رسمیه.
در هر صورت صدور ویزا نه به بخش مخابرات ارتباطی داره نه ارتباطات!
شاد باشین.
به هر حال اگر هم ارتباط نداشته باشه این بخشی که جواب ایمیل هایی رو میده که از طریق سایت http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx واسشون میفرسیم،که جای سوال نداره چون وقتی جواب میاد واسه شما سوالی که ازشون پرسیدید رو توی قسمت پایین ایمیل مینویسه.Wink
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: hadi472 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 11:12)xerxes666 نوشته:  تمامی جواب ها اشتلاه اینجا من ویزامم گرفتم
واقعان ویزاتون رو گرفتید شما کی مصاحبه داشتید شماره کیستون چی بود کجا مصاحبه داشتید ؟؟؟
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 09:25)ghasoo نوشته:  داش کامران شما قصد عزیمت به ارمنیا رو نداری؟؟؟؟
راستی پیشاپیش کلیر شدنتون رو تبریک میگم!!! (شما 15 sep کلیر شدید)
عمو عراقی شما 19 sep و همسر محترم شما 2 sep کلیر شدید!!!!
:-)

تو امضام مشخصه خودم 19 آگوست و خانمم 2 سپتامبر ، یعنی کلیر شدیم؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: ebi1988 ، NEURON ، nedaba ، milad 68
(2014-09-04 ساعت 11:31)teacherm نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:18)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:33)morteza-dm نوشته:  به نظر من دوستان برای تمدید مدیکال دست نگهدارند تا تکلیف معلوم بشه معلومه که NMC دوست داره براتون تمدید کنه اونا از پول که بدشون نمیاد پس صبر کنید بیخودی هزینه نکنید مطمئن باشید اگر ویزا نامبر بیاد وقت برای تمدید مدیکال هست پس عجله و هزینه بیخودی نکنید . مخصوصا دوستان ابوظبی

منم موافقم
با این اوضاع جواب منفی دادن بهتره دست نگه داریم
مطمئنم خیلی از کیسها هنوز ته مدیکالشون یکی دو ماه اعتبار داره
خوب زیاد سخت گیری نکینیم با همین هم میشه رفت آمریکا و سریع برگشت،قرار نیست حتما با جیب پر از پول رفت و چند ماه اونجا زندگی کرد.
موافقید؟

دوست عریز. اولا ما یک خانواده هستیم و برای فردا بلیط گرفتیم از قبل پس مجبوریم بریم. ثانیا مدیکال ما دو سه هفته اعتبار داره و حتما باید تمدید شه. اگه یه وقت هوس کردن اخر سپتامبر تلفن بزنن نمیتونیم همه با هم بریم.
اینم ایمیل appointmentdeiradxb@nmc.ae
آق معلم
براتونه دعا میکینم و منتظر خبرای خوب شما هستیم
به امید اینکه ویزاتونو بگیرید
تشکر کنندگان: pari1392 ، ebi1988 ، مارکوپولو ، teacherm ، nedaba ، azadeh2014 ، lighter ، Nooshinsalamat
(2014-09-04 ساعت 11:12)xerxes666 نوشته:  تمامی جواب ها اشتلاه اینجا من ویزامم گرفتم

باری کلا ( bari kella) به شما!!!
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: sonyz2 ، ebi1988 ، abbas09 ، nedaba ، کیانوش2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان