کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان ، بچه هاي ارمنستان چه خبر؟ فكر كنم اكثراً انلاين هم هستين! كسي تماسي از سفارت نداشته؟ كسي ويزا نگرفته؟ بابا يه جمله اي يه چيزي بنوسين ما دلمون خوش باشه
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari1392 ، NarCssuS ، NEURON ، nedaba ، lighter ، pari pari ، کیانوش2
(2014-09-04 ساعت 09:53)sorooosh نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:47)ghasoo نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:45)zzarin نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:42)ha290 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:20)ghasoo نوشته:  واسه منم فرستاده حالا بنظرتون چکار کنیم

سلام عموووو عراقی
:-)
خوبی؟؟؟
خانم انوش همین ایمیل رو واسه من و batigoal_189 هم فرستاد و ما هم از اطلاع رسانی ایشون تشکر کردیم و بهش گفتیم که ما میایم!!!!
دوست عزیز شما که تا اکتبر فرصت دارید چرا الکی هزینه میکنید اون هم برای 50درصد

جناب ززرین
منظورتون از 50% چیه؟؟؟؟؟
عموعراقی سلام ممنون از اطلاع رسانیتون، منم یکشنبه هفته دیگه میخوام برم ایروان، با توجه به ایمیل دکتر با رفتن موافقین یا نه؟

منتظر میمونم ببینم تا جمعه 6 سپتامبر برای بچه هائی که ارمنستان هستن چی پیش میاد اگه صحبت از دادن ویزا شد که میریم اگه نه که یا بلیط را عقب میاندازم یا اگه کلا ویزا واقعا به آخر رسید که همه چی کنسل
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: pari1392 ، ebi1988 ، مارکوپولو ، NarCssuS ، nedaba ، zaheri ، nazanin fatemi
سلام این سایت آنکار که در برگ صورتی هست . اصلا کیس لاتاری نداشت و تازه آپ شده ؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
دوستان عزیزی که انقدر میگن تموم شد تموم شد چرا با اعصاب بقیه بازی میکنین؟! فکر میکنین اینطوری مثلا به خودتون ویزا میرسه؟! بخدا اگر تاثیری داشته باشه این کاراتون روی روند کار صدور ویزا!
من داشتم گشت و گذار میکردم توی سایت وزارت خارجه به آمار و ارقام ویزاهای سال های گذشته که مراجعه کردم دیدم سال 2013 حتی بیشتر از ظرفیت 50 هزار تایی که برای ویزای لاتاری هست ویزا صادر شده.×51هزار و خورده ای×
پس انقدر نگران نباشید. ویزا هم تموم نشده و این جواب ندادن های سفارت ها هم برای اینکه انقدر ایمیل هرروز براشون میاد که فرصت نمیکنن! یه اتو ریپلای گذاشتن که به کارهاشون برسن تا زمان کم نیارند.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: sonyz2 ، zzarin ، NEURON ، ebi1988 ، majid_eng ، nedaba ، L_haam ، lighter ، nazanin fatemi ، hamid_fs3 ، pari pari ، khor_maah ، mehrzad2013
(2014-09-04 ساعت 10:22)teacherm نوشته:  جالبترین سفارت ابوظبیه. نه خودش جواب میده نه ان ام اسی برای مدیکال جواب میده.!
بچه های ایروان تو این چهل هشت ساعتی که پاس هارو تحویل سفارت دادین هیچ خبری اپدیتی تغییر وضعیتی نداشتین؟
سلام شما برای مدیکال اگر از سایت خود nmc وقت بگیرید راحتتر جواب می دن. فکر کنم nmc ابوظبی پاسخگوتر باشه.http://www.nmc.ae/
تشکر کنندگان: saboteur ، ebi1988 ، nedaba ، teacherm
Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you and family.
(2014-09-04 ساعت 00:25)بهنامي نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 23:54)sepidar87 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 10:29)sepidar87 نوشته:  من اردیبهشت مصاحبه شدم.ایا اگر کلیر شدیم باز هم باید مدیکال رو انجام بدیم؟(خوش خیالم ،نه؟)
یه سوال ذیگه هم دارم.قضیه سفارت رفتن و کلیر نشدن چیه؟یعنی اگر بریم ویزا میدن؟مگه سوپر مارکته؟من از پستهای دوسیتان چیزی دستگیرم نشد .می شه کسی لطف کنه توضیح بده؟

میشه به سوال من جواب بدین......!!!!!! فقط سوال اول!

شما چرا اينجوري هستين؟ جواب اين سوال ١٠٠ بار داده شده چرا پست هاي قبلي را نمي خوانيد؟
جوابتون خير خير خير

فکر می کنم این جو پر استرس روی شما تاثیر گذاشته، از جوابتون ممنون،ممنون، ممنون!!!!توقع دارید آدم بتونه تو 2800 صفحه جواب سوالشو پیدا کنه دوست عزیز؟ برای شما، خودم و بقیه آرزوی کلیر شدن می کنم.
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: sonyz2 ، ebi1988 ، nedaba
سلام دوستان ، بچه هاي ارمنستان چه خبر؟ فكر كنم اكثراً انلاين هم هستين! كسي تماسي از سفارت نداشته؟ كسي ويزا نگرفته؟ بابا يه جمله اي يه چيزي بنوسين ما دلمون خوش باشه
[/quote]

كسي نيست جواب ما رو بده؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
(2014-09-04 ساعت 11:49)sepidar87 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 00:25)بهنامي نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 23:54)sepidar87 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 10:29)sepidar87 نوشته:  من اردیبهشت مصاحبه شدم.ایا اگر کلیر شدیم باز هم باید مدیکال رو انجام بدیم؟(خوش خیالم ،نه؟)
یه سوال ذیگه هم دارم.قضیه سفارت رفتن و کلیر نشدن چیه؟یعنی اگر بریم ویزا میدن؟مگه سوپر مارکته؟من از پستهای دوسیتان چیزی دستگیرم نشد .می شه کسی لطف کنه توضیح بده؟

میشه به سوال من جواب بدین......!!!!!! فقط سوال اول!

شما چرا اينجوري هستين؟ جواب اين سوال ١٠٠ بار داده شده چرا پست هاي قبلي را نمي خوانيد؟
جوابتون خير خير خير

فکر می کنم این جو پر استرس روی شما تاثیر گذاشته، از جوابتون ممنون،ممنون، ممنون!!!!توقع دارید آدم بتونه تو 2800 صفحه جواب سوالشو پیدا کنه دوست عزیز؟ برای شما، خودم و بقیه آرزوی کلیر شدن می کنم.

دوست عزیز اگر زمانیکه برای تحویل ویزا تشریف میبرید مدیکالتون یکماه هم اعتبار داشته باشه براتون ویزا صادر میشه اما با اعتبار یکماه. یعنی فقط یک ماه فرصت دارین تشریف ببرین. خودتون ببینین دقیقا کی مدیکال و انجام دادین و تا کی اعتبار داره تا زمان اعتبار مدیکال ویزای شما اعتبار داره. دیگه بستگی به خودتون داره که میخواین تمدید کنین یا خیر.
موفق باشید
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، حاجی واشنگتن
[quote='sonyz2' pid='545665' dateline='1409776605']
[quote='farhad9000' pid='545664' dateline='1409776313']
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
بیخود از شعشعه پرتو ذاتم کردند / باده از جام تجلی صفاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی/ آن شب قدر که این تازه براتم دادند
بعد از این روی من و آینه وصف جمال / که در آن جا خبر از جلوه ذاتم دادند
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب / مستحق بودم و این‌ها به زکاتم دادند
هاتف آن روز به من مژده این دولت داد / که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
این همه شهد و شکر کز سخنم می‌ریزد / اجر صبریست کز آن شاخ نباتم دادند
همت حافظ و انفاس سحرخیزان بود / که ز بند غم ایام نجاتم دادند

این فال رو با تمرکز برا همه بچه های مهاجرسرا گرفتم
[quote]

درود بر حضرت حافظ، چه تفال زیبایی، ممنون از انتشار....
[/quote]
دوست گرامي : واقعا فالش عالي بود. اميدوارم كه عاقبت ما با اين فال تعبير بشه و ما از غم ايام سختي كه داشتيم بخوبي نجات پيدا كنيم.
باميد صبحي روشن Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، nedaba ، khor_maah
(2014-09-04 ساعت 11:49)mjavadsh نوشته:  Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you and family.

دوست محترم این متن کجا بوده که میای میزاری ؟!
متنی که شبیه هیچ کدوم از ایمیل های رسمی نیست.
جالبه توی لینکی که گذاشتی هم هیچ چیزی در این مورد ننوشته!!
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: nedaba ، zaheri ، L_haam
(2014-09-04 ساعت 11:57)saboteur نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:49)mjavadsh نوشته:  Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you and family.

دوست محترم این متن کجا بوده که میای میزاری ؟!
متنی که شبیه هیچ کدوم از ایمیل های رسمی نیست.
جالبه توی لینکی که گذاشتی هم هیچ چیزی در این مورد ننوشته!!

این متن قسمتی از ایمیلی هست که امروز فرستاده شده در پاسخ به ایمیلی که 31 آگوست زده بودم.
(2014-09-04 ساعت 10:26)moein_sg نوشته:  سفارت ایروان امروز با بچه ها تماس گرفتن ، گفتن بیایید پاساتون رو بگیرید ، ویزا نداریم ....

سلام آقا معين، ديگه خبر جديدي ندارين ، از بچه هايي كه رفتن پاسشون گرفتن خبري داريد كه آيا سوالي از سفارت كردند؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، عراقی
سلام
دیروز به دکتر انوش در ایروان ایمیل زدم تا برای دوشنبه 8 سبتامبر وقت بگیرم: و جواب
:Yesterday the consulate informed us that 2014 DV visa number are no
t available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.
جواب را برای سفارت فور وارد کردم و جواب سفارت:

Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more. Please kindly don’t arrange any travel to Yerevan for the moment.

دوستان عزیزم راهنمایی کنید . اگر شما جای من بودید چه می کردید؟؟؟
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، عراقی ، pari pari
سلام
.
دوست ندارم این متن رو بذارم اما ظاهرا لازمه که این کار رو بکنم:
.
هموطن متاسفانه بیمارم که ذهنت سرشار از عقده هاست حالا به چه دلیل نمیدونم و نمیخوام که بدونم، مهاجرسرا جائی نیست که بخوای عقده های روانیت رو بروز بدی اینجا عده ای آدم نگران هستن که بعضی هاشون از فرط نگرانی به مرز جنون رسیدن و من از نزدیک باهاشونم و میدونم استرس داره باهاشون چکار میکنه و خدا کنه که حرکت زشت تو باعث فقط گریه کردنشون بشه.
با تو هستم که چند تا آیدی داری و خوب میدونی باید چطور رفتار کنی تا مثلا عده ای نیان تا به فکر بیمارت سهمت حفظ بشه و یا عده ای رو سرخورده کنی یا عقده های درونیت رو آروم کنی.
متاسفم که هم وطنمی اما یادت باشه که با خلق خدا اینطور میکنی اما میتونی حکمت پروردگار رو هم تغییر بدی؟
و آیا میتونی تو سفارت و دولت آمریکا و سیاستهاشون هم بواسطه همین بیماری تغییر ایجاد کنی؟
دوستان خوب مهاجرسرائیم لطفا شما هم در مقابل شایعات اینچنینی واکنش نشون ندید و ندیده بگیرید این بهترین گزینه ست در مقابل این افراد.
در پایان در سفارت خبری از اتمام ویزا نیست و فقط سفارت خودشم بلاتکلیفه و در خصوص ویزاهای لاتاری هنوز تصمیمی گرفته نشده و ابلاغ نشده به سفارت ها و مطمئن باشد چه خوب و چه بد به محض اطلاع دوستان کاردرست اعلام میکنن من الان با حدود 20 نفر از بچه های مهاجرسرا که تو ایروانیم در ارتباطم و هر حرکتی رو اطلاع رسانی میکنیم.
حق نگهدارتون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان