کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-04 ساعت 11:49)mjavadsh نوشته:  Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you and family.

سلام دوست من
لطف کنین هیچ پستی رو بدون ذکر منبع یا لینکش اینجا نزارین.
در ضمن از خودتون یکم اطلاعات بدین تا بدونیم کدوم سفارت بودین و کی مصاحبه داشتین و ...
شاد باشین.
تشکر کنندگان: saboteur ، ebi1988 ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-09-04 ساعت 11:37)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:31)teacherm نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:18)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:33)morteza-dm نوشته:  به نظر من دوستان برای تمدید مدیکال دست نگهدارند تا تکلیف معلوم بشه معلومه که NMC دوست داره براتون تمدید کنه اونا از پول که بدشون نمیاد پس صبر کنید بیخودی هزینه نکنید مطمئن باشید اگر ویزا نامبر بیاد وقت برای تمدید مدیکال هست پس عجله و هزینه بیخودی نکنید . مخصوصا دوستان ابوظبی

منم موافقم
با این اوضاع جواب منفی دادن بهتره دست نگه داریم
مطمئنم خیلی از کیسها هنوز ته مدیکالشون یکی دو ماه اعتبار داره
خوب زیاد سخت گیممنونمری نکینیم با همین هم میشه رفت آمریکا و سریع برگشت،قرار نیست حتما با جیب پر از پول رفت و چند ماه اونجا زندگی کرد.
موافقید؟

دوست عریز. اولا ما یک خانواده هستیم و برای فردا بلیط گرفتیم از قبل پس مجبوریم بریم. ثانیا مدیکال ما دو سه هفته اعتبار داره و حتما باید تمدید شه. اگه یه وقت هوس کردن اخر سپتامبر تلفن بزنن نمیتونیم همه با هم بریم.
اینم ایمیل appointmentdeiradxb@nmc.ae
آق معلم
براتونه دعا میکینم و منتظر خبرای خوب شما هستیم
به امید اینکه ویزاتونو بگیرید

ممنونم. شاید خیلی شعاری به نظر برسه. اما من دلم میخاد همه ویزا بگیریم. این وضعیت بی احترامی به همه ایرانی هاست. بخدا اگه وطن جای بهتری برای موندن بود هرگز این همه خفت تحمل نمیکردم. از سال بعد معنی کلیرنس خوردن یعنی زجر کش شدن و این خیلی بده. این استرس منتقل میشه به تاپیکهای انتظار مصاحبه. همه سعی میکنن با هر روشی کلیرنس نخورن و هی اوضاع بدتر میشه. شاید چون شغلم نصیحت کردنه اینجوری شعاری حرف میزنم ولی واقعا اندازه خودم نگران همه هستم. دیشب به فیسبوک الن ایر یه متن دادم. میدونم اثری نداره ولی گفتم شما که اینهمه با ایرانی ها میگی و میخندی شاید بیشتر از دوستات شرایط مارو ددرک کنی.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-04 ساعت 11:41)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان ، بچه هاي ارمنستان چه خبر؟ فكر كنم اكثراً انلاين هم هستين! كسي تماسي از سفارت نداشته؟ كسي ويزا نگرفته؟ بابا يه جمله اي يه چيزي بنوسين ما دلمون خوش باشه

درود دوست منتظر
من ۱۶روزوخانواده ام ۹روز هست که در ارمنستانیم پاسها و مدارک مدیکال هم ۳روزه دراپ کردیم ولی همچنان منتظر خبرهای خوب از سفارتیم.
اگر هم تا جمعه خبری نشد پاسهامونو میگیریم و برمیگردیم وطن.
ببخشید از این لفظ استفاده میکنم ولی گور بابای خودشونوویزاشون.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
(2014-09-04 ساعت 12:02)lida55 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:29)ebi1988 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:56)reza_norouzi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 10:29)ebi1988 نوشته:  الان آپدیتم کردن و این ایمیل رو واسم فرستادن

ِDear Ebrahim

Thank you for your electronic mail message of Sep. 1, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.

We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.

We hope this information is useful in responding to your inquiry.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***

سلام دوست من
مطمئنین این ایمیل از طرف سفارته؟
این متن پر از غلط املاییه و مشخصه که یه فارسی زبان اونو مستقیم به انگلیسی برگردونده!
اصلاً شبیه متنایی نیست که از طرف سفارتا فرستاده میشه!
اولاً اول متن اسم کوچیک مخاطب رو نمیارن دوماً Communication Unit یعنی "واحد مخابرات"!!! ویزا چه ربطی به واحد مخابرات داره؟
در ضمن از کی تا حالا اختلاف ساعت سفارتا با آمریکا تو متن ایمیلا ذکر میشه؟ همچنین Daylight "Savings" time رو تا حالا نشنیده بودم!
کلا سر تا پای این متن زیر سواله!
به دوستان توصیه میکنم خیلی به هر متنی که به سفارتا منتسب میشه اطمینان نکنن!
از من گفتن بود.
شاد باشین.
این چی ؟ Dear Ebrahim,

Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
سلام
من در مورد انگلیسیش نمیدونم ولی این rm جواب ایمیل منم داده
گذشته از این خیلی راحت میگه میدونیم شما ایرانیها چقدر خسته شدین و هزینه کردین اما ما مجبوریم 6 الی ....ماه شمارو بزاریم تو کلیرنس پروسس بعدم بگیم sorry همه ویزا رو تا اگوست دادیم به دیگران که بلیط اتوبوس گرفتن رفتن پایتخت کشورشون دکتر هم وطنشون یه ویزیت کرد و پول کمتر شما دادن ما هم تا گفتن سلام گفتیم بفرمایین دو روز دیگه ویزا . خوب ایرانی عزیز شما از اونها جا موندی ببخشید دست ما نیست!!!!!!

والا اولین باره میبینم اون بالا dear به نام شخص میده !
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: nedaba ، moein_sg ، pari1392
(2014-09-04 ساعت 11:43)khalaf01 نوشته:  سلام این سایت آنکار که در برگ صورتی هست . اصلا کیس لاتاری نداشت و تازه آپ شده ؟

سلام . پرا کسی جواب نمی ده لطفا راهنمایی بفرمایید .
تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988
(2014-09-04 ساعت 12:07)محبت نوشته:  سلام
.
دوست ندارم این متن رو بذارم اما ظاهرا لازمه که این کار رو بکنم:
.
هموطن متاسفانه بیمارم که ذهنت سرشار از عقده هاست حالا به چه دلیل نمیدونم و نمیخوام که بدونم، مهاجرسرا جائی نیست که بخوای عقده های روانیت رو بروز بدی اینجا عده ای آدم نگران هستن که بعضی هاشون از فرط نگرانی به مرز جنون رسیدن و من از نزدیک باهاشونم و میدونم استرس داره باهاشون چکار میکنه و خدا کنه که حرکت زشت تو باعث فقط گریه کردنشون بشه.
با تو هستم که چند تا آیدی داری و خوب میدونی باید چطور رفتار کنی تا مثلا عده ای نیان تا به فکر بیمارت سهمت حفظ بشه و یا عده ای رو سرخورده کنی یا عقده های درونیت رو آروم کنی.
متاسفم که هم وطنمی اما یادت باشه که با خلق خدا اینطور میکنی اما میتونی حکمت پروردگار رو هم تغییر بدی؟
و آیا میتونی تو سفارت و دولت آمریکا و سیاستهاشون هم بواسطه همین بیماری تغییر ایجاد کنی؟
دوستان خوب مهاجرسرائیم لطفا شما هم در مقابل شایعات اینچنینی واکنش نشون ندید و ندیده بگیرید این بهترین گزینه ست در مقابل این افراد.
در پایان در سفارت خبری از اتمام ویزا نیست و فقط سفارت خودشم بلاتکلیفه و در خصوص ویزاهای لاتاری هنوز تصمیمی گرفته نشده و ابلاغ نشده به سفارت ها و مطمئن باشد چه خوب و چه بد به محض اطلاع دوستان کاردرست اعلام میکنن من الان با حدود 20 نفر از بچه های مهاجرسرا که تو ایروانیم در ارتباطم و هر حرکتی رو اطلاع رسانی میکنیم.
حق نگهدارتون.

آق محبت يعني تماسي از سفارت با شما با دوستان گرفته نشده
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: ebi1988 ، saboteur ، محبت ، milad 68 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 12:11)khalaf01 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:43)khalaf01 نوشته:  سلام این سایت آنکار که در برگ صورتی هست . اصلا کیس لاتاری نداشت و تازه آپ شده ؟

سلام . پرا کسی جواب نمی ده لطفا راهنمایی بفرمایید .

سلام دوست عزيز، سايت سفارتها ٣ ماهي هست شماره لاتاري اعلام نكرده!
يا تلفن زده و يا دوستان به ميل خودشون رفتن دم سفارت از وضعيت پروندشةن خبر گرفتند!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، milad 68 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 11:49)mjavadsh نوشته:  Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you and family.

تو کلا 3 تا ارسال داری این مدت کجا بودی !؟ Smile)))
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Touraj2014 ، saboteur ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 09:45)ha290 نوشته:  لطفا بپرسید منظور دکتر از ارسال این ایمیل جدید برای کسای که نوبت گرفتن چیه ممنون
این که دکتر انوش همچین ایمیلی زده نشان از هماهنگی و نظم در سفارت داره چرا که نمی خواد کسایی که هنوز معلوم نیست که کلیر خواهند شد یا نه پول و وقت برای تجدید مدیکال خرج کنند
واللا نمی دونم من مثبت نگرم یا این واقعا" اینجوریه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، محبت ، L_haam ، nedaba ، MOHAMMADKHANI ، lida55
(2014-09-04 ساعت 12:16)I2AFSHIN نوشته:  
.
.
هموطن متاسفانه بیمارم که ذهنت سرشار از عقده هاست حالا به چه دلیل نمیدونم و نمیخوام که بدونم، مهاجرسرا جائی نیست که بخوای عقده های روانیت رو بروز بدی اینجا عده ای آدم نگران هستن که بعضی هاشون از فرط نگرانی به مرز جنون رسیدن و من از نزدیک باهاشونم و میدونم استرس داره باهاشون چکار میکنه و خدا کنه که حرکت زشت تو باعث فقط گریه کردنشون بشه.
با تو هستم که چند تا آیدی داری و خوب میدونی باید چطور رفتار کنی تا مثلا عده ای نیان تا به فکر بیمارت سهمت حفظ بشه و یا عده ای رو سرخورده کنی یا عقده های درونیت رو آروم کنی.
متاسفم که هم وطنمی اما یادت باشه که با خلق خدا اینطور میکنی اما میتونی حکمت پروردگار رو هم تغییر بدی؟
و آیا میتونی تو سفارت و دولت آمریکا و سیاستهاشون هم بواسطه همین بیماری تغییر ایجاد کنی؟
دوستان خوب مهاجرسرائیم لطفا شما هم در مقابل شایعات اینچنینی واکنش نشون ندید و ندیده بگیرید این بهترین گزینه ست در مقابل این افراد.
در پایان در سفارت خبری از اتمام ویزا نیست و فقط سفارت خودشم بلاتکلیفه و در خصوص ویزاهای لاتاری هنوز تصمیمی گرفته نشده و ابلاغ نشده به سفارت ها و مطمئن باشد چه خوب و چه بد به محض اطلاع دوستان کاردرست اعلام میکنن من الان با حدود 20 نفر از بچه های مهاجرسرا که تو ایروانیم در ارتباطم و هر حرکتی رو اطلاع رسانی میکنیم.
حق نگهدارتون.

آق محبت يعني تماسي از سفارت با شما با دوستان گرفته نشده

سلام آقا محبت و با تشكر از اطلاع رسانيتون، منم دقيقاً سوال اين دوستمون رو داشتم، شما كه با بچه ها در ارتباط هستين آيا به كسي زنگ زدن يا بازم شايعه است؟ چون توي اين دو روز هر دفعه يكي اومده كامنت گذاشته كه به يك سريها زنگ زدن گفتن بياين پاستون رو بگيرين ويزا نداريم! آيا حقيقت داره؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: ebi1988 ، محبت ، nedaba ، pari1392
بچه ها تا خود سایت سفارت ها پایان کار رو واسه 2014 ای ها منتشر نکرده لطفا سعی کنیم خودمون رو کنترول کنیم و امیدوار باشیم.من امروز بهم ایمیل دادن ولی مثل بقیه ایمیل هایی که شماها گرفتید و حرف جدیدی نداره که از قبل ندونیم.
من هنوز نا امید نشدم. ایشالله هممون ویزا میگیریم.بازم میگم تا اینجاش اومدیم با صبر و شکیبایی این چند هفته رو هم پشت سر میگذاریم(با خوشحالی)
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: NEURON ، saboteur ، sonyz2 ، azadeh2014 ، milad 68 ، farhad9000 ، sahar66 ، nedaba ، pari1392 ، برسام٤ ، pari pari ، sia 1306 ، mehrzad2013
(2014-09-04 ساعت 11:56)S.gh نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 11:49)sepidar87 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 00:25)بهنامي نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 23:54)sepidar87 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 10:29)sepidar87 نوشته:  من اردیبهشت مصاحبه شدم.ایا اگر کلیر شدیم باز هم باید مدیکال رو انجام بدیم؟(خوش خیالم ،نه؟)
یه سوال ذیگه هم دارم.قضیه سفارت رفتن و کلیر نشدن چیه؟یعنی اگر بریم ویزا میدن؟مگه سوپر مارکته؟من از پستهای دوسیتان چیزی دستگیرم نشد .می شه کسی لطف کنه توضیح بده؟

میشه به سوال من جواب بدین......!!!!!! فقط سوال اول!

شما چرا اينجوري هستين؟ جواب اين سوال ١٠٠ بار داده شده چرا پست هاي قبلي را نمي خوانيد؟
جوابتون خير خير خير

فکر می کنم این جو پر استرس روی شما تاثیر گذاشته، از جوابتون ممنون،ممنون، ممنون!!!!توقع دارید آدم بتونه تو 2800 صفحه جواب سوالشو پیدا کنه دوست عزیز؟ برای شما، خودم و بقیه آرزوی کلیر شدن می کنم.

دوست عزیز اگر زمانیکه برای تحویل ویزا تشریف میبرید مدیکالتون یکماه هم اعتبار داشته باشه براتون ویزا صادر میشه اما با اعتبار یکماه. یعنی فقط یک ماه فرصت دارین تشریف ببرین. خودتون ببینین دقیقا کی مدیکال و انجام دادین و تا کی اعتبار داره تا زمان اعتبار مدیکال ویزای شما اعتبار داره. دیگه بستگی به خودتون داره که میخواین تمدید کنین یا خیر.
موفق باشید
ممنونم لطف کردید
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 12:23)Sam2012 نوشته:  حدود 3 تا 4 هزار ویزا از سهمیه جهانی باقی مونده ( بدون احتساب aos ها که تو سیس نشون نمیده ) . حدود 3000 تا مصاحبه در سپتامبر مونده که طبیعتا اولویت دارن . فرض میکنیم نصفشون بگیرن در نتیجه چیزی حدود 1000 تا 2000 تا ویزا میمونه برا ap ها البته برا کل دنیا در صورتی که مثل پارسال و فرمایش یکی از دوستان تا 51 هزار برن بالا. با توجه به اینکه بالای 5000 نفر ap داریم کلا و درصد بالایش ماله خودمونه میتونیم انتظار داشته باشیم که بعد از تصمیم سفارت ها به صدور ویزا برا ap های کلیر شده درصد خوبی از بچه ها ویزا بگیرن.

سلام دوست من
گلومون پاره شد بس که گفتیم بدون منبع پست نزارین!
واقعاً خجالت میکشین منبع حرفاتونو بزارین یا اصلاً به حرف بدون منبع اعتقادی ندارین؟

دوستان تازه از راه رسیده
نمیدونم هدفتون از این کارا چیه اما دوستانی که اینجا هستن همه نگران وضعیت پیش آمده هستن و یه جورایی پا در هوان پس خواهش میکنم نظرات شخصی و استنباطای بدون منبعتونو واسه همه به اشتراک نزارین و جو رو بیشتر تز این به هم نریزین!
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم اگه به پست بدون منبع موثق برخوردین از دگمه "گزارش" استفاده کنین.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: محبت ، Hassan2014 ، nedaba ، nazanin fatemi ، hamid_fs3 ، pari pari
.
.
حق نگهدارتون.

آقا امین دوست عزیزم من بنوبه خودم بسیار ازت متشکرم از بابت اطلاعات درست و دقیقی که می دهی و جدا من به اخبار شما بیشتر از همه اعتماد دارم تو این ایام از هر طرفی داره بهمون استرس وارد میشه و تنها اخبار صحیح را فقط از بچه های شناخته شده می توان دریافت کرد پس ما را هم در جریان اخبار درست قرار بدهید ، هرچند می دانم شما بدون خواهش من هم این بزرگواری را دارید- دوستدار شما بابک عراقی
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
دقت کردین از بچه هایی که 3شنبه رفتن ابوظبی و گفتن 50 نفر کیس لاتاری تو سفارت بودن هیچ خبری نیست!
به نظرتون یه کم مشکوک نیست؟ یعنی یکی از این 50 تا دسترسی به مهاجرسرا ندارن؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان