موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست من
گلومون پاره شد بس که گفتیم بدون منبع پست نزارین!
واقعاً خجالت میکشین منبع حرفاتونو بزارین یا اصلاً به حرف بدون منبع اعتقادی ندارین؟
دوستان تازه از راه رسیده
نمیدونم هدفتون از این کارا چیه اما دوستانی که اینجا هستن همه نگران وضعیت پیش آمده هستن و یه جورایی پا در هوان پس خواهش میکنم نظرات شخصی و استنباطای بدون منبعتونو واسه همه به اشتراک نزارین و جو رو بیشتر تز این به هم نریزین!
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم اگه به پست بدون منبع موثق برخوردین از دگمه "گزارش" استفاده کنین.
شاد باشین.
[/quote]
عذر خواهی میکنم . کاملا حق با شماست. پست مذکور رو حذف کردم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نه دوستان به هیچ یک از این بچه هایی که از چهارشبه گذشته تا امروز پاسشون رو انداختن تو باکس سفارت تلفنی نشده مبنی بر اینکه شما کلیر نشدی و یا شدی و ویزا نداریم بیا و پاست رو بگیر فقط قبل از این ها دو مورد اعلام کردن که بعد بررسی معلوم شد یه موردش دروغ بوده و مورد دیگه هم فعلا جواب نداده و بهش گفتم پاستو بیار تا کنترل کنم و خبری فعلا ازش نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 11:55)amir_max1985 نوشته: سلام دوستان ، بچه هاي ارمنستان چه خبر؟ فكر كنم اكثراً انلاين هم هستين! كسي تماسي از سفارت نداشته؟ كسي ويزا نگرفته؟ بابا يه جمله اي يه چيزي بنوسين ما دلمون خوش باشه
كسي نيست جواب ما رو بده؟
[/quote]
هیچ خبری نیست آقاااااا...هییییییچ...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 12:19)NEURON نوشته: (2014-09-04 ساعت 09:45)ha290 نوشته: لطفا بپرسید منظور دکتر از ارسال این ایمیل جدید برای کسای که نوبت گرفتن چیه ممنون
این که دکتر انوش همچین ایمیلی زده نشان از هماهنگی و نظم در سفارت داره چرا که نمی خواد کسایی که هنوز معلوم نیست که کلیر خواهند شد یا نه پول و وقت برای تجدید مدیکال خرج کنند
واللا نمی دونم من مثبت نگرم یا این واقعا" اینجوریه
سلام
نه دوست خوبم کاملا حق با شماست و ایشون دارن مثل یک پزشک مسئول رفتار میکنن.
کاملا حرفه ای و انسانی در صورتیکه میتونه بدون هیچ مشکلی ویزیتش رو بکنه و پولشو بگیره.
در این خصوص هم بگم دوستی که قراره پس فردا بیاد با اصرار ازش وقت گرفته و ایشون بهش گفته حالا که شما اصرار داری ایراد نداره تشریف بیارید اینم در خصوص اون ایمیل ایشون و احساس مسئولیت قابل تحسین ایشون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
مرد درحال تميز کردن اتومبيل تازه خود بود که متوجه شد پسر6 ساله اش تكه سنگي برداشته و بر وري ماشين خط مي اندازد .
مرد با عصبانيت دست کودک را گرفت و چندين مرتبه ضربات محكمي بر دستان کودک زد بدون اينكه متوجه آچاري که در دستش بود شود
در بيمارستان کودک به دليل شكستگي هاي فراوان انگشتان دست خود را از دست داد .
وقتي کودک پدرخود را ديد با چشماني آكنده از درد از او پرسيد : پدر انگشتان من کي دوباره رشد مي کنند ؟
مرد بسيار عاجز و ناتوان شده بود و نمي توانست سخني بگويد ، به سمت ماشين خود بازگشت و شروع کرد به لگد مال کردن ماشين ..
و با اين عمل کل ماشين را از بين برد و ناگهان چشمش به خراشيدگي که کودک ايجاد کرده بود خورد که نوشته بود :
( دوستت دارم پدر ! )
روز بعد مرد خودكشي کرد .
عصبانيت و عشق محدوديتي ندارند .
يادمان باشد چيزها براي استفاده کردن هستند و انسان ها براي دوست داشتن .
مشكل دنياي امروزي اين است که انسانها مورد استفاده قرار مي گيرند و اين درحالي است که چيزها دوست داشته مي شوند .
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که فکر میکنید اگه با چرت و پرتهایی که میگین دیگران رو از گرفتن ویزا مایوس میکنید باور کنید که همون اندازه که فکر میکنید زرگنید به همون اندازه احمقید چون هیچ کدوم از برندگان لاتاری در رقابت با دیگران نیستند .
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 12:55 توسط mjarim.)
دوستاني كه در حال حاضر دبي هستند
ميشه شماره تلفن خودشونو بمن بدهند تا باهم در تماس باشيم؟
من در حال حاضر دبي هستم،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان این ایمیل رو از سفارت در جواب ایمیلی که زده بودم دریافت کردم. نظر شما چیه؟ یعنی همه چی تموم شد؟
Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.
We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.
We hope this information is useful in responding to your inquiry.
case number:2014as3900
interview:1w march
ABD
برگه آبی[/quote]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 12:45)محبت نوشته: سلام
نه دوستان به هیچ یک از این بچه هایی که از چهارشبه گذشته تا امروز پاسشون رو انداختن تو باکس سفارت تلفنی نشده مبنی بر اینکه شما کلیر نشدی و یا شدی و ویزا نداریم بیا و پاست رو بگیر فقط قبل از این ها دو مورد اعلام کردن که بعد بررسی معلوم شد یه موردش دروغ بوده و مورد دیگه هم فعلا جواب نداده و بهش گفتم پاستو بیار تا کنترل کنم و خبری فعلا ازش نیست.
فقط به اقا مرتضی گفتن ، با ایمیل البته که من اول فکر کردم تلفنی بوده ....
ایشون ایمیل زدن که با بچه کوچیک هستیم و سخته شرایط ما ، که اونا گفتن ویزا نداریم بیا پاست رو بگیر .
مطمئنن سفارت هنوز نمیدونه وضعیت قطعی ویزا به چه صورت خواهد بود ، ولی همین که پاس ها رو قبول میکنن ، یعنی احتمالاً سهمیه ویزا خواهد رسید .
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم، فقط می خواستم بگم خونسردی خودتونو حفظ کنید من 99 درصد مطمئنم تمام شدن ویزا برای بچه های 2014 اتفاق نمی افته به خاطر اینکه زمان 2013 دوبار اعلام قبولی داشتند اما برای شماها فقط همان may بوده، ایشالا همتون ویزا می گیرید
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من تلفن سفارت ابوظبی می خواهم.please give me it!
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
من برام سواله چرا ابوظبی جواب سه تا ایمیل مارو که از بیست روز پیش تا هفته قبل زدیم نمیده! فقط جواب بعضیارو میده
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 13:06)zohre02 نوشته: سلام دوستان عزیزم، فقط می خواستم بگم خونسردی خودتونو حفظ کنید من 99 درصد مطمئنم تمام شدن ویزا برای بچه های 2014 اتفاق نمی افته به خاطر اینکه زمان 2013 دوبار اعلام قبولی داشتند اما برای شماها فقط همان may بوده، ایشالا همتون ویزا می گیرید
آقایون خانمهای عزیز
خونسرد باشید
تا پایان سپتامبر 26 روز مونده...اگه ویزا تموم شده بود اینها اینقدر عجله ای و با تلفن به یکسری زنگ نمی زدن که بدو بدو بیاید ویزاتونو بگیرید..اینها میخواستن از سهمیه آگوست استفاده بکنن و ویزاهای آگوست را قبل از اتمام ماه بدن..اما در خصوص سپتامبر هنوز سهمیه ابلاغ نشده بهشون..من دلم روشنه که عده زیادی توی همین آگوست ویزا می گیرند.. من میدونم این ویزا برای خیلی از ماها حیاتیه !!!از الان اینقدر اعصابتونو داغون نکنید...خدای ناکرده آخرشم اگه بگن تموم شده دنیا که به آخر نرسیده...خدارو شکر تنمون سالمه زندگیمونو می کنیم.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19