موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 13:08)avayebahar نوشته: سلام بچه ها من تلفن سفارت ابوظبی می خواهم.please give me it!
971-4-309-4000+
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز تو همین چند روز ایشالا کلی کلیر دارید پارسال که برای ما همین طور شد حتی یکی از بچه ها ایمیل زده بود جواب نداده بودند که چند روز بعدش کیس نامبرش به عنوان کلیر اومده بود تو سایت تازه وقتی ما پاسامونو گرفتیم تاریخ کلیر همسرم که کیس اصلی بود 6 فوریه بود برای من 9 آگوست تازه فکر کنم هفته اول سپتامبر مارو کلیر اعلام کردند هر وقت هم زنگ می زدیم یا نامه می زدیم می گفتند پروسه تموم نشده خلاصه به احتمال زیاد اصلا کلیری خیلیاتون الان سفارت باشه حالا سفارت چرا دیر اعلام می کنه خدا عالمه ، ویزا هم تموم نمی شه مطمئن باشید
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 13:00)آنا پورایمانی نوشته: سلام دوستان من الان این ایمیل رو از سفارت در جواب ایمیلی که زده بودم دریافت کردم. نظر شما چیه؟ یعنی همه چی تموم شد؟
Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.
We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.
We hope this information is useful in responding to your inquiry.
من همین الان پستای دیگه رو خوندم. برای منم dear نوشته با اسم کوچک و آخرشم rm داره. نمی دونم منظورشون چیه؟ یکی راهنمایی کنه.
case number:2014as3900
interview:1w march
ABD
برگه آبی[/quote]
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 13:21)آلیس-1980 نوشته: (2014-09-04 ساعت 13:00)آنا پورایمانی نوشته: سلام دوستان من الان این ایمیل رو از سفارت در جواب ایمیلی که زده بودم دریافت کردم. نظر شما چیه؟ یعنی همه چی تموم شد؟
Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.
We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.
سلام دوست عزیز،سفارت ها حدودا 3 ماهه که توی ایمیل به شکل های مختلف حرف از اتمام ویزا نامبر می زنند، و اخیرا اینگونه جوابها بیشتر شده، ولی نمیشه به این ایمیل ها و حتی به حرف کارمند ها ی سفارت که تو چشمات نگاه می کنن و می گن ویزا تموم شده اعتماد کرد. نمونش خود ما،روزی همسزم پاسش رو به کارمند سفارت داد گفت ویزا تموم شده و هیچ تضمینی برای دادنش به شما نمی کنیم ولی فردای همون روز ایشود شد و تو سفارتی که می گفت ویزا نامبر نداریم بیشتر از 50 نفر با پاس ویزا خورده خارج شدن.اینا رو گفتم نه برای اینکه امید واهی بدم بلکه برای اینکه شما و بقیه سهم خودتون رو به درستی انجام بدین و تمام کاری که می تونین رو بکنین که بعدا پشیمون نشین. تو تمام منابع رسمی اعلام شده که تا 30 سپتامبر مهلت دارید تا ویزاتون رو دریافت کنید و تا بطور رسمی و عمومی نه در پاسخ به ایمیل اشخاص در سایت سفارت ها پایانش اعلام نشه یعنی هنوز تموم نشده. امیدوارم این انتظار کشنده برای همتون پایان خوشی داشته باشه.
معمولا سفارت جواباش اینطوریه مخصوصا تو ایمیل تا بعدا نگیم شما که گفته بودید ویزا می دید خلاصه نمی خواد مسئولیت برای خودش ایجاد کنه
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 13:43 توسط zaheri.)
(2014-09-04 ساعت 13:00)آنا پورایمانی نوشته: سلام دوستان من الان این ایمیل رو از سفارت در جواب ایمیلی که زده بودم دریافت کردم. نظر شما چیه؟ یعنی همه چی تموم شد؟
کیس نامبر شما 3900 هستش !؟ اخه تو امضا نوشتی جالبه که CEAC میگه این کیس نامبر وجود نداره نه !؟
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 12:06)مارکوپولو نوشته: سلام
دیروز به دکتر انوش در ایروان ایمیل زدم تا برای دوشنبه 8 سبتامبر وقت بگیرم: و جواب
:Yesterday the consulate informed us that 2014 DV visa number are no
t available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.
جواب را برای سفارت فور وارد کردم و جواب سفارت:
Dear inquirer,
Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more. Please kindly don’t arrange any travel to Yerevan for the moment.
دوستان عزیزم راهنمایی کنید . اگر شما جای من بودید چه می کردید؟؟؟
سلام
اینجا از عبارت
for the moment
برای سفر به ایروان استفاده کرده یعنی فعلا نیایید
دوم اینکه
visa number
یعنی ویزا تموم نشده بلکه هنوز شماره بهشون ندادن که صادر کنن
نطر شخصی من اینه
جای امید انشا... هست
پیروز باشید
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
بهر حال هر چند تا ویزا مونده درصدیش مال ایرانیهاست دیگه خود همین ابوظبی به تعدادی گفته کلیر شدین اما ویزا نامبر نیست مطمئنا اگه بهشون ویزا نامبر بدن برای کلیر شده هاصادر میشه .
اجازه بدین دوستانی که درهر سه سفارت هستن خبر بدن
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما امروز رفتیم برای گرفتن جواب مدیکال و وقتی جواب را از دکتر گرفتیم به دکتر گفتم چرا به بعضی از دوستان اعلام کردین که فعلا برای تمدید مدیکال مراجعه نکنن و دکتر گفت که سفارت اعلام کرده ولی بعد از ما دو تا کیس اومده بودن برای تمدید که نمی دونم برای اونها را انجام داد یا نه که عضو مهاجر سرا بودن و انشاله خودشون بیان و اطلاع رسانی کنن
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 13:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 13:40 توسط reza16.)
سلام دوستان عزيز من يه توضيح راجع به كيس خودم بدم تا خيال دوستان راحت شه من ١٠آگوست مراجعه كردم دقيقا عين الان به من گفتن ويزا تموم شده و ويزا نداريم و با اصرار پاسهاي من را گرفتن و ٢٤ آگوست هم ويزاي خانمم و بچه ها صادر شد
در ثاني اگر سهميه بندي ماهانه درست باشه كه سفارتها هنوز ويزايي توي سپتامبر صادر نكردن و بايد اينكارو انجام بدن
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از مدیکال رفتیم به سمت سفارت که خیلی راحت وارد شدیم و کارمند مربوطه گفت لاتاری و بعد یک تماس تلفنی برقرار کرد که پرسید پاس را قبول کنه یا نه و بعد از گفتن اوکی شماره کیسمون را براش خوند و بعد مدارک را ازمون تحویل گرفت
به امید روزهایی پر از شادی
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای گلم
من الان ایروانم ،پاسم رو با برگ آبی سه روز پیش تحویل دادم ، موقع تحویل هیچ سوالی ازم نپرسیدن در مورد کلیرشدن و از سهمیه هم هیچی نگفتن، تا امروز هم نه تماس گرفتن و نه ایمیل دادن، در ضمن من خودم و بدون اینکه بهم اطلاع بدن اومدم ایروان، اینم بگم که آدم مریض و عقده ای با اخبار کاذب تو این سایت زیاده، در مورد اومدن به ایروان هم من واقعا نظری ندارم، خودم با اینکه احوال خوشی نداشتم اومدم،الانم بدون هیچ خبری و با روحیه ای بس پریشان خیابون های ایروان رو متر میکنم
شاد و آسوده از گزند دنی باشید
بازمانده لاتاری 2014