کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان.
من واقعا شوکه شدم.
اما امیدم را از دست نمیدم.ویزا موجوده ولی نه برای 1500 نفر احتمالا تعدادش کمتر خواهد بود.
مثل آگوست که به یک عده ویزا تعلق گرفت.
اینها اینجوری میگن تا ما دیگه پیگیری نکنیم و اونها با خیال راحت بشینند و بررسی هاشونو انجام بدن
به تاریخ 5 سپتامبر ویزا صادر شده.این یعنی سهمیه سپتامبر موجوده.
یک خبرهایی دارم که صحتش دوشنبه معلوم میشه.خواهشا کنجکاوی نکنید تا صحتش بهم ثابت نشه اعلام نمیکنم به اندازه کافی اعصابمون خورد هست.
تا دوشنبه منتظر باشید.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

اصلا حسش نیس برم جواب مدیکالو بگیرم.

این نیز بگذرد...
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، NIKKI ، majid_eng

(2014-09-06 ساعت 00:26)sayeh_m نوشته:  سلام

انرژی تون رو بیخود هدر ندید . FB و نامه نگاری و امثال اینا هیچ دردی رو دوا نمیکنه . این اولین سال نیست که اتفاقات بد تو لاتاری میفته , اخرین سال هم نخواهد بود . گرچه که فکر میکنم 2015 اخرین سال لاتاری باشه . خیلیهاتون عصبانی هستین ولی هیچ کدومتون به این مسئله توجه نمیکنید که تقصیر اونها نیست که شماها یکسال و نیمتون هدر شده ! اونها میگن ما توی سایت نوشتیم که تا زمانی که ویزا نگرفتین تغییری در زندگیتون ندین , و هزار بار هم تو ایمیلهاشون گفتن پس شکایت فایده ای نداره فقط اعصاب خودتون داغون میشه . اینها برای هر کاری هزار تا راه در رو براش میذارن . اینجا یه دکتر معمولی بری صد تا امضا ازت میگیرن مبادا که یه وقت ازشون شکایتی بشه !کلا" برای هر کاری یه طومار جلوت میذارن که امضا کنی !
زندگی همیشه در جریانه پس مثل اون دوستمون در چند پست بالاتر سعی کنید بچسبید به کار و زندگیتون . من از خدامه که همه شماها ویزا بگیرین و بیایین اینجا رو از نزدیک ببینید , مطمئنا" نصف بیشترتون بر میگردین و خیلیهاتون میمونین چون راه برگشت ندارین , فقط عده کمی با لذت و خوشی اینجا زندگی میکنن .
تو ایران سیستم اداری واقعا" بدی داریم ولی حداقلش اینه که میتونی بری چند تا هوار سر طرف بزنی و خودتو خالی کنی و یا یه زیر میزی بدی و قضیه رو تموم کنی ولی اینجا یه سیستم اداری مزخرف داره که نه میتونی هوار بزنی , نه زیر میزی بدی , و نه دستت به جایی بنده ! نتیجه اینکه زیادی از اینجا برای خودتون بت نسازید .
برای همتون ارزوی موفقیت میکنم .

مامان سایه هنوز متنی که اول این تاپیک گذاشتین یادمه لطفا برای 2015 ای ها هم بزارین شما 300 تا بدون ویزا داشتین اما ما گمانم بالای 2000 تا بودن
امسال کلیر های بیش از حد طولانی بالای 6 ماه اکثرا دوستانمون رو جا گذاشت
تشکر کنندگان: قصه گو ، sayeh_m ، b@b@k ، NEURON ، A_A ، nedaba ، mohsenmb ، sce ، manamilad ، khder ، rbrb-2015 ، nazanin fatemi
(2014-09-06 ساعت 00:46)me_u نوشته:  سلام دوستان.
من واقعا شوکه شدم.
اما امیدم را از دست نمیدم.ویزا موجوده ولی نه برای 1500 نفر احتمالا تعدادش کمتر خواهد بود.
اینها اینجوری میگن تا ما دیگه پیگیری نکنیم و اونها با خیال راحت بشینند و بررسی هاشونو انجام بدن
یک خبرهایی دارم که صحتش دوشنبه معلوم میشه.خواهشا کنجکاوی نکنید تا صحتش بهم ثابت نشه اعلام نمیکنم به اندازه کافی اعصابمون خورد هست.
تا دوشنبه منتظر باشید.

سرافراز باشید.مثل سرو
حال میکنم با ایمیلات میو جان.
دمت گرم دادا
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: قصه گو ، کیانوش2 ، pari pari ، Nooshinsalamat ، nedaba
محبت عزيز، تو بگو چه خبر؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-09-06 ساعت 00:01)nazanin fatemi نوشته:  حالا فهمیدم که تو لاتاری شماره کیس هر چه قدر پایین تر باشه بهتره...زودتر کلیر می شه و این همه انتظار و استرس نمی کشه
SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad:
من کیسم 517 بود و نوامبر سال گذشته مصاحبه شدم و بدون دلیل کلیرنس خوردم . باید توکت طلا باشه
تشکر کنندگان: arenfard ، sonyz2 ، pari pari ، nedaba ، majid_eng ، manamilad
کوزه گردرپنجه هایش می فشاردخاک را

تا جدا سازد از آن نا خاله نا پاک را

خاک مینالد از این رنج و عذاب کوزه گر

کوزه گر از خاک در ذهنش ولی نقشی دگر

آب می بندد بخاک و خاک خود گل میکند

خاک غافل شکوه از رفتار باطل می کند

گل بدست کوزه گر در چرخ می گیرد قرار

چرخ می گردد بمیل کوزه گر گل در هوار

نرم نرمک گل سبو میگردد از دستان پیر

لیک انگار این سبو در گرد و خاک خود اسیر

می گذارد کوزه گر درکوره ظرف خام را

پخته باید شد باتش تا دهندش نام را

داغی کوره زگل اینک سبویی ساخته

کوزه گر بر پیکرش نقش و نگاری بافته

چشم خاک از اینهمه تغییر ها پوشیده است

کوزه گر در ساختن از جان و دل کوشیده است

لعبتی طناز می گیرد بدوشش آن سبو

گل کجا؟ بالا نشستن روی دوش ماهرو

در کنار چشمه ای گل عکس خود در آب دید

وندر آن تصویر زیبا جنس خود در قاب دید

گفتش از جنس منی خاکی و پاکی چیستی؟

گفت تو هستم تو دگر آن خاک سابق نیستی

استقامت در بلا از خاک می سازد طلا

فرق دارد خاک کوفه با تراب کربلا

رنج ظاهر گنج پنهان ترا آراسته

کوزه گر از جنس تو همچون منی را ساخته

خاک زیر پا بدی اما تحمل داشتی

با تحمل پا به دوش لعبتان بگذاشتی

ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ۰ـ

گوزه گر از دور می بیند سبووآب پاک

آب می ریزد دوباره لابلای خاک پاک
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: mjarim ، sonyz2 ، pari1392 ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، nedaba ، mohsenmb ، lighter ، majid_eng ، manamilad ، SomeOneX
تموم شد رفت بدرود دوستان
بریم توو ریکاوری واسه ادامه زندگی ، الان داشتم با یکی از بچه های 2013 که الان در دالاس هست صحبت میکردم میگفت که سال به سال واسه ما ایرانیها پروسه لاتاری سخت تر و سختتر میشه پارسال که اونطوری امسال که اینطوری خدا به داد 2015 و بعدش برسه البته اگر لاتاری باشه برای سال های بعد ..
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: pari pari ، pari1392 ، nedaba ، rezasadeghi ، majid_eng ، manamilad
(2014-09-06 ساعت 01:12)قصه گو نوشته:  محبت عزيز، تو بگو چه خبر؟

آره آقا امين بگو به هر حال چه خبر و ميخواين چه كنيد؟
پيشنهاد دوستانه من اينه كه تا دوشنبه برنگردين و ببينين توي سايت اعلام ميكنن يا نه؟
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: pari1392 ، A_A ، rezahoorjandi ، nedaba ، nazanin fatemi ، قصه گو
(2014-09-06 ساعت 00:46)me_u نوشته:  سلام دوستان.
من واقعا شوکه شدم.
تا دوشنبه منتظر باشید.

سرافراز باشید.مثل سرو

از اعصاب خوردی حرف زدید ما که داغوونیم ولی خبری که میخواهید بدید حتما از تموم شدن ویزاست
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو
چه متن بی رحمانه ای خدا لعنتشون کنه

البته شاید تو لاتاری 2016 برای این کیس ها پارتی بازی بکنند. من که هیجده بار مجموعا با همسرم شرکت کرده ام یکبار دیگه هم روش

دوست عزيز به خاطر اين روحيه و عزم آهنين بهتون تبريک ميگم . چون من نمي تونم ريزش اشکهامو متوقف کنم !
تشکر کنندگان: L_haam ، nedaba ، sonyz2 ، manamilad ، morteza-dm ، pari1392 ، pari pari
(2014-09-06 ساعت 01:25)S.gh نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 01:12)قصه گو نوشته:  محبت عزيز، تو بگو چه خبر؟

آره آقا امين بگو به هر حال چه خبر و ميخواين چه كنيد؟
پيشنهاد دوستانه من اينه كه تا دوشنبه برنگردين و ببينين توي سايت اعلام ميكنن يا نه؟
من صفحاتو يكي پس از ديگري ميخونم و ميرم جلو شايد يك پيغام اميدوار كننده از جناب محبت ببينم و طبق معمول بارقه هاي اميد در دلمون جرقه بزنه، ولي فكر كنم امين خان هم مبهوت برگه كذايي سفارته!!!
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pariaaa ، lighter ، sonyz2 ، manamilad ، pari1392 ، nazanin fatemi ، pari pari ، قصه گو
ساعت دو نیمه شب. دبی. بعد از یه سفر خسته کننده تنها چیزی که میتونست میخ اخر به تابوت نیمه حان لاتاری 2014 بزنه خبر دوستانم از ایروان بود. نشستم تو هتلو زل زدن به قیافه معصوم دختر یه سالم که چنان اروم خوابیده که انگار نه انگار کنارش قلب یکی داره از جا کنده مبشه. من هنوز م امید دارم. از بچگی یاد گرفتم تا لحظه اخر بجنگم. یکشنبه هم سفارت میرم .....اما امید به چه بهایی. چند روز پیش خبر از بین رفتن یکی از پناه جوهای ایرانی تو کمپ یکی از کشورها که فک کنم استرالیا بود شنیدم. امرور هم اشک و اه بچه های ایروان. دوستانی که هرکدوم برا خودشون تو مملکتشون کسی هستن. دیگه داره حالم ازین پروسه بهم میخوره. پروسه ای که توش پرتبعیض و نامردی بود.از اف بی چک خوردن بخاطر سربازی احباری تا گرفتن پاس های بعضی ها بدون اعلام تو سایت. وشحالم که فهمیدم اسمون همه جا همین رنگه. خوشحالم که ده سال دیکه تو چشای دخترم با سر بلندی نگاه میکنم و میگم برای خوشبختیت همه کار کردم و تا قدم اخر جنگیدم اما بدون مرغ همسایه غازه. ..همتون دوست دارم و یکی ار بزرگترین افتخارات زندگیم پنج ماه در کنار شما بودن بود. شک نکنید . دوست دارم به هر طریقی که شده یه روز قصه زندگی این بچه ها رو و این بی عدالتی رو بنویسم. شاید کسی بخونه و بدونه یه گوشه از تاریخ یه عده ادم جطوری قربانی دو طرفه شدن هم از کشور خودشون هم از کشوری که فک میکردن رویاشونه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
بچه ها قضيه ب ي ب ي س ي رو اوكي كنين منم هستم
ديگه بسه
ديگه فيلم كردن ماها بسه
زندگي ١ ساله ما رو به گند كشيدن

با نوبت ش م ا هناهنگ كنين
لينك موضوع رو به منم بدين
منم هستم

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
Last update: 2 sep
تشکر کنندگان: manamilad ، nedaba ، آيلار ، pari1392
(2014-09-05 ساعت 23:22)rezasadeghi نوشته:  میدونم حال همتون خرابه ولی یه سوال مهم داشتم
فرایند کلیرنس از قبل مشخص شده یا افیسر تعیین میکنه که کی شامل کلیرنس بشه کی نشه ؟؟

عزیز من این سوالت الان اینجا مثل این میمونه که بیای مثلا تو مجلس ختم، دختر یکی رو ازش خواستگاری کنی! همچینم سوالت اورژانسی نبود. میتونستی رعایت کنی حداقل چند روز دیگه بپرسی که بچه ها بهتر شده باشه حالشون...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: sonyz2 ، rbrb-2015 ، manamilad ، nedaba ، Nooshinsalamat ، کیانوش2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان