کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-05 ساعت 22:41)avayebahar نوشته:  شب بخیر. بنظرم امشب زودتر برم بخوابم. هر چند راحت شدم از جهاتی،اما ساکم باز نمی کنم هنوز ناامید نیستم. پرونده هامو کامل می کنم و پروژه علمی ام را ادامه میدم.تازه زندگی من شروع شده. حالا می دانم قدرتشو دارم که روی موضوعی برای یکسال شبانه روز تمرکز کنم و میرم تا زندگی را آزادتر و رهاتر ادامه دهم. زندگی COME ON WITH ME

دوستان من فكر ميكنم خيلي زود نا اميد شديد هنوز تا اخر ماه وقت هست تازه بعدهم فكر نميكنم امريكاه اخر دنيا كه نيست توكل بخدا
تشکر کنندگان: zepehr ، A_A ، nedaba
سلام

واقعا نمیدونم چی بگم. مگه همچین چیزی ممکنه؟ ببینم آیا کسی از لاتری 2013 اطلاعات کافی داره؟ می خوام بدونم پارسال قبل از 17 سپتامبر که رسما اعلام تمام شدن ویزاها رو دادند، چند روز یا چند هفته قبلش از این ایمیل ها برای برنده ها میومد؟ یا آیا احتمالا چنین شرایط مشابهی که امسال بوجود آمد( مثل مراجعه به سفارت و عدم پذیرش پاسپورتها و حرفهای نا امید کننده سفارتها مبنی بر بسته شدن پرونده لاتری ) در ابتدای سپتامبر 2013 بوجود آمده بود؟ آخه اینقدر زود که پرونده بسته نمیشه. پس چرا رسما توی سایت سفارتها هیچ اعلامه رسمی که تاکید کنه کلا پرونده ی لاتری بسته شده نیست؟ دقت کنید همه ی سفارتها! منظورم فقط ایروان-آنکارا-ابوظبی نیست. منظورم همه ی سفارتهاست.
بعضی ها میگن ممکنه که امسال سهمیه ایران رو کم کرده باشند که به نظرم این حرف اصلا منطقی نیست. اگه میخواست اینجوری باشه که نمیامدن 6027 نفر برنده اعلام کنند مثل 2013. در ضمن اونها توی چند ماه اول( مثلا قبل از May ) با توجه به برنده های واجد شرایط که فرم هاشون رو برای KCC فرستاده بودند و به قول خودشان امسال این تعداد فراتر از انتظارشون بوده، میتونستند افراد کمتری رو به مصاحبه فرا بخونن و مثلا آسیا رو از کیس نامبر 10000 CUT-OFF میزاشتند.نه 13350 ! یا مثلا آفریقا رو که متاسفانه اکثرشون هم یکضرب میگیرن رو از 70000 CUT-OFF میزاشتند. یعنی منظورم اینه که اونها از همون اول علم کافی رو این موضوع داشتند که اکثر ایرانی ها AP میشن و جواب اکثرشون هم بالای 6 ماه طول میکشه! آخه اونها که با مردم ایران خصومت ندارن که بیان این همه آدمی رو که کلیرنس خوردن و این همه منتظر بودن رو بدون هیچ اهمیتی رها کنند.
در ضمن حرف اینها الان بر مبنای سقف 50000 تاست. در حالی که همه میدونیم پارسال بالای 51000 صادر شده. الان از کجا معلوم که این سهمیه ی اضافه، امسال از هفته ی دوم یا سوم سپتامبر در نظر گرفته نشه؟ و مهمتر اینکه از کجا معلوم که این کسانی که تا پایان سپتامبر بهشون وقت مصاحبه دادند، همشون برن مصاحبه؟ شاید تعداد قابل توجهی مصاحبشون رو کنسل کنن و نرن. و همینطور در نظر بگیرید که تعداد زیادی از آفریقایی ها REFUSE میشن ( طبق فایل سیس 1 سپتامبر آفریقا %16 REFUSE داشته ) و همینطور یکسری هم AP میشن!
بنابراین اگر بر طبق حرف خودشان همان 50000 هم سقف رو در نظر بگیریم و با احتصاب تمام مصاحبه ها تا آخر سپتامبر قطعا ویزا اضافه خواهد آمد( هر چند کم اما اضافه خواهد آمد) و فقط در صورتی 50000 ویزا به طور کامل مصرف میشه که به یکسری از AP هایی که جواب کلیرشان آمده ویزا بدهند! تازه این بر اساس 50000 هست و همانطور که سالهای قبل تونستند بیش از 50000 ویزا صادر کنند نتیجه میگیریم که 50000 هزار وحی منزل نیست و قانون بهشان همچین قدرت و اختیاری رو میده که در صورت لزوم و در مواقع پیش بینی نشده( مثل امسال ) بیش از 50000 صادر کنند.

والا نمیدونم چی بگم... آخه بحث سر 300 یا 500 تا AP نیست که. الان ما بالای 5000 AP داریم! فقط الان نصف ایرانی ها AP هستند! یعنی دولت آمریکا همه ی اینها که اکثرشون هم جواب کلیرشون اومده رو بیخیال میشه و میره سر مصاحبه سپتامبر؟ یعنی بنظرتون دولت آمریکا که دم از حقوق بشر میزنه میاد بخاطر گرفتن مثلا 3000 تا 330 دلار اضافه حق این همه کسانی که الان باید ویزا توی پاسپورتشون خورده باشه رو بخوره؟ به نظرم که این مبالغ برای دولت آمریکا عددی نیست و با این همه بودجه های سنگین میلیارد دلاری نمیاد به خاطر چندر غاز پول آبرو و حیثیتش رو زیر سوال ببره.

به نظرم که از الان خیلی خیلی زوده که پرونده 2014 رو مخدومه بدونیم و هنوز 25 روز دیگه تا 30 سپتامبر که دیگه به قول خودشان DEADLINE هست وقت باقیه و توی این مدت هر اتفاق غیر منتظره ای میتونه بیفته. از کجا معلوم شاید همین اعتراض های ما در پیج فیس بوک یا دیگر مراجع رسمی بتونه سرنوشت کلی ایرانی AP خورده رو تغییر بده.

نمیدونم در این شرایط الان زوده یا نه. ولی از آنجایی که من از قبل بلیط رزرو کردم قصد دارم که این هفته برم ایروان برای دراپ کردن پاسم تا ببینیم خدا چی میخواد... نظرتون چه دوستان عزیز؟؟
شاید این اتفاق امروز یک حرکت هماهنگ شده از سوی 3 سفارت باشه برای جلوگیری از تجمع ایرانی ها؟!
میدونید به نظرم هنوزم باید امیدوار بود چون ایران هنوز به 3500 تا نرسیده و همینطور اینکه مشخص نیست تا پایان سپتامبر از 50000 تا چند تا اضافه بیاد و چند تا مثل پارسال اضافه بشه. اینها مواردی هستند که میتونه توی دقیقه 90 اتفاق بیفته.

خلاصه دوستان تا توی سایت همه ی سفارتها اعلامیه رسمی ندادن بنظرم نا امید نشید. اینکه به چند نفر ایمیل زدند یا دم سفارت جواب کردند زیاد نمیتونه ملاک باشه. مهم سایت سفارت هاست و مهمتر از اون عبور از 30 سپتامبره که دیگه رسما و رسما پرونده بسته میشه.
بسیار بسیار پوزش می خوام از شما بزرگواران از اینکه بیش از حد پرحرفی کردم... آخه الان نه تنها من بلکه هیچ بنی بشری که حتی اطلاعات کمی از داستان لاتری داشته باشه به هیچ عنوان نمیتونه حتی ذره ای از اتفاق امروز رو درک و قبول کنه!!!
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
حالا فهمیدم که تو لاتاری شماره کیس هر چه قدر پایین تر باشه بهتره...زودتر کلیر می شه و این همه انتظار و استرس نمی کشه
SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad:
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، nedaba ، exxedus
(2014-09-05 ساعت 23:21)حاجی واشنگتن نوشته:  
...!؟ Sad
حاجی ازصبح منم دقیقا اینجوریم

کاربران در حال بازدید این موضوع: aaraam، ali1358، ali214، alireza2، amir.amiri، arashmanteghi، Arsam 7، b@b@k، bahram2014، diam، eng.civil.81، fatima65، hamedmas، jnouri، jojo_hami، j_morteza@yahoo.com، lucky star، mahssa، majid0000000000، martinn، massi63، MatinLA، meisam_civil82، miladfr12، mjarim، moein_sg، monda، NarCssuS، NEURON، omid2014، pink2، RASHA32، REZAMBI، sepidar87، shhak، sonyz2، Touraj2014، مامان خانم، yasi malayer، zaheri، بابادک، 7 کاربر مخفی، 10 مهمان
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: lighter ، pari pari ، آيلار ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 23:54)mehrzad2013 نوشته:  سلام

واقعا نمیدونم چی بگم. مگه همچین چیزی ممکنه؟ ببینم آیا کسی از لاتری 2013 اطلاعات کافی داره؟ می خوام بدونم پارسال قبل از 17 سپتامبر که رسما اعلام تمام شدن ویزاها رو دادند، چند روز یا چند هفته قبلش از این ایمیل ها برای برنده ها میومد؟ یا آیا احتمالا چنین شرایط مشابهی که امسال بوجود آمد( مثل مراجعه به سفارت و عدم پذیرش پاسپورتها و حرفهای نا امید کننده سفارتها مبنی بر بسته شدن پرونده لاتری ) در ابتدای سپتامبر 2013 بوجود آمده بود؟ آخه اینقدر زود که پرونده بسته نمیشه. پس چرا رسما توی سایت سفارتها هیچ اعلامه رسمی که تاکید کنه کلا پرونده ی لاتری بسته شده نیست؟ دقت کنید همه ی سفارتها! منظورم فقط ایروان-آنکارا-ابوظبی نیست. منظورم همه ی سفارتهاست.
بعضی ها میگن ممکنه که امسال سهمیه ایران رو کم کرده باشند که به نظرم این حرف اصلا منطقی نیست. اگه میخواست اینجوری باشه که نمیامدن 6027 نفر برنده اعلام کنند مثل 2013. در ضمن اونها توی چند ماه اول( مثلا قبل از May ) با توجه به برنده های واجد شرایط که فرم هاشون رو برای KCC فرستاده بودند و به قول خودشان امسال این تعداد فراتر از انتظارشون بوده، میتونستند افراد کمتری رو به مصاحبه فرا بخونن و مثلا آسیا رو از کیس نامبر 10000 CUT-OFF میزاشتند.نه 13350 ! یا مثلا آفریقا رو که متاسفانه اکثرشون هم یکضرب میگیرن رو از 70000 CUT-OFF میزاشتند. یعنی منظورم اینه که اونها از همون اول علم کافی رو این موضوع داشتند که اکثر ایرانی ها AP میشن و جواب اکثرشون هم بالای 6 ماه طول میکشه! آخه اونها که با مردم ایران خصومت ندارن که بیان این همه آدمی رو که کلیرنس خوردن و این همه منتظر بودن رو بدون هیچ اهمیتی رها کنند.
در ضمن حرف اینها الان بر مبنای سقف 50000 تاست. در حالی که همه میدونیم پارسال بالای 51000 صادر شده. الان از کجا معلوم که این سهمیه ی اضافه، امسال از هفته ی دوم یا سوم سپتامبر در نظر گرفته نشه؟ و مهمتر اینکه از کجا معلوم که این کسانی که تا پایان سپتامبر بهشون وقت مصاحبه دادند، همشون برن مصاحبه؟ شاید تعداد قابل توجهی مصاحبشون رو کنسل کنن و نرن. و همینطور در نظر بگیرید که تعداد زیادی از آفریقایی ها REFUSE میشن ( طبق فایل سیس 1 سپتامبر آفریقا %16 REFUSE داشته ) و همینطور یکسری هم AP میشن!
بنابراین اگر بر طبق حرف خودشان همان 50000 هم سقف رو در نظر بگیریم و با احتصاب تمام مصاحبه ها تا آخر سپتامبر قطعا ویزا اضافه خواهد آمد( هر چند کم اما اضافه خواهد آمد) و فقط در صورتی 50000 ویزا به طور کامل مصرف میشه که به یکسری از AP هایی که جواب کلیرشان آمده ویزا بدهند! تازه این بر اساس 50000 هست و همانطور که سالهای قبل تونستند بیش از 50000 ویزا صادر کنند نتیجه میگیریم که 50000 هزار وحی منزل نیست و قانون بهشان همچین قدرت و اختیاری رو میده که در صورت لزوم و در مواقع پیش بینی نشده( مثل امسال ) بیش از 50000 صادر کنند.

والا نمیدونم چی بگم... آخه بحث سر 300 یا 500 تا AP نیست که. الان ما بالای 5000 AP داریم! فقط الان نصف ایرانی ها AP هستند! یعنی دولت آمریکا همه ی اینها که اکثرشون هم جواب کلیرشون اومده رو بیخیال میشه و میره سر مصاحبه سپتامبر؟ یعنی بنظرتون دولت آمریکا که دم از حقوق بشر میزنه میاد بخاطر گرفتن مثلا 3000 تا 330 دلار اضافه حق این همه کسانی که الان باید ویزا توی پاسپورتشون خورده باشه رو بخوره؟ به نظرم که این مبالغ برای دولت آمریکا عددی نیست و با این همه بودجه های سنگین میلیارد دلاری نمیاد به خاطر چندر غاز پول آبرو و حیثیتش رو زیر سوال ببره.

به نظرم که از الان خیلی خیلی زوده که پرونده 2014 رو مخدومه بدونیم و هنوز 25 روز دیگه تا 30 سپتامبر که دیگه به قول خودشان DEADLINE هست وقت باقیه و توی این مدت هر اتفاق غیر منتظره ای میتونه بیفته. از کجا معلوم شاید همین اعتراض های ما در پیج FB یا دیگر مراجع رسمی بتونه سرنوشت کلی ایرانی AP خورده رو تغییر بده.

نمیدونم در این شرایط الان زوده یا نه. ولی از آنجایی که من از قبل بلیط رزرو کردم قصد دارم که این هفته برم ایروان برای دراپ کردن پاسم تا ببینیم خدا چی میخواد... نظرتون چه دوستان عزیز؟؟
شاید این اتفاق امروز یک حرکت هماهنگ شده از سوی 3 سفارت باشه برای جلوگیری از تجمع ایرانی ها؟!
میدونید به نظرم هنوزم باید امیدوار بود چون ایران هنوز به 3500 تا نرسیده و همینطور اینکه مشخص نیست تا پایان سپتامبر از 50000 تا چند تا اضافه بیاد و چند تا مثل پارسال اضافه بشه. اینها مواردی هستند که میتونه توی دقیقه 90 اتفاق بیفته.

خلاصه دوستان تا توی سایت همه ی سفارتها اعلامیه رسمی ندادن بنظرم نا امید نشید. اینکه به چند نفر ایمیل زدند یا دم سفارت جواب کردند زیاد نمیتونه ملاک باشه. مهم سایت سفارت هاست و مهمتر از اون عبور از 30 سپتامبره که دیگه رسما و رسما پرونده بسته میشه.
بسیار بسیار پوزش می خوام از شما بزرگواران از اینکه بیش از حد پرحرفی کردم... آخه الان نه تنها من بلکه هیچ بنی بشری که حتی اطلاعات کمی از داستان لاتری داشته باشه به هیچ عنوان نمیتونه حتی ذره ای از اتفاق امروز رو درک و قبول کنه!!!
حرفاتون منطقی و امیدوار کننده بود به امید جوونه زدن غنچه ارزوهامون در روزهای اینده

تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، قصه گو ، مارکوپولو ، poem ، Touraj2014 ، sonyz2 ، nedaba ، majid_eng ، rbrb-2015 ، SabSor
(2014-09-05 ساعت 23:46)zaheri نوشته:  یکی از دوستانی که ایروان بوده و برگه رو دریافت کرده ممکنه لطف کنه اسکن برگه رو اینجا بزاره !؟
چطور ممکنه ویزا نباشه و دیروز یه سری ویزا بگیرن !؟!؟!؟
یروز، 05:28 PM (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز 05:29 PM توسط kamranh.) ارسال: #34865
kamranh آفلاین
عضو با سابقه
رتبه: 25
3893 بار تشکر شده در 532 پست
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان نامه ایروان : من امروز ایمیل دادم و اینا اینو جواب فرستادن :
United States Department of State
Washington, D.C. 20520
September 5, 2014
Dear Applicant:
We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, DV applicants worldwide have had a higher than expected qualification rate, which means that the diversity visa numerical limits have been reached earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers are available to applicants with pending cases.
The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program (DV) makes available up to 55,000 diversity visas each year, drawn from random selection among all entries to persons who meet strict eligibility requirements from countries with low rates of immigration to the United States. DVs are apportioned among six geographic regions using regional limits determined by United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) according to a formula specified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA). Within each region, no single country may receive more than seven percent (or 3,500 DVs) of the available 50,000 DVs.
The regional limits in all six regions have been reached. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who do not appear or return to overcome a refusal during the original month of interview are at serious risk of a visa number not being available.
All DVs must be issued by the end of the fiscal year (September 30) and it is not uncommon for the allotment of DVs to be exhausted earlier than expected. We strongly encourage you not to finalize arrangements for travel to the United States, dispose of properties, or resign from your job until a visa has been issued and delivered to you.
Selectees for DV 2014 who do not receive a visa prior to September 30 may enroll again for the DV 2016 program in the fall of 2014. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly.
All nationalities participating in the Diversity Visa (DV) program are subject to the same guidelines and issuance limitations codified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA).
Sincerely,
Consular Section
U.S. Embassy, Yerevan, Armenia
این متنی که آقا کامران دریافت کردند دقیقا همونی هستش که امروز پرینت گرفته بودن و یک دسته تقریبا ۲۰۰ تایی اش را کنار دستش گذاشته بود و با پاسپورتا بهمون میداد
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، nedaba
اگه ویزا تموم شده چرا آنکارا تو ایمیل به ماها نمیگه تموم شده؟ میگه تا ۳۰ سپتامبر منتظر باشید و سایت رو نگاه کنید.
من موندم بچه‌های ایروان از سفارت چی شنیدن که انقدر راحت وا دادن. شاید از بس رفتین سفارت تجمع کردین این حرف رو زدن که بیخیال شین. ابوظبی هم حرف از تموم شدن ویزا زد چون اون همه آدم تجمع کردن اونجا.
من خودم انقدر هول و ولا برم داشت میخواستم این هفته برم آنکارا ولی بیخیال شدم فعلن. بنظرم اگر آنکارا حرف از تموم شدن ویزا نزده بخاطر اینه که خیالش جمع هست که متقاظی‌ها کمتر میرن اونجا. این هم بخاطر اینه که بچه‌های مهاجرسرا کمتر از آنکارا هستن. شاید ما خودمون الکی به خودمون جو دادیم.
آخه اصلاً با عقل جور در نمیاد Sad
شاید دوشنبه هم بیاد و سفارت ایروان هیچی تو سایتش نزنه.

تشکر کنندگان: zaheri ، NarCssuS ، sonyz2 ، Nooshinsalamat ، pari pari ، mehrzad2013 ، Arash2013 ، A_A ، nedaba ، ziba_sunset
(2014-09-06 ساعت 00:11)pari1392 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 23:46)zaheri نوشته:  یکی از دوستانی که ایروان بوده و برگه رو دریافت کرده ممکنه لطف کنه اسکن برگه رو اینجا بزاره !؟
یروز، 05:28 PM (آخرین تغییر در این ارسال: دیروز 05:29 PM توسط kamranh.) ارسال: #34865
kamranh آفلاین
عضو با سابقه
Washington, D.C. 20520
September 5, 2014
Dear Applicant:
We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, DV applicants worldwide have had a higher than expected qualification rate, which means that the diversity visa numerical limits have been reached earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers are available to applicants with pending cases.
The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program (DV) makes available up to 55,000 diversity visas each year, drawn from random selection among all entries to persons who meet strict eligibility requirements from countries with low rates of immigration to the United States. DVs are apportioned among six geographic regions using regional limits determined by United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) according to a formula specified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA). Within each region, no single country may receive more than seven percent (or 3,500 DVs) of the available 50,000 DVs.
The regional limits in all six regions have been reached. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who do not appear or return to overcome a refusal during the original month of interview are at serious risk of a visa number not being available.
All DVs must be issued by the end of the fiscal year (September 30) and it is not uncommon for the allotment of DVs to be exhausted earlier than expected. We strongly encourage you not to finalize arrangements for travel to the United States, dispose of properties, or resign from your job until a visa has been issued and delivered to you.
Selectees for DV 2014 who do not receive a visa prior to September 30 may enroll again for the DV 2016 program in the fall of 2014. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly.
All nationalities participating in the Diversity Visa (DV) program are subject to the same guidelines and issuance limitations codified in Section 203© of the U.S. Immigration and Nationality Act (INA).
Sincerely,
Consular Section
این متنی که آقا کامران دریافت کردند دقیقا همونی هستش که امروز پرینت گرفته بودن و یک دسته تقریبا ۲۰۰ تایی اش را کنار دستش گذاشته بود و با پاسپورتا بهمون میداد
چه متن بی رحمانه ای خدا لعنتشون کنه

تشکر کنندگان: آيلار ، nedaba
سلام

انرژی تون رو بیخود هدر ندید . فیس بوک و نامه نگاری و امثال اینا هیچ دردی رو دوا نمیکنه . این اولین سال نیست که اتفاقات بد تو لاتاری میفته , اخرین سال هم نخواهد بود . گرچه که فکر میکنم 2015 اخرین سال لاتاری باشه . خیلیهاتون عصبانی هستین ولی هیچ کدومتون به این مسئله توجه نمیکنید که تقصیر اونها نیست که شماها یکسال و نیمتون هدر شده ! اونها میگن ما توی سایت نوشتیم که تا زمانی که ویزا نگرفتین تغییری در زندگیتون ندین , و هزار بار هم تو ایمیلهاشون گفتن پس شکایت فایده ای نداره فقط اعصاب خودتون داغون میشه . اینها برای هر کاری هزار تا راه در رو براش میذارن . اینجا یه دکتر معمولی بری صد تا امضا ازت میگیرن مبادا که یه وقت ازشون شکایتی بشه !کلا" برای هر کاری یه طومار جلوت میذارن که امضا کنی !
زندگی همیشه در جریانه پس مثل اون دوستمون در چند پست بالاتر سعی کنید بچسبید به کار و زندگیتون . من از خدامه که همه شماها ویزا بگیرین و بیایین اینجا رو از نزدیک ببینید , مطمئنا" نصف بیشترتون بر میگردین و خیلیهاتون میمونین چون راه برگشت ندارین , فقط عده کمی با لذت و خوشی اینجا زندگی میکنن .
تو ایران سیستم اداری واقعا" بدی داریم ولی حداقلش اینه که میتونی بری چند تا هوار سر طرف بزنی و خودتو خالی کنی و یا یه زیر میزی بدی و قضیه رو تموم کنی ولی اینجا یه سیستم اداری مزخرف داره که نه میتونی هوار بزنی , نه زیر میزی بدی , و نه دستت به جایی بنده ! نتیجه اینکه زیادی از اینجا برای خودتون بت نسازید .
برای همتون ارزوی موفقیت میکنم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mohsenmb ، arash1392 ، pari1392 ، lida55 ، pari pariaaa ، nedaba ، majid_eng ، khder ، KIMIA2005 ، hadi472 ، jojo_hami
(2014-09-06 ساعت 00:13)sonnnna نوشته:  
kamranh آفلاین
عضو با سابقه
Washington, D.C. 20520
September 5, 2014
Dear Applicant:
Sincerely,
Consular Section
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان:
هر شروعی پایانی داره و پایان بچه های امسالی زودتر از موعد فرا رسید .
چیزی بیشتری نداریم که بگیم فقط همین که تعداد افراد جا مونده از قطار 2014 خیلی زیاده خیلی ...

این نامه امروز همراه پاسپورت سفید تحویل بچه های ایروان شد و رسما ایروان از دور خارج شد ، موفق باشید .

[عکس: 24177764803344535535.jpg]
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، nedaba ، majid_eng ، manamilad ، EmJay
(2014-09-06 ساعت 00:27)نسرین ظ نوشته:  
kamranh آفلاین
عضو با سابقه
Washington, D.C. 20520
September 5, 2014
Dear Applicant:
We regret tonality Act (INA).
Sincerely,
Consular Section

تو این متن در مورد اعلام اتمام ویزا روز دوشنبه بر روی سایت چیزی نوشته نشده

اونو بچه ها شفاهی شنیده بوده اند
تشکر کنندگان: aria802 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 23:43)rezasadeghi نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 23:34)lida55 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 23:22)rezasadeghi نوشته:  میدونم حال همتون خرابه ولی یه سوال مهم داشتم
فرایند کلیرنس از قبل مشخص شده یا افیسر تعیین میکنه که کی شامل کلیرنس بشه کی نشه ؟؟

خوب در این مورد بین علما اختلافه اما معمولا کسی که پرونده رو تحویل میگیره تا مدارک رو چک کنه یه برگه کلیرنس هم میزاره رو پرونده حالا شما اگه سربازی شغل دولتی یا مدرک بالا داشته باشین این نسیبتون میشه
افیسر در مورد کلیرنس مواردی رو توی سایت خودش تیک میزنه و هر چه تیکها بیشتر کلیرنس طولانی تر
هرچند امسال افراد با شغل خصوصی و بدون سربازی کلیرنس خوردن
بهر حال من مطمئنم امسال خیلی بچه ها تا امروز کلیر شدن امااااااا ویزا کل لاتاری تمام شدSad
خیلی دلگیرم وقتی مشکلات مردم کشورهای اطراف رو میبینم میگم خدا شکرت ولی این همه انسان شریف تحصیلکرده و سالم نباید اینطوری ازرده میشدن
سفر خارج هم مشمولش میشه که منجر به کلیرنس بشه ؟

بله یکسری کشورهای خاص بیشتر مثل س و ریه عراق و ...... اما نه جاهایی که ایرانیها زیاد میرن مثل ترکیه و تایلند و یا کشورهایی که ویزای راحتی ندارن
مثل بیشتر اروپا و کانادا و غیره
خیلی از دوستان سفرهای خارجی زیادی داشتن و ویزا گرفتن
تشکر کنندگان: A_A ، nedaba ، rezasadeghi
(2014-09-06 ساعت 00:27)نسرین ظ نوشته:  
kamranh آفلاین
عضو با سابقه
Washington, D.C. 20520
September 5, 2014
Dear Applicant:
Sincerely,
Consular Section
البته شاید تو لاتاری 2016 برای این کیس ها پارتی بازی بکنند. من که هیجده بار مجموعا با همسرم شرکت کرده ام یکبار دیگه هم روش
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: nedaba
من نمیدونم در مرحله انکارم یا داستان چیز دیگه ایه ولی من هنوز نا امید نیستم !!! و فکر میکنم جای نامه دستی و جواب ایمیلهای اینجوری سفارت باید رسما در سایت اعلام کنه که تمام شده و دیگه مراجعه نکنید .... شایدم این داستانا که در آوردن برای مصاحبه شده های اواخره !!!؟؟ هرچی که هست من میگم ممکنه دلیلش التماس نامه ها و دور زدن سفارت و تجمع و .... باشه Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان