موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
این تحلیل منه و شایدم اشتباه. این نامه ایروان که همه بچه ها رو بهم ریخته اصلا نشونه این نیست که ویزا به سقف 50000 رسیده و دیگه حتی یه دونه ویزا هم صادر نمیشه بلکه میکه تقریبا به نزدیک این عدد رسیده. مثلا روز 4 سپتامبر برای کیس 2014AF70271 از آفریقا ویزا صادر شده که احتمالا مصاحبه تو همون روز داشته چون کارنتی سپتامبره. بهتره بجای عصبی شدن به عدد و رقم توجه کنید که آخرین فایل سیس نشون میده که واسه ماه سپتامبر واسه کل دنیا 3500 ویزا موجوده و به نظرم تا دونه آخرش هم ایشو میشه. نتیجه گیری اینکه از این تعداد ویزا یه تعدادی هم به ایرانیا میرسه ولی نه به همه و نحوه دادن این تعداد هم فکر نکنم اینجوری باشه که هر کی زودتر بره ویزا میگیره. بر اساس اولویت بندی خودشونه و اگر مشمول ویزا بشید به هر طریقی مطلع میکنن(ایمیل. تلفن و...). بازم میگم امیدوار باشید و مطمئنم تا آخرین ویزا و تا آخرین روز ویزا صادر میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-06 ساعت 03:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-06 ساعت 03:19 توسط .mohajer.)
دوستان عزیزم ، ویزا گرفتن هدف نهایی و آخر کار نبود بلکه تازه آغاز سختی های مهاجرت و از صفر شروع کردن در کشور غریب بود. شاید درک اینکه بسیاری از بچه های سالهای قبل که وقتی ویزاشونو گرفتن تو پوست خودشون نمیگنجیدن الان بعد کلی مخارج برگشتن و شرایط زندگی در غربتو تاب نیاوردن کمی آروم تون کنه.
این خراب شده هر کوفتی که باشه وطنه و این مردم طاعون زده هم هموطنانی که چه بسا تحملشون و زیستن بینشون راحتتر از زندگی در یک محیط به کلی نامانوس و با فرهنگ و منشی کاملا متفاوت با آنچه ما به آن خو گرفته ایم باشه. به مادر سرنوشت اعتماد کنید که بی شک گاهی منافعی در ناملایمات است که تنها "آینده" از آن باخبر است و لاغیر.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
آن دختر چشمآبی گیسویْطلایی
طناز و سیهچشم چو معشوقۀ من نیست
آن کشور نو، آن وطن دانش و صنعت
هرگز به دلانگیزی ایران کهن نیست
در مشهد و یزد و قم و سمنان و لرستان
لطفیست که در کلگری و نیس و پکن نیست
در دامن بحر خزر و ساحل گیلان
موجیست که در ساحل دریای عدن نیست
در پیکر گُلهای دلاویز شمیران
عطریست که در نافۀ آهوی ختن نیست
آوارهام و خسته و سرگشته و حیران
هرجا که روم هیچکجا خانۀ من نیست
آوارگی و خانهبهدوشی چه بلاییست
دردیست که همتاش در این دیر کهن نیست
من بهرِ که خوانم غزل سعدی و حافظ
در شهر غریبی که در او فهمِ سخن نیست؟
هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایران
بیشبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست
پاریس قشنگ است ولی نیست چو تهران
لندن به دلاویزی شیراز کهن نیست
هرچند که سرسبز بُوَد دامنۀ آلپ
چون دامن البرز پُر از چینوشکن نیست
این کوه بلند است ولی نیست دماوند
این رود چه زیباست ولی رود تجن نیست
این شهر عظیم است ولی شهرِ غریب است
این خانه قشنگ است ولی خانۀ من نیست.
"خسرو فرشیدورد"
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-06 ساعت 03:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-06 ساعت 04:41 توسط سعید پ.)
بچه ها تو این متنه که سفارت ایروان پرینت گرفته داده به بچه ها یه are اضافه هست! :
Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers are available to applicants with pending cases.
.
.
.
.
.
'استدلالات امید بخش ما دراون روزهایی که ایمیلها می اومد...'
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
خیلی ناراحت و داغون و له هستم از اینکه یه سری نتونستن ویزا بگیرن.
من الان امریکا هستم. اینجا همچین خبری هم نیست. بدونید اگه ویزا نگرفتید خواست خدااااااا بوده. بابا چرا همتون اینقدر نا امید هستید. من اطمینان دارم که ۹۹ درصد شماها همتون وضع مالی خوب و زندگی خوبی در ایران دارید. پس چرا اینقدر ناراحت هستید. کنار خانواده بودن خیلی خوبه به خدا. خانواده تون رو با هیچ چیزی توی دنیا عوض نکنید.
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چند تا راه حل به نظر من میرسه اما نمیدونم چجوری باید پیگیری بشه
۱- تعداد ویزاهای صادر شده میتونه از ۵۰۰۰۰ تا بیشتر باشه که پارسال بود، پس میشه امیدوار بود باز هم ویزا صادر کنند اما چجوری و به کی بایبد بگیم این قضیه رو؟
۲- باز هم نمیدونم چجوری و به کی باید بگیم اما میشه از سهمیه سال دیگه بدن به بچه های امسال، درسته از لحاظ قانونی امکان نداره اما قانون هم میتونه عوض بشه، باید کسی باشه اونجا که پیگیری کنه
حالا نمیدونم میشه با وکیلی چیزی صحبت کرد که به قوانین امریکا آشنا باشه یا با جوامع ایرانی که اونجا فعال هستند یا همین ایرانیایی که تو دولت و مجلس امریکا رده های بالا دارند، نمیدونم به هر کس و هرچیزی که بتونه کمکمون کنه
از ناامیدی بهتره
اگه هممون همصدا باشیم صدامون شنیده میشه
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم
لطف کنین اگه میخواین جواب امثال 'علی کربلایی' رو بدین فقط بخشی از سخنان گهربارشو تو پاسختون بیارین یا همشو حذف کنین که باعث تشنج بیشتر نشه و اگه شخص مورد نظر جرات کردو دوباره به تاپیک سرزد با جوابای دندون شکن شما عزیزان روبرو بشه و بفهمه با کیا طرفه!
در ضمن از مدیرای محترم درخواست میکنم اگه میخوان متنی مثل اینو پاک کنن لطفا جواباشو حذف نکنن تا بقیه با اینجور حرمت شکنا آشنا بشن.
شاد باشین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 23:31)NarCssuS نوشته: دوستان، منم مثل شماها، حال و هوای مشابه حال شماها، آشفتگی احتمالا مشابه شماهارو دارم، ولی واقعا بیش از حد داریم شلوغش می کنیم...
لاتاری یه فرصته، یه شانسه که نصیب فقط بعضی ها میشه، از همون اول هم میگن که برنده شدن شما به معنی دریافت ویزا نیست...
درسته، همگی هزینه کردیم، وقت و انرژی گذاشتیم، فکر و اعصابمون همش مشغول بوده، زندگیمون تحت تاثیر بوده، بعضیامون که برنامه ی کل آینده و زندگیمونو بر اساس رفتن گذاشتیم و نرفتن مثل بختن کل زندگی برامون می مونه، ولی هیچکی نگفته بوده که حتما ویزا می گیریم، جای هیچ گله و شکایتی نیست واقعا...
ما خودمون برای فردا بلیط گرفته بودیم بریم ایروان ولی با راهنمایی یکی از دوستان مهاجرسرایی که خودشون این چند روزه ایروان بودن تصمیم گرفتیم امروز صبح، قبل از اینکه ایروان همچین چیزی بگه، کنسل کردیم... خب اگه همچین هزینه ای می کردیم، مگه میوفتاد گردن سفارت و آمریکا و بقیه چیزا؟ همش به پای خودمون و تصمیمی که گرفتیم میوفتاد....به لطف دوستانی که زحمت کشیدن و این مدت سمت سفارت ها بودن، اطلاعات بیشتری دستمون اومد که معلوم هم نیست برای اینکه ایرانی هارو از سمت سفارت بپرونن و کمی سرشون خلوت بشه بوده یا اینکه واقعا همون چیزی بوده که گفتن... اینا همش به پای خودمونه... انصافا تقصیر خودمونم هست تا حدی، یکیشم خودم... بیش از حد روش حساب کردیم وقتی از همون اولش هیچ تعهدی نبوده، بیش از حد دل خوش کردیم به رفتن وقتی از همون اول دیدیم همه چی داره کند پیش میره...
الانم با اینکه ۲~۳ تا از کامنتای بچه هارو تو اف بی لایک کردم، ولی واقعا شخصا با این حرکت ها، وقتی در جای درستش عنوان نشه موافق نیستم... یعنی چی آخه؟ طرف میگه الان موضوع در باره کار دانشجوهاست، رفتیم ۱۰~۲۰ تا کامنت لاتاری گذاشتیم، حتی با اینکه جواب داده "این سوال مربوط به این بخش نیست"... خب قسمت ریویو بزارید سوالتونو، مثل چندتای دیگه ای که گذاشتید...
۲ حالتو در نظر بگیرید:
۱. شاید امید واهی باشه، شاید حماقت باشه، ولی ۲% احتمال بدید دوشنبه بخوان ویزاهارو به ترتیب اعلام کنن، با این کارو داریم وضعیتو برای خودمون خراب می کنیم
۲. و یا اینکه واقعا ویزا تموم شده... خب حالا با این کارا ویزا میدن بهمون؟ نمیدن که... خودشونم گفتن هر کشور حداکثر ۷% ویزا می گیره، حالا دلشون خواسته امسال حداقلو به ایران بدن.... اوضاع رو برای برنده های سال های بعد از خودمون به هم نریزیم...
امیدوارم تو این شرایط بحرانی که هممون داریم، بتونیم تا اونجایی که می تونیم نهایت کنترلو روی عملکردمون داشته باشیم و درست ترین تصمیم ها با بهترین و مثبت ترین نتایجو بگیریم...
من بازم میگم که امیدوارم و برای همه ی دوستان آرامشو آرزو می کنم
تا یکشنبه به خودتون استراحت بدید، برید بیرون، یه تفریحی کنید، پیش دوستاتونو، اقوام یا هرجایی که ذهنتون آرامش پیدا کنه و دوشنبه بیاید چک کنید ببینید چی شده... یه چند روز بگذره، با دید بازتر می تونیم تصمیم بگیریم و یا خودمونو با شرایط پیش اومده وفق بدیم...
لحظاتی پر از آرامش و شادی برای همتون آرزو می کنم...
شاد و تندرست باشید
تو این آشفته بازاری که در مهاجرسرا برپاست , پاسختون عالی بود. کاش همه مثل شما فکرمی کردند تا این جو به وجود نیاد.
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014