موضوعها: 0
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-11 ساعت 23:24)meisamgh1362 نوشته: دوستان همونطوری که سایت فایل سیس نشون میده 7873 تا ویزا صادر شده برای آسیا برای آفریقا 19612 برای اروپا 17837 و برای قاره sa که نمیدونم کجاست 1353 و برای OC هم 649 تا صادر شده تا حالا ، خوب مطابق محاسبات نجومی من کلا 47124 ویزا صادر شده که 2876 ویزا مونده از آسیا هم 2127 ویزا مونده بقیه رو هم نمیدونم چه جوری هست وضعیتشون به نظرم باید به همه بدن نمیدونم دارن چه کار میکنن ویزا تموم نشده آخه . یکی بد ترین شرایط رو تحلیل کنه ببینیم منطقی هست یا نه؟
sa همون South America ست دیگه آمریکای جنوبی
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
عرض ادب
اقا ما با اجازتون امروز برگشتیم وطن
دیروز مجدد ایمیل ارسال محموله به پست برام اومده بود ولی با همون کد مرسوله و تکراری بود و منم دیگه پست نرفتم.
حالا عذاب وجدان گرفتم که نکنه مدارکی از پرونده را بعد از پاس عودت داده باشن.
از دوستان عزیز اگر کسی شرایط من را داشته و دوبار براش ایمیل اومده و احیانا مجدد سر زده پست و خبری بوده یانه، لطفا به منم اطلاع بدین
ضمن اینکه برگه صورتی را به من عودت داده نشد ولی یکی از دوستان ظاهرا گفته بود که بهش برگردوندن.
حضوری توی سفارت بهتون دادن یا با پست امد؟
ممنونم دوستان راهنمایی کنن
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
جای خالی آقا شهریار و خاله سارا و آقا محبت و ی سری دیگه که الان حضور ذهن ندارم خیییییییییییییلی خالیه!!
تو این شرایط مارو تنها گذاشتن!!
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منهم امضا کردم ولی تو ایمبل زده بود سایت مربوط به کانادا هست!
موارد عمه ریکا رو هم پیگیری میکنه؟
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي دو شنبه مياد دوبي يه كاري برام انجام بده ممنون ميشم مسيج بده بهم
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
امروز با یکی دوستام که در استانبول هست صحبت میکردم ایشون کارش ویزای ازدواجی هست و کارهای مربوط به ویزاهای ازدواجی رو انجام میده و به سفارت رفت و آمد داره ایشون هم نظرش اینه که به ایرانیها نمیخوان ویزا بدند
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ای کاش مدیران مهاجرسرا یه پرسشنامه طراحی می کردن که حتی برای کلیر شده ها و ویزا گرفته ها هم که الان رفتن امریکا و دیگه به فرومهای مهاجرسرا سر نمی زنن ایمیل می شد و ازشون درخواست می شد یه سری اطلاعات رو پر می کردن.
مثلاً سربازی، تاریخ مصاحبه، میزان تحصیلات، کار دولتی یا خصوصی یا بیکار و .....
اینطوری می شد فهمید که میشه ارتباطی بین این موارد و گرفتن ویزا پیدا کرد یا خیر، چون اینطور که مشخصه هنوز یه سری دارن ویزا می گیرن و کامل کامل ویزاها تموم نشده، ولی بر چه اساسی؟ نمی دونیم، من تاحالا که فهمیدم هیچ ربطی به شماره کیس نداره. من که 3xxx هستم و خیلی ها هم با 1xxx هنوز منتظرن!
حداقل برای برندگان سالهای بعد مفید بود!
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم