موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
کیس 4796 امروز آپ شده. آخرین آپ دیتش 25 آگوست بوده. انشالا که به صدور ویزا ختم بشه
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-14 ساعت 12:37)USA2014 نوشته: (2014-09-14 ساعت 10:51)meisamgh1362 نوشته: (2014-09-14 ساعت 10:28)Fatehmiki نوشته: سلام بچه ها.
مي دونم الان همه استرس دارن و همه نگرانيم. ولي واقعا به راهنماييتون نياز دارم من بابام ٣ ماه پيش كلير شد ! رفتيم واسه تمديد مديكال و تو دبي شوكلا گفت بايد ازمايش كشت بدي ، كه ٦٠ روز طول مي كشه ! ما
در صورتی که قبول به امضا نمیکنه با سفارت تماس بگیرید و موضوع رو بهشون بگید اون باید نتیجه آزمایش رو بده اگر نده سفارت اذیتش میکنه. ضمن اینکه یه پیشنهاد دارم اگر دکتر قبول نمیکنه از سفارت بخوایید که دکتر رو تو ایروان یا ترکیه قبول کنه و برید از اونجا براشون مدرک ببرید چون سفارت ها هم دیگه رو قبول دارن نمیشه که قبول نداشته باشن ، من تا حالا اینجوریشو ندیدم که مردم رو سر کار بزارن. چه آدم های عقده ای پیدا میشن به خدا.
دوست عزیز بهتر قبل از هر کاری با سفارت مکاتبه کنید، چون بعید میدونم اصلا ویزایی باشه که بخوان به پدرتون بدن ، مثل بقیه ماها ،متاسفانه چون کار مدیکالتون طول کشیده به ضررتون شده.... ولی امیدوارم که وضعیت شما مثل ما نباشه و سفارت واسه شما ویزا داشته باشه!!!
ضمنا این خیلی عجیبه که دکتر سفارت لج کنه بگم امضا نمیکنم!!! اون مسئولیت داره!!!
ا و نم شوکلا، آدم بدی نیست،اینقدرم مشتری داره که نیازی به این اداها نداره, سعی کنید خودتون مستقیم ارتباط برقرار کنید، ولی بازم میگم مطمئن شید از وجود ویزا چون ابوظبی رسما با نامه کتبی اعلام کرد دیگه هیچ ویزایی واسه لاتاری 2014 نداره حتی به فارسی.
موفق باشید.
دوست عزیز شما چطور به حرف ادمایی مثل ملیکا اعتماد میکنید؟یکی از بدبختیهای امسال ما همینجور افراد بودن.اینا بخاطر پول خیلی کارها میکنن.من با چشم خودم دیدم.
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گلم ویزای من جز آخرین ویزاهای صادر شده پارسال بود چنان از تمام شدن ویزا شوکه شدم که دلم نمیومد بیام اینجا .اما خواستم به همه اونهایی که امسال ویزا گرفتن بگم که حالا که این فرصت را پیدا کردید قدرش را بدونید و خودتون را برای یک زندگی جدید آماده کنید که خیلی هم آسون نیست هر وقت کم آوردید و خواستید برگردید یادتون باشه که شما جای یک نفر را اشغال کردید و به آنها که نتونستند ویزا بگیرند هم بگم که تنها مزیت اینجا به ایران اینه که به آدمها یاد میدن که شاد باشند و از لحظه های زندگی لذت ببرند ولو با کمترین مخارج و امکانات .حالا که قسمت نشده بیاید به زندگی عادیتون برگردید و در کنار خانواده و دوستانتون خوش باشید هر کدوم از ما یک ماموریتی تو این دنیا داریم و وظیفه داریم که شاد باشیم و دیگران را شاد کنیم جا و مکانش اصلا مهم نیست همش به خود آدم بستگی داره .موفق باشید.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-13 ساعت 22:30)اسفند89 نوشته: دوستان من خودم خیلی معتقد به این موضوع نیستم ولی بواسطه اصراری که یکی از نزدیکانم دارن، نظرتون با در میان گذاشتن این موضوع با دکتر ظریف در fb چیه؟؟
نظراتتون را بگید لطفا...................
واقعا انتظار دارید دکتر ظریف وسط مذاکراتی که هنوز تهش معلوم نیست بیاد با طرف آم ری ک ا یی صحبت کنه که مشکل ویزای ایرانی هارو حل کنه؟!!!
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چه خبر از ابوظبی؟؟؟؟؟ کسی به سفارت نرفته؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-14 ساعت 14:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-14 ساعت 14:34 توسط niki88.)
دوستان منتظر، خدا با ماست. هر اتفاقي هم بيفتد مهم نيست، گرچه پذيرش اين جمله براي خود_ من هم بسيار سنگين است اما تمرين كنيم اين چنين باشد، آن وقت اگر هم به نتيجه برسيم باز هم مهم نيست؛ مانند اتفاق هاي ديگر در زندگي مان.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتتون بخیر
آخرین کیسی که از ایروان ویزا گرفت کی بود؟
بعد از ما کسی ویزا گرفته؟
معلوم نیست تو این سفارتا چه خبره
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-14 ساعت 15:35)Ramin geologist نوشته: سلام دوستان
وقتتون بخیر
آخرین کیسی که از ایروان ویزا گرفت کی بود؟
بعد از ما کسی ویزا گرفته؟
معلوم نیست تو این سفارتا چه خبره
فکر کنم آخرین نفر "جنتی" بود.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-14 ساعت 13:22)SK89 نوشته: سلام به همه دوستان گلم ویزای من جز آخرین ویزاهای صادر شده پارسال بود چنان از تمام شدن ویزا شوکه شدم که دلم نمیومد بیام اینجا .اما خواستم به همه اونهایی که امسال ویزا گرفتن بگم که حالا که این فرصت را پیدا کردید قدرش را بدونید و خودتون را برای یک زندگی جدید آماده کنید که خیلی هم آسون نیست هر وقت کم آوردید و خواستید برگردید یادتون باشه که شما جای یک نفر را اشغال کردید و به آنها که نتونستند ویزا بگیرند هم بگم که تنها مزیت اینجا به ایران اینه که به آدمها یاد میدن که شاد باشند و از لحظه های زندگی لذت ببرند ولو با کمترین مخارج و امکانات .حالا که قسمت نشده بیاید به زندگی عادیتون برگردید و در کنار خانواده و دوستانتون خوش باشید هر کدوم از ما یک ماموریتی تو این دنیا داریم و وظیفه داریم که شاد باشیم و دیگران را شاد کنیم جا و مکانش اصلا مهم نیست همش به خود آدم بستگی داره .موفق باشید.
درود دوست عزیز,
ممنون از صحبتهاتون. مطلبی که فرمودید صحیح!!! چه صحبتی دارید برای خانواده هایی که به ناحق جدا شدن؟؟؟ این خیلی بی انصافی و بی عدالتیه که پدر را از خانواده جدا میکنن. فکر کردیم اونجا ته عدالته!!!؟؟؟
پاینده باشید
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015