موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-24 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-24 ساعت 01:38 توسط alimomen.)
کسانی که ابلاغیه کتبی مرجع اصلی که سفارت باشه رو قبول نمیکنن و حرف و این و اون رو ملاک قرار میدن حالا حالا باید چوبشو بخورن و کلاه سرشون بره آخه بابا به چه زبونی بگن تمام شده لاتاری 2014 حداقل برای ایرانیا.من نمیدونم این ملتی که از اول سپتامبر در سفارت رو ول نمی کنن و اونجا پلاسن دنبال چی هستن؟ واقعا مثل اینکه پولتون زیادی کرده .فکر میکنین معجزه میشه ؟ یا دلشون واستون میسوزه که تو گرمای 40 درجه اونجا رو ول نمیکنین و ویزا میدن؟ خب معلومه تو این شرایط ممکنه بعضیا سو استفاده کنن از شرایط.بابا تا حالا مرده زنده شده؟ اینم همونه برگردین زندگیتونو کنین آخه.واقعا آدم میمونه ملت چی تو مغزشون میگذره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از اول سپتامبر هفته اي دوبار رفتم ابوظبي و برگشتم و از همون روز ٤ سپتامبر هر روز از آقاي مومني سوال كردم جوابش يك كلام بود ويزا تمام شده اميدي نداشته باش، تو اين مدت يكبار با ايشون رفتم كه خودم تو ماشين از بچه ها شنيدم كه به ايشون پيشنهاد دادن. واقعا برام مهم نيست كه باور كنيد يا نه ولي توي اين يكماه سعي كردم به هيچ وجه به مهاجر سرا سرنزنم چون برخلاف اون چيزي كه من تصور مي كردم اينجا به آدم آرامش نمي ده يه سري هستن كه جز حاشيه سازي كاري ندارن ، ٩٩٪ حرفهاي حاشيه اي كه اينجا زده شد روي حدس و گمان بود ،ولي آنچنان به اين حدسها دامن زديم كه واسمون به يقين تبديل مي شد. قصد من دفاع از آقاي مومني نيست ولي خواهر من ، برادر من همون قدر كه من و شما مي دونيم ايشون تو دبي زندگي مي كنه يعني پليس و دولت دبي نمي دونه،( يكي از دوستان من ديده همين پاستور خودمون تو ايران توي مهاجرسرا كاربر داره پس به نظرتون سفارتها ندارن اونم سفارت ابوظبي كه كارمند ايراني داره........!!!!) ،فرض كه ايشون ريگ به كفشش هست واقعا در اين صورت ميتونه تو دبي زندگي كنه و كار كنه؟؟ تو اين چند هفته من ديدم ايشون مثل ما وارد سفارت مي شدن و كارشون رو انجام مي دادن حالا بهر دليل امروز نيومدن تو سفارت ، يكي از دوستان من هفته اول سپتامبر اينجا بود بعد برگشت باآقاي مومني صحبت كرد كه پاسمو بفرستم ايشون بهش گفت نه ،حتي خود من از ايشون خواستم كه پاس منو بگير بهم گفت وقتي ويزا نيست من چرا پاس بگيرم ؟ بهش گفتم بمونم تا آخر سپتامبر گفت پولتو دور مي ريزي ، ولي من به خاطر اينكه بعدا خودم پشيمون نشم با تمامه هزينه هاي سنگينش موندم. واقعا نمي دونم چيزهايي كه به چشم خودم ديدم و با گوش خودم شنيدم و براي خودم اتفاق افتادرو باور كنم يا حرفهاي ديگران و منم دختر خاله مومني نبودم يه برنده درمانده بودم ،هركسي كه مومني و مليكا براشون قدمي برداشت ازشون تشكر كردن بقيه حرفهاي ديگه ،توي اين جامعه كوچيك به من ثابت شد ما آدمها يا بهتر بگم ما ايرانيها عادت داريم سرمون تو زندگي همه باشه الا خودمون، بعضيها منتظرن از آب گل آلود ماهي بگيرن و جو سازي كنن . من واقعا متاسفم كه با اين اخلاق و روحيات انتظار پيشرفت مملكتمون رو داريم.
اگه مثل خيلي حرفهاي حقيقتي كه توي اين تاپيك مطرح شد و پاك شد لازمه كه اينم پاك بشه اينم پاك كنين. ولي از واقعيتها فرار نكنيم. مثل زمانيكه فقط و فقط گفتيم حرفهاي نااميد كننده نزنيم فقط و فقط اميد داده شد و اين سراب خيلي ها رو بيچاره كرد ، تو اين مدت يكماه من حداقل با سه نفر آشنا شدم كه از كارشون استعفا دادن چون دل بستن به اين سرابي كه بهر دليلي به واقعيت نپيوست.
يا حق
موفق و پيروز باشيد
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من بران سئوال اینجاست چرا اینا از اواسط می کلیر رو متوقف کردن در جالی که تا همین اواخر داشتن ویزا می دادن؟؟ واقعن چرا؟
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
خودتون کنسل کردین؟! هنوز فرایند رسیدگی به برنده های 2014 ادامه داره ولی ارتباطی به دوره های بعدی نداره و با تموم شدنش دیگه تمومه.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-24 ساعت 10:39)shhak نوشته: (2014-09-24 ساعت 01:32)alimomen نوشته: کسانی که ابلاغیه کتبی مرجع اصلی که سفارت باشه رو قبول نمیکنن و حرف و این و اون رو ملاک قرار میدن حالا حالا باید چوبشو بخورن و کلاه سرشون بره آخه بابا به چه زبونی بگن تمام شده لاتاری 2014 حداقل برای ایرانیا.من نمیدونم این ملتی که از اول سپتامبر در سفارت رو ول نمی کنن و اونجا پلاسن دنبال چی هستن؟ واقعا مثل اینکه پولتون زیادی کرده .فکر میکنین معجزه میشه ؟ یا دلشون واستون میسوزه که تو گرمای 40 درجه اونجا رو ول نمیکنین و ویزا میدن؟ خب معلومه تو این شرایط ممکنه بعضیا سو استفاده کنن از شرایط.بابا تا حالا مرده زنده شده؟ اینم همونه برگردین زندگیتونو کنین آخه.واقعا آدم میمونه ملت چی تو مغزشون میگذره
دوست عزیز وقتی نامه اتمام ویزا را کتبا ویا با ایمیل که بطور اتو ریپلای بوده به ما ها ابلاغ می کردن باید می گفتیم دست راستتونو بالا ببرید وقسم بخورید که راست میگید
لطفا کیس 5546 رو چک کنید
سلام دوست عزیز
اگر منظورتون تاریخ 23 سپتامبره باید بگم که این تاریخ حتما تاریخ ایشود نیست. مثلا کیس بنده 80 بود و جولای ویزامو گرفتم اما الان شما برید سیس میبینید که به تاریخ 17 سپتامبر آپدیت شده.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2014-09-24 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-24 ساعت 11:07 توسط reza.aa.)
دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم میدونم اشتباهه اما اورژانسیه
آیا هراه مدارک ارسالی باید عکس photo هم پست بشه ؟ پشت نویسی میخواد ؟ چی بنویسم ؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-24 ساعت 12:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-24 ساعت 15:50 توسط amohammadiazar.)
(2014-09-24 ساعت 01:32)alimomen نوشته: کسانی که ابلاغیه کتبی مرجع اصلی که سفارت باشه رو قبول نمیکنن و حرف و این و اون رو ملاک قرار میدن حالا حالا باید چوبشو بخورن و کلاه سرشون بره آخه بابا به چه زبونی بگن تمام شده لاتاری 2014 حداقل برای ایرانیا.من نمیدونم این ملتی که از اول سپتامبر در سفارت رو ول نمی کنن و اونجا پلاسن دنبال چی هستن؟ واقعا مثل اینکه پولتون زیادی کرده .فکر میکنین معجزه میشه ؟ یا دلشون واستون میسوزه که تو گرمای 40 درجه اونجا رو ول نمیکنین و ویزا میدن؟ خب معلومه تو این شرایط ممکنه بعضیا سو استفاده کنن از شرایط.بابا تا حالا مرده زنده شده؟ اینم همونه برگردین زندگیتونو کنین آخه.واقعا آدم میمونه ملت چی تو مغزشون میگذره
علي جان بعد اينكه اعلام كردند تموم شده دوستاي من حداقل دو نفر از آنكارا ويزا گرفتن بنظرم حق هر كسيه كه تا آخرين لحظه وايسته تا ببينه كه آيا ميتونه بگيره يا نه ....... خوب بعضيا استطاعت مالي شو دارن وا مي ايستن دوبي بعضيا مثل من ندارند و بر ميگردن
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-24 ساعت 11:27)shhak نوشته: (2014-09-24 ساعت 11:03)byazdani نوشته: (2014-09-24 ساعت 10:39)shhak نوشته: (2014-09-24 ساعت 01:32)alimomen نوشته: کسانی که ابلاغیه کتبی مرجع اصلی که سفارت باشه رو قبول نمیکنن و حرف و این و اون رو ملاک قرار میدن حالا حالا باید چوبشو بخورن و کلاه سرشون بره آخه بابا به چه زبونی بگن تمام شده لاتاری 2014 حداقل برای ایرانیا.من نمیدونم این ملتی که از اول سپتامبر در سفارت رو ول نمی کنن و اونجا پلاسن دنبال چی هستن؟ واقعا مثل اینکه پولتون زیادی کرده .فکر میکنین معجزه میشه ؟ یا دلشون واستون میسوزه که تو گرمای 40 درجه اونجا رو ول نمیکنین و ویزا میدن؟ خب معلومه تو این شرایط ممکنه بعضیا سو استفاده کنن از شرایط.بابا تا حالا مرده زنده شده؟ اینم همونه برگردین زندگیتونو کنین آخه.واقعا آدم میمونه ملت چی تو مغزشون میگذره
دوست عزیز وقتی نامه اتمام ویزا را کتبا ویا با ایمیل که بطور اتو ریپلای بوده به ما ها ابلاغ می کردن باید می گفتیم دست راستتونو بالا ببرید وقسم بخورید که راست میگید
لطفا کیس 5546 رو چک کنید
سلام دوست عزیز
اگر منظورتون تاریخ 23 سپتامبره باید بگم که این تاریخ حتما تاریخ ایشود نیست. مثلا کیس بنده 80 بود و جولای ویزامو گرفتم اما الان شما برید سیس میبینید که به تاریخ 17 سپتامبر آپدیت شده.
ممنون
مطمئنم دیروز برای کیس 5546 ویزا صادر شده،چون من تمام شماره کیسهای آنکارا رو دارم ومرتب چک میکنم کیسهایی هم که کامل ویزا گرفتن رو گذاشتم کنار،این کیس تا دیروز در مرحله ap بوده ویزا دیروز صادر شده
همانطور که امروزم 6622/6804/3714 آپدیت شدن البته هنوز همه کیسهارو چک نکردم
قطعا ویزاشون دیروز صادر شده.شرم آوره کار سفارت
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"