موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
كسي اطلاع داره جرا بعضي إز مصاحبه ها طولاني و بعضي ها كوتاهه در حاليكه هر دو كيس كلير خوردن؟
ممنون مي شم اگه كسي مطلع هست بگيم چرا إز يه كيسي فقط سه تا سؤال مي كنن بعد كلير مي خوره
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-22 ساعت 13:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-22 ساعت 13:44 توسط mattin.)
با سلام
باز هم مهاجر سرا قطع شد از سیستم سیس کم میکشیم. که از مهاجر سرا هم بکشیم. با دیگر،تحملمون. دیگر تموم شد. یکی به داد ملت منتظرین. برسد
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان همراهم سلام.دو شب پيش خواب ديدم ويزا گرفته ام،ديشب هم خواب ديدم دارم چمدونامونو مي بندم!!! حتما امشب مي رسم!؟!
خواب دو شب پيش جالب بود،انگار براي بار دوم بود رفته بودم أبوظبي واسه مصاحبه،و آفيسر فقط نگران اين بود كه من ميتونم ١٦٥دلارو بدم يا خير؟! وقتي بهش گفتم اين كه مسئله ي مهمي نيست معلومه كه ميتونم،خانم آفيسر با گرمي دستمو فشرد و تبريك گفت.
خداييش اثر مثبت اين دو خواب از اون يك بار آپ ديتم در دهم فوريه بهتر بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 05:45)aseman abi نوشته: (2014-02-22 ساعت 02:59)sal0811 نوشته: (2014-02-22 ساعت 02:26)نام کاربری somi نوشته: (2014-02-22 ساعت 01:21)aseman abi نوشته: (2014-02-22 ساعت 01:01)نام کاربری somi نوشته: چرا ؟ یخورده از شرایط کیست بگو.والا من برات خیلی غصه میخورم،مگه یه دختر مجرد نیستی؟بی انصافیه همه رفتن گرفتن که!
تنها علتش اينه كه چون منم اينطوريه
من وقتى دانشگاه قبول شدم دومين نفرى بودم كه تو رشته خودم تو دانشگاهمون قبول شدم ولى چون شماره دانشجوييم زوج بود تو روز ثبت نام همه ماها رو انداختن نيمه بهمن ....واخرين فرد قبول چون شمارش فرد بود افتاد نيمه مهر.....
الانم طرف خانوادس يه ضرب مى گيره من بدون سابقه كار دولتى بدون نقص مدرك مجرد بدون هيچ مشكلى بايد كلير بخورم......تازه اپديت هم نشم......دلمم خوشه كه اكتبر رفتم مصاحبه.....بازم چون منم
نه،اینطوری نگو... درست میشه..
انقد بهشون ایمیل بزن که یادشون بیاد!
سلام خانم asemane abi به نظر من این همه صبر کردید بازم صبوری کنید تا این پروسه راه خودش رو طی کنه، خدا رو شکر می کنیم همگی ما که اسممون واسه لاتاری در اومده، بقیه اش هم درست می شه ان شاءالله. من چهره شما رو کاملا به خاطر دارم. تقریباً شما دونفر قبل از من و شوهرم بودید واسه مصاحبه و واقعاً برای شما و همه منتظرین این سایت آرزو دارم که زودتر این انتظار به سر بیاد، از نظر من ایمیل نزنید بهتره بازم خودتون بهتر می دونید
سلام1sal081 عزيز
من هر موقع مىبينم كه شما اپديت مىشين از صميم قلبم خوشحال مىشم و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشيد
در مورد خودمم بايد بگم كه من به خيال اينكه تو مهر ماه يه ضرب مى گيرم يا حداقل خيلى زود كلير مى شم از شهريور استعفاء دادم و امسال ارشد تو يه رشته غير خودم قبول شدم كه خيلى شيك نرفتم چون گفتم كه من حداكثر تا بهمن مى رم و چه بهتر كه با ارامش خودمو تو اين مدت واسه رفتن اماده كنم..
حالا سال هم داره تموم مىشه من 4 ماهه كه روز به روز دارم زندگى مىكنم واقعا بلاتكليفم......
واقعا چاره اى جز صبر ندارم......لطفا همه براىمن دعا كنيد...من خيلى خسته شدم.......
ببخشيد كه سرتونو درد اوردم........
حتما خانم aseman abi عزیز، به امید خبرهای خوب . . .
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه واقعااااا خسته شدم از این همه ناشکری و انرژی منفی که بعضی دوستان میدهند تا حالا فقط بعضی وقتل میومدم از تجربه دوستان استفاده میکردم ولی دیگه صبرم به سر اومد
من نمیدونم اخه چرا اینقدررر ناشکری میکنید اینقدر خدا به ما لطف کرده و شانس داشتیم که یک در هزار اسممون برای این قرعه کشی درامده که خیلیا ارزوشو دارن
یعنی واقعا حالا نمیتونین فقط چهار پنج ماه صبر کنید تا ویزاتونو بگیرین کمی دندون رو جیگر بذارین
اگه جای کسایی بودین که سرمایه گذاری اقدام کردن دو میلیار. سرمایشونو الان 4 5 سال خوابوندن هنوز هیچی به هیچی
چه توقعی دارین شما یعنی ارزش فوقش 4 5 ملیون خرج کردن هم نداره که گرين کارت امریکا رو بگیرین
همش نگران دادن پول دوباره برای مدیکال و سفر دوباره به امارت ابوظبی دارین اگه واقعا از لحاظ مالی مشکل دارین که باید قبل از پر کردن فرم ها به فکر اینجاش هم کرده بودین
اینقدر دارین قررر ر رر میزنید و انرژی منفی میدید که الان بچه ها نزیک شش ماه داره میشه کلیر نشدن
موقعی که ما رفتیم مصاحبه از افیسر پرسیدم امسال مثل پارسال نشه به یه عده ویزا نرسه گفت 2013 که خیلی خوب بود اکثرن ویزا گرفتن امسال فکر نکنم مثل پارسال بتونیم ویزا بدیم
اونجا بود که واقعا تاثیر این ناشکری بعضی از دوستان ناشکر رو دیدم که داره گریبان گیر همه میشه
یعنی واقعا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست ه
خوب شما که اینقدر نگرانی مگر توصیه بچه های 2013 رو بارها بارها نشنیدی که گفتن تا اخرین لحظه ای که ویزا رو نگرفتین هیچ اقدامی نکنید و کار و زندگی خودت ن را رها نکنید
حالا شما با چه جراتی از شهریور همه چی رو رها کردین که فردا به قول دوستمون ویزا رو دو دستی میذارن تو سینی تقدیم میکنن واللااااااااااا
با این اوضاع بهتره به جای نگرانی و چکنم چه کنم بازم ناشکری کمی بیشتر به حرف پیشکسوتان گوش میکردین که نتیجش این نشه