کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
كسي اطلاع داره جرا بعضي إز مصاحبه ها طولاني و بعضي ها كوتاهه در حاليكه هر دو كيس كلير خوردن؟
ممنون مي شم اگه كسي مطلع هست بگيم چرا إز يه كيسي فقط سه تا سؤال مي كنن بعد كلير مي خوره
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، behfaza ، mohamad92
(2014-02-22 ساعت 09:34)masoudsadry نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:40)lot2014 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 18:11)parsab نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:40)mehdi2014 نوشته:  سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟

آفیسره به ما هم گفت حدود 5 ماه طول میکشه. راست و دروغش بر عهده خودش!

به ما که گفت 3 ماه ولی تا چند روز دیگه میریم تو 5 ماه
اینجا کسی هست که حتی یک بار هم از بعد از مصاحبه آپدیت نشده باشه؟
دارم نگران میشم

و ما
ما هم از بعد از مصاحبه دیگه آپدیت نشدیم(حدود 80 روز)
تشکر کنندگان: aseman abi ، قصه گو ، godot ، soli asali ، behfaza ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-02-22 ساعت 12:40)niu2014 نوشته:  ما هم از بعد از مصاحبه دیگه آپدیت نشدیم(حدود 80 روز)
بیش از 120 روز از زمان مصاحبه ما گذشته و ما هم آپدیت نشدیم. جدول 2013 رو نگاه میکردم سرگروه ها برای هر 3 سفارت بیش از 130 روز منتظر بودن و اکثر بچه ها بعد از تیر و غالبا مرداد و شهریور کلیر شدن.(همونطور که مستحضر هستید 2-3 ماه قبل از سپتامبر کلیرنس سرعت بیشتری میگیره ).
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: قصه گو ، godot ، soli asali ، behfaza ، pari pariaaa ، mohamad92 ، pari pari
با سلام
باز هم مهاجر سرا قطع شد از سیستم سیس کم میکشیم. که از مهاجر سرا هم بکشیم. با دیگر،تحملمون. دیگر تموم شد. یکی به داد ملت منتظرین. برسد
تشکر کنندگان: soli asali ، خسته از وطن ، mohamad92 ، behfaza ، pari pari
(2014-02-22 ساعت 10:07)B@H@R نوشته:  دوستان میشه بفرمایبد در کدوم سایت وضعیت تمام نفرات کیس جداگانه مشخص میشه؟
شماره کیستون رو بدون صفرهای اولش وارد کنید:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/status.aspx
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: B@H@R ، soli asali ، محبت ، behfaza
دوستان همراهم سلام.دو شب پيش خواب ديدم ويزا گرفته ام،ديشب هم خواب ديدم دارم چمدونامونو مي بندم!!! حتما امشب مي رسم!؟!
خواب دو شب پيش جالب بود،انگار براي بار دوم بود رفته بودم أبوظبي واسه مصاحبه،و آفيسر فقط نگران اين بود كه من ميتونم ١٦٥دلارو بدم يا خير؟! وقتي بهش گفتم اين كه مسئله ي مهمي نيست معلومه كه ميتونم،خانم آفيسر با گرمي دستمو فشرد و تبريك گفت.
خداييش اثر مثبت اين دو خواب از اون يك بار آپ ديتم در دهم فوريه بهتر بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-02-22 ساعت 11:36)سبز نوشته:  كسي اطلاع داره جرا بعضي إز مصاحبه ها طولاني و بعضي ها كوتاهه در حاليكه هر دو كيس كلير خوردن؟
ممنون مي شم اگه كسي مطلع هست بگيم چرا إز يه كيسي فقط سه تا سؤال مي كنن بعد كلير مي خوره
طبیعتا هرکسی که از نظر اونها نکات مبهم بیشتری در پروندش باشه باید به سوالات بیشتری پاسخ بده. از ما که چندتا سوال روتین و بی ربط پرسید و بیشتر وقتشو با شوخی با بچه هامون گذروند. فک کنم تا حالا بچه ندیده بودBig Grin
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، meisam14 ، mohamad92 ، محبت ، behfaza
(2014-02-22 ساعت 11:36)jnouri نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:28)Mirhosseini نوشته:  سلام به همگي و با آرزوي خبرهاي خيلي خيلي خوب، به ويژه براي دوستاني که خيلي وقت هستش که منتظر هستن.

اين هم خلاصه‌ي بررسي‌هاي انجام شده‌ي من بر روي فايل آمار CEAC که لينکش رو دوست خوبمون محبت برامون گذاشته بودن.

[عکس: edit?usp=sharing]

و اين هم لينک:
https://drive.google.com/file/d/0B6IySrB...sp=sharing

شاد و پاينده باشيد.
سلام دوست عزیز میشه بگیدسهمیه ایران رو چه جوری استخراج کردید ؟ آخه سهمیه آسیا رو یک جا داده است . لطفا میشه توضیح بدید چه جوری سهمیه ایران رو تفکیک کردید ؟ چون لینکی که شما این اطلاعات رو استخراج کردید کل آسیا رو داده است .

سلام
سهميه ايران رو دقيق نميشه استخراج کرد. اطلاعاتي که وارد شده تنها مربوط به سه سفارت آنکارا، ابوظبي و ايروان هست که تقريبا اکثريت کيس‌هاي مربوط به ايران از طريق اونها بررسي ميشه. همونطور که در جدول هم آمده، آمار تنها مربوط به اين سه سفارت هستش.
]]]]]
تشکر کنندگان: jnouri ، soli asali ، mohamad92 ، محبت ، behfaza ، goliii
(2014-02-22 ساعت 14:35)Mirhosseini نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:28)Mirhosseini نوشته:  سلام به همگي و با آرزوي خبرهاي خيلي خيلي خوب، به ويژه براي دوستاني که خيلي وقت هستش که منتظر هستن.

اين هم خلاصه‌ي بررسي‌هاي انجام شده‌ي من بر روي فايل آمار CEAC که لينکش رو دوست خوبمون محبت برامون گذاشته بودن.

و اين هم لينک:

شاد و پاينده باشيد.
سلام دوست عزیز میشه بگیدسهمیه ایران رو چه جوری استخراج کردید ؟ آخه سهمیه آسیا رو یک جا داده است . لطفا میشه توضیح بدید چه جوری سهمیه ایران رو تفکیک کردید ؟ چون لینکی که شما این اطلاعات رو استخراج کردید کل آسیا رو داده است .

سلام
سهميه ايران رو دقيق نميشه استخراج کرد. اطلاعاتي که وارد شده تنها مربوط به سه سفارت آنکارا، ابوظبي و ايروان هست که تقريبا اکثريت کيس‌هاي مربوط به ايران از طريق اونها بررسي ميشه. همونطور که در جدول هم آمده، آمار تنها مربوط به اين سه سفارت هستش.

سهمیه خوداین کشورهارو ( ترکیه ، ارمنستان ، امارات ) چطوری از سهمیه ایران تفکیک کردید ؟
تشکر کنندگان: میما ، soli asali ، mohamad92 ، behfaza
(2014-02-21 ساعت 23:40)lot2014 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 18:11)parsab نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:40)mehdi2014 نوشته:  سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟

آفیسره به ما هم گفت حدود 5 ماه طول میکشه. راست و دروغش بر عهده خودش!

به ما که گفت 3 ماه ولی تا چند روز دیگه میریم تو 5 ماه
اینجا کسی هست که حتی یک بار هم از بعد از مصاحبه آپدیت نشده باشه؟
دارم نگران میشم

بله ما جزو اونایی هستیم که داریم می‌ریم تو ۵ ماه و فقط ۸ روز بعد مصاحبه آپدیت شدیم و تمام. ما فکر کردیم بذاریم ۶ ماهمون بشه بعد دیگه ایمیل و زنگ بزنیم که نتونن بگن شما هنوز ۶ ماه نگذشته از مصاحبه‌تون و پاسخ شفاف بدن
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-02-21 ساعت 14:18)محبت نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 02:52)NIKKI نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 23:27)محبت نوشته:  
(2014-02-18 ساعت 17:48)alimomen نوشته:  اگر از منتظرسرا به عنوان یک نمونه آماری استفاده کنیم و با فرض اینکه هر کیس 2.2 نفر رو تشکیل میده(361/163=2.2) پس تعداد کل افرادی که تا حالا تو کل سفارتها به مصاحبه رفتن برابر هست با:
3.7*2.2*(29+30)+361=841نفر
هر کس به صحت این دیتا بیس شک داره میتونه تو پیام خصوصی اسم و فامیلشو بگه تا من شماره کیسشو بفرستم واسش[/size]

[b]سلام
خدمت تمام دوستان عرض کنم مطابق اعلام خود سایت سیس در اینجا :
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...UMWc#gid=2

و بررسی تمام سفارتهایی که ایرانیها رو مصاحبه میکنن و البته تمام جزئیات کیسها این آمار رو در نهایت بدست آوردم و امیدوارم بتونه کمکی بکنه ...

آقا!/خانم! فوق العاده است! اطلاعات کامل و دقیق و موثق
واقعا ممنونم
دیگه با این data بساط حدس و گمان -و- تخمین و تقریب کلا جمع میشه
ارزش این اطلاعات تو ماههای آخر چند برابر خواهد بود چون به راحتی میشه آمار ایران و کل دنیا را ازش در آورد.
(البته اگر دوستان ماهر باز هم بتونن دستبرد بزنن به این data! و منتشرش کنن!)

راستی شما اطلاع دارین هر چند وقت آپدیت میشه؟ (یا بهتره بپرسم که آیا باز هم این اتفاق خواهد افتاد؟! )

باز هم سپاسگذارم از طرف خودم و همه دوستان
به امید خبرها و روزهای خوش به زودی برای همه همراهان گرامی
سلام
دوست خوبم این سایت کلا 2بار آپدیت شده و همونطور که میبینی 2-2-2014 آپدیت جدیدشه ولی من معمولا کنترلش میکنم و اگر مجدد آپدیت شد حتما اطلاع خواهم داد Smile
عالی بود ممنونم اگه امکان داره آپدیتشم SHARE کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، mohamad92 ، محبت ، 20142ddc ، mattin ، behfaza
(2014-02-22 ساعت 14:35)Mirhosseini نوشته:  

و اين هم لينک:

شاد و پاينده باشيد.

سلام

دوست عزيزم

امکان تفکيک چنين اطلاعاتي وجود نداره. اما با تخمين و اين فرض که تعداد کيس‌هاي خود اين کشورها نهايتاً همسطح با ايران باشه (که احتمال من صرفا شهودي اينه که کمتر باشه!!)، ميشه تخمين نسبتاً دقيقي داشت. به هر حال اين تنها منبعي بود که در اختيار بود و براي اطلاعات دقيق و کامل بايد منتظر پايان سپتامبر 2014 ماند.
]]]]]
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، jnouri ، Sara_lphmkf ، behfaza
(2014-02-22 ساعت 05:45)aseman abi نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 02:59)sal0811 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 02:26)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:21)aseman abi نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:01)نام کاربری somi نوشته:  چرا ؟ یخورده از شرایط کیست بگو.والا من برات خیلی غصه میخورم،مگه یه دختر مجرد نیستی؟بی انصافیه همه رفتن گرفتن که!

تنها علتش اينه كه چون منم اينطوريه
من وقتى دانشگاه قبول شدم دومين نفرى بودم كه تو رشته خودم تو دانشگاهمون قبول شدم ولى چون شماره دانشجوييم زوج بود تو روز ثبت نام همه ماها رو انداختن نيمه بهمن ....واخرين فرد قبول چون شمارش فرد بود افتاد نيمه مهر.....
الانم طرف خانوادس يه ضرب مى گيره من بدون سابقه كار دولتى بدون نقص مدرك مجرد بدون هيچ مشكلى بايد كلير بخورم......تازه اپديت هم نشم......دلمم خوشه كه اكتبر رفتم مصاحبه.....بازم چون منم
نه،اینطوری نگو... درست میشه..
انقد بهشون ایمیل بزن که یادشون بیاد!

سلام خانم asemane abi Smile به نظر من این همه صبر کردید بازم صبوری کنید تا این پروسه راه خودش رو طی کنه، خدا رو شکر می کنیم همگی ما که اسممون واسه لاتاری در اومده، بقیه اش هم درست می شه ان شاءالله. من چهره شما رو کاملا به خاطر دارم. تقریباً شما دونفر قبل از من و شوهرم بودید واسه مصاحبه و واقعاً برای شما و همه منتظرین این سایت آرزو دارم که زودتر این انتظار به سر بیاد، از نظر من ایمیل نزنید بهتره بازم خودتون بهتر می دونید Smile

سلام1sal081 عزيز
من هر موقع مىبينم كه شما اپديت مىشين از صميم قلبم خوشحال مىشم و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشيد
در مورد خودمم بايد بگم كه من به خيال اينكه تو مهر ماه يه ضرب مى گيرم يا حداقل خيلى زود كلير مى شم از شهريور استعفاء دادم و امسال ارشد تو يه رشته غير خودم قبول شدم كه خيلى شيك نرفتم چون گفتم كه من حداكثر تا بهمن مى رم و چه بهتر كه با ارامش خودمو تو اين مدت واسه رفتن اماده كنم..
حالا سال هم داره تموم مىشه من 4 ماهه كه روز به روز دارم زندگى مىكنم واقعا بلاتكليفم......
واقعا چاره اى جز صبر ندارم......لطفا همه براىمن دعا كنيد...من خيلى خسته شدم.......
ببخشيد كه سرتونو درد اوردم........

حتما خانم aseman abi عزیز، به امید خبرهای خوب . . .
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: aseman abi ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، محبت ، behfaza
من دیگه واقعااااا خسته شدم از این همه ناشکری و انرژی منفی که بعضی دوستان میدهند تا حالا فقط بعضی وقتل میومدم از تجربه دوستان استفاده میکردم ولی دیگه صبرم به سر اومد

من نمیدونم اخه چرا اینقدررر ناشکری میکنید اینقدر خدا به ما لطف کرده و شانس داشتیم که یک در هزار اسممون برای این قرعه کشی درامده که خیلیا ارزوشو دارن
یعنی واقعا حالا نمیتونین فقط چهار پنج ماه صبر کنید تا ویزاتونو بگیرین کمی دندون رو جیگر بذارین
اگه جای کسایی بودین که سرمایه گذاری اقدام کردن دو میلیار. سرمایشونو الان 4 5 سال خوابوندن هنوز هیچی به هیچی

چه توقعی دارین شما یعنی ارزش فوقش 4 5 ملیون خرج کردن هم نداره که گرين کارت امریکا رو بگیرین

همش نگران دادن پول دوباره برای مدیکال و سفر دوباره به امارت ابوظبی دارین اگه واقعا از لحاظ مالی مشکل دارین که باید قبل از پر کردن فرم ها به فکر اینجاش هم کرده بودین

اینقدر دارین قررر ر رر میزنید و انرژی منفی میدید که الان بچه ها نزیک شش ماه داره میشه کلیر نشدن
موقعی که ما رفتیم مصاحبه از افیسر پرسیدم امسال مثل پارسال نشه به یه عده ویزا نرسه گفت 2013 که خیلی خوب بود اکثرن ویزا گرفتن امسال فکر نکنم مثل پارسال بتونیم ویزا بدیم

اونجا بود که واقعا تاثیر این ناشکری بعضی از دوستان ناشکر رو دیدم که داره گریبان گیر همه میشه

یعنی واقعا
دوست ه
خوب شما که اینقدر نگرانی مگر توصیه بچه های 2013 رو بارها بارها نشنیدی که گفتن تا اخرین لحظه ای که ویزا رو نگرفتین هیچ اقدامی نکنید و کار و زندگی خودت ن را رها نکنید
حالا شما با چه جراتی از شهریور همه چی رو رها کردین که فردا به قول دوستمون ویزا رو دو دستی میذارن تو سینی تقدیم میکنن واللااااااااااا

با این اوضاع بهتره به جای نگرانی و چکنم چه کنم بازم ناشکری کمی بیشتر به حرف پیشکسوتان گوش میکردین که نتیجش این نشه
تشکر کنندگان: parmisv ، farshadm999 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، mohamad92 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان