کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-22 ساعت 17:40)Bisi نوشته:  من دیگه واقعااااا خسته شدم از این همه ناشکری و انرژی منفی که بعضی دوستان میدهند تا حالا فقط بعضی وقتل میومدم از تجربه دوستان استفاده میکردم ولی دیگه صبرم به سر اومد

من نمیدونم اخه چرا اینقدررر ناشکری میکنید اینقدر خدا به ما لطف کرده و شانس داشتیم که یک در هزار اسممون برای این قرعه کشی درامده که خیلیا ارزوشو دارن
یعنی واقعا حالا نمیتونین فقط چهار پنج ماه صبر کنید تا ویزاتونو بگیرین کمی دندون رو جیگر بذارین
اگه جای کسایی بودین که سرمایه گذاری اقدام کردن دو میلیار. سرمایشونو الان 4 5 سال خوابوندن هنوز هیچی به هیچی

چه توقعی دارین شما یعنی ارزش فوقش 4 5 ملیون خرج کردن هم نداره که گرين کارت آمریکا رو بگیرین

همش نگران دادن پول دوباره برای مدیکال و سفر دوباره به امارت ابوظبی دارین اگه واقعا از لحاظ مالی مشکل دارین که باید قبل از پر کردن فرم ها به فکر اینجاش هم کرده بودین

اینقدر دارین قررر ر رر میزنید و انرژی منفی میدید که الان بچه ها نزیک شش ماه داره میشه کلیر نشدن
موقعی که ما رفتیم مصاحبه از افیسر پرسیدم امسال مثل پارسال نشه به یه عده ویزا نرسه گفت 2013 که خیلی خوب بود اکثرن ویزا گرفتن امسال فکر نکنم مثل پارسال بتونیم ویزا بدیم

اونجا بود که واقعا تاثیر این ناشکری بعضی از دوستان ناشکر رو دیدم که داره گریبان گیر همه میشه

یعنی واقعا

دوست عزیز من خودم موافق این هستم کسی‌ که اینقدر قدرت ریسک نداره که ۵-۶ تومن پولو خرج کنه شاید گیرین کارت بگیره اصلا نباید ثبت میکرد از روز اول ولی‌ یک مساله رو در نظر بگیر که شاید با خوندن متن زیر راحت تر منظورم بیان بشه.

پادشاهی در یک شب سرد زمستان از قصر خارج شد. هنگام بازگشت، سرباز پیری را دید که با لباسی اندک در سرما نگهبانی می‌داد. از او پرسید: آیا سردت نیست؟ نگهبان پیر گفت: چرا‌ ای پادشاه؛ اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل کنم. پادشاه گفت: من الان داخل قصر می‌روم و می‌گویم یکی از لباس‌های گرم مرا را برایت بیاورند.

نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشکر کرد. پادشاه اما به محض ورود به داخل قصر، وعده‌اش را فراموش کرد. صبح روز بعد جسد سرمازده پیرمرد را در حوالی قصر پیدا کردند، در حالی که در کنارش با خطی ناخوانا نوشته بود: «ای پادشاه! من هر شب با همین لباس کم سرما را تحمل می‌کردم اما وعده لباس گرم تو، مرا از پای درآورد».

این درست نیست ما به عنوان صاحب یک سیستم بیایم ۶۰۰۰ نفر رو انتخاب کنیم بعد بگیم وایستین تو صف فقط به ۱/۳ ویزا میدیم!!! دور از جون مردم ایران گوسفند هستن مگه؟؟ مگه انسان نیستن؟ اگه ۲۰۰۰ تا ویزا میتونید بدید از اول ۲۰۰۰ نفر تا برنده اعلام کن. اگه احساس میکنی‌ خیلیا نمیان مصاحبه ۳۰۰۰ تا اعلام کن!! نه ۶۰۰۰ تا!!!

الان ۱۵۰ روزه که یه یک سری منتظر جواب کیلیرنس هستن! یعنی‌ واقعاً اینا عقلشون اینقدر نمیرسه که یکی‌ که تروریست هست و سابقه بدی داره چرا باید بره سربازی؟!!! اصلا چرا باید لاتاری شرکت کنه؟؟ چند نفر از این تروریست‌ها تو دنیا با لاتاری رفتن آمریکا آخه؟!!!! این برا من زور داره وقتی‌ بخاطر اینکه هیچ پولی‌ یا پارتی نداشتم رفتم سربازی حالا به خاطره سربازی منو کیلیرنس بزنن!!!
خوشحالم.
(2014-02-22 ساعت 18:30)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 17:40)Bisi نوشته:  من دیگه واقعااااا خسته شدم از این همه ناشکری و انرژی منفی که بعضی دوستان میدهند تا حالا فقط بعضی وقتل میومدم از تجربه دوستان استفاده میکردم ولی دیگه صبرم به سر اومد

من نمیدونم اخه چرا اینقدررر ناشکری میکنید اینقدر خدا به ما لطف کرده و شانس داشتیم که یک در هزار اسممون برای این قرعه کشی درامده که خیلیا ارزوشو دارن
یعنی واقعا حالا نمیتونین فقط چهار پنج ماه صبر کنید تا ویزاتونو بگیرین کمی دندون رو جیگر بذارین
اگه جای کسایی بودین که سرمایه گذاری اقدام کردن دو میلیار. سرمایشونو الان 4 5 سال خوابوندن هنوز هیچی به هیچی

چه توقعی دارین شما یعنی ارزش فوقش 4 5 ملیون خرج کردن هم نداره که گرين کارت آمریکا رو بگیرین

همش نگران دادن پول دوباره برای مدیکال و سفر دوباره به امارت ابوظبی دارین اگه واقعا از لحاظ مالی مشکل دارین که باید قبل از پر کردن فرم ها به فکر اینجاش هم کرده بودین

اینقدر دارین قررر ر رر میزنید و انرژی منفی میدید که الان بچه ها نزیک شش ماه داره میشه کلیر نشدن
موقعی که ما رفتیم مصاحبه از افیسر پرسیدم امسال مثل پارسال نشه به یه عده ویزا نرسه گفت 2013 که خیلی خوب بود اکثرن ویزا گرفتن امسال فکر نکنم مثل پارسال بتونیم ویزا بدیم

اونجا بود که واقعا تاثیر این ناشکری بعضی از دوستان ناشکر رو دیدم که داره گریبان گیر همه میشه

یعنی واقعا

دوست عزیز من خودم موافق این هستم کسی‌ که اینقدر قدرت ریسک نداره که ۵-۶ تومن پولو خرج کنه شاید گیرین کارت بگیره اصلا نباید ثبت میکرد از روز اول ولی‌ یک مساله رو در نظر بگیر که شاید با خوندن متن زیر راحت تر منظورم بیان بشه.

پادشاهی در یک شب سرد زمستان از قصر خارج شد. هنگام بازگشت، سرباز پیری را دید که با لباسی اندک در سرما نگهبانی می‌داد. از او پرسید: آیا سردت نیست؟ نگهبان پیر گفت: چرا‌ ای پادشاه؛ اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل کنم. پادشاه گفت: من الان داخل قصر می‌روم و می‌گویم یکی از لباس‌های گرم مرا را برایت بیاورند.

نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشکر کرد. پادشاه اما به محض ورود به داخل قصر، وعده‌اش را فراموش کرد. صبح روز بعد جسد سرمازده پیرمرد را در حوالی قصر پیدا کردند، در حالی که در کنارش با خطی ناخوانا نوشته بود: «ای پادشاه! من هر شب با همین لباس کم سرما را تحمل می‌کردم اما وعده لباس گرم تو، مرا از پای درآورد».

این درست نیست ما به عنوان صاحب یک سیستم بیایم ۶۰۰۰ نفر رو انتخاب کنیم بعد بگیم وایستین تو صف فقط به ۱/۳ ویزا میدیم!!! دور از جون مردم ایران گوسفند هستن مگه؟؟ مگه انسان نیستن؟ اگه ۲۰۰۰ تا ویزا میتونید بدید از اول ۲۰۰۰ نفر تا برنده اعلام کن. اگه احساس میکنی‌ خیلیا نمیان مصاحبه ۳۰۰۰ تا اعلام کن!! نه ۶۰۰۰ تا!!!

الان ۱۵۰ روزه که یه یک سری منتظر جواب کیلیرنس هستن! یعنی‌ واقعاً اینا عقلشون اینقدر نمیرسه که یکی‌ که تروریست هست و سابقه بدی داره چرا باید بره سربازی؟!!! اصلا چرا باید لاتاری شرکت کنه؟؟ چند نفر از این تروریست‌ها تو دنیا با لاتاری رفتن آمریکا آخه؟!!!! این برا من زور داره وقتی‌ بخاطر اینکه هیچ پولی‌ یا پارتی نداشتم رفتم سربازی حالا به خاطره سربازی منو کیلیرنس بزنن!!!
با سلام خدمت تمام منتظرین گرامی
بابا بخدا اینجورکه فکر میکنید نیست. درسته که هرکس سربازی رفته باشه و کار دولتی داشته باشه احتمال ویزای یکضربش کمتره، ولی به شهادت همین مهاجرسرای عزیز خیلی از دوستان با خدمت سربازی و کار دولتی تونستن یه ضرب بگیرن و برعکس. پس بجای نگرانیهای بی مورد و انرژی منفی پراکنی بفکر زندگیتون باشید و هروقت کلیر شدین که مطمئنم تا ماه می خیلیها میشن تشریف ببرین خیلی شیک ویزاهاتون رو بگیرینو بقیه ماجرا این پروسه چه ما بخوایم چه نخوایم باید روند خودشو طی کنه و موفقیت تقریبا قطعیه پس به زندگیتون بیشتر از ceas توجه کنین
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-02-22 ساعت 17:46)Bisi نوشته:  دوست ه
خوب شما که اینقدر نگرانی مگر توصیه بچه های 2013 رو بارها بارها نشنیدی که گفتن تا اخرین لحظه ای که ویزا رو نگرفتین هیچ اقدامی نکنید و کار و زندگی خودت ن را رها نکنید
حالا شما با چه جراتی از شهریور همه چی رو رها کردین که فردا به قول دوستمون ویزا رو دو دستی میذارن تو سینی تقدیم میکنن واللااااااااااا

با این اوضاع بهتره به جای نگرانی و چکنم چه کنم بازم ناشکری کمی بیشتر به حرف پیشکسوتان گوش میکردین که نتیجش این نشه
سلام دوست عزیز و مهربون
اینجا کسی منکر لطف بیکران خداوند نسبت به لاتاری قبول شدن نیست... اینجا کسی نگران پول تمدید مدیکال دوباره نیست....
اینجا یه تاپیکی هست مخصوص کسانی که کلیر بهشون خورده.....کسانی که شاید خودشون هم به درستی ندونن چرا بهشون چک خورده....حالا ما ها تو این تاپیک جمع شدیم که با احترام به هم از چیز هایی صحبت کنیم که شاید همشو نشه به نزدیک ترین افراد زندگیمون هم بگیم....از دغدغه هامون ....از صبر های طولانیمون....از سفرنامه هامون....از شرایطمون......از اپدیتامون......از کلیرامون.....از این که به خوشی های هم بخندیم و همچنین مرهمی برای ناراحتی های هم باشیم......اینجا همه یه موضوع مشترک داریم...
کاش به هم فرصت ventilation of feeling بدیم....شاید یه جمله " نگران نباش "از طرف دوستان اینجا اب روی اتیشی باشه برای همه نگرانی هایمان
اینجا افرادی هستن که 4-5 ماهه بدون هیچ خبری منتظرن ....بلاتکلیف از زندگی عادیشون....ما برندگان لاتاری هستیم با زمان و سهمیه محدود....همانطوری که کسی که تو مرداد ماه میره مصاحبه حقشه که کمی بیشتر نگران باشه...کسی هم که جز نفرات اول مصاحبس طبیعیه که نگران این کندی کلیرنس باشه....این که چرا به خاطر کم کاری باید هم کلی صبر کنه هم از اول بره مدیکال...اینجا تاپیک سرمایه داران میلیاردی نیست.... اینجا تاپیک منو توء....با دل مشغولیهای مخصوص من و تو....
کاش در این تاپیک همه با احترام به هم گوش کنیم و بهم فرصت بدیم...به دغدغه های هم نخندیم....تواناییهمونو به رخ هم نکشونیم و دیگرانو به خاطر ضعف هاشون مسخره نکنیم....توهین نکنیم..... کاش چشمان من شاهدی باشه برای خنده های تو و کاش دستان تو مرهمی باشد برای گریه های من
من اینجا بعد 4 ماه انتظار از نگرانیهام صحبت کردم....بدون این که بخوام انرژی منفی بدم...حالا اگه سهوا این طوری شده از تمام دوستان عزیز معذرت می خوام
به امید کلیرنس سریعتر تمام دوستان
در ضمن این که این موضوع باعث شد شما که به عنوان مهمان این همه این تاپیکو دنبال می کردین و جالبه همه نظراتو که برای افراد عضو فقط مشخصه رو هم می خوندین و دیگه خسته شده بودین امروز تازه عضو مهاجرسرا بشین و به جمع ما بپیوندین .... حضورتونو تبریک می گم
واقعا اين دو دوست عزيز aseman abi و farshadm999 حرف درست ميزنند و بخصوص داستان آقا فرشاد كه بحث رو كامل كرد.
منم نميگم انرژي مثبت بده ،‌ خوب هست ولي در صورتي كه واقعا اتفاق خاصي بيفته و شروع كنيم به انرژي مثب دادن
حالا فرض كنين از اون روز اول كه نفر اول كليرنس خورد ما هر روز ميومديم اينجا انرژي مثبت ميداديم آيا اين پروسه كلير شدن تسريع ميشد والا اگه بگي يه ثانيش تسريع ميشد.
حرف منم اينه كه اگر گاهي بعضي از دوستان مياند و از طولاني شدن اين برنامه شكايت ميكنند سريع نيايم و بگيم چرا انرژي منفي ميدي و هرچقدر هم كه به بيخيالي بگذروني نميشه بيخيال بود چون اين برنامه قراره مسير زندگيت رو تغيير بده
من تعجب ميكنم بعضي دوستان خيلي راحت مياند ميگن حالا شد شد نشدم نشده چيزي رو از دست نميديم كه،عزيز من اگر نشه مطمئن باش خيلي چيزارو از دست دادي
دوست عزيزمون ميگن بودن كساني كه با وجود خدمت ويزا گرفتن ، براي سالهاي پيش اين حرف كاملا درسته ولي امسال من يه نفر هم نديدم با وجو خدمت ويزا گرفته باشه.و واقعا داره در كساني كه خدمت رفتن ظلم ميشه و بايد به نظام امنيتي آمريكا شك كرد.
درسته الانم كاري جز صبر كردن كاري نميتونيم بكنيم ولي اين كه بيايم بگيم ناشكري هاي ديگران باعث شده كه اين وضعمون باشه اصلا درست نيست.
بياييم يكم واقع بين تر باشيم.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
[quote='Bisi' pid='465621' dateline='1393074648']
من دیگه واقعااااا خسته شدم از این همه ناشکری و انرژی منفی که بعضی دوستان میدهند تا حالا فقط بعضی وقتل میومدم از تجربه دوستان استفاده میکردم ولی دیگه صبرم به سر اومد

یعنی واقعا

بهتره نظرتونو یک ک ملایمتر عنوان کنید در هر صورت این نگرانی طبیعیه و همگی تجربه شو نداشتیم ضمن اینکه کسی نمیتونه دور نمائی از وضعیتش داشته باشه برای همین نگرانه مهاجرت خود به خود زندگی همه ماهارو تحت تاثیر قرار داده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

یعنی واقعا

منظور از این حرف که نمیتونیم مثل پارسال ویزا بدیم چیه ؟
یعنی فاجعه ای بد تر بچه های پارسال در انتظارمونه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، behfaza
(2014-02-22 ساعت 20:23)soli asali نوشته:  منظور از این حرف که نمیتونیم مثل پارسال ویزا بدیم چیه ؟

سلی جان امیدوارم به هیچ عنوان یک همچین اتفاقی امسال پیش نیاد
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-02-22 ساعت 20:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 20:23)soli asali نوشته:  منظور از این حرف که نمیتونیم مثل پارسال ویزا بدیم چیه ؟

سلی جان امیدوارم به هیچ عنوان یک همچین اتفاقی امسال پیش نیاد

باور کنید هر دفعه میام مهاجرسرا با یه کیس جدید و یه استرس جدید روبرو میشم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
سلام.دوستان

میشه بپرسم اینجا چه خبره؟
آخه مگه بالا تر از سیاهی هم رنگی هست؟آخرش اینه که ویزا بهمون نمیدن.مگه بعدش میخواد چی بشه؟روال عادی زندگی در جریانه.همه ماهم به اندازه کافی استرس تو زندگی خودمون داریم
دیگه این یکی رو بهش اضافه نکنید.
من دارم میبینم شیرازه فکری یک سری از شما عزیزان کلا بهم ریخته.بنظر شما ارزششو داره؟من میگم نه!

1 نکته مهم بهتون میگم و بس

خانمها و آقایان این مسئله رو از ذهنتون پاک کنید و بسپرینش به خدا.ذهن انسان مکانیزمی داره که هرچی بهش بدی بزرگنمائی میکنه و به شما تحویل میده.قدرت تصمیم گیری را از شما میگیره اصلا مخربترین مورد زندگیه
حالا شما اینجا تا میتونید دارید سوژه میدید دست ذهنتون.به خدا قسم که جز فرسایش فکری هیچی براتون نداره.
بابا بیخیال اصلا پاشید برید استخر سونا پیاده روی مسافرت مهمونی هرچی فکر میکنید تو روحیه شما تاثیر مثبت میزاره.(لاتاری وجود نداره)

مطمئن باشید که اگه قراره برید اونور آب سنگ هم از آسمون بیاد میرید و اگه قرار باشه نرید هیچ نیروئی نمیتونه شمارو ببره اونجا.

با توجه به گذشت تقریبا شش ماه وکلیر نشدن دوستان نظر شخصی من اینه که امسال اداره مهاجرت از متدغربال نهائی میخواد استفاده کنه.یعنی تمام اونهائی که کلیر شدن بررسی میشن و در نهایت از بین همه افرادی که مصاحبه شدن تعدادی غربال خواهند شد.نمیدونم منم گیج شدم .فقط میتونیم صبر کنیم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

سلام به دوستان خوبم..
ما هم هستم همین دور و برها..ولی خب تقریبا تو ترک هستم و تاحدی هم موفق شدم..اوضاع خیلی بهتره و با انرژی قبل به کارهام و برنامه هام میرسم ..شما هم اجازه ندید روح و زندگیتون تحت الشعاع این موضوع قرار بگیره
فقط یه سوال..ببخشید که تکراریه
ایمیل پیگری به ابوظبی را به کدام آدرس بفرستم؟..در 100 مین روز انتظار میخوام یه ایمیل ارسال کنم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، naftoonbazoft1 ، قصه گو ، محبت ، soli asali ، farshad varaste ، behfaza ، shlahni
(2014-02-22 ساعت 22:11)masuodrh نوشته:  سلام به دوستان خوبم..
ما هم هستم همین دور و برها..ولی خب تقریبا تو ترک هستم و تاحدی هم موفق شدم..اوضاع خیلی بهتره و با انرژی قبل به کارهام و برنامه هام میرسم ..شما هم اجازه ندید روح و زندگیتون تحت الشعاع این موضوع قرار بگیره
فقط یه سوال..ببخشید که تکراریه
ایمیل پیگری به ابوظبی را به کدام آدرس بفرستم؟..در 100 مین روز انتظار میخوام یه ایمیل ارسال کنم..

سلام دوست عزیز، کار بسیار خوبی میکنید Smile ایشالا همه دوستان کلیر بشن و از این فشار و انتظار بیان بیرون :Rolleyes:
لینک مکاتبه سفارت ابوظبی
و این لینک
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، ffrfar ، Prometheus ، masuodrh ، soli asali ، reza_top60 ، behfaza ، گل نهال
(2014-02-22 ساعت 19:14)aseman abi نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 17:46)Bisi نوشته:  دوست ه
خوب شما که اینقدر نگرانی مگر توصیه بچه های 2013 رو بارها بارها نشنیدی که گفتن تا اخرین لحظه ای که ویزا رو نگرفتین هیچ اقدامی نکنید و کار و زندگی خودت ن را رها نکنید
حالا شما با چه جراتی از شهریور همه چی رو رها کردین که فردا به قول دوستمون ویزا رو دو دستی میذارن تو سینی تقدیم میکنن واللااااااااااا

با این اوضاع بهتره به جای نگرانی و چکنم چه کنم بازم ناشکری کمی بیشتر به حرف پیشکسوتان گوش میکردین که نتیجش این نشه
سلام دوست عزیز و مهربون
اینجا کسی منکر لطف بیکران خداوند نسبت به لاتاری قبول شدن نیست... اینجا کسی نگران پول تمدید مدیکال دوباره نیست....
اینجا یه تاپیکی هست مخصوص کسانی که کلیر بهشون خورده.....کسانی که شاید خودشون هم به درستی ندونن چرا بهشون چک خورده....حالا ما ها تو این تاپیک جمع شدیم که با احترام به هم از چیز هایی صحبت کنیم که شاید همشو نشه به نزدیک ترین افراد زندگیمون هم بگیم....از دغدغه هامون ....از صبر های طولانیمون....از سفرنامه هامون....از شرایطمون......از اپدیتامون......از کلیرامون.....از این که به خوشی های هم بخندیم و همچنین مرهمی برای ناراحتی های هم باشیم......اینجا همه یه موضوع مشترک داریم...
کاش به هم فرصت ventilation of feeling بدیم....شاید یه جمله " نگران نباش "از طرف دوستان اینجا اب روی اتیشی باشه برای همه نگرانی هایمان
اینجا افرادی هستن که 4-5 ماهه بدون هیچ خبری منتظرن ....بلاتکلیف از زندگی عادیشون....ما برندگان لاتاری هستیم با زمان و سهمیه محدود....همانطوری که کسی که تو مرداد ماه میره مصاحبه حقشه که کمی بیشتر نگران باشه...کسی هم که جز نفرات اول مصاحبس طبیعیه که نگران این کندی کلیرنس باشه....این که چرا به خاطر کم کاری باید هم کلی صبر کنه هم از اول بره مدیکال...اینجا تاپیک سرمایه داران میلیاردی نیست.... اینجا تاپیک منو توء....با دل مشغولیهای مخصوص من و تو....
کاش در این تاپیک همه با احترام به هم گوش کنیم و بهم فرصت بدیم...به دغدغه های هم نخندیم....تواناییهمونو به رخ هم نکشونیم و دیگرانو به خاطر ضعف هاشون مسخره نکنیم....توهین نکنیم..... کاش چشمان من شاهدی باشه برای خنده های تو و کاش دستان تو مرهمی باشد برای گریه های من
من اینجا بعد 4 ماه انتظار از نگرانیهام صحبت کردم....بدون این که بخوام انرژی منفی بدم...حالا اگه سهوا این طوری شده از تمام دوستان عزیز معذرت می خوام
به امید کلیرنس سریعتر تمام دوستان
در ضمن این که این موضوع باعث شد شما که به عنوان مهمان این همه این تاپیکو دنبال می کردین و جالبه همه نظراتو که برای افراد عضو فقط مشخصه رو هم می خوندین و دیگه خسته شده بودین امروز تازه عضو مهاجرسرا بشین و به جمع ما بپیوندین .... حضورتونو تبریک می گم

اینجا همه حق دارن راجع به نگرانیها و شادی ها و حال و هوای این روز های خودشون مطلب بنویسند، چون هیچ کیسی مثل کیس دیگه نیست و همه شرایط متفاوتی دارند و از اول همه افراد این مجموعه سعی در راهنمایی و هدایت همدیگه به مسیر درست داشتند، بهتره که شرایط را از اینی که هست برای هم سخت تر نکنیم و به نظرات هم احترام بگذاریم . . .
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: masuodrh ، alitab ، aseman abi ، soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، farshadm999 ، aghaghia ، NIKKI ، behfaza ، pari pari
دوستای خوبم..اینقدر به خاطر کلیرنس ناشی از سربازی غصه نخورید..
کیس ما بدون سربازی کلیرنس خورد..چون که بعد از گذشتن از 7 خوان رستم تونستیم استخدام رسمی بشیم و 3 سال بعدش استعفا بدیم...خب حالا اینکه اونا فکر میکنن تروریست ها به استخدام رسمی دولت ایران درمیان یا میرن سربازی..مشکل من و شما نیست..ما از هر دو طرف ضربه خوردیم..
ولی من اگر کلیر نشم ...غصه نخواهم خورد..چون کشوری که من رو به خاطر خدمت پاک به مملکتم..به خاطر تلاش برای تحصیلم..اونقدر کلیر ندونه که اقامت رو بهم بده ترجیح میدم هیچ وقت پام رو توش نذارم..احساسی برخورد نمیکنم ولی عزت نفس خودم رو تحت هیچ شرایطی و با چیزی معامله نمیکنم
گرچه آرزوم رفتن به آمریکا بوده و هست
و تکه ای از این شعر رو براتون میذارم ...خودم سالهاست که ملکه ذهنم شده..برای همه شما آرامش رو تو ان روزهای سخت مخوام..و به امید شنیدن خبرهای خوش تو این تاپیک ابری

حرمت اعتبار خود را
هرگز در میدان مقایسه ی خویش با دیگران مشکن
که ما هر یک یگانه ایم
موجودی بی نظیر و بی تشابه

و آرمانهای خویش را
به مقیاس معیارهای دیگران بنیاد مکن
تنها تو می دانی که «بهترین» در زندگانیت
چگونه معنا می شود
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
خوب دوستان اگر قبلا تجربه اقدام به مهاجرت داشته باشین می دونین که بزرگترین حسن لاتاری نسبت به سایر روشها تعهد سازمانهای مربوطه در انجام اون و به نتیجه رساندنش در طی یکسال هست . این چیزی بود که من وقتی نتیجه قبولی رو دیدم به خودم گفتم اما خوب واقع بینانه فکر کنیم چیزی مثل 2013 فعلا در انتظار ما نیست چه خوب و چه بد بلکه همین محدودیت زمانی هست که باید بهش فکر کرد .
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، farshadm999 ، kage.omid ، NIKKI ، behfaza ، pari pari

یعنی واقعا
سلام
یعنی وقتی آفیسر به شما گفت:
موقعی که ما رفتیم مصاحبه از افیسر پرسیدم امسال مثل پارسال نشه به یه عده ویزا نرسه گفت 2013 که خیلی خوب بود اکثرن ویزا گرفتن امسال فکر نکنم مثل پارسال بتونیم ویزا بدیم؟؟!!

شما نپرسیدی به چه دلیل آخه تا جایی که من میدونم سهمیه امسال و پارسال تفاوت آنچنانی نداره و سهمیه ایران و آسیا هم همینطور و اصلا هم بهتون نمیاد که دلیل حرفش رو نپرسیده باشید.!!

ضمنا دوست خوبم درد و دل با ناشکری زمین تا آسمون تفاوت داره، و همه انسانها قدرت مشابهی در برخورد با ناملایمات و مشکلات رو ندارن. پس زود قضاوت نکنیم قبل از قضاوت در مورد کسی باید شخصیتش رو شناخت و دردهاش رو کشید و تازه اون زمان هم قضاوتش نباید کرد فقط همراهیش کرد، همین، چون قضاوت دردی رو دوا نمیکنه اما همراهی و دلداری مرهمی خواهد بود بر دلهای شکسته.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان